-
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Χτές βράδυ τέλειωσα το πρότζεκτ 'Dream PC'...Μπήκαν 4 giga ram, μια 8800GT 512MB με χάλκινη ψύκτρα της Zalman, 2 WD Raptors 74άρηδες σε RAID 0, ενας Seagate 750άρης και ενα τροφοδοτικό OCZ ModXstream 780W.
[.....]
Τόσο καιρό την εβγαζα με 2 πιτόγυρα τη μέρα για να μαζέψω λεφτά...
LOL!
γευστικότατη στέρηση την κόβω...! που να τρωγες φασολάδα, θα χτύπαγες κ ένα Asus Eee.
-
@__silencer51__
Φορτωθηκα το μηχάνημά πρωι πρωι και να' μαι στη Στουρναρη σε ένα κατάστημα (cosmodata) και τελικά εβαλα μνήμες 1,5G ( οκ οκ μη βαράτε..ακούγεται λιγο κουλό, και μαλλον ειναι) με κόστος 130 ευρώ... για 2G θα πλήρωνα 190 αλλά μιας και θα αλλάξω σύντομα υπολογιστή δεν ήθελα να δώσω και άλλα... . Μπορει και να τις πλήρωσα κερατιάτικα, δε ξέρω αλλά δεν έχω ιδέα και βιαζόμουν πολύ να γυρίσω πάλι και να δουλέψω.
Βασικά απο το μοντέλο αυτό το κύριο πρόβλημα ειναι η υπερθέρμανση .. και 2 γνωστούς με το ίδιο μηχάνημα σε διαφορετικές χώρες (αρα και διαφορετικες παρτίδες) είχαν το ίδιο πρόβλημα με τη ψύξη..manosk
Το ξέρω βρε manosk, έχεις δίκιο.... θα δω όμως μέχρι τότε... πάντως θα βάλω 4G αμέσως μόλις το αγοράσω.
-
το ΑΟL Internet Security λέει τίποτα;
χρησιμοποιεί το McAfee, γνωρίζει κάποιος ποιό;
είναι δωρεάν ... http://safety.aol.com/isc/
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το ΑΟL Internet Security λέει τίποτα;χρησιμοποιεί το McAfee, γνωρίζει κάποιος ποιό;
είναι δωρεάν ... http://safety.aol.com/isc/
Λέει.... 'at no **additional **charge...'. Δηλαδή?
-
είναι δωρεάν!
τώρα το έβαλα...μια χαρά σουίτα είναι. Θα μείνω να την δοκιμάσω.
έχει antivirus, antispyware & firewall.
-
Οκ, ακολουθώ.
-
Έχει αγοράσει κάνείς το KIS?
-
Ειμαι με ''αγορασμενο'' KIS 2 χρονια περιπου...
Γιατι?? -
Θέλω μερικές πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς. ( == στείλε πμ )
-
τι να το κάνεις το kis στο mac ;
-
Θα ήθελα ένα πρόγραμμα για djing στο laptop. Δλδ να περάσω mp3s και να μπορώ να τα μιξάρω , αν μπορεί να συγχρονίζει και το ρυθμό ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε τίποτα? Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θα ήθελα ένα πρόγραμμα για djing στο laptop. Δλδ να περάσω mp3s και να μπορώ να τα μιξάρω , αν μπορεί να συγχρονίζει και το ρυθμό ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε τίποτα? Ευχαριστώ.Το ευκολότερο -και δημοφιλέστερο είναι το Virtual DJ. Έχει φτάσει στην έκδοση 5.0, αλλά εγώ χρησιμοποιώ τη v.2.0 (βλέπε screenshot) και την v. 4.0
Υπάρχει επίσης το **PCDJ **που είναι πιο 'επαγγελματικό' και πιο δύστροπο. Έχει φτάσει στην v.7.0 σε έκδόσεις Blue, Red & FX (από την απλούστερη στην πιο 'κομπλε')
Αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία, σου συνιστώ το VDJ, ακόμα και σε παλιά έκδοση. Είναι κανόνι.
Ένα μειονέκτημα του, ωστόσο, είναι ότι δε διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες (είτε στο όνομα του αρχείου ή στο tag του MP3). -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέλω μερικές πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς. ( == στείλε πμ )το διπλό == πάει όταν θες να κάνεις evaluation
υπάρχει κανα πρόγραμμα που να μπαίνει στο context menu και να κάνει resize αυτόματα μια εικόνα? για να μη μπαίνω photoshop/paint κτλπ ?? α και να δουλεύει στα vista
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τι να το κάνεις το kis στο mac ;Φυσικά και δεν είναι για μένα.. Εγώ δεν έχω καν antivirus/firewall/μπλα μπλα, ξέρω να χρησιμοποιώ το πισί μου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ δεν έχω καν antivirus/firewall/μπλα μπλα, ξέρω να χρησιμοποιώ το πισί μου.famous last words
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Θα ήθελα ένα πρόγραμμα για djing στο laptop. Δλδ να περάσω mp3s και να μπορώ να τα μιξάρω , αν μπορεί να συγχρονίζει και το ρυθμό ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε τίποτα? Ευχαριστώ.
Το ευκολότερο -και δημοφιλέστερο είναι το Virtual DJ. Έχει φτάσει στην έκδοση 5.0, αλλά εγώ χρησιμοποιώ τη v.2.0 (βλέπε screenshot) και την v. 4.0
Χμμ φαίνεται αρκετά εύκολο. Μια πρότερη εμπειρία υπάρχει όντας φοιτητής έπαιζα σε πολλά φοιτητικά πάρτυ με τα αξέχαστα mkII
Το πουλάνε σε πλαισιο, mediamarkt?Υ.Γ. μεγάλη μακακία να παίζεις μουσική σε πάρτυ...οι άλλοι σου τρώνε τα κοριτσόπουλα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το ευκολότερο -και δημοφιλέστερο είναι το Virtual DJ. Έχει φτάσει στην έκδοση 5.0, αλλά εγώ χρησιμοποιώ τη v.2.0 (βλέπε screenshot) και την v. 4.0
Χμμ φαίνεται αρκετά εύκολο. Μια πρότερη εμπειρία υπάρχει όντας φοιτητής έπαιζα σε πολλά φοιτητικά πάρτυ με τα αξέχαστα mkII
Το πουλάνε σε πλαισιο, mediamarkt?Υ.Γ. μεγάλη μακακία να παίζεις μουσική σε πάρτυ...οι άλλοι σου τρώνε τα κοριτσόπουλα
Το αγοράζεις από το site των εταιρειών (έτσι έχω κάνει εγώ).
Υ.Γ.2. Ναι αλλά είναι και τόσα τα κοριτσόπουλα που κρέμονται από πάνω σου για να τους βάλεις ένα κομάτι.........
ΜΚΙΙ 4EVER!
-
Αν δεν σου κάνει κόπος δώσε μας το site και πώς πληρώνεις με πιστωτική?
-
To link είναι για το home edition που είναι και φτηνο (αλλά είναι μια χαρά για να παίζεις σπίτι)... δυστυχώς πλέον διαδικτυακά πρέπει να δίνουν μονο την έκδοση Pro (που κοστίζει και τα δεκαπλάσια)
http://www.virtualdj.com/products/homeedition.html
Θα πρέπει να δεις Παπασωτηρίου (ίσως και Πλαισιο) ή στον Νάκα. (το είχα δει να συμπεριλαμβάνεται με αγορά κάποιας -καλής- κάρτας ήχου.
Αλλιώς.......
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]