-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ψάχνω μια μικρή τηλεόραση για το PS2 του γιου μου στο δωμάτιό του, και ενώ σκεφτόμουν μια μικρή φθηνή CRT, τυχαία είδα σε διαφημιστικό φυλλάδιο την παρακάτω.Παρακαλώ τη γνώμη σας:
Για τη δουλειά που τη θέλεις Τάκη δεν είναι κακή! Γλιτώνεις και την ακτινοβολία. Αν θέλεις σε πιο 'επώνυμη' χρειάζεσαι άλλα 50-70
-
Ευχαριστώ γιατρέ!
-
εάν γνωρίζει κάποιος το Gimp (2.4.2) ας μου πει:
θέλω να κόψω ένα κομμάτι από μία φωτό και να το κάνω ανεξάρτητη εικόνα.
πώς γίνεται ρε παιδιά;την διαλέγω, την κόβω αλλά δεν ξέρω πώς να την κάνω ανεξάρτητη.
στο paintshop που είχα το διάλεγα και με ctrl+c και ctrl+v το έκανε.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εάν γνωρίζει κάποιος το Gimp (2.4.2) ας μου πει:θέλω να κόψω ένα κομμάτι από μία φωτό και να το κάνω ανεξάρτητη εικόνα.
πώς γίνεται ρε παιδιά;την διαλέγω, την κόβω αλλά δεν ξέρω πώς να την κάνω ανεξάρτητη.
στο paintshop που είχα το διάλεγα και με ctrl+c και ctrl+v το έκανε.
IIRC: Copy, και μετα Edit -> Paste as new.
(edit) Εναλλακτικα μπορεις να κανεις crop και να αποθηκευσεις σε διαφορετικο αρχειο...
-
avel
θενξ φίλε μου! ...το crop με βόλεψε.
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Free πρόγραμμα registry cleaner που να μην σου ζητάει μόλις τελειώσει το scan να κάνεις registration για να καθαρίσει αυτά που βρήκε ξέρετε;'Οσα κατέβασα,τα έτρεξα,βρήκαν πράγματα και μόλις πήγα να κάνω fix μου ζήταγε πληρωμήΨαξε στο σαϊτ της Μαϊκροσοφτ για Spyware removal tool
Κανει αρκετα καλη δουλεια
Αν δεν....
http://www.greekzter.com
Και ψαξε εκει.... εχει πολλα δωρεαν προγραμματα -
Βοήθεια!
Πήρα μια οθόνη 16:9 (Samsung SyncMaster 920NW). Το πρόβλημα είναι με τα παιχνίδια. Τα καινούρια παιχνίδια υποστηρίζουν αναλύσεις για 16:9, αλλά με τα παλιά τί γίνεται?
Υπάρχει δυνατότητα να βγάλει μαύρες μπάρες στα πλαινά και να παίξει σε 4:3? Πάντως στα μενού της οθόνης δέν υπάρχει τέτοια επιλογή και ούτε στο manual αναφέρει κάτι για αυτό το θέμα.
Πάντως δέν είχα δουλέψει ποτέ σε οθόνη 16:9 και μπορώ να πώ οτι βολέυει αφάνταστα σε εφαρμογές όπως το Excel.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάντως δέν είχα δουλέψει ποτέ σε οθόνη 16:9 και μπορώ να πώ οτι βολέυει αφάνταστα σε εφαρμογές όπως το Excel.
welcome to the club.
(Samsung SyncMaster 940BW)
-
που θα βρουμε περισσοτερα gadgets για το sidebar των vista??
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
welcome to the club.
(Samsung SyncMaster 940BW)
LG 22' Wide
Και στο Laptop...Wide εχω -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Βοήθεια!Πήρα μια οθόνη 16:9 (Samsung SyncMaster 920NW). Το πρόβλημα είναι με τα παιχνίδια. Τα καινούρια παιχνίδια υποστηρίζουν αναλύσεις για 16:9, αλλά με τα παλιά τί γίνεται?
Υπάρχει δυνατότητα να βγάλει μαύρες μπάρες στα πλαινά και να παίξει σε 4:3? Πάντως στα μενού της οθόνης δέν υπάρχει τέτοια επιλογή και ούτε στο manual αναφέρει κάτι για αυτό το θέμα.
Η επιλογή που ψάχνεις, εάν υπάρχει, θα είναι στις επιλογές της κάρτας γραφικών. Η nVidia π.χ. δίνει αυτή την επιλογή από το 'control panel' της (display->change flat panel scaling->use nVidia scaling with fixed aspect ratio). Κάνει ακριβώς αυτό που θες.
ΕΕΠ η αναλογία συνήθως στα widescreen monitors είναι 16:10 και όχι 16:9
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Free πρόγραμμα registry cleaner που να μην σου ζητάει μόλις τελειώσει το scan να κάνεις registration για να καθαρίσει αυτά που βρήκε ξέρετε;'Οσα κατέβασα,τα έτρεξα,βρήκαν πράγματα και μόλις πήγα να κάνω fix μου ζήταγε πληρωμή -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που θα βρουμε περισσοτερα gadgets για το sidebar των vista??αχ αχχ.... μες τα ματια σου ειναι οι επιλογες...
Στην Side bar πανω πανω, εχει το '+'! ΠΑΤΑ ΤΟ!
Θα ανοιξει παραθυρο με αλλα gadgets. Σε αυτο το παραθυρο εχει και την επιλογη να πας στην MS να δεις ολα τα διαθεσιμα.... τα οποια ειναι εκατονταδες. -
Α, όπως λέμε widgets για Mac ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α, όπως λέμε widgets για Mac ε?εσυ να σκασεις...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
που θα βρουμε περισσοτερα gadgets για το sidebar των vista??
αχ αχχ.... μες τα ματια σου ειναι οι επιλογες...
Στην Side bar πανω πανω, εχει το '+'! ΠΑΤΑ ΤΟ!
Θα ανοιξει παραθυρο με αλλα gadgets. Σε αυτο το παραθυρο εχει και την επιλογη να πας στην MS να δεις ολα τα διαθεσιμα.... τα οποια ειναι εκατονταδες.το πατησα εννοειται...
απλα το εχω βαλει σε ΧΡ, ξεχασα να το πω, και τα νεα που κατεβασα δεν μπορει να τα προσθεσει...
-
avel
μία ακόμα βοήθεια εάν είναι δυνατόν...
-
πώς κάνω resize; πήγα στο canvas size αλλά μου βγάζει άλλα αντι άλλων.
-
πώς κάνω transparent ; επιλέγω με το fuzzy select tool, πατάω ctrl+I μετά πάω στο Layer->Transparency. Εκεί κολλάω. Εχει πολλές επιλογές.
thnx προκαταβολικά.
-
-
βάλτε photoshop
-
- Ενα DVD recorder με σκληρο δισκο, μπορει να συνδεθει με υπολογιστη και να αποθηκευσει αρχεια (καθε τυπου), ωστε να λειτουργησει σαν backup εξωτερικος δισκος;
- Αν οχι, μπορει να κανει την παραπανω λειτουργια για αρχεια εικονας, ηχου, video;
Σκεφτομαι να αγορασω ενα DVD εγγραφης. Αν ο δισκος κανει και μια απο τις παραπανω εργασιες, θα παρω με δισκο, γιατι ετσι θα αξιοποιειται ο σκληρος και οταν δεν τον χρησιμοποιω για εγγραφες. Αλλιως λεω να παρω σκετο.
Καμια (φτηνη) προταση εχετε; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βάλτε photoshopπροτιμώ το δωρεάν Gimp, είμαι οπαδός του open source λογισμικού.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]