-
Νομίζω ότι ότι ανακοινώνεται στο ΦΕΚ ισχύει. Σκεφτήτε το λογικά αν πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας ποιος λόγος υπάρχει να κάνεις προσωρινή ακινησία, δεν υπάρχει χρησιμότητα υπάρχουν πολλοί που προσπαθόυν να καταργήσουν το μέτρο αλλά αν καταργηθεί τα κλεμμένα τι θα γίνουν. Όσο για τις ΔΟΥ έχω ακούσει και τα ποιό κουφά μια μέρα μία υπάλληλος μου είπε ότι μετά από ένα χρόνο σου παίρνουν το αμάξι με το ζόρι για καταστροφή
-
Όπως έχω ξαναπεί και κατ' ιδίαν σε κάποιους, πολλές φορές οι υπάλληλοι των ΔΟΥ θέλουν τα μπινελίκια τουςγια να ξεκινήσουν να παίρνουν μπροστά...
-
Ο χρήστης pop2000 έγραψε:
με την καλησπέρα μου στο forum . επειδή έχω κάποιες απορίες ας απαντήσει κάποιος . δεν μπορεί , να διαγραφεί το αμάξι χωρίς να πάει για καταστροφή; είναι προυπόθεση να είναι κατατεθιμένες οι πινακίδες του υπουργείου στην εφορία,για να εκδοθούν πινακίδες αντίκας; ευχαριστώ πολύ.φιλε μου καλημερα, αν διαβασεις αυτο το τοπικ θα σου λυθουν ολες οι αποριες!
-
To χα ρωτήσει και σε άλλο θέμα (στο ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ) αλλά απάντηση δεν πήρα.
Δοκιμάζω την τύχη μου και εδώ.'Έχω ένα πρόβλημα και θα θελα τη βοηθειά σας.
Έχω δύο αυτοκίνητα τα οποία ενώ τα έχω πάρει δεν έχω κάνει ακόμα μεταβίβαση. Και τα δύο προορίζονται για ανακατασκευή και πινακίδες ιστορικού οχήματος. Όμως θέλω να κρατήσω τα χαρτιά τους ώστε όποτε θέλω να πάρω πίσω τις πινακίδες.
Το θέμα είναι το εξής. Μπορώ να τα μεταβιβάσω χωρίς να πληρώσω τα φετινά τέλη?
Παλιότερα χρέη δεν υπάρχουνε. Και τα αυτοκίνητα, το ένα πιθανών με λίγη δουλειά περνάει ΚΤΕΟ και το άλλο ούτε απ' έξω.Αυτό που χω σκεφτεί έιναι να κοπούν στο ΚΤΕΟ και μετά να πληρώσω το όποιο πρόστιμο και να κάνω την μεταβίβαση, χωρίς όμως να τα χω σε κυκλοφορία.
Υπάρχει κάποιος νόμιμος τρόπος?
Να σημειώσω ότι οι πινακίδες τους είναι παραδομένες στην εφορεία. Το ένα 10 χρόνια και το άλλο από πριν την Χούντα.Αν χρειάζονται άλλες διευκρινίσεις πείτε μου.
Απλά θέλω να κατωχηρωθώ γιατί θα δώσω λεφτά για να γίνουν αυτοκίνητα ξανά και δε γίνεται να μην είμαι σίγουρος ότι δε μπορεί να τα διεκδικίσει κάποιος άλλος.'Ξέρω ότι μπορώ να τα μεταβιβάσω κανονικά, αλλά θέλω να δω αν μπορώ να αποφύγω τα τέλη και φυσικά δεν γνωρίζω αν φορολογικά μπορώ να τα δηλώσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
θα το πω για αλλη μια φορα, γιατι σε μενα κανουν πλακιτσα....αλλα εσυ δεν θυμασαι, νεο παιδι!!!
-
μεταβιβαση χωρις να πλερωωω δεν γινεται, διοτι απλα η δου αν δεν εισπραξει το παραδακι, δεν δινει αδεια για να πας υπουργειο
-
μεταβιβαση χωρις κτεο γινεται, εχουμε πει ηδη πως και τι.........
-
φορολογικα να δηλωσεις τι???? κατι που ΔΕΝ εχεις ακομα???
-
-
Tο θυμάμαι ρε Βαγγέλη!
Τα τέλη πάω να γλιτώσω.
1600κε η CELICA,
1600κε το MIATA &
1500κε (Δηλωμένο γιατί κανονικά είναι 2500κε ) το KAPITAN.Θα με δουν στην εφορία και θα πουν 'Καλώς τον πελάτη...'
-
παρτο αποφαση, τα τελη δεν τα γλυτωνεις, τελος
το μονο που μπορεις να κανεις αφου εχεις μπλεξει με τοσο ''μεγαλα καραβια'' και δεν εισαι ''τοσο καλος καπετανιος'', να αφησεις κατι για τον επομενο χρονο, οπως την σελικα π.χ. ωστε να καρπωθεις και την κυκλοφορια της μαζευοντας την για 12 μηνες -
αληθεια ρε συ.....γιατι δεν πουλας την κωλοσελικα, να φτιαξεις τα αλλα τα σπανια?
-
Kαλά ΘΕΟΣ!!!
Βαγγέλη πιο πιθανό βρίσκω να κάνω γλάστρα το KAPITAN (Το χώμα το χει ήδη... ) παρά να δώσω την κούκλα μου.
Πάντως αν αναγκαστώ θα είσαι ο πρώτος επιλαχών.Άμα δε φοβόμουνα μην ψωφίσει ο ιδιοκτήτης του KAPITAN θα το άφηνα για αργότερα.
Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε τηλεφωνικά. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
:hahaiv:Kαλά ΘΕΟΣ!!!
Βαγγέλη πιο πιθανό βρίσκω να κάνω γλάστρα το KAPITAN (Το χώμα το χει ήδη... ) παρά να δώσω την κούκλα μου.
Πάντως αν αναγκαστώ θα είσαι ο πρώτος επιλαχών.Άμα δε φοβόμουνα μην ψωφίσει ο ιδιοκτήτης του KAPITAN θα το άφηνα για αργότερα.
Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε τηλεφωνικά.Χρειαζομαι κι εγω γλαστρες
-
Πρόδρομε, επειδή έχω χάσει επιδόδεια...πες μου...
Σε όλα θες να βγάλεις ιστορικές? -
Αυτο θα τον ρωταγα κι εγω τωρα
-
Αργύρη σε όλα θέλω να βγάλω κανονικές προς το παρόν...
Για την ακρίβεια να κάνω τις μεταβιβάσεις για να ξεκινήσω τις 'επενδύσεις'.Όταν με το καλό ολοκληρωθούν θα πάω να βγάλω ΙΟ. Τα αυτοκίνητα αυτά δεν θα τα πολυχρησιμοποιώ και θα τα λυπάμαι, οπότε με βολεύει η λύση να πληρώνω ελάχιστα για ασφάλεια, και όποτε θέλω να μπορώ να συμμετάσχω σε κάνα αγώνα με τα κλασικά μου.
-
Σημερινά νέα: σύμφωνα με τις εφημερίδες η απόσυρση διατηρείται, αλλά θα υπάρξουν αλλαγές στα 'πράσινα' τέλη. Αλλαγές όχι κατάργηση....
-
Ελπίζω να είναι σημαντικές αλλαγές γιατί θα αρχήσω να γίνομαι πολύ κάφρος...
-
προδρομε τι κανεις στελνω πμ αλλα δεν απαντας
-
Δήμο δεν απαντάω γιατί δεν έχω λάβει κανένα...
Κάποια στιγμή ήταν γεμάτο και πιθανών για αυτό να μην τα έλαβα.
Στείλε ξανά άμα γίνεται! -
Τι έγινε ρε Πρόδρομε???
Σου στέλνω πμ και μου λέει ότι δεν υπάρχεις...Υπάρχεις???? -
ο προδρομος ετοιμαζετε για αποσυρση φαινεται γιαυτο δεν υπαρχη στα πμ
-
Ο Πρόδρομος, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει .....
Είναι ΙΔΕΑ !!!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες