-
απορία μου από την σημερινή εκκίνηση
δεν είδα ούτε ένα αυτοκίνητο με εκείνες τις λευκές ΙΟ πινακίδες.............γιατιαπορία που μου ήρθε του π....η
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Να ρίξω στην συζήτηση μια ιδέα :
Να εφοδιάζουν οι λέσχες τα αυτοκίνητα, μαζί με τις πινακίδες, με ένα βιβλιάριο διαδρομών.
Στο βιβλιάριο, που θα αντικαθίσταται κάθε χρόνο, θα σημειώνει ο κάτοχος την διαδρομή που προτίθεται να κάνει (πρίν την κάνει), την ημερομηνία και τον λόγο για τον οποίο την κάνει (συνεργείο, εκδήλωση κλπ). Αν τον σταματήσει τροχονόμος, πάνω από δύο φορές και βρεί το βιβλιάριο μη συμπληρωμένο, να υποχρεώνεται η λέσχη να του αφαιρέσει τις πινακίδες. Επιπλέον έλεγχο θα κάνει και η λέσχη, ελέγχοντας τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα του έτους, σε σχέση με τις καταγραφές, κατά την ανανέωση του βιβλιαρίου.
Φυσικά, το παραπάνω προϋποθέτει διάθεση ελέγχου από την τροχαία και δραστηριοποίηση των λεσχών μέσω αυτορύθμισης, αλλά θα έχει ως επιπλέον κίνητρο για αυτές, την υποχρεωτική παρουσία των 'πελατών' τους κάθε χρόνο, την εξόφληση των συνδρομών κλπ.Δελτίο κίνησης δηλαδή?... Θα γυρίζουμε στο σπίτι και θα ψάχνουμε τον ΥΚΟΑ να του το επιστρέψουμε...η δύναμη της συνήθειας.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Να εφοδιάζουν οι λέσχες τα αυτοκίνητα, μαζί με τις πινακίδες, με ένα βιβλιάριο διαδρομών.
Στο βιβλιάριο, που θα αντικαθίσταται κάθε χρόνο, θα σημειώνει ο κάτοχος την διαδρομή που προτίθεται να κάνει (πρίν την κάνει), την ημερομηνία και τον λόγο για τον οποίο την κάνει (συνεργείο, εκδήλωση κλπ). Αν τον σταματήσει τροχονόμος, πάνω από δύο φορές και βρεί το βιβλιάριο μη συμπληρωμένο, να υποχρεώνεται η λέσχη να του αφαιρέσει τις πινακίδες. Επιπλέον έλεγχο θα κάνει και η λέσχη, ελέγχοντας τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα του έτους, σε σχέση με τις καταγραφές, κατά την ανανέωση του βιβλιαρίου.
Φυσικά, το παραπάνω προϋποθέτει διάθεση ελέγχου από την τροχαία και δραστηριοποίηση των λεσχών μέσω αυτορύθμισης, αλλά θα έχει ως επιπλέον κίνητρο για αυτές, την υποχρεωτική παρουσία των 'πελατών' τους κάθε χρόνο, την εξόφληση των συνδρομών κλπ.Δελτίο κίνησης δηλαδή?... Θα γυρίζουμε στο σπίτι και θα ψάχνουμε τον ΥΚΟΑ να του το επιστρέψουμε...η δύναμη της συνήθειας.
όχι θα το επιστρέφεις στον τροχονόμο της γειτονιά σου.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Το καινούριο ράδιο αρβυλα νέο το μάθατε...??ότι θα δηλώνουμε τα ιστορικά με πινακίδες λέσχης κανονικά στη φορολογική μας δήλωση..!!
Δλδ έχω 3 αυτοκίνητα (πινακίδες υπουργείου)+3 τα ιστορικά θα με ξεσκισει η εφορια ..!! Θα με πιάσει τεκμήριο διαβίωσης.καλημέρα σας απ΄οτι γνωρίζω τα ιστορικά που έχουν κατατεθημένες πινακίδες για προσορινή ακινησία δηλώνονται κανονικά ως αυτοκίνητα που είναι στην κατοχή μας αλλα βάση του χαρτιού της ακινησίας δεν εκπίπτουν τεκμήρια απο αυτά.Πάντος με όλα αυτα που γίνονται στην 'Ελλάδα αυτο τον καιρό αν κάποιος υπουργός έχει τα κότσια να φορολογίσει τους πίνακες ζωγραφικής και τα γλυπτά (που σύγουρα έχει κι αυτό στο σπίτι του) ας φορολογίσει και τις δικές μας αγάπες αν και με όλα αυτά που ακούγονται έντονα πάρα πολλοι έχουν αρχήσει να τα πουλάνε...Η τροχαία θα μπορούσε να στήσει καρτέρι και να πιάσει αυτους με τις λιμουζίνες που έχουν πινακίδες ιστορικού και τις ενοικιάζουν για γάμους , δεξιώσεις κ.τ.λ. και όχι να πιάνουν και να φορολογούν τον μεροκαματιάρη που έχει κρατήσει το αμάξι του παππού του ή του πατέρα του απο συνεσθηματικούς λόγους.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
όχι θα το επιστρέφεις στον τροχονόμο της γειτονιά σου.
