-
Ετσι οπως την περιγραφεις μου ακουγεται ισοτιμη της FIVA και λογικα αποζημιωνεσαι βασει τιμολογιων και οχι βασει τρεχουσας εμπορικης αξιας (δηλ. 300-500 ευρω...κλπ). Αληθεια τι αυτοκινητο εχεις?
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ετσι οπως την περιγραφεις μου ακουγεται ισοτιμη της FIVA και λογικα αποζημιωνεσαι βασει τιμολογιων και οχι βασει τρεχουσας εμπορικης αξιας (δηλ. 300-500 ευρω...κλπ). Αληθεια τι αυτοκινητο εχεις?Για να κανω τετοιες ερωτησεις θα υποθετεις οτι εχω τιποτε περιεργο .
Οχι ... το φιατακι που φαινεται στο avatar -
Οχι παρεξηγησες.
Ισα ισα που η καρτα FIVA βοηθαει να αποζημιωθουν σωστα αυτοκινητα σαν το δικο σου που για την ασφαλεια εχουν 'μηδαμινη' αξια ενω εσυ εχεις ριξει χρημα, χρονο και προσωπικη εργασια. -
καλησπερα και απο μενα
ισως καπου εχει γραφτει αλλα σιγουρα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες περι ιστορικων....διατηρω ενα αριστης καταστασης παλιο γιαπωνεζικο .(ειμαι μηχανικος)
το εχω ηδη κανει ιστορικο στην φιλπα
στη λεσχη που βρισκομαι εκδιδουν ενα χαρτι σαν διαταγη πορειας ας πουμε οπου επιτρεπουν να κυκλοφορεις οποτε το ζητησεις...
απο συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους εβρισκομενος σε εκδηλωσεις με αλλα μελη αλλα και στην ιδια την λεσχη κανεις μα κανεις δεν λεει τα ιδια δηλαδη: ''μπορεις να κυκλοφορησεις οποτε θες (για συντηρηση)'' ''χωρις το χαρτι δεν πας πουθενα''
αυτες οι απαντησεις δινονται στην εξης ερωτηση:'' θελω να το βγαλω μια στο τοσο για να ''ξεπιαστει'' μια βολτα στον καφε μου μια κυριακη τον μηνα αντε δυο λεμε τωρα. το θεμα ειναι ειναι ομως οτι δεν μπορω να ξερω εκ των προτερων αν θα μπορω να βγω την μερα που θα δηλωσω και η λεσχη ειναι μονο μια μερα ανοικτη...
φανταζομαι με νιωθουν οσοι πραγματικα εχουν ''καψουρα'' με τα αμαξια τους
βλεπεις μια ηλιολουστη μερα μες το καταχειμωνο και λες να μπορουσα να το βγαζα να το .....συντηρησω... ελα ομως που δεν εχεις το χαρτι...
γνωριζει κανεις?ευχαριστω εκ των προτερων
-
τα ευχαριστα νεα....
1983-2013 το καντετακι μου και επισημως εναν πιπινι 30 ετων.
πριν κανω τα χαρτια και αντιμετωπισω την Ιερα Εξεταση
πειραζει εαν εχει χτυπηματακια, λακουβιτσες, το χρωμα τα πιτσικαρισματα, η ταπετσαρια εχει τα ξηλωματακια της (να την ραψω καλυτερα);;
δεν μιλαμε για ταμτακοειδεις καταστασεις...νορμαλ φθορες 30 ετων.
(ως το γεναρη 2011 που πηρα καινουριο μια χαρα εκανε 500 χλμ για το χωριο τιγκα στους τενεκεδες λαδι!!)δηλαδη να μην παω και πουνε 'ρε φιλε τι ειναι αυτο που εφερες...'
θα γινει δεκτο ή να περασω απο φαναρτζη για μικρομερεμετια;;
θα πεσει κατηγορια σιγουρα, ποναει και το χιλιαρικο ...
αλλα πανω απο ολα το κουτελο!! -
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
καλησπερα και απο μενα
ισως καπου εχει γραφτει αλλα σιγουρα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες περι ιστορικων....διατηρω ενα αριστης καταστασης παλιο γιαπωνεζικο .(ειμαι μηχανικος)
το εχω ηδη κανει ιστορικο στην φιλπα
στη λεσχη που βρισκομαι εκδιδουν ενα χαρτι σαν διαταγη πορειας ας πουμε οπου επιτρεπουν να κυκλοφορεις οποτε το ζητησεις...
απο συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους εβρισκομενος σε εκδηλωσεις με αλλα μελη αλλα και στην ιδια την λεσχη κανεις μα κανεις δεν λεει τα ιδια δηλαδη: ''μπορεις να κυκλοφορησεις οποτε θες (για συντηρηση)'' ''χωρις το χαρτι δεν πας πουθενα''
αυτες οι απαντησεις δινονται στην εξης ερωτηση:'' θελω να το βγαλω μια στο τοσο για να ''ξεπιαστει'' μια βολτα στον καφε μου μια κυριακη τον μηνα αντε δυο λεμε τωρα. το θεμα ειναι ειναι ομως οτι δεν μπορω να ξερω εκ των προτερων αν θα μπορω να βγω την μερα που θα δηλωσω και η λεσχη ειναι μονο μια μερα ανοικτη...
φανταζομαι με νιωθουν οσοι πραγματικα εχουν ''καψουρα'' με τα αμαξια τους
βλεπεις μια ηλιολουστη μερα μες το καταχειμωνο και λες να μπορουσα να το βγαζα να το .....συντηρησω... ελα ομως που δεν εχεις το χαρτι...
γνωριζει κανεις?ευχαριστω εκ των προτερων
Σε οποιον σου ξαναπει οτι για να βγαλεις το αυτοκινητο στον δρομο πρεπει να ζητησεις τετοιο χαρτι ζητα να σου δειξουν σε ποιον νομο ή σε ποια διαταξη το γραφει οτι πρεπει να ζητησεις τετοιο χαρτι, και να επιμεινεις να το δεις εγγραφως και με υπογραφη. Αν δεν δεις κατι γραμμενο μην πιστευεις οτι ακους
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
τα ευχαριστα νεα....1983-2013 το καντετακι μου και επισημως εναν πιπινι 30 ετων.
πειραζει εαν εχει χτυπηματακια, λακουβιτσες, το χρωμα τα πιτσικαρισματα, η ταπετσαρια εχει τα ξηλωματακια της (να την ραψω καλυτερα);;
δεν μιλαμε για ταμτακοειδεις καταστασεις...νορμαλ φθορες 30 ετων.
(ως το γεναρη 2011 που πηρα καινουριο μια χαρα εκανε 500 χλμ για το χωριο τιγκα στους τενεκεδες λαδι!!)δηλαδη να μην παω και πουνε 'ρε φιλε τι ειναι αυτο που εφερες...'
θα γινει δεκτο ή να περασω απο φαναρτζη για μικρομερεμετια;;
θα πεσει κατηγορια σιγουρα, ποναει και το χιλιαρικο ...
αλλα πανω απο ολα το κουτελο!!Μεταξυ μας χτυπαει πολυ ασχημα να βλεπεις αυτοκινητο με ιστορικες και να ειναι σε κακη εμφανισιακη κατασταση..Ασχετα απο το αν επιτρεται εγω ο ιδιος δε θα το ηθελα για το αμαξι μου..Οπως λες με τι κουτελο θα το κυκλοφορεις? Τις πινακιδες αν ειναι γνησιο θα στις δωσουν αλλα αυτο γινεται με σκοπο στον επομενο ελεγχο να εχει γινει αστερι
-
σωστα μιλας, αλλα στην ουσια θελω το πιστοποιητικο, αφου μπορω να κρατησω τις συμβατικες πινακιδες (και θελω).
'απλως' επειδη ειναι το καθημερινο μου, δεν θελω στην κακια ωρα να μου πουνε παρε 400 και αντε γεια.. -
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
καλησπερα και απο μενα
.........................
γνωριζει κανεις?Επισημη οδηγια απο την ΕΟΦΙΛΠΑ δεν εχει ερθει για τετοιο 'φυλλο πορειας'.
Πιστεψε με θα το ηξερα.
Εχω ακουσει οτι καποιες λεσχες το ζητανε αλλα οπως ειπα δεν μας το εχει ζητησει επισημα ή ανεπισημα η ομοσπονδια.
Τι να σου πω? Μιλα με τη λεσχη σου. -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
...............................................................................
δηλαδη να μην παω και πουνε 'ρε φιλε τι ειναι αυτο που εφερες...'θα γινει δεκτο ή να περασω απο φαναρτζη για μικρομερεμετια;;
Κοιτα. Σιγουρα οσο πιο καλοδιατηρημενο τοσο καλυτερα αλλα δεν χρειαζεται το αυτοκινητο να ειναι και 'εκθεσιακο'.
Επειδη ο καθενας βλεπει το αυτοκινητο του υποκειμενικα, γιατι δεν κανονιζεις να το δει καποιος επιθεωρητης.
Αν εχεις σχεση με καποια λεσχη μιλα με αυτην. Αν οχι και εισαι νοτια Αθηνα πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω κι εγω.
Αν εισαι στην επαρχια και δεν υπαρχει λεσχη, τοτε στειλε φωτογραφιες και θα σου πουμε. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/219477/
I.O. για γαμους 400 ευρω.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/219477/I.O. για γαμους 400 ευρω.
Mάλιστα!!!
Αυτός πούλησε πριν δύο χρόνια μία 316 (2002 μοντ) για 16000 μετρητοίς...Ήταν όμως της γυναίκας του Δημάρχου του Μονάχου...πςςςςςςς
Γαλαζοαίματος μαντράς, αλλά βρίσκει θύματα...'Βόηθα με φτωχέ να μην σου μοιάσω' έλεγε η γιαγιά μου... -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/219477/I.O. για γαμους 400 ευρω.
ας πει καποιος του φαμφαρα οτι ο φιλος του ο δημητρης εχει μια ιδια σε πρασινο.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
πφφφφφ. Κοτζαμ Βασιλική Οικογένεια της Ισπανίας και είχε ιμιτασιόν μπαναλ κλειδί απο τον κλειδαρά της γειτονιάς... τσ τσ τσ τσ...μπ
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
πφφφφφ. Κοτζαμ Βασιλική Οικογένεια της Ισπανίας και είχε ιμιτασιόν μπαναλ κλειδί απο τον κλειδαρά της γειτονιάς... τσ τσ τσ τσ...μπ
ρε παιδια με αυτο και μονο το τελευταιο ¨CHARLES ROLLS-ROYCE HENRY : ΙΣΤΟΡΙΑ 107 ΧΡΟΝΩΝ !!!
πρεπει καποιος να κανει την μεγιστη θυσια να το παρει το τριμπουρδελο. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1299953/
LHD Left Hand Drive !! , ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ !, η μοναδικη 2 θυρη coupe στην Ελλαδα !, ελαχιστα κομματια σε ολο τον πλανητη !! Χρωμα : Old english white over tan everflex , ΜΠΕΖ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΟΡΟΦΗ ! 25000 mls / 40000 χλμ. Εκθεσιακη κατασταση ! Το αυτοκινητο πρωταγωνιστει στην ταινιαΤΗΕ ΤΗΟΜΑS CROWN AFFAIR
με τον Steve McQueen & Faye Dunaway. Coachwork by: H.J.Mulliner Park Ward, London.
' ROLLS-ROYCE ' THE MOST PRESTIGIOUS CAR IN THE WORLD ! !
HANDMADE IN ENGLAND.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ' ROLLS-ROYCE ' ΑΝΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !!!
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ! 400 euro : 6944383775.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1299953/ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ !!
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !
CHARLES ROLLS-ROYCE HENRY : ΙΣΤΟΡΙΑ 107 ΧΡΟΝΩΝ !!!
-
Το ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ γιατι το ξεχασες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ γιατι το ξεχασες;Του έπεσε στο κεφάλι...
-
θα σου την κανω δωρω για τον γαμο σου BILL
το ενοικιο της εεεεεε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
θα σου την κανω δωρω για τον γαμο σου BILLτο ενοικιο της εεεεεε
Παντρεμενος ειμαι!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες