-
Εγω απο την αλλη που δεν μου αρεσουν τα laptop γενικως και τα βρισκω γυναικεια να πω την αποψη μου?
-
-
Χρήστο μην ασχολείσαι άλλο με τους haters.
Θα παίρνουμε τα βουνά με τα air μαζί και άσε τους άλλους στις κοιλάδες να ασχολούνται γιατί δεν είναι καλό το ερ. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Special για το kidΔεν έχω πάρει iPhone.
(Παλιό αλλά καλό το άρθρο, έχει μέσα μεγάλη δόση αλήθειας)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To σταυρό σου.
Έχω έναν 500άρη mybook αποκλειστικά για backup και φροντίζω να τον χρησιμοποιώ μόνο όταν απαιτείται, αποσυνδέοντάς τον αμέσως μετά.ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παρε εναν καλο 500αρη και μια καλη εξ.θηκη και εισαι ΟΚ -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το raid ΔΕΝ είναι για backup+1
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για 1200 (οσο κανει δηλαδη) πιθανα θα το αγοραζα αλλα αυτα τα zealots προσπαθουν να εκλογικευσουν τα παντα και αυτο ειναι ακρως σπαστικο.πολύ θα θέλανε οι ευρωπέοι...οι τιμές στα Ευρωπαικά Apple Stores ξεκινούν από 1699 ευρώ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Mac hater detected.Να πας το ρανταρακι σου για σερβις.... Δεν δουλευει σωστα.... Ειμαστε παραπανω απο ενας.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Mac hater detected.
Να πας το ρανταρακι σου για σερβις.... Δεν δουλευει σωστα.... Ειμαστε παραπανω απο ενας.....
Θα τρέχει Windows το ρανταράκι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Mac hater detected.
Να πας το ρανταρακι σου για σερβις.... Δεν δουλευει σωστα.... Ειμαστε παραπανω απο ενας.....
Θα τρέχει Windows το ρανταράκι.
Μπα..... Σε BigMac μαλλον το χεις... Και για αυτο δεν δουλευει.
Να παρεις την νεα εκδωση, μηπως ειναι συμβατη με το κουτακι σου -
ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ PC SUITE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΠΑΤΑΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ BLUETOOTH ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ.
HELP ME
S.O.S
ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ
-
Πάρε mac να κάνεις δουλειά σου.
Σοβαρά τώρα, μήπως δεν έχεις βάλει το κινητό να είναι ανιχνεύσιμο? Το bluetooth το ενεργοποιήσες?
(ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε mac να κάνεις δουλειά σου.Σοβαρά τώρα, μήπως δεν έχεις βάλει το κινητό να είναι ανιχνεύσιμο? Το bluetooth το ενεργοποιήσες?
(ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13)
To κινητο το ενεργοποιησα. Φαινεται και το σηματακι του bluetooth. Τι εννοεις αν εχω βαλει να μην ειναι ανιχνευσιμο. Εχει τετοια επιλογη το κινητο?
-
ναι
-
Ένα review του HP Compaq 8710w υπάρχει σε γειτονικό forum γραμμένο από εμένα για όποιον θέλει να πάρει πληροφορίες για το εν λόγω notebook.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ένα review του HP Compaq 8710w υπάρχει σε γειτονικό forum γραμμένο από εμένα για όποιον θέλει να πάρει πληροφορίες για το εν λόγω notebook.Καπου στο review λες οτι ειχες ενα FSC M3438G.
Τι το κανες;;;;
Ψαχνω ανταλλακτικα για το δικο μου -
Αυτό είναι το HP. Tεράστιο....
'καλοτάξιδο'
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ένα review του HP Compaq 8710w υπάρχει σε γειτονικό forum γραμμένο από εμένα για όποιον θέλει να πάρει πληροφορίες για το εν λόγω notebook.Ωρε Mafioso... ο κοσμος βαζει και καμια φωτο...
-
Πως σπάω γνήσιο δισκάκι dvd? παλιότερα αρκούσε το dvd shrink ή συνδυασμός clone dvd με DVD43.. εχει κανένας καμια ιδέα;
-
ταινια λες η παιχνιδι?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]