-
Υπάρχει και η λύση της πινακίδας 3 ημερών για να κυκλοφορήσουν τα ιστορικά μας..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ξέρεις κανείς αν επιτρέπεται να κυκλοφορεί αυτοκίνητο με πινακίδες ΦΙΛΠΑ, όπως ένα αυτοκίνητο με κανονικές πινακίδες;
Δηλαδή να κινείται καθημερινά μέσα στην Αθήνα, σε ταξίδια στο χωριό, να παρκάρει άνετα πάνω στα πεζοδρόμια, να είναι δηλαδή αυτοκίνητο οικογένειας. Είναι νόμιμο αυτό;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξέρεις κανείς αν επιτρέπεται να κυκλοφορεί αυτοκίνητο με πινακίδες ΦΙΛΠΑ, όπως ένα αυτοκίνητο με κανονικές πινακίδες;Δηλαδή να κινείται καθημερινά μέσα στην Αθήνα, σε ταξίδια στο χωριό, να παρκάρει άνετα πάνω στα πεζοδρόμια, να είναι δηλαδή αυτοκίνητο οικογένειας. Είναι νόμιμο αυτό;
Οχι δεν επιτρεπεται , αν θελεις διαβασε εδω θα σε βοηθησει λιγο
viewtopic.php?f=16&t=50709
απο τον οκτωβριο και υστερα εχει απαγορευτει τελειως η κυκλοφορια των ιο , ακουγεται οτι σε 20 μερες θα εχει βγει νεα αποφαση απο την απιθναη κυβερνηση μας
-
Σε ευχαριστώ. Έχω κάποιον με αυτοκίνητο με πινακίδες ΦΙΛΠΑ που το χρησιμοποιεί σαν να έχει κανονικές πινακίδες και το αφήνει και στο δρόμο πάνω σε πεζοδρόμιο. Περίεργα πράγματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε ευχαριστώ. Έχω κάποιον με αυτοκίνητο με πινακίδες ΦΙΛΠΑ που το χρησιμοποιεί σαν να έχει κανονικές πινακίδες και το αφήνει και στο δρόμο πάνω σε πεζοδρόμιο. Περίεργα πράγματα.Αστυνομια για το πεζοδρομικαι για την χρηση του στον δρομο τον δινεις σαν να μην φοραει ζωνη ασφαλειας η να εχει περασει κοκκινο
-
Η ΦΙΛΠΑ πάντως για να κάνει κάτι, αποκλείεται. Έχω και εγώ έναν τέτοιο στη γειτονιά μου και όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι θέλουν σειρά φωτογραφιών από διαφορετικές ημερομηνίες και θέσεις στάθμευσης για να αποδεικνύεται ότι όντως κυκλοφορεί κάθε μέρα. Πάνε και δίνουν τις πινακίδες όπου να'ναι και μετά ούτε που τους ενδιαφέρει... Κλασσική ελληνική νοοτροπία. Θα μου πεις, όλα τα άλλα είναι ρημαδιό, αυτό θα ήταν σωστό;
-
Τελικά του την έφερε ο δήμος.
Έγινε καταγγελία από το δήμο, από το τομέα καθαριότητας γιατί πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσε το όχημα καθαριότητας να καθαρίσει, ούτε οι οδοκαθαριστές.Ήρθε η τροχαία επιτόπου είδε τις πινακίδες τις έβγαλε και έκοψε πρόστιμο και δεν ξέρω τι άλλο έγινε εκείνη την ώρα.
Πλέον είναι με κανονικές πινακίδες και παρκαρισμένο σε κανονικό σημείο.Τι πρόστιμο να πλήρωσε άραγε;
-
Καλησπερα
Μιας και βρηκα το θεμα θελω να κανω μια ερωτηση.
Σκεφτηκα πριν απο καιρο οτι θελω να παρω και να αναπαλεωσω ενα παλιο οχημα (30+ ετων). το πιο δε το εχω αποφασισει ακομα απλα το ψαχνω.
Η απορια μου ειναι αν το οχημα μπορει κυκλοφορισει και καθημερινα η αν απαγορευεται λογο ετων, και πρεπει να βγαλει ειδικες πινακιδες για περιορισμενες μετακινησεις.
Απο την αλλη ποσο εφικτο ειναι να βρεθουν ανταλακτικα για ενα τετοιο οχημα και για τι κοστος μιλαμε? (χωρις τα εργατικα)ευχαριστω.
-
Δεν υπαρχει περιορισμος ηλικιας,οποιοδηποτε αυτοκινητο οποιασδηποτε εποχης μπορει να κυκλοφορει με κανονικες πινακιδες υπουργειου,εφοσον ειναι ασφαλες και μπορει να περασει κτεο.
Απο εκει και περα,υπαρχουν μοντελα που βρισκονται τα παντα απο ανταλλακτικα και παμφτηνα,υπαρχουν αλλα που δεν μπορει να βρεθει τιποτα απο ανταλλακτικα,και αλλα που υπαρχουν μεν ανταλλακτικα αλλα σε υψηλες τιμες..αν εχεις καποιες συγκεκριμενες προτιμησεις,μπορεις να ρωτησεις ειδικοτερα. Το ερωτημα ειναι εαν εσυ εισαι διατεθειμενος να χρησιμοποιεις καθημερινα ενα αυτοκινητο που δεν εχει τις ευκολιες ενος καινουριου. -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Δεν υπαρχει περιορισμος ηλικιας,οποιοδηποτε αυτοκινητο οποιασδηποτε εποχης μπορει να κυκλοφορει με κανονικες πινακιδες υπουργειου,εφοσον ειναι ασφαλες και μπορει να περασει κτεο.
Απο εκει και περα,υπαρχουν μοντελα που βρισκονται τα παντα απο ανταλλακτικα και παμφτηνα,υπαρχουν αλλα που δεν μπορει να βρεθει τιποτα απο ανταλλακτικα,και αλλα που υπαρχουν μεν ανταλλακτικα αλλα σε υψηλες τιμες..αν εχεις καποιες συγκεκριμενες προτιμησεις,μπορεις να ρωτησεις ειδικοτερα. Το ερωτημα ειναι εαν εσυ εισαι διατεθειμενος να χρησιμοποιεις καθημερινα ενα αυτοκινητο που δεν εχει τις ευκολιες ενος καινουριου.καθημερινα προφανως οχι αλλα θα το ηθελα σα δευτερο οχημα βολτισιο. ενα παιδι που γνωρισα ο πατερας του ειχε ενα μαντανγκ του 77 αλλα ο γιος δεν ασχολειθηκε και το αμαξι εχει μινει στη μοιρα του. ειναι ακινητο χωρις πινακιδες τεπι χρονια και εχει λιγο τα χαλια του και ο ιδιος σκεφτεται να το σκοτωσει. εχει την μαμα μηχανη πανω αλλα δε ξερω ποσο ευκολα μπορω να βρω ανταλακτικα σε προσιτες τιμες απο την αλλη ειναι και 2,500 κυβικα τι τεκμηρια να εχει?
-
Καλημέρα σας,
ένα αυτοκίνητο του '65 με ιστορικές πινακίδες, μπορεί να ξαναβγάλει πινακίδες υπουργείου;
Ευχαριστώ πολύ,
ΥΓ. ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι, αλλά δε βρήκα απάντηση ως τώρα.
-
Παιδια τα φωτα σας, εχω καποια αυτοκινητα με πινακιδες ΕΛΠΑ, αυτες ισχυουν κανονικα ? , εχουν καταργηθει ? , η ΕΛΠΑ υπαρχει ?, τα χαρτια της ΕΛΠΑ ισχυουν ?, προσπαθησα να μιλησω με ΕΛΠΑ αλλα απο οτι φενεται τα τηλ δεν ισχυουν.
Ειμαι εξωτερικο και εχω χασει πολλα επεισοδια,οποτε οποιος γνωριζει ας γραψει τι συμβαινει.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες