-
Και κάτι ακόμη.Πρίν από λίγα χρόνια κυκλοφορούσε μία Alfa Romeo με κινητήρα V8 με πινακίδες ευρωπαικής μη κοινοτικής χώρας.Οταν πέρασε το εξάμηνο,έβγαλε πινακίδες λέσχης.Στον πρώτο έλεγχο από την τροχαία του τη χαρίσανε,στο δεύτερο πλήρωσε ένα τσουχτερό πρόστιμο.Τελικά το αυτοκίνητο βγήκε πρός πώληση στην Ιταλία.
Και κάτι τελευταίο για τον Alexkid.Να έχεις υπ' όψη σου,ότι οι της τροχαίας δεν τρώνε κουτόχορτο.Θέλουν και κυκλοφορούμε με τις ιστορικές μας πινακίδες. -
Θα συμφωνισω με τους προλαλησαντες!
Οσο για τη φωτογραφια δεν προλαβα!Δυστυχως δεν ειχε κινηση την ωρα που εφευγα απο την δουλεια!
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Είναι μια Porsche 944, γι' αυτό και είμαι πολύ προσεκτικός - επιφυλακτικός.Που έχει έρθει από Κέρκυρα???
Αν είναι έτσι πρόσεχε!!!!!!!!! -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Είναι μια Porsche 944, γι' αυτό και είμαι πολύ προσεκτικός - επιφυλακτικός.
Που έχει έρθει από Κέρκυρα???
Αν είναι έτσι πρόσεχε!!!!!!!!!Από Θήβα???
Πάλι πρόσεχε!!!!!!!!!!! -
η απο αγ. δημητριο??? μπαρτολομι ρεστορεισον σεντερ???
-
Kαλα ρε, ξερετε ολες τις ''περιεργες'' 944 στην Ελλαδα?
-
Καμία από αυτές... Αφού ξέρετε τις περίεργες, καμιά καθαρή ξέρετε? Μήπως να φέρω μόνος μου από Γερμανία κι ας πληρώσω τελωνείο ?
-
καλησπέρα και ελπίζω να μην είναι πολύ άσχετη με τα προηγούμενα η ερώτησή μου.
Έχουμε μια Mercedes 170 του 1953 την οποία για αρκετά χρόνια δεν την κυκλοφορούσαμε και δεν είχαμε ανανεώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Η νέα 'γενιά' αποφάσισε να την 'ξαναρίξει' στη μάχη και η ερώτησή μου αν ξέρετε, είναι: Πρέπει να πληρώσουμε και τα 10 αυτά χρόνια 'αποχής' για να μπορέσει να ξανα-αποκτήσει τέλη και να κυκλοφορήσει ή υπάρχει και άλλος τρόπος ?
Καλό σαββ/κύριακο και ευχαριστώ.
-
Αυτα που ξερω ειναι τα εξης!
Αν πριν 10 χρονια που σταματησατε να πληρωνετε τα τελη παραδωσατε τις πινακιδες στην εφορια τοτε δε θα πληρωσετε τιποτα!Παρα μονο δε ξερω ανα σας ζητησουν τιποτα χρημματα για να παρετε τις νεες πινακιδες!Βεβαια μπορειτε να βγαλετε και πινακιδες ιστορικου!
Αν παραδωσατε τις πινακιδες στο υπουργειο μπορειτε να βγαλετε μονο πινακιδες ιστορικου!
Αν δεν τις παραδωσατε μαλλον θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας και των προηγουμενων ετων οπου μεχρι τωρα δεν πληρωνατε!Και αυτο ειναι κομματι ακριβο!Οχι υπερβολικα αλλα πρεπει να ξεπερναει τα 1-2 χιλιαδες ευρω(Η τιμη αυτη δεν ειναι 100% σιγουρη!)!Δε ξερω αν γινετε να βγαλετε πινακιδες ιστορικου!
Βαλε και καμια φωτο στο 'τι ιστορικο εχουν τα μελη του φορουμ' για να τη θαυμασουμε και εμεις!
-
Εαν δεν είχατε καταθέσει πινακίδες στην εφορία πρέπει να πληρώσετε για κάθε έτος τα τέλη κυκλοφορίας Χ 2.
Εαν έχετε καταθέσει πινακίδες για διαγραφή του αυτοκινήτου τότε μόνο 'ιστορικές'
Στη πρώτη περίπτωση υπολογίστε και το παράβολο για την έκδοση νέων πινακίδων και το αντίστοιχο για ΚΤΕΟ. -
Επείγουσα βοήθεια. Υπάρχει πουθενά τι ελέγχει το ΚΤΕΟ θεωρητικά, και μια σχετική πληροφόρηση για το τι ελέγχει στην πράξη. Τι εννοώ. Έδωσα προκαταβολή για να αγόράσω ένα αυτοκίνητο μετά από 3 χρόνια που της το ζητούσα, πιθανόν δεν έχειπεράσει ποτέ ΚΤΕΟ. θα πληρώσω εγώ τα έξοδα επισκευής ώστε να περάσει ΚΤΕΟ και το ΚΤΕΟ. Υπάρχει καθόλου εικόνα τι πρέπει να υπάρχει πέρα από τα αναγραφόμενα φρένα, φώτα κλπ. Π.χ. είναι δυνατόν να κοπεί για λαμαρίνα που εξέχει από τρακάρισμα?
Ευχαριστώ -
Nαι νομιζω οτι ειναι δυνατο να κοπει για αυτο που λες οπως και για εμφανη σαπια!
Επισης ευ θα πληρωσεις και το προστιμο της καθυστερησης(που δεν εχει περασει ΚΤΕΟ)!
Αληθεια για τι αμαξι μιλαμε?
-
ένα RX4 hardtop του 74, που διαφέρει απ' αυτά που ξέρεις (από 76 και μετά).
-
Βρήκα αυτό στο site της Autovision. Ελπίζω να σε βοηθάει:
http://www.kteohellas.gr/diadikasia.asp' target='_blank' target='_blank
Επίσης υπάρχει και η διαδικασία εκούσιου ελέγχου, όπου μπορούν να σου επισημανουν τις ελλείψεις. Δες το σχε΄τικό λινκ στον ίδιο ιστοτόπο
-
δεν το ξερα για τον εκούσιο έλεγχο.
-
geia se olous tha ithela na enimerwthw pws mporw na bgalw pistopoiitiko gnisiotitas gia ena peugeot 404 pou exw stin katoxi mou,kathws kai pou tha mporesw na brw diafora antallaktika.sas euxaristw polu olous sas...
-
κατ'αρχην γραφε Ελληνικα...και δευτερον ψαξε λιγο τα θεματα..και θα βρεισ αυτο που θελεις...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
κατ'αρχην γραφε Ελληνικα...και δευτερον ψαξε λιγο τα θεματα..και θα βρεισ αυτο που θελεις...και τρίτον, μην ανοίγεις νέα θέματα για το ίδιο πράγμα....
είναι κουραστικό....
υπάρχει θέμα για τα peugeot και σίγουρα θα βρείς βοήθεια εκεί.
Καλώς όρισες . -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
κατ'αρχην γραφε Ελληνικα...και δευτερον ψαξε λιγο τα θεματα..και θα βρεισ αυτο που θελεις...εθχαριστώ πολύ για την πληροφορία να σαι καλά.ειμαί καινούργιος και δεν γνώριζα.
-
καλώς σας βρήκα..
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες