-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε Big mac. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πάρε Big mac.
Ελπίζω να είναι συμβατό με το στομάχι μου γιατί αλλιώς
-
Ο χρήστης ANDREAS_ έγραψε:
Πάρε mac.
Αν αυτό πάει σε εμένα (ο καθένας στο κόσμο του ) το έχω σκεφτεί και για Macbook Air και για Macbook αλλά δυστυχώς στο πρώτο είναι πολλά τα λεφτά για υπολογιστή που (μάλλον δεν ζει αυτόνομα ) + ότι μου φαίνεται μεγαλούτσικος + είναι MAC με όλα τα + και όλα τα - . Το Macbook μου αρέσει σαν μέγεθος αλλά δεν έχει πλέον κάτι το ιδιαίτερο.
Μάλλον προς το LG θα στραφώ απλά αναζητώ κάποια άλλη πρόταση στις 10-12 ίντσες.Στον Βασίλη πήγαινε αλλά μιας και άνοιξες κουβέντα για το mac να σου πω την άποψη μου.
Tablet δεν είναι, οπότε εξαρχής δεν κάνουν για την δουλειά που τους θες.
Οποιοδήποτε Macbook δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός υπολογιστής κάποιου. Εκτός αν τους βάλεις και windows. Το λειτουργικό όμως είναι εκπληκτικό και σαφώς πιο εύχρηστο από windows. Οι τιμές τους είναι όντως πολύ τσιμπημένες γιατί δεν τις δικαιολογούν με το hardware που έχουν, όταν όμως η συζήτηση πάει σε software τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ. Επίσης η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή, στα επίπεδα Vaio. Το Air είναι πολύ καλό για τις αμερικάνικες τιμές.. Με τα 1800 που κάνει στην Ελλάδα, thanks, but no, thanks. Αλλά μόνο για δεύτερο.. Το μεγάλο Air όμως είναι... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στον Βασίλη πήγαινε αλλά μιας και άνοιξες κουβέντα για το mac να πω κ εγώ τη βλακεία μου.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Στον Βασίλη πήγαινε αλλά μιας και άνοιξες κουβέντα για το mac να πω κ εγώ τη βλακεία μου.
μίλησε για mac και μου άνοιξε την όρεξη
-
Τι γινεται οταν ο υπολογιστης μας βγαζει μπλε οθονη και δεν ανοιγουν τα windows; Παει μαλλον στον μαστορα ετσι;
-
XP?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε mac.
Αν αυτό πάει σε εμένα (ο καθένας στο κόσμο του ) το έχω σκεφτεί και για Macbook Air και για Macbook αλλά δυστυχώς στο πρώτο είναι πολλά τα λεφτά για υπολογιστή που (μάλλον δεν ζει αυτόνομα ) + ότι μου φαίνεται μεγαλούτσικος + είναι MAC με όλα τα + και όλα τα - . Το Macbook μου αρέσει σαν μέγεθος αλλά δεν έχει πλέον κάτι το ιδιαίτερο.
Μάλλον προς το LG θα στραφώ απλά αναζητώ κάποια άλλη πρόταση στις 10-12 ίντσες.Στον Βασίλη πήγαινε αλλά μιας και άνοιξες κουβέντα για το mac να σου πω την άποψη μου.
Tablet δεν είναι, οπότε εξαρχής δεν κάνουν για την δουλειά που τους θες.
Οποιοδήποτε Macbook δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός υπολογιστής κάποιου. Εκτός αν τους βάλεις και windows. Το λειτουργικό όμως είναι εκπληκτικό και σαφώς πιο εύχρηστο από windows. Οι τιμές τους είναι όντως πολύ τσιμπημένες γιατί δεν τις δικαιολογούν με το hardware που έχουν, όταν όμως η συζήτηση πάει σε software τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ. Επίσης η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή, στα επίπεδα Vaio. Το Air είναι πολύ καλό για τις αμερικάνικες τιμές.. Με τα 1800 που κάνει στην Ελλάδα, thanks, but no, thanks. Αλλά μόνο για δεύτερο.. Το μεγάλο Air όμως είναι...Βασικά και εμένα μου αρέσουν πολύ αλλά αγγίζουν τη πλευρά του gadgetάκια μου ενώ θέλω κάτι που να είναι plug and play.
Τα tablet που ανέφερες ωραία είναι αλλά δεν έχουν πέσει οι τιμές τους τόσο που το χρηστικό τους όφελος να προσεγγίζει το κόστος αγοράς -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Τι γινεται οταν ο υπολογιστης μας βγαζει μπλε οθονη και δεν ανοιγουν τα windows; Παει μαλλον στον μαστορα ετσι;Υπάρχει λόγος που αυτή τη μπλε οθόνη την αποκαλούν BSOD (Blue Screen of Death).
[Νομίζω ότι στα mac είναι ροζ ]
-
Μπορείς να ορίσεις τα χρώματα αυτής της οθόνης. Ροζ θέλεις;
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
και η πάει σύννεφο... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=868058&lngDtrID=244
και η πάει σύννεφο...Είχε γίνει και η σχετική κουβεντούλα προ ημερών:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=1185
Προσωπικά δεν έχω το απαιτούμενο εύρος και βάθος γνώσεων για να κρίνω, αλλά όπως και να'χει ο **παρωπιδισμός **είναι πάντα κακό πράγμα.
-
Μου ξέφυγε
-
dirtoulios, ποιός έχει τις παρωπίδες δηλαδή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
dirtoulios, ποιός έχει τις παρωπίδες δηλαδή;Αναφέρομαι σε οποιονδήποτε(*) **νομίζει **ότι βλέπει το θέμα σφαιρικά και ταυτόχρονα **υποστηρίζει **ότι το γνωρίζει στο σύνολό του. Δεν έκανα συγκεκριμένη αναφορά στον Χ ή τον Υ που υποστηρίζει μια άποψη.
Όπως είπα και στο (ανορθόγραφο) ποστ μου, προσωπικά δεν έχω ούτε το εύρος ούτε το βάθος των απαιτούμενων γνώσεων για να στηρίξω 'μεχρις εσχάτων' μια άποψη. Ειδικά δε για το θέμα 'λογισμικο ανοιχτού κώδικα vs microsoft και σια' οι γνώσεις μου είναι μόνο επιφανειακές. Μπορεί να **νομίζω **κάτι, αλλά δεν κάθομα σώνει και καλά πάνω σ' αυτό. (Άλλωστε, δεν εξέφρασα και κάποια hardcore άποψη στο θέμα. Απλά με ψιλο-ιντριγκάρισε το θέμα ότι η MS ασχολείται συστηματικά με μια μικρή αγορά, όπως η ελληνική.) -
Α γενικά μιλάς, οκ.
-
no hard feelings, m8!
Άλλωστε, όπως σε βλέπω τον λίγο καιρό που είμαι στο φόρουμ, οι απόψεις σου είναι 'καλοστεκούμενες'. Και το blogάκι σου, ενδιαφέρον!
Τα λέμε. -
Ερώτηση κρίσεως:
Αγοράστηκε πριν 10 ημέρες ένα laptop LG E500, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στην ασύρματη κάρτα δικτύου.
Φυσιολογικά θα σταλεί για service (περιμένω τηλέφωνο τεχνικού).Το πρόβλημα είναι οτι ταυτόχρονα με την αγορά, άλλαξα και τις μνήμες του γιατί 1GB για vista δεν μου καθόταν καθόλου καλά.
Λέτε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο service; Μήπως να ξαναβάλω αυτές που είχε εξαρχής πριν το στείλω;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Αγοράστηκε πριν 10 ημέρες ένα laptop LG E500, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στην ασύρματη κάρτα δικτύου.
Φυσιολογικά θα σταλεί για service (περιμένω τηλέφωνο τεχνικού).Το πρόβλημα είναι οτι ταυτόχρονα με την αγορά, άλλαξα και τις μνήμες του γιατί 1GB για vista δεν μου καθόταν καθόλου καλά.
Λέτε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο service; Μήπως να ξαναβάλω αυτές που είχε εξαρχής πριν το στείλω;
Καλου κακου βαλε τις παλιες
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Καλου κακου βαλε τις παλιες
+Panda
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]