Ξαφνικά όλοι θα κρατάνε διπλά βιβλία και φυσικά οι Κρητικοί και οι Μανιάτες (που είναι γεμάτα τα τμήματα απο αστυνομικούς συντοπίτες τους) θα κυκλοφορούν και πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα αφού στην Ελλάδα οι γνωριμίες πάνω απ ΄ολα...θα αρχήσουν όλοι να λένε πάλι δικαιολογίες π.χ. στρώνω την μηχανή ειναι απο επισκευή...
-
Συμφωνώ απόλυτα και με τα δύο τελευταία post του Olympia.
Πάντως, ειλικρινά, εγώ νομίζω ότι δεν είναι πιθανό κάτι τέτοιο.
Οπως έλεγα πάντως και χτες στον D-jet, δέχομαι να θεωρηθώ πλούσιος και χομπίστας επειδή έφερα απέξω το κουπέ,εκπληρώνοντας ένα παιδικό όνειρο ίσως, και να φορολογηθώ ή να μου επιτραπεί πολύ περιορισμένα η κυκλοφορία, αλλά για το 17άρι, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΤΖΑΜΠΑ -και να μου βάζουν και τις βενζίνες, με την προϋπόθεση ότι είναι ασφαλές και μη ρυπογόνο.
Αρκετά έχει προσφέρει στην εθνική οικονομία, πολύ περισσότερα από τους κοπρίτες που κάνουν τους αρχηγούς και θέλουν να μας σώσουν. -
Καταγγέλω επίσης ότι κάτοχος μπλε FORD 20m COUPE, εκμεταλλευόμενος τη συνάθροιση χτες για την έναρξη του κλασσικού ράλλυ στην Ακρόπολη, μετέφερε τη γυναίκα του στο κομμωτήριο στο Πασαλιμάνι, και μετά συνέχισε.
Φωτογραφίες -μετά όμως το έγκλημα- έχει ο ALPINE.
Για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ όμως να ρωτήσω τη γυναίκα του πότε θα ξαναπάει, και, αν συμπίπτει με κάποια εκδήλωση, να τον φωνάξω για να τραβήξει φωτό και να τη στείλει στη λέσχη.
Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάμε και συνεργείο. Κάτι δε μου ακούγεται καλά. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Καταγγέλω επίσης ότι κάτοχος μπλε FORD 20m COUPE, εκμεταλλευόμενος τη συνάθροιση χτες για την έναρξη του κλασσικού ράλλυ στην Ακρόπολη, μετέφερε τη γυναίκα του στο κομμωτήριο στο Πασαλιμάνι, και μετά συνέχισε.
Για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ όμως να ρωτήσω τη γυναίκα του πότε θα ξαναπάει, και, αν συμπίπτει με κάποια εκδήλωση, να τον φωνάξω για να τραβήξει φωτό και να τη στείλει στη λέσχη.
Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάμε και συνεργείο. Κάτι δε μου ακούγεται καλά.Μήπως πρόκειται για τον ίδιο εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας που κυκλοφορεί με την γυναίκα του τίγκα στα χρυσαφικά τα οποία και σκορπίζει δεξιά αριστερά (και από κάτω) στις καφετέριες της εθνικής οδού σαν στραγάλια ???
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάμε και συνεργείο. Κάτι δε μου ακούγεται καλά.Μήπως πρόκειται για τον ίδιο εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας που κυκλοφορεί με την γυναίκα του τίγκα στα χρυσαφικά τα οποία και σκορπίζει δεξιά αριστερά (και από κάτω) στις καφετέριες της εθνικής οδού σαν στραγάλια ???
Ακριβώς, βλεπω ότι και όσοι του κάνουν το φίλο του τά'χουν μαζεμένα.....
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΤΟΥ 80
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάμε και συνεργείο. Κάτι δε μου ακούγεται καλά.εγώ έκανα το καθήκον μου και ανέβασα φώτο
αλλά ο μεγάλος αδερφός έβαλε το χέρι του και το ΧS έκλεισε. -
Ο χρήστης akisclk έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΤΟΥ 80μονο ............τι αλλο εχεις και κανε περιγραφη μοτερ ζαντες
-
Ο χρήστης OLYMPIA έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΤΟΥ 80
μονο ............τι αλλο εχεις και κανε περιγραφη μοτερ ζαντες
μόνο να μην είναι κανένας καγκουρας
-
Μετριος περτικαλι σκαραβαιος ειναι 2 μηνες στην ιδια θεση με πινακιδες Ε.Ο.Ο.Ε εδω κατω στη γειτονια μου..
-
Απ’ ότι μαθαίνω, (ράδιο αρβύλα) σύντομα η ΕΛΠΑ θα ανακοινώσει πως για τη διατήρηση των πινακίδων της Ι.Ο. θα πρέπει ο ιδιοκτήτης τους να έχει λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία εκδήλωση ιστορικών το χρόνο, άλλως θα αφαιρούνται (!!!)
Αν αυτό γίνει να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι (ΦΙΛΠΑ - ΕΟΟΕ) ………………. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αφού ξέρεις που πρέπει να απευθυνθείς γιατί δε το κάνεις και βάζεις τους άλλους...; Αφού έχεις τα νούμερα στις φωτογραφίες σου γιατί δε τα στέλνεις με e-mail ; Απλά σε βολεύει να βάζεις τους άλλους κι εσύ απλά να κάνεις δυσφήμηση στη λέσχη που δεν ξέρεις εαν οι πινακίδες που βλέπεις αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο αυτοκίνιτο ή αν η λέσχη το ψάχνει το θέμα
Ελα, ποιος; Το πέτυχες!
Για αρχή οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου.
Έπειτα, πίστεψέ με, ΑΝ ήθελα να πω κάτι για την ΕΟΟΕ και το Θεοχάρη έχω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να πω, με πολλές λεπτομέρειες σε προσωπικό επίπεδο όμως και για αυτό δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να το κάνω εδωμέσα ή οπουδήποτε αλλού σε ανθρώπους που δε γνωρίζω και δεν εμπιστεύομαι. Τα περι δυσφήμισης στα επιστρέφω στο ακέραιο. Πολύ περισσότερο δε, διότι μπορώ να πιστεύω ό,τι γουστάρω για οποιαδήποτε λέσχη ή μαγαζάκι αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να απαξιώνω τον κόπο και το χρήμα του κοσμάκη που έτυχε να φοράει μπλε, κίτρινες ή ροζ πινακίδες.
Και αν δε σε πείθω, μπες στον κόπο να διαβάσεις 2 σελίδες πιο πριν τι γράφω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Buick)...
(βαρέθηκα, να σας πω... αντε καλή συνέχεια και καλή απόλαυση στους συμμετέχοντες)εκανα λαθος ειμαι καινουριος
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μετριος περτικαλι σκαραβαιος ειναι 2 μηνες στην ιδια θεση με πινακιδες Ε.Ο.Ο.Ε εδω κατω στη γειτονια μου..να του κανω δωρο μια κουκουλα ......δεν το λυπαται.
-
Ο χρήστης Simon έγραψε:
Απ’ ότι μαθαίνω, (ράδιο αρβύλα) σύντομα η ΕΛΠΑ θα ανακοινώσει πως για τη διατήρηση των πινακίδων της Ι.Ο. θα πρέπει ο ιδιοκτήτης τους να έχει λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία εκδήλωση ιστορικών το χρόνο, άλλως θα αφαιρούνται (!!!)
Αν αυτό γίνει να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι (ΦΙΛΠΑ - ΕΟΟΕ) ……………….Νομίζω ότι η ΕΟΟΕ το έθετε ως απαίτηση -δεν ξέρω σε τι βαθμό ετηρείτο....
Πάντως έχει λογική βάση. -
Δεν έχει λογική βάση γιατί υποδηλώνει Αθηνοκεντρική αντίληψη. Όσοι έχουν τέτοια αυτοκίνητα στην επαρχία όπου πιθανόν να μην διοργανώνονται εκδηλώσεις τι θα κάνουν; Και σε τι εκδηλώσεις θα αναφέρεται; μόνο της ΕΛΠΑ ή και άλλων λεσχών/ομοσπονδιών;
Βρίσκω ό,τι μια τέτοια ιδέα κινείται στο πνεύμα της περίφημης απόφασης αναγκαστικής εγγραφής στον ΣΟΑΑ που τόσο χαμό προκάλεσε: δηλαδή μιας προσπάθειας υποχρεωτικού μαντρώματος του ιστορικού πληθυσμού στα πλαίσια ίσως της αντιπαλότητας με τις άλλες ομοσπονδίες/λέσχες.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν έχει λογική βάση γιατί υποδηλώνει Αθηνοκεντρική αντίληψη. Όσοι έχουν τέτοια αυτοκίνητα στην επαρχία όπου πιθανόν να μην διοργανώνονται εκδηλώσεις τι θα κάνουν; Και σε τι εκδηλώσεις θα αναφέρεται; μόνο της ΕΛΠΑ ή και άλλων λεσχών/ομοσπονδιών;Αυτό δεν το σκέφτηκα
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες