-
Ok. θέλω να πάει 15μ μακριά και να δείχνει ακριβώς το ίδιο ότι η πρώτη. Το θέμα είναι ότι ψάχνω την μικρότερη 1024Χ768 (15άρα?) και δεν βρίσκω στην αγορά.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok. θέλω να πάει 15μ μακριά και να δείχνει ακριβώς το ίδιο ότι η πρώτη. Το θέμα είναι ότι ψάχνω την μικρότερη 1024Χ768 (15άρα?) και δεν βρίσκω στην αγορά.
Ευχαριστώ.για 15μ μάλλον θα χρειαστείς repeater...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ευχαριστώ.για 15μ μάλλον θα χρειαστείς repeater...
Στην αγορά υπάρχουν όμως καλώδια 30άρι και 40άρια
-
τι να σου πω... μπορεί και να μη χρειάζεται. Από την άλλη μήπως μετά το repeater μπορεί να πάει πιο μακριά; Ή να κάνουν για συγκεκριμένες συσκευές; ή μικρότερες αναλύσεις;
Trial and error τότε !
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πόσο μακριά μπορεί πάει μία οθόνη από τον υπολογιστή?Συνδέουμε μια στο τόσο το λαπτοπ του πατέρα μου με 42άρα LCD τηλεόραση με καλώδιο ~5 μέτρα και η εικόνα είναι άψογη. Λογικά θα μπορούσε να μπει και πιο μακρύ καλώδιο χωρίς προβλήματα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευχαριστώ.Για δες εδώ Κώστα:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1091802#1091802Επίσης:
http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7516
Παρόμοια με λευκά πλαστικά, το Media Markt την έχει 179
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για pc monitor το λέω, χωρίς να λέω οτι είναι και η καλύτερη των ιδεώνΕγώ χρησιμοποιώ για pc μονιτορ ένα σάμσουνκ 37'' 1080p και είναι πολύ καλό και ξεκούραστο...Αλλά κάθομαι στα δύο μέτρα...
-
και πάλι 2 μέτρα απόσταση μπροστά σε 37' οθόνη τηλεόρασης είναι λίγα για τα μάτια σου....
-
Παιδιά τα φώτα σας. Έχω ένα laptop Fujitsu-Siemens Amilo Xi 2428.
Λόγω συνεχων αυξομοιώσεων τάσης στην περιοχή θέλω να πάρω ένα καλό UPS. Δεν χρησιμοποιώ την μπαταρία του, για λόγους ευνόητους. Έχετε τίποτα υπόψη σας; -
Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι δηλαδή? Και τι να το κάνεις το UPS για το laptop?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι δηλαδή? Και τι να το κάνεις το UPS για το laptop?Το τι θα το κάνω, το εξήγησα ήδη...
Δεν την βάζω την μπαταρία επάνω γιατί όταν φορτίζεται συνεχώς μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Το δουλεύω πάντα με ρεύμα. -
Υπερβολές, αχρείαστες κιόλας, αλλά δικό σου μηχάνημα είναι, κάνε ότι θες.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το τι θα το κάνω, το εξήγησα ήδη...
Δεν την βάζω την μπαταρία επάνω γιατί όταν φορτίζεται συνεχώς μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Το δουλεύω πάντα με ρεύμα.Και πολύ καλα κάνεις
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Δεν την βάζω την μπαταρία επάνω γιατί όταν φορτίζεται συνεχώς μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Το δουλεύω πάντα με ρεύμα.Και πολύ καλα κάνεις
Θεωρείς απαραίτητο δηλαδή να είναι η μπαταρία off?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εννοείται μικρέ... Για ρώτα να δεις. Μην κάνεις πως τα ξέρεις όλα...
-
Ελα μωρε... πιτσιρικος ειναι ακομα, δεν ξερει απο αυτο. Μην το αποπαιρνεις το Kidακι
-
Kid
σε πόσο γυρνάει η μπαταρία σου το Ring? -
Kid
Mην μασας ρε και εγω παντα με την μπαταρια on το εχω...σιγα αν μειωθει κατα 10 λεπτα η διαρκεια ζωης της χαθηκε ο κοσμος...[/list] -
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται όταν την αφήνουμε συχνά να αδειάζει τελείως ή αν την βάζουμε και την βγάζουμε συνέχεια δημιουργώντας extra charge cycles. Όταν το έχεις μονίμα plugged in το ρεύμα δεν πάει στην μπαταρία αλλά στα επιμέρους parts του συστήματος.
Corsa, drop dead.
Εντιτ:
Κτηνίατρε σίγουρα γυρνάει πιο γρήγορα από Fiat.Thanix, δεν μειώνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω της φόρτισης, απλά επειδή είναι λιθίου και έτσι δουλεύουν.. Κάθε φορά διαρκούν λιγότερο..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άμα δε βαριέσαι να δεις http://www.bcchardware.com/index.php?op ... &Itemid=40έχω S-panel και θα είναι εμφανής η διαφορά δίπλα δίπλα
τι κάνει το pixelshift που λέει στο service menu?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]