-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3792277/Τι δεν καταλλλλλλλαβαίνεις ???
-
άδεια κυκλοφορίας με την ένδειξη 'δεν ισχυει για κυκλοφορία', δεν πέρασε ΚΤΕΟ:
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Χρειάζομαι άμεση βοήθεια, πάνω στο παραπάνω θέμα. Που στο καλό είναι η νομοθεσία που διέπει τις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων, ώστε να δούμε το κατά πόσο μπορεί να γίνει μεταβίβαση του οχήματος χωρίς τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει?Επίσης το αυτό σχετικά με το ΚΤΕΟ. Γνωρίζει κανείς την αναθεώρηση όπου δεν επιτρέπει πλέον να γίνει η μεταβίβαση με 'κομμένο' ΚΤΕΟ?
Το αν το είπε κάποιος υπάλληλος χωρίς όμως να παραθέσει τη σχετική νομοθεσία δε μας βοηθάει καθόλου, καθώς τώρα τελευταία μία αμάμητη έχει αποφασίση ότι η μάνα μου δεν δικαιούται σύνταξη, παρότι καμιά δεκαριά ακόμα υπάλληλοι (και προϊστάμενοι) του ΙΚΑ διαφωνούν κάθετα μαζί της...
Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι :
-
Ταυτόχρονη κίνηση
-
Εγω απο την αλλη που ρωτησα για το θεμα μεταβιβασης και ΚΤΕΟ (αν χρειαζεται δλδ) με ενημερωσαν οτι μονο στην περιπτωση μεταβιβασης λογω αποδοχης κληρονομιας, ΜΟΝΟ τοτε στην μεταβιβαση γινεται να μην καταθεσεις το χαρτι του ΚΤΕΟ και τοτε τυπωνεται πανω στην αδεια 'δεν ισχυει για κυκλοφορια'.
-
-
viewtopic.php?f=5&t=35906&p=2833533#p2833529
εχει ήδη φωτογραφηθεί χωρις πινακίδες viewtopic.php?f=5&t=35906&p=2833533#p2830961 -
Έχει αναρτηθεί και σε αυτό το τοπικ με αυτές τις πινακίδες (φωτογραφημένο δίπλα σε μια πινακίδα πρατηρίου AVIN) αλλά δεν μπορώ να το βρω...
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Είναι αληθινό αυτό; http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-sigxrono-aftokinito-me-pinakides-klasikouΑκουσα οτι ο τυπος εχει αντιγραψει την πινακιδα απο αλλο Μερσεντεζ που δεν ειναι καν δικο του.
Ετσι ακουσα, οι σχετικοι με Εοοε ας το διασταυρωσουνε. -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Είναι αληθινό αυτό; http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-sigxrono-aftokinito-me-pinakides-klasikouθα έλεγα να είστε λίγο επιφυλακτικοί με τον 'δημοσιογράφο' σαρημπαλίδη, και να μην τσιμπάτε σε ότι αυτός δημοσιεύει,προσωπικά πιστεύω πως είναι μια καραμπινάτη στημένη φώτο από τον ίδιο για να δημιουργήσει θέμα όπως έκανε με μια φώτο από το ραλλη Ακρόπολη που παρόλα τα μειλ που του στείλαμε χέζοντας τον δεν διόρθωσε το κείμενο του.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Είναι αληθινό αυτό; http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-sigxrono-aftokinito-me-pinakides-klasikou
θα έλεγα να είστε λίγο επιφυλακτικοί με τον 'δημοσιογράφο' σαρημπαλίδη, και να μην τσιμπάτε σε ότι αυτός δημοσιεύει,προσωπικά πιστεύω πως είναι μια καραμπινάτη στημένη φώτο από τον ίδιο για να δημιουργήσει θέμα όπως έκανε με μια φώτο από το ραλλη Ακρόπολη που παρόλα τα μειλ που του στείλαμε χέζοντας τον δεν διόρθωσε το κείμενο του.
viewtopic.php?f=5&t=35906&start=8475
-
αναφέρομαι στο θέμα τις πινακίδας πάνω στον καγκουρα που σε αυτές τις φώτο είναι χωρίς πινακίδες,και επιμένω ότι είναι στημένη φάση από τον 'δημοσιογράφο' σαρημπαλιδη.
-
αναφέρομαι στο θέμα τις πινακίδας πάνω στον καγκουρα που σε αυτές τις φώτο είναι χωρίς πινακίδες,και επιμένω ότι είναι στημένη φάση από τον 'δημοσιογράφο' σαρημπαλιδη.Το θέμα που προβάλλει δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ; Υπάρχει περίπτωση να του έδωσαν πινακίδες για αυτό το πράμα; Από κάπου τις ξήλωσε, προφανώς, ή τις τύπωσε... Γιατί μας το δείχνει και δεν πήγε απευθείας στην τροχαία;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
αναφέρομαι στο θέμα τις πινακίδας πάνω στον καγκουρα που σε αυτές τις φώτο είναι χωρίς πινακίδες,και επιμένω ότι είναι στημένη φάση από τον 'δημοσιογράφο' σαρημπαλιδη.
Το θέμα που προβάλλει δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ; Υπάρχει περίπτωση να του έδωσαν πινακίδες για αυτό το πράμα; Από κάπου τις ξήλωσε, προφανώς, ή τις τύπωσε... Γιατί μας το δείχνει και δεν πήγε απευθείας στην τροχαία;
απλά για να έχει κάτι να γράψει στην ζούγκλα που ζει.
-
Πιστεύω ότι ήθελε να περάσει με αυτό τον τρόπο το μήνυμα σε αυτούς που δίνουν ιστορικές πινακίδες στον οποιονδήποτε, ότι κοιτάτε μάγκες, το έχετε παρακάνει και σας πήρανε χαμπάρι.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πιστεύω ότι ήθελε να περάσει με αυτό τον τρόπο το μήνυμα σε αυτούς που δίνουν ιστορικές πινακίδες στον οποιονδήποτε, ότι κοιτάτε μάγκες, το έχετε παρακάνει και σας πήρανε χαμπάρι.Μα Μαστροπαναγιώτη μου, τι φταίνε αυτοί που δίνουν τις πινακίδες εν προκειμένω;
Δηλαδή, αν πάρω εγώ τις πινακίδες από το ωραίο ιστορικό μου και τις κρεμάσω στο σκόντα ΙΧ μου για να μην πληρώνω τέλη και ασφάλεια, τι φταίει η ΦΙΛΠΑ; Κανονικά στην τροχαία και αυτόφορο για παραποίηση δημοσίου εγγράφου. -
αναφέρομαι στο θέμα τις πινακίδας πάνω στον καγκουρα που σε αυτές τις φώτο είναι χωρίς πινακίδες,και επιμένω ότι είναι στημένη φάση από τον 'δημοσιογράφο' σαρημπαλιδη.Τι πιο εύκολο απο το να καλέσει η Φιλπα τον ιδιοκτήτη των πινακίδων 5076 και να τον ρωτήσει;
-
Δεν είναι στημένες η φωτογραφίες αλλά είναι περσινές.
Τις φωτογραφίες που είχαν ανέβει εδώ κάποια στιγμή πέρυσι τις είχα προωθήσει στην ΕΟΟΕ.
Οι πινακίδες είναι από άλλο Mercedes του οποίου ο κάτοχος έχει πεθάνει.
Ο συνεργειάς που το είχε στον χώρο του ξεσήκωσε τις πινακίδες και τις είχε βάλει στο εικονιζόμενο εν αγνοία της οικογένειας του απωλεσθέντα.
Μετά από φασαρία οι πινακίδες επεστράφησαν στην ΕΟΟΕ. -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Δεν είναι στημένες η φωτογραφίες αλλά είναι περσινές.
Τις φωτογραφίες που είχαν ανέβει εδώ κάποια στιγμή πέρυσι τις είχα προωθήσει στην ΕΟΟΕ.
Οι πινακίδες είναι από άλλο Mercedes του οποίου ο κάτοχος έχει πεθάνει.
Ο συνεργειάς που το είχε στον χώρο του ξεσήκωσε τις πινακίδες και τις είχε βάλει στο εικονιζόμενο εν αγνοία της οικογένειας του απωλεσθέντα.
Μετά από φασαρία οι πινακίδες επεστράφησαν στην ΕΟΟΕ.Οκ!Οπότε λογικά οι φωτό με το μερκ χωρίς τις πινακίδες είναι πρόσφατες!
Ρώτησα και τον ΧΛ που έβγαλε τις φωτό χωρίς τις πινακίδες να μου πει πότε τις τράβηξε .
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες