-
Piiii βλέπε παρακάτω:
http://www.filpafederation.gr/karta.php
και
http://www.classicmotors.gr/2008_classi ... mainGR.htm
Γενική Συνέλευση F.I.V.A. 2008
Ελπίζω να ξεκαθαρίζουν το τοπίο
Σταύρος -
Ο χρήστης piii έγραψε:
AAAAAAAAAAAA TA NEYΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!
Η εφορια Παλληνης μετα την αποστολη 3ων λαθος ΕΤΑΚ ξαναχτυπησε παλι με ειδοποιηση ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ οτι χρωσταει το μινι τελη κυκλοφοριας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ και αν δεν παω εντος 5 ημερων στην εφορια απο την ημερομηνια ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σημαινει οτι παραδεχομαι πως τα τελη ειναι απληρωτα και διατηρουν καθε νομιμο δικαιωμα!!
Το αυτοκινητο ειχε κατατεθημενες πινακιδες απο το '98 μεχρι τον Μαρτη του ΄08 και ευτυχως εχω κρατησει ολα αυτα τα χαρτια (καταθετηρια τελη κυκλοφοριας ΟΛΑ).
Σκεφτομαι να παω αυριο και να τους παρει ο διαολος ολους.
Σκεφτομαι να μην πατησω ποτε και οταν χρησιμοποιησουν 'καθε νομιμο δικαιωμα' απεναντι μου να τους κανω την παπια οτι το χαρτι που μου εστειλαν και επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να τους πω οτι μου ηρθε μια μερα πριν.
Ουτως ή αλλως εχω καθε αποδειξη οτι εχω πληρωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΡΕ 1000 φορες τελικα τα λεφτα στις λεσχες για πινακιδες παρα στο κωλοχανιο τους!!!Να ρωτήσω λίγο κάτι....
Απο το Μάρτη του 08 έως σήμερα πήρες τις πινακίδες πίσω η έστω έβγαλες καινούργιες;
Εαν τις έχεις πάρει γιατί δεν αναφέρανε τότε κάτι για τα τέλη και στα ζητάνε τώρα;το θεμα λυθηκε τελικα στην εφορια, δεν ειχαν σημειωσει στα αρχει(δι)α τους οτι ειχα καταθεσει τις πινακιδες οποτε με το καταθετηριο και το παραβολο πληρωμης των τελων οταν τις πηρα πισω εληξε η ιστορια.
-
Ο χρήστης geokart έγραψε:
Παιδιά καλησπερα!Δεν ξέρω αν γράφω σωστά σε αυτό το topic!Απλά επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω την βοηθειά σας γιατί ταχω κανει σαλάτα!!Δεν μπορώ να βγάλς άκρη!Αν μου βρίσκατε λύση θα το εκτιμούσα!!!!
Πριν 4- 5 μήνες αγορασα ενα πεζο 206 ομως για κακή μου τύχη τρακαρα!!!!Το αμάξι διαλυθηκε, (ευτυχώς δόξα το θεό δεν έπαθα τίποτα) το αμαξι διαλυμένο το αφησα σε ένα φίλο!!!Και εδώ άρχισαν τα προβλήματα!
Το έλυσε χωρίς να με ρωτήσει, και αφησε μόνο το σκελετό και τα άλλα ταβγαλε για να τα πουλήσει!!!Ομως το προβλλημα είναι οτι δε μπορώ τωρα να παραδώσω τις πινακίδες, δε μπορώ να κάνω διαγραφή και το υπουργείο μου ζητάει χαρτί από εταιρια ανακύκλωσης και οι εταιρίες για να το παρουν ζητάνε 370 ευρώ επειδή είναι σκέτο κουφάρι!!!!!Εγω ακόμα ξεχρεώνω το αυτοκινητο (3 χιλιαδες ακομα) που να βρω τα λεφτα να το αποσύρω!Υπάρχει καμοια λύση??? Αν κανω δήλωση ότι θα το αφήσω στο γκαράζ στο σπιτι μου θα το πιστεψουν???Μετά από καιρό οι πινακίδες θα διαγραφούν!Υπαρχη κύνδινος για κάτι???
Απλα καίγομαι και εχς αγχωθεί πολύ γιατί θα βγουν και τα τέλη σε λιγες μέρες παρακαλω οποιος μπορεί ας μοθ βρει μια λύση!!!Ευχαριστω!!!!α. Κάνε δήλωση ότι θα το αφήσεις σε ιδιωτικό χώρο και παράδωσε τις πινακίδες.
β. Μετά από 2-3 μήνες δώσε το κουφάρι σε παλιατζή.
γ. Αφού περάσουν άλλοι 2-3 μήνες κάνε δήλωση ότι σου το έκλεψαν, πάρε χαρτί ότι έκανες καταγγελία για την κλοπή και άστους να ψάξουν να το βρουν...
Αυτό που συμβαίνει με τις εταιρίες ανακύκλωσης, να τους χαρίζεις έναν τόνο σίδερο και να σου ζητούν και χρήματα από πάνω είναι αδιανόητο και μάλλον δε συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/481772/
τι μπορεί να κάνει κανείς για να διορθώσει τον Έλληνα;
τσεκάρετε τι λέει στην περιγραφή:
olo original apo ta liga kommatia pou kikloforoun amerikanikes prodiagrafes,pinakides elpa,eooe,filpa xoris tekmiria k dasmous . asfaleia 40euro to xrono k kikloforei kathimerinaκαι ας μη μιλήσουμε για τα λεφτά που ζητάει πιθανότατα χωρίς να έχει καν πινακίδες, για το 'όλο ορίτζιναλ' και τις λοιπές παπάρες. Άντε βγάλτου όμως αυτουνού από το μυαλό το ότι ΔΕΝ μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά, αφού αυτό κάνει και δεν υπάρχει κανείς να τον τσεκάρει. Αυτό λοιπόν το χρησιμοποιεί και ως πλεονέκτημα, σαν στοιχείο εξοπλισμού ένα πράγμα, για τον αγοραστή του αυτοκινήτου του...
κάτι τέτοια βλέπω και με επαναφέρουν στην πραγματικότητα που πλέον είναι πέραν επισκευής για το κράτος και τους 'πολίτες' του.
Βοήθειά μας -
Κρίμα που δεν υπάρχει και τέταρτο μαγαζί με πινακίδες, για να αγοράσει και από εκεί..
-
Μια ερώτηση
Για να βγάλει ένα αυτοκίνητο με κανονικές πινακίδες, Ι.Ο. Φιλπα κτλ.... πρέπει να κάνει οριστική διαγραφή? Αν κατατεθούν στην εφορία οι πινακίδες γίνεται?
Επίσης για την οριστική διαγραφή, πέρα από τις πινακίδες και την άδεια θέλει κάτι άλλο? Κατι μου ειπανε για αριθμό πλαισίου Είναι δυνατόν?Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Μια ερώτηση
Για να βγάλει ένα αυτοκίνητο με κανονικές πινακίδες, Ι.Ο. Φιλπα κτλ.... πρέπει να κάνει οριστική διαγραφή? Αν κατατεθούν στην εφορία οι πινακίδες γίνεται?
Επίσης για την οριστική διαγραφή, πέρα από τις πινακίδες και την άδεια θέλει κάτι άλλο? Κατι μου ειπανε για αριθμό πλαισίου Είναι δυνατόν?Ευχαριστώ
οχι δεν πρεπει να εχει οριστικη διαγραφη, πρεπει απλα να εχει προσωρινη ακινησια στην εφορια
ειναι πολυ ιδιαιτερο το αυτοκινητο σου γιωργο, για να καταστρεψεις τις πινακιδες του με οριστικη διαγραφη, προσεχε!!!
επισης προσεχε διοτι σε ορισμενες δου, λογω ''φορου εργασιας'' αυτες τις μερες, προσπαθουν να σε αποτρεψουν στο να κανεις προσωρινη ακινησια
καλη τυχη
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ειναι πολυ ιδιαιτερο το αυτοκινητο σου γιωργο, για να καταστρεψεις τις πινακιδες του με οριστικη διαγραφη, προσεχε!!!
Γιατι το λες αυτο?
Ρωτάω και για την Lancia αλλά και για μια παλιοcorolla
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Γιατι το λες αυτο?
Ρωτάω και για την Lancia αλλά και για μια παλιοcorolla
μα για την κορολλα μιλαω κι εγω οχι για την παλιολαντσια
περα απ την πλακα, θεωρω οτι μια μπερλινα πρωτης σειρας αξιζει καποια σοβαρα χρηματα, που αν καποιος ''καταστρεψει'' τις πινακιδες της, αυτοματως μειωνει την ''αξια της''
γνωμη μου παντα, οτι ολα τ αυτοκινητα μας, αν ειναι δυνατον, πρεπει να εχουν και τις κρατικες πινακιδες τους στην εφορια, ωστε ανα πασα στιγμη να ειναι διαθεσιμες
ποσο μαλλον ενα αυτοκινητο σαν το δικο σου, που απ τα 300 που βγηκανε στην παραγωγη(διορθωστε αν κανω λαθος....) ζουνε καμια 20αρια το πολυ -
Άλλο μεγάλο θέμα αυτό με την κατάθεση στην εφορία. Ελπίζω κάποια στιγμή μην μας πούνε ελάτε πάρτε τις με το ζόρι, γιατί έχω ακούσει διάφορα....
Θα δείξει!
Ευχαριστώ
-
Link που παρατέθηκε σε άλλη ενότητα του Forum.Αν διάβασα σωστά,πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος που ζητάς άρση της ακινησίας.
http://www.power-tax.gr/upload/saloni/t ... 3_2009.pdf
-
Πολύ διευκρινιστική εγκύκλιος, μπράβο. Επειδή όμως έχω πονηρευτεί ρωτάω: γιατί σε όλες τιε εφορίες επισημαίνουν και μάλιστα το γράφουν επάνω στο χαρτί της ακινησίας ότι η ακινησία είναι μόνο για ένα έτος; Μήπως για να σου πουν μετά ότι οφείλεις όλα τα επόμενα έτη;
-
Τι να σου πω?Προσωπικά πάντως,δύο δηλώσεις ακινησίας που έχω μια του 2005 και μια του 2007,δεν αναφέρουν ούτε έχουν σημειωμένο κάτι.
-
Η δική μου του Taunus έχει και μου το επισήμαναν και προφορικά. Μου στέλνουν δε και ειδοποιήσεις τελών κυκλοφορίας κανονικά κάθε χρόνο...
-
Για να σε προειδοποιήσουν ότι μετά απο ένα χρόνο, έχουν το δικαίωμα να καταστρέψουν τις πινακίδες. Το ρώτησε φίλος και πήρε αυτή την απάντηση.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
LΑν διάβασα σωστά,πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος που ζητάς άρση της ακινησίας.Καλά, αυτό είναι αυτονόητο, ή αλλιώς αν δεν έχεις πληρώσει τέλη, δε μπορείς να καταθέσεις πινακίδες.
-
Έμαθα από φίλο δικηγόρο ότι ισχύει το ένα έτος
Όταν έχω λεπτομέρειες θα ενημερώσω -
εμενα (αν και καινουργιος εδω που σας γραφω).....μου ηρθαν τα τελη στα 96 ευρω.
Θα πληρωθουν κανονικα ...βλεπετε το δικο μου 'αντικακι' δεν πολυενδιαφερει λογο του οτι ειναι...4χ4.(syzuki LJ50 first edition χρονος παραγωρης 1976 και μονο) μετα...εγιναν τα LJ 80 ...αλλα ειχαν εισαχθει σαν LJ50 εδω, κυκλοφορισαν πολλα το 80...μεγαλες διαφορες.
Θα ασφαλιζετε και κανονικα για 170 ευρω το 6μηνο ενεκεν οτι μπορω λογο ξεσκεπαστου να το δουλευω μονο καλοκαιρι. Αλλωστε δεν εχω και την μουσαμαδενια του κουκουλα.
Λιγοι εως ελαχιστοι εχουν ασχολιθει με το δικο μου για να ξερουν οτι ειχαν ερθει το συγκεκριμενο ισα στα 30 κομματια ελλαδα αν δεν λεω πολλα........πολλα δε κυκολοφορισαν(κριτηρια εκεικης της εποχης)...κυκλοφορουν στην αυστραλια που εκει τα εκτιμουν γιατι ξερουν τι ρολο βαρανε..... -
Ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου λύσει και μένα την απορία μου γιατί έχω ακούσει ότι σενάριο επιστημονικής φαντασίας θέλετε.
Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό.
Έχω πινακίδες ΕΟΟΕ.Για να λάβω μέρος στο ιστορικό acropolis τι χρειάζεται;
Γίνεται να λάβω μέρος χωρίς να μπω στην διαδικασία να αλλάξω πινακίδες; (κάτι που δεν έχω καμμία όρεξη να κανω) -
Ο χρήστης nastyzuki έγραψε:
εμενα (αν και καινουργιος εδω που σας γραφω).....μου ηρθαν τα τελη στα 96 ευρω.
Θα πληρωθουν κανονικα ...βλεπετε το δικο μου 'αντικακι' δεν πολυενδιαφερει λογο του οτι ειναι...4χ4.(syzuki LJ50 first edition χρονος παραγωρης 1976 και μονο) μετα...εγιναν τα LJ 80 ...αλλα ειχαν εισαχθει σαν LJ50 εδω, κυκλοφορισαν πολλα το 80...μεγαλες διαφορες.
Θα ασφαλιζετε και κανονικα για 170 ευρω το 6μηνο ενεκεν οτι μπορω λογο ξεσκεπαστου να το δουλευω μονο καλοκαιρι. Αλλωστε δεν εχω και την μουσαμαδενια του κουκουλα.
Λιγοι εως ελαχιστοι εχουν ασχολιθει με το δικο μου για να ξερουν οτι ειχαν ερθει το συγκεκριμενο ισα στα 30 κομματια ελλαδα αν δεν λεω πολλα........πολλα δε κυκολοφορισαν(κριτηρια εκεικης της εποχης)...κυκλοφορουν στην αυστραλια που εκει τα εκτιμουν γιατι ξερουν τι ρολο βαρανε.....ενας φίλος στην Αγία Παρασκευή, ανακατασκευάζει ενα LJ50, εχω όμως την εντύπωση πως έχουν έρθει αρκετά στην Ελλάδα, όλα τα νησιά την δεκαετία του 90 ήταν γεμάτα από 50αρια νοικιάρικα.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες