-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
σε απάντηση του ΠΜ που πήρα- δεν εχω ιστορικό η κλασικό (όχι παλιό) αυτοκίνητο.
- όπως το έγραψες ότι φοβάσαι μη το ξαναδείς έτσι και θέλω πινακίδες ΙΟ για να το κυκλοφορώ 1-2 φορές την εβδομάδα,αυτό αφήνεις να καταλάβω.
- αν διαβάσεις από την αρχή το τοπικ θα δεις ότι πολλοί έψαχναν τρόπους να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας(όπως εσείς)και όταν κατάλαβαν ότι αυτό δεν γίνετε την έκαναν από το forum.
δικαίωμά σου είναι να κρατήσεις το τογιοτα σου,αλλά μην ψάχνεις μέσα από το τοπικ να βρεις εσύ και οι άλλοι τρόπο να μην πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας.
εισαι της εφοριας????σαν να ανχωνεσαι πολυ σε βλεπω....βασικα βρες μου εναν σοβαρο λογο για ενα αυτοκινητο να τ βγαλεις πινακιδες Ι.Ο. η του ΕΟΟΕ εκτος απο τ να μην πληρωνεις εφορια για ενα αυτοκινητο που τ βγαζεις μια στο τοσο και δεν θες αν τ πεταξεις???αλλοι πως καταλαβαν τι εννοω και συ δεν τ καταλαβες????
-
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ!Με λενε αντρεα ειμαι 20 χρονων και εχω εδω και ενα χρονο στην κατοχη μου ενα toyota corolla ke70 dx liftback η αλλιως te71 liftback!Πριν λιγους μηνες ενας περασε ενα στιοπ με τρακαρε και μ κατεστρεψε πορτα συνοδηγου και μισο πισω φτερο!ξενερωσα και οηρα την αποφαση να τ πεταξω πριν λιγο καιρο αλλαξα γνωμη και ειπα να τ φτιαξω!οσοι τ χουν δει μου χουν πει οτι ειναι πολυ σπανιο αυτοκινητο σκεφτειτε οτι ανταλλακτικα δεν βρισκω ουτε στο e-bay!αν τελικα γινει αυτο που θελω μπορω ν αβγαλω πινακιδες ιστορικου-ιστορικου αγωνιστικου,εοοε???τ αμαξι ειναι τ 1982 εχει αλλαγμενο μοτερ της toyota βεβαια αλλαγμενες ζαντες εξατμηση και bucket καθισματα και σκεφτομαι να τ βαλω και roll-bar μεσα!τι μπορω να κανω γιαυτη την περιπτωση?τ αμαξι ετσι κιαλλιως δεν θα τ κυκλοφορω κανονικα γιατι δεν θελω να προκαλω την τυχη μ και να ξανατρακαρω!θελω να τ βγαζω αρεα και που και ν το πηγαινω σε καμια πιστα για drift!ευχαριστω για τον χρονο σας!αυτά έγραψες.
τι σου απάντησε ο SPITFIRE
..................................................................
Δημοσίευσηαπό SPITFIRE » 27/07/09 20:15
το αυτοκίνητο ΠΡΕΠΕΙ να είναι σύμφωνο με τις εργοστασικές του προδιαγραφέςΑλλαγή κινητήρα, σαλονιού, ζαντών... δεν είναι αποδεκτά
Αν τα κανεις 'εργοστασιακά' όλα αυτά, τότε μαλλον ακυρώνεις το προηγούμενο ποστ σου, οπου έλεγες για τι χρηση το θελεις το αμάξι και πως θα είναι η εμφάνισή του
Με λίγα λόγια είτε κρατάς ένα αμάξι με πινακίδες ΦΙΛΠΑ έτσι όπως 'δεν το θέλεις' ή το κρατάς 'οπως το θέλεις' και πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ κλπ
....................................................................................
αυτά και τέλος. -
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
θελω να τ βγαζω αρεα και που και ν το πηγαινω σε καμια πιστα για driftΕδώ και τρείς σελίδες,προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε γιατί το αυτοκίνητό δεν μπορεί να πάρει ιστορικές πινακίδες και τι μπορείς να κάνεις ώστε τουλάχιστον να το προσπαθήσεις.Αντ'' αυτού,γίνεσαι εριστικός και προκαλείς λεκτικά τους συνομιλητές σου.Αν σου γράφαμε όλοι, ότι το ντριφτάμαξό σου δεν παίρνει με τίποτα πινακίδες,σκέψου πως θα μας αντιμετώπιζες.
-
του το είπανε όλοι,αλλά το μόνο που κατάλαβε είναι ότι είμαι εφοριακός.
-
Η δική μου αποψη είναι οτι καλό εαν κάποιος έχει κάποιο παλιο αυτοκινητο που το χρησιμοποιεί πραγματικά πολύ λίγο να ύπαρχει ο μηχανισμός για να το σώσει χωρίς να τον τιμωρούν με παρανοικά τέλη κυκλοφορίας.
Η λύση που προτίνω είναι ΟΧΙ να γίνουν ιστορικά αυτά τα αυτοκίνητα αλλά να υπάρχει τρόπος να μπορείς να βγάζεις τέλη κυκλοφορίας μόνο για π.χ. 3 μήνες, οπότε εαν έχεις κάποιο παλιό όχημα να το κυκλοφορείς π.χ. το καλοκαιρι και τον υπολοιπο χρόνο να το διατηρείς στο γκαράζ σου.
Έτσι ουτε θα 'νοθευτούν' οι λέσχες ιστορικων αυτοκινητών με αυτοκινητά που απλά οι κάτοχοι δεν θέλουν να πληρώνουν τέλη, αλλά ούτε και οι κάτοχοι αυτοκινητων που κάνουν λίγα χιλιόμετρα και τα χρησιμοποιούν σπάνια θα επιβαρύνονται με τα νέα υστερικά τέλη κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
θελω να τ βγαζω αρεα και που και ν το πηγαινω σε καμια πιστα για drift
Εδώ και τρείς σελίδες,προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε γιατί το αυτοκίνητό δεν μπορεί να πάρει ιστορικές πινακίδες και τι μπορείς να κάνεις ώστε τουλάχιστον να το προσπαθήσεις.Αντ'' αυτού,γίνεσαι εριστικός και προκαλείς λεκτικά τους συνομιλητές σου.Αν σου γράφαμε όλοι, ότι το ντριφτάμαξό σου δεν παίρνει με τίποτα πινακίδες,σκέψου πως θα μας αντιμετώπιζες.
και γω ξαναλεω οτι τ αυτοκινητο αυτη τ στιγμη τ μονο μη εργοστασιακο απανω ειναι τ αλλαγμενο μοτερ της toyota βεβαια αντι για 4κ εχει 5κ και τα λεβιεδακια τ σασμαν και τ χειροφρενου!και δεν σκαω μονο για πινακιδες ιο αλλα οποιεσδηποτε!και λεω οτι εχω δει ντριφταμαξο με πινακιδες εοοε ενα starlet kp60 και ας παμε και σε ενα αλλο driftαμαξο του Τακη Σκαλτσα!π εχει πινακιδες Ι.Ο. επειδη δλδ τρεχει στα drift και εφυγε απο τις αναβασεις θ απρεπε να τις παρουνε!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εξαγγειλαν ενα μετρο με 5 χ πραγματα οταν θα ερθει η ωρα να ψηφιστει θα γινει μονο το ενα απο τα πεντε ...Ψηφίστηκε Γιάννη...
με τι λεφτα θα κανουν αποσυρση..??
Πολύ απλό. Με τα λεφτά που θα προκύψουν απο τις αυξήσεις των τελών κυκλοφορίας (ο,τιδήποτε πριν το 2004 αυξάνεται 50 και πάνω), συν κάτι ανέφεραν ότι τα τέλη ταξινόμησης για τα καινούρια θα αυξηθούν... τί νόμιζες? Θα μοιράζαν έτσι απλόχερα λεφτά?
και ας παμε και σε ενα αλλο driftαμαξο του Τακη Σκαλτσα!π εχει πινακιδες Ι.Ο. επειδη δλδ τρεχει στα drift και εφυγε απο τις αναβασεις θ απρεπε να τις παρουνε!
Μιας και τ ανέφερες τ Τακ τ Σκαλτσα τ Εσκρτ δ ήταν ντριφτάμαξο αλλά αγωνιστικ, άσχετ αν έπρεπε τρεχ Ε κ οχ Ιστορικ. Τώρα πς περνούσε τεχνικό για 2 ολόκληρ πρωταθλημτ κ τελκα τον απκλεισν στ τελος λόγω ενστασεων...αυτο ειν αλλ θεμ...
-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εξαγγειλαν ενα μετρο με 5 χ πραγματα οταν θα ερθει η ωρα να ψηφιστει θα γινει μονο το ενα απο τα πεντε ...
**Ψηφίστηκε Γιάννη... ** δεν εχει ψηφιστει..!!!! 110% πριν 4 μερες διαβασα το σχεδιο νομου..!!! κατι για τελος αυγουστου με σεπτεμβρη λενε να ψηφιστει..
-
προς τον φιλο andrea te74 στη Ελλαδα αμα εχεις κονε...κανεις τα παντα..!!!
τωρα τα πως και τι αστα...ΑΥΤΑ (εντελως φιλικα) -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Αυτό βγάζει 'ιστορικές' πινακίδες;
Για την παλαιότητα και τη γνησιότητα δεν νομίζω να τίθεται θέμα, αλλά δεν είναι σε άριστη κατάσταση.Άμα τελειώσετε με τον κύριο, μήπως μπορείτε να απαντήσετε και σε μένα;
κι εγω ρωτησα αλλα με συνδεουν ..
φτιαχνεται με λιγη δουλεια κι οταν στο ελεγχουν στο λενε τι θελει φτιαξιμο
-
Μιας και τ ανέφερες τ Τακ τ Σκαλτσα τ Εσκρτ δ ήταν ντριφτάμαξο αλλά αγωνιστικ, άσχετ αν έπρεπε τρεχ Ε κ οχ Ιστορικ. Τώρα πς περνούσε τεχνικό για 2 ολόκληρ πρωταθλημτ κ τελκα τον απκλεισν στ τελος λόγω ενστασεων...αυτο ειν αλλ θεμ...
Από τα καλύτερα.....
-
Άμα τελειώσετε με τον κύριο, μήπως μπορείτε να απαντήσετε και σε μένα;
Υπάρχουν περιπτώσεις χρεπιών ή καραμπινάτα μπασταρδεμένων ή πολύ 'μοντέρνων' αυτοκινήτων τα οποία έχουμε δεί να κυκλοφορούν με ιστορικές πινακίδες ενώ άλλα να απορρίπτονται με γελοίες δικαιολογίες προφανώς επειδή δεν άρεσε η φάτσα του ιδιοκτήτη ή το αυτοκίνητο...
Προσωπική μου γνώμη: είμαι κατά της 'αγρατζούνιστης κατάστασης' και δέχομαι πάντα τα σημάδια του χρόνου σε ένα παλιό αυτοκίνητο. Άλλο όμως σημάδια χρόνου και άλλο σημάδια κακομεταχείρισης/παραμέλησης/κακών επισκευών όπως φαινεται στο Τ2 της φωτογραφίας Κακώς λοιπόν έχει ιστορικές πινακίδες.
δεν εχει ψηφιστει..!!!! 110% πριν 4 μερες διαβασα το σχεδιο νομου..!!! κατι για τελος αυγουστου με σεπτεμβρη λενε να ψηφιστει..
Ίσως μπερδευτήκαμε όλοι επειδή οι εφημερίδες/κανάλια κλπ. το παρουσιάζουν σαν να έχει ψηφιστεί, δημοσιεύσαν πίνακες υπολογισμού νέων τελών και άλλα τέτοια. Αν είναι να το ψηφίσουν τελος Αυγούστου να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουν, γιατί τότε όλοι εμείς...
-
Άλλο όμως σημάδια χρόνου και άλλο σημάδια κακομεταχείρισης/παραμέλησης/κακών επισκευών όπως φαινεται στο Τ2 της φωτογραφίας ** Κακώς λοιπόν έχει ιστορικές πινακίδες**.Δεν έχει!
Και δεν θα βγάλει κι όλας για να μπορεί να κυκλοφορεί όποτε μου αρέσει, να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλισμένο κλπ. -
mallon armodioi na apantisoyn ston filo antrea te71 einai oi kyrioi takis kai hlias poy exoyn hdh bgalei eooe pinakides sta ''istorika toys'' (peripou-kp60 kai peripou-rs2000) kai oxi na asxoleitai olo to forum m ayto merew tora (asxeto alla to aytokinito soy agapite antrea den exei sxesh me te, giati poly apla einai ke, k=k engines kai te t=t engines)
FREE TOYOTA meta ton willy.......
sorry an sas ebgala ta matakia me ta greeklish mou ellhnika se 25meroyles pali
-
γιατί αγαπητέ KP61 αυτά τα απαίσια κρικλις,γιατί
-
-
-
Άλλο όμως σημάδια χρόνου και άλλο σημάδια κακομεταχείρισης/παραμέλησης/κακών επισκευών όπως φαινεται στο Τ2 της φωτογραφίας ** Κακώς λοιπόν έχει ιστορικές πινακίδες**.
Δεν έχει!
Και δεν θα βγάλει κι όλας για να μπορεί να κυκλοφορεί όποτε μου αρέσει, να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλισμένο κλπ.αν μπορούσες να το περιποιηθείς και λίγο θα ήταν
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Άλλο όμως σημάδια χρόνου και άλλο σημάδια κακομεταχείρισης/παραμέλησης/κακών επισκευών όπως φαινεται στο Τ2 της φωτογραφίας ** Κακώς λοιπόν έχει ιστορικές πινακίδες**.
Δεν έχει!
Και δεν θα βγάλει κι όλας για να μπορεί να κυκλοφορεί όποτε μου αρέσει, να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλισμένο κλπ.αν μπορούσες να το περιποιηθείς και λίγο θα ήταν
Έχει αρκετή σαπίλα και οι φαναρτζήδες της περιοχής ξεκινάνε από 5000€ για ξεσάπισμα – βαφή, ποσό που δεν υπάρχει με τίποτα.
Προσπαθώ λοιπόν να το συντηρήσω όσο γίνεται περισσότερο και ελπίζω σε καλύτερες ημέρες. Άλλωστε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα.Με την ευκαιρία μήπως παλαιότερα ήσουν κριτής;
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες