-
Αυριο το συζηταω με τον Ρομπερτ και θα τον παρουμε ενα ευγενικο τηλεφωνακι...
Παντως μηνυση επειδη λεει μπουρδες δε νομιζω οτι μπορει και να του γινει. Και δεν χρειαζεται. Μια συσταση φθανει.
Στο κατω κατω λεει: 'ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ. (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟ).'
Δεν λεει 'ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ...'
Ο τυπος νομιζει οτι θα παρει καρτα FIVA με τις αρκουδιες που εχει κανει... -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ενα δειγμα πολιτισμου που ....driftari
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1370823/και ο οποιος μαλλον μας διαβασε και σκεφτηκε χμχμχμχ πως θα περασω κτεο με την εξατμιση στο πλαι
Προτεινω η ΕΛΠΑ να βγαλει πινακιδες ξεχωριστες και στους drift-αδες κατι αντιστοιχες με τις ΙΟ
Πες μου τι διαφορά έχει η ελληνική η αρκούδα από τη γερμανική την αρκούδα
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=20και γιατί ο Γερμανός αρκουδιάρης έχει περισσότερα δικαιώματα από τον Έλληνα αρκουδιάρη (μιας και δε μπορεί να βγάλει 07 εναλλακτικά της ΦΙΑ, αν και το συζητάμε τι ακριβώς θα έπρεπε να είναι οι κίτρινες και τι οι πορτοκαλί πινακίδες με το γράμμα του νόμου).
Πάλι το παίζουμε μάγκες και βασιλικότεροι του βασιλέως (στην όλη λογική του εθνικού μαζοχισμού και αυτομαστιγώματος που μας έχει καταλάβει τον τελευταίο καιρό). Όπως το φουκαριάρη που τόλμησε να βγει το μεσημέρι στη βουλιαγμένης με το κωλοαμερικάνικό του τις προάλλες και με τη μία έγινε σύσταση δημόσιου δικαστηρίου εδωμέσα ... αν ήταν 300sl, κανείς δε θα έλεγε τίποτα, όμως, ε;
Προσωπικά, επειδή δεν πιστεύω καθόλου ότι είναι τυχαία αυτή η συγκυρία και η νοοτροπία σε ορισμένες κάστες εξακολουθεί να παραμένει ότι τα σκατά δεν πρέπει να ανακατεύονται με τα λουλούδια, περιμένω τα χειρότερα. 30 χρόνια άλλωστε οι πόρτες ήταν κλειστές, τι τη θέλαμε τη Σάρα και τη Μάρα, σωστά; Ίσα κι όμοια είμαστε; Και μπορεί να περιμένω αυτή τη συμπεριφορά από κάποιους πυρήνες αλλά το να παίζουμε και εμείς η πλέμπα στο παιχνίδι τους μου φαίνεται τραγελαφικό. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Παντως μηνυση επειδη λεει μπουρδες δε νομιζω οτι μπορει και να του γινει. Και δεν χρειαζεται. Μια συσταση φθανει.
Στο κατω κατω λεει: 'ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ. (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟ).'
Ο τυπος νομιζει οτι θα παρει καρτα FIVA με τις αρκουδιες που εχει κανει...Μπορεί να του γίνει μια ωραιότατη σύσταση μέσω του δικηγόρου της λέσχης. Επίσης μπορεί να ταρακουνηθεί λιγάκι τη στιγμή που θα έχει και άλλα αυτοκίνητα για πούλημα με ιστορικά νούμερα.
Εξακολουθώ και πιστεύω πως αν η ΕΟφίλπα (καλα, από την ΕΛΠΑ δεν περιμένω τίποτα) στις σαχαλαμάρες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα δεν απαντήσει επίσημα και με κοινοποιήσεις στους αρμόδιους υπουργούς τότε θα είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας...
-
εκτος αυτου το αμαξι 99% ειναι 88-92 πιο παλιο αποκλειετε..
εντιτ : λεει οτι ειναι 1995
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
30 χρόνια άλλωστε οι πόρτες ήταν κλειστές, τι τη θέλαμε τη Σάρα και τη Μάρα, σωστά; Ίσα κι όμοια είμαστε; Και μπορεί να περιμένω αυτή τη συμπεριφορά από κάποιους πυρήνες αλλά το να παίζουμε και εμείς η πλέμπα στο παιχνίδι τους μου φαίνεται τραγελαφικό.'Κρατήστε' τα λεγόμενα του Διγέτιου,φίλτατοι.Κάποια στιγμή θα τα μνημονεύουμε.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ο τυπος νομιζει οτι θα παρει καρτα FIVA με τις αρκουδιες που εχει κανει...Ειναι ανεπιτρεπτο παντως ενας εμπορος να εκμεταλλεύεται εναν θεσμο για να μπορεσει να πουλησει ενα αυτοκινητο ιδιοκατασκευη....
Και ειμαι σιγουρος οτι θα το πουλαει σαν super duper ''off road οχημα'' με μηδενικα εξοδα!!
Πρεπει μαλλον οι λεσχες που βγαζουν πινακιδες να αναθεωρήσουν λιγο τα ποια οχηματα τις δικαιουται..To συγκεκριμένο land rover πρεπει να ειναι Σασί από siries 3 και μετατροπη σε defender με μισα πραγματα απο discovery
μαλλον το εχει φερει απο UK εξ ου και δεξιοτιμονο και προσπαθει να βγαλει τα 3πλα η 4πλα απο οτι του κοστισε!Απο απορια και μονο θα ηθελα να πει σε καποιον το πως ειναι σιγουρος οτι μπορει να βγαλει πινακιδες ιστορικου!!!
Γιατι για να το διαφημιζει και να το πουλαει ετσι κατι θα εχει στο νου του!! -
φίλε μέχρι πριν από λίγο καιρό οι μαντραδοέμποροι τα οικονόμαγαν τρελά με μαύρο χρήμα, τώρα που αυτό μειώθηκε ψάχνουν άλλους τρόπους κονομας, όποιος τσιμπήσει θα είναι.....
-
και γιατί ο Γερμανός αρκουδιάρης έχει περισσότερα δικαιώματα από τον Έλληνα αρκουδιάρη (μιας και δε μπορεί να βγάλει 07 εναλλακτικά της ΦΙΑ, αν και το συζητάμε τι ακριβώς θα έπρεπε να είναι οι κίτρινες και τι οι πορτοκαλί πινακίδες με το γράμμα του νόμου).
Πάλι το παίζουμε μάγκες και βασιλικότεροι του βασιλέως (στην όλη λογική του εθνικού μαζοχισμού και αυτομαστιγώματος που μας έχει καταλάβει τον τελευταίο καιρό). Όπως το φουκαριάρη που τόλμησε να βγει το μεσημέρι στη βουλιαγμένης με το κωλοαμερικάνικό του τις προάλλες και με τη μία έγινε σύσταση δημόσιου δικαστηρίου εδωμέσα ... αν ήταν 300sl, κανείς δε θα έλεγε τίποτα, όμως, ε;
Προσωπικά, επειδή δεν πιστεύω καθόλου ότι είναι τυχαία αυτή η συγκυρία και η νοοτροπία σε ορισμένες κάστες εξακολουθεί να παραμένει ότι τα σκατά δεν πρέπει να ανακατεύονται με τα λουλούδια, περιμένω τα χειρότερα. 30 χρόνια άλλωστε οι πόρτες ήταν κλειστές, τι τη θέλαμε τη Σάρα και τη Μάρα, σωστά; Ίσα κι όμοια είμαστε; Και μπορεί να περιμένω αυτή τη συμπεριφορά από κάποιους πυρήνες αλλά το να παίζουμε και εμείς η πλέμπα στο παιχνίδι τους μου φαίνεται τραγελαφικό.[/quote]Η διαφορα ειναι οτι στην 5η φωτο φαινεται οτι εχει παρει μερος σε αγωνα drift στην Κυμη με πινακιδες Ιστορικο Οχημα
Η 07 στην γερμανια δεν ξερω αν ειναι μονο για ιστορικα αλλα τουλαχιστον δεν προκαλει με φωτο απο drift .Αρα προτεινεις αν καταλαβα καλα να τα βλεπουμε και να γελαμε (η να κλαιμε)μονοι μας ,και να μου πεις και τι κανουμε που το γραφουμε εδω μεσα ..........θα σου απαντησω ,ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
Ετσι και γινει ενα ατυχημα στο drift show με αυτοκινητο που φερει ΙΟ τι θα γινει ?βαση πιανου κανονισμου FIA-FIVA τρεχει και βεβαια δεν ειναι sporting -regularity ,sporting,regularity και οι ΜΩΤ ειναι πανω απο 65
ΕΕΕΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ και δεν κραζω αυτον αλλα τους αλλους που για να τσακωσουν 300 ευρω και για να μην χασουν μια συμμετοχη κανουν αυτα
Αρα τα σκατα (που δεν ειναι σκατα αλλα ενα ειδος μηχανοκινητου αθλητισμου )δεν πρεπει να ανακατευονται με τα λουλουδια (το αλλο ειδος αθλητισμου)κατω απο αυτες τις συνθηκες
Φιλικα Στελιος
-
ερωτηση: Απο ποια περιπου χρονολογια και κατω λεγεται ενα αυτοκινητο ιστορικο?
-
30 χρονια.
-
Υπάρχει περίπτωση ένα όχημα να έχει διαγραφεί οριστικά χωρίς να έχει πάει σε ανακύκλωση - διαλυτήριο?
Υπάρχει μήπως κάποια ημερομηνία, μετά την οποία η διαγραφή σήμαινε αυτόματα και καταστροφή του? -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση ένα όχημα να έχει διαγραφεί οριστικά χωρίς να έχει πάει σε ανακύκλωση - διαλυτήριο?Ναι παλιότερα δεν ηταν υποχρεωτικό να πάει σε διαλυτήριο. Αλλά και τώρα υπάρχει η δυνατότητα με βεβαιωση απο ΦΙΛΠΑ - ΕΛΠΑ να διαγραφεί οριστικά αλλα να μην δοθει για καταστροφή. Δεν ξέρω μόνο τι παίζει τον καιρο αυτό που 'τρέχει' η απόσυρση μ'ηπως αλλάξαν κατι...
Υπάρχει μήπως κάποια ημερομηνία, μετά την οποία η διαγραφή σήμαινε αυτόματα και καταστροφή του?
Υπάρχει (με την εξαιρεση που σου ανέφερα παραπάνω) αλλά δεν μπορω να το πω με σιγουριά. Νομίζω οτι εφαρμόστηκε με την νομοθεσία περί ΟΤΚΖ (οχήματα τελους κύκλου ζωης) το 2004.
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Υπάρχει μήπως κάποια ημερομηνία, μετά την οποία η διαγραφή σήμαινε αυτόματα και καταστροφή του?
Υπάρχει (με την εξαιρεση που σου ανέφερα παραπάνω) αλλά δεν μπορω να το πω με σιγουριά. Νομίζω οτι εφαρμόστηκε με την νομοθεσία περί ΟΤΚΖ (οχήματα τελους κύκλου ζωης) το 2004.
Ακριβώς έτσι είναι, και μάλιστα πριν το 2004 υπήρχε η δυνατότητα επαναταξινόμησης οριστικά διαγεγραμμένου οχήματος (πληρώνοντας βέβαια την ταξινόμηση και τις πινακίδες απο την αρχή, αρκετά χρήματα ).
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ακριβώς έτσι είναι, και μάλιστα πριν το 2004 υπήρχε η δυνατότητα επαναταξινόμησης οριστικά διαγεγραμμένου οχήματος (πληρώνοντας βέβαια την ταξινόμηση και τις πινακίδες απο την αρχή, αρκετά χρήματα ).
Μιλάμε για αυτοκίνητο που έχει πληρώσει τέλη και οτ 2005, σύμφωνα με τα αυτοκόλλητα στο παρμπρίζ, αλλά ο γηραιός ιδιοκτήτης του υποστηρίζει ότι το έχει διαγράψει οριστικά, γιατί τον είχαν φοβίσει ότι μπορεί να κληθεί 'να πληρώσει όλα τα τέλη'. Ας ελπίσουμε ότι κάνει λάθος και έχει κάνει προσωρινή ακινησία, γιατί και καλός και διαλλακτικός άνθρωπος φαίνεται, που θα ήθελε να δώσει το αυτοκίνητο σε κάποιον που το αγαπάει, και το αμάξι δε βρίσκεται (είναι τρίθυρο station, 1700 κυβικά). Και όπως καταλαβαίνετε, station χωρίς πινακίδες υπουργείου, πώς να το ευχαριστηθείς?
-
όπως και να έχει το θέμα Νίκο αυτός ο γηραιός κύριος πρέπει να έχει η χαρτί της νομαρχίας που ανήκε το αυτοκίνητο οριστικής διαγραφής (που σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ βγάζει ξανά πινακίδες,τέλος) η χαρτί της ΔΟΥ για προσωρινή ακινησία.
ένα από τα δυο
και μια που υποστηρίζει πως έχει κάνει οριστική διαγραφή τοτε μπορείς να κάνεις το εξής.
να προσπαθήσεις να βρεις τον φάκελο του από την αρμόδια νομαρχία που άνηκε το αυτοκίνητο και να πάρεις αντίγραφο
(το να βρεθεί ο φάκελος είναι 'αρκετά'δύσκολο)
το δεύτερο και πιθανό πιο εύκολο
όταν έκανε την διαγραφή το ένα από τα δυο έγραφα διαγραφής που πήρε το παρέδωσε (ελπίζω) στην ΔΟΥ του για να μην του ξανά στείλουν τέλη κυκλοφορίας, ψακτο από τον φάκελο του αυτοκινήτου στην ΔΟΥ του γηραιού κηρίου.
και ένα τρίτο δω στου 'νιοτροπ' μπας και θυμηθεί που έχει καταχωνιάσει το ριμαδοχαρτι. -
Φιλτατοι, να κανω κι εγω μιαν ερωτηση,
αφου αυτος στην αγγελια με το Λαντ Ροβερ, λεει οτι ειναι μοντελο 1995, πως μπορει να βγαλει πινακιδες ιστορικου?
(Αν εξαιρεσουμε ολες τις αλλες μετατροπες, αν ηταν οπως πρεπει θα εβγαζε)?
Οχι αλλα μου φαινονται ολα τοσο περιεργα... Και ειδικα με τους εμπορους ειμαι κατι παραπανω απο προκατειλημενος...
Ευχαριστω προκαταβολικως για την απαντηση
-
Αν το σασι ειναι 1981 (και πριν) τοτε θα μπορουσε υπο προυποθεσεις να βγαλει καρτα & πινακιδες εφοσον οι μετατροπες του με ανταλλακτικα εκτος εποχης δεν ξεπερνουν ενα ποσοστο. Αμα διαβασει κανεις τον τεχνικο κωδικα της Fiva 2010 λεει τις διαφορες κατηγοριοποιοσεις. Τωρα αν μιλαμε για κραυγαλεα μετατροπη και εχουν γινει ολα 1995 τοτε ο τυπος 'νομιζει' οτι θα βγαλει πινακιδες.
-
...ή έχει καλό δόντι και με ένα 50άρικο θα του παραδωθουν σπίτι. Κλασική περίπτωση.
-
-
Έχω βρει αυτοκίνητο στην Ιταλιά που με ενδιαφέρει πολύ και θέλω να το φέρω Ελλάδα. Όμως είναι κατασκευής 1982. Πώς μπορώ να κινηθώ έτσι ώστε να μην το χάσω; Μπορώ να το φέρω και να το κρατίσω στο τελωνείο μέχρι την 1/1/2012; Υπάρχει περίπτωση κάπόιος φορέας να δείξει κατανόηση και να μου δώσει το δικαίωμα της ατελούς εισαγωγής έστω και 5-6 μήνες νωρίτερα;
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες