-
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Καλημερα κυριοι και καλη εβδομαδα.Πριν απο αρκετο καιρο σταματησαν μελος του συλλογου μας (οχι με πινακιδες ΕΟΟΕ) Κυριακη πρωι που ειχε βγαλει το ιστορικο του για βολτα η τροχαια και επειδη ο τροχαιος ηξερε πως λειτουργει το συστημα με τα ιστορικα αν δεν ειχα επεμβει θα του ειχε κατασχει το αυτοκινητο.
Έχει το δικάιωμα η τροχάια να φτάσει μέχρι και σε κατάσχεση αν σε σταματήσουν με το ιστορικό επειδή το έβγαλες βόλτα??? Μήπως αυτό είναι λίγο ακραίο;
Και τι εννοείτε κατάσχεση? Πάει στο parking της τροχαίας μέχρι να πληρωθεί κάποιο πρόστιμο ή χάνεις το αυτοκίνητο και τρέχεις στον ΟΔΔΥ να το ξανάπαρεις πίσω, αν το παρεις?? Είναι πολύ σοβαρό το θέμα! -
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΟΟΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ FIVA ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΛΟΓΩ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ?ΝΟΜΙΖΩ πως ο κατοχος του αυτοκινήτου, πρέπει να αποδείξει κατά την ημέρα του τεχνικού ελέγχου (προσκομίζωντας τα απαραίτητα δικολογητικά – άδεια κυκλοφορίας κλπ) πως το αυτοκίνητο κυκλοφορεί νόμιμα στη χώρα.
Μήπως λοιπόν αφού δεν σας αναγνωρίζουν σαν νόμιμες αυτές τις πινακίδες, δεν σας βγάζουν και κάρτα?Και αφού είστε μέλη της FIVA γιατί δεν το κοινοποιείτε εκεί το πρόβλημα αυτό? Φαντάζομαι τη FIVA θα τη νοιάζει, μιας και θα χάνει αρκετά λεφτά από τα ποσοστά της στις FIVA καρτες κάθε χρόνο, απ αυτές που δεν εκδίδονται για τα ΕΟΟΕ αυτοκίνητα
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ για να τσεπώνετε και το 20αρικάκι? Λέω εγώ τώρα....
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΟΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΤΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΣ ?
Εγώ θυμάμαι γιατί ήμουν μπροστά και γιατί ήμουν ο αποδέκτης των εμαιλ του Προέδρου
Εσύ πως το ξέρεις? Απ αυτά που σου μεταφέρθηκαν?Θα σου πω λοιπόν γιατί το Triumph Club έφυγε για να το ξέρεις.
Γιατί η ΕΟΟΕ μας ζήτησε εκβιαστικά να καταγράφουμε το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ μας με καρτες της.
Αυτό σήμαινε πως όλα μας τα αυτοκίνητα θα έπρεπε να έχουν κάρτα ΕΟΟΕ. Κάποια μέλη είχαν ήδη FIVA και κάποια άλλα είχαν βγάλει πινακίδες ΙΟ και ΕΟΦΙΛΠΑ
Έτσι λοιπόν η ΕΟΟΕ εκβιαστικά όρισε την ετήσια συνδρομή για τα σωματεία στις 3.000€
Και τα σωματεία που θα κατέγραφαν ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ θα είχαν έκπτωση 2.700€ χαχαχα
Δηλαδή εμείς που είχαμε πινακίδες και ΙΟ και ΕΟΦΙΛΠΑ και ΕΟΟΕ δε θα είχαμε ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΟΟΕ δε θα πέρναμε έκπτωση 2.700€ αλλά θα πληρώναμε συνδρομή 3.000€ το χρόνο!!!!!!Οσο για το αν υποχρεώνουν να αλλάξουν τις πινακίδες τους τα ΕΟΟΕ για να τρέξουν σε ραλλυ της ΕΛΠΑ ή της ΕΟΦΙΛΠΑ, για πες μου εσύ γιατί ο Πρόεδρός σου δεν τους κάνει μια μήνυση για συκκοφαντική δυσφύμιση??? Λες η ΕΟΟΕ να μην ήθελε να μοστράρουν στο Ζάππειο 30 αυτόκίνητά της με ΕΟΟΕ πινακίδες? Να ανέβουν τη ράμπα του Ακρόπολις? Δε θα ήταν μια άριστης τάξης προβολή για την ΕΟΟΕ αυτό?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ? Προτιμά να είναι στο περιθώριο τέτοιων εκδηλώσεων? Ή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?Στην τελευταια συναντηση ΔΣ ΕΟΟΕ και ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΟΟΕ στην οποια συμμετειχατε και αν θυμαμαι καλα ησουν παρων,οτι προτεινε η ΕΟΟΕ εσεις το ψηφισατε εν ατιθεσει με εμας τον ΕΣΙAR και οταν με δικη μου πρωτοβουλια ειπαμε να συναντιομαστε τακτικα για να συζηταμε τα προβληματα που δημιουργουνται μεταξυ ΕΟΟΕ & ΣΥΛΛΟΓΩΝ εγινε μονο μια συναντηση στα γραφεια του συλλογου μας και ο επομενος συλλογος που θα αναλαμβανε την επομενη συναντηση ησασταν εσεις το TRIUMPH CLUB.Δεν εγινε ποτε ομως διοτι εσεις λακισατε ,μην κατηγορουμε τους αλλους για την ανευθυνοτητα και αδιαφορια μας .
Ξέρεις πολύ καλά ότι έγιναν μεθοδευμένες κινήσεις για να μας αναγκάσουν να φύγουμε από την ΕΟΟΕ
Όποιος δεν σκύβει το κεφάλι και να λέει ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ χαλάει την πιάτσα και δεν τον θέλουν
Εμείς πιστεύουμε σαν κλαμπ ότι τα αυτοκίνητα είναι των μελών και δεν είναι ούτε της ΕΟΟΕ ούτε της ΕΟΦΙΛΠΑ ούτε κανενός άλλου φορέα του οποίου φέρουν πινακίδες.
Εφόσον λοιπόν είναι των μελών, και τα μέλη έχουν πληρώσει και έχουν κουραστεί για να τα φτιάξουν, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΛΟΥΝ
Χωρίς να κάνουμε προσπαθεια να τα μαντρωσουμε.
Αυτό η ΕΟΟΕ το χειροκροτεί? Ενθαρύνει τα μέλη της να μετέχουν και σε εκδηλώσεις άλλων σωματείων εκτός ΕΟΟΕ?Καποιος εγραψε οτι εχουν φυγει σχεδον ολοι οι συλλογοι απο την ΕΟΟΕ και φυσικα κανει πολυ μεγαλο λαθος .Δυο συλλογοι βασικα εχουν φυγει το TRIUMPH CLUB & το 2CV CLUB.
Οι λογοι που εφυγαν για δε το πρωτο ηταν η κακη επικοινωνια μεταξυ ομοσπονδιας και συλλογων καθως και οτι δεν μπορουσαν να λαμβανουν συμμετοχη σε αλλων φορεων εκδηλωσεις λογω πινακιδων (δεν τους εδεχοντο οι αλλοι φορεις),το δε δευτερο διοτι ηθελαν να ειναι μελος της ομοσπονδιας αλλα να μην καταγραφουν τα ιστορικα τους (εδω ισχυει η παροιμια : αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.)Να καταγράφουμε τα ιστορικά μας Κώστα, αλλά όταν κάποια μέλη παίρνουν FIVA μετά πως να τους πουλήσεις κάτι που ειναι 3 φορές πιο ακριβό και χωρίς το ίδιο κυρος???
Πως να θέλουν τα μέλη να πάρουν πινακίδες ΕΟΟΕ όταν ακούγονται ψιθυροι πως είναι παράνομες και ΠΟΤΕ Η ΕΟΟΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Η ΟΧΙ.
Σαν μέλος/Σωματειο ΕΟΟΕ το ειχαμε ζητησει πολλες φορες. Για να μπορουμε να βουλωνουμε το στομα του καθε κακοηθη βρε αδερφέ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ όμως.... Τυχαίο??????Και τελος ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ηταν καλοπροαιρετος διοτι δεν καταργησαι κανεναν φορεα εν αντιθεσει με το ΒΕΡΕΛΗ που καθοδηγουμενος καταργησαι φορεα χωρις κανενα λογο . Οσο οι πινακιδες της ΕΟΟΕ ειναι στον αερα αλλο τοσο ειναι και της ΕΘΕΑ και της ΦΙΛΠΑ για δυο λογους :1)εκκρεμει μια αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ απο την οποια κρινονται ολων των φορεων οι πινακιδες ,αναλογα την αποφαση,και 2) ο καθε ΥΠ.ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ανα πασα ωρα και στιγμη και για οποιοδηποτε λογο μπορει να τις καταργησει.
Αυτό που λέγαμε...
Να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα. Γι αυτό δεν πάμε μπροστά σ αυτή τη χώραΤελικά δεν μου είπες ξεκάθαρα όμως. Η ΕΟΟΕ δικαιούται να εκδίδει ΣΗΜΕΡΑ πινακίδες και με βάση ποιο νόμο?
-
Αγαπητε COSMOMIKE σου απαντησα για την καρτα FIVA αν και νομιζω οτι εισαι γνωστης και γνωριζεις καλα τα πραγματα περι καρτας ,μηπως μας επεξεργαζεσαι?
Τι ακριβως εννοεις?
Το οτι ειμαι γνωστης, δεν παει να πει οτι τα ξερω ολα. Αυτο με τα 10 χρονια και τις πινακιδες δεν το ηξερα και θα το μαθαινα του χρονου που θα ανανεωσω την καρτα Fiva στο Cosmo.
Με τη λεξη 'επεξεργαζεσαι' ελπιζω να μην εννοεις 'ρουφιανεβεις' γιατι τοτε θα σε παρακαλεσω να βγεις στην πιατσα και να ρωτησεις για το ατομο μου.Ευχαριστω.
Μιχαλης Μουζουκης. -
Τον γαιδαρο του γειτονα τον ψοφησανε ,δεν ψοφησαι μονος του .
Αποφευγεις να απαντησεις σε καποια πραγματα εγω ομως σου απαντω σε ολα .
Η ΕΟΟΕ μεχρι να εκδοθει η τελικη αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και εφ'οσον η προσωρινη αποφαση προσωρινα αλλα μεχρι και σημερα εχει παψει την ισχυ της αποφασης ΒΕΡΕΛΗ ΝΑΙ
ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ η δικη σου ΕΛΠΑ Η ΕΘΕΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?
Γνωριζεις παρα πολυ καλα εαν η ΕΟΟΕ δεινει παροχες σε παρανομα αυτοκινητα ,χωρις αδεια κυκλοφοριας υπουργειου και χωρις τα απαραιτητα δικαιολογητικα , του δικουσου φορεα τα αυτοκινητα ειναι ολα νομιμα ,εχουν ολα τα χαρτια τους η μηπως δεν εχουν καθολου (απο τον τελευταιο ελεγχο του ΣΔΟΕ γνωριζεις ποσα βρεθηκαν παρανομα ,χωρις χαρτια αλλα με πινακιδες ιστορικες του φορεα σου) ?
Η νομιμοτητα τους εξαρταται απο το αν καποιος ιδιωτικος φορεας δεν τις αναγνωριζει η το κρατος ?
Εαν εχει γινει κοινοποιηση του προβληματος εσυ το γνωριζεις ?
Εμας γιατι δεν μας υποχρεωσαι η ΕΟΟΕ να καταγραψουμε ολα τα αυτοκινητα μας ?
Γιατι το ψηφησατε αυτο το αιτημα ? εμεις δεν το ψηφησαμε .
Ειναι αληθεια οτι για να λαβετε μερος στο ιστορικο ACROPOLIS σας υποχρεωσαν να βγαλετε τις πινακιδες της ΕΟΟΕ και να βαλετε ΕΛΠΑ η ΦΙΛΠΑ ? Καποιοι απο εσας το εκαναν.
Εαν τωρα για να λαβεις μερος σε εκδηλωση της ΦΙΛΠΑ σε υποχρεωσουν να βγαλεις τις πινακιδες της ΕΛΠΑ( μια και απ'οτι μαθαινω δεν τα πανε καλα αυτοι οι δυο) και εσυ το κανεις ,τι περιμενεις να σου πει μπραβο η ΕΛΠΑ που εβγαλες τις πινακιδες μου, μ'αυτο το πραγμα τον ξευτιλιζεις ,ελεος λιγη λογικη δεν βλαπτει.
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν υποκυπτω σε κανενα φορεα ,οσο με εξυπηρετει ως συλλογο και ως ιδιοκτητη τον δεχομαι αν δεν με εξυπηρετει ΓΕΙΑ ΣΟΥ και χαιρομαι που ερχεσαι στα λογια μου σχετικα με τους ιδιοκτητες .
Οταν η φαγωμαρα μεταξυ των φορεων ηταν στο φορτε τους μπορει και να λεγοντουσαν πραγματα που δεν ηταν και σωστα ,αυτο δεν εγινε μονο απο την ΕΟΟΕ αλλα και απο τους αλλους φορεις (γιατι δεν ερχοντουσαν αυτοκινητα των αλλων φορεων στις εκδηλωσεις της ΕΟΟΕ ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) σε προβληματιζει κατι ? αναρωτησου.
Ποσες φορες θα πρεπει να δηλωσει καποιος οτι δεν ειναι παρανομος , εκκρεμει μια αποφαση που θα κρινει την νομιμοτητα η την παρανομια του οποιουδηποτε φορεα και εκει θα ληξει το θεμα των πινακιδων η θα αρχισει παλι η φαγωμαρα.
Λυπαμαι ειλικρινα διοτι δεν εδωσα συνεχεια στο θεμα της κατασχεσης ουτε εγω αλλα ουτε και το μελος μας ,ο τροχαιος εδειξε οτι ηταν γνωστης (σπανιο βεβαια)ανεφεραι την λεξη κατασχεση και οχι για parking τροχαιας,τωρα το ειπε σοβαρα ,το ειπε για εκφοβισμο,δεν ξερω.
Δεν ονομασα εγω την εκδηλωση μας αναρχη αλλος την ονομασαι ,ομως με τοσους ασχετους τροχαιους ολα μπορει να συμβουν.
Ποτε δεν ρουφιανευω και με την λεξη δεν εννοω ρουφιανια ισως ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα.Σε καποια αλλη εγγραφη σου ειδα οτι γνωριζεις σχετικα με την καρτα FIVA, μου εκανε εντυπωση η ερωτηση σου σχετικα μετην καρτα.Γιαυτο το εγραψα τιποτε αλλο δεν εννοω.
Nα συμπληρωσω οτι τις πινακιδες ΕΘΕΑ & ΦΙΛΠΑ τις βαλατε κατα κορον μολις σας αρνηθηκαν την συμμετοχη στο ACROPOLIS με πινακιδες ΕΟΟΕ.
Αληθεια γιατι πλεον δεν ακολουθειτε τις εκδηλωσεις της ΕΛΠΑ (ερωτηση χωρις υπονοουμενο,απο περιεργεια ρωταω) απλα θυμαμαι τις συναντησεις στα γραφεια της ΕΛΠΑ που μας παρακαλουσαν για δηλωσεις συμμ/χων απο τα μελη των συλλογων μας.
κκ -
Η ΕΟΟΕ μεχρι να εκδοθει η τελικη αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και εφ'οσον η προσωρινη αποφαση προσωρινα αλλα μεχρι και σημερα εχει παψει την ισχυ της αποφασης ΒΕΡΕΛΗ ΝΑΙ
ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ η δικη σου ΕΛΠΑ Η ΕΘΕΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?Δεν υπάρχει ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΠΑ αγαπητέ.
Μην βάζεις ετικέτες στους ανθρώπους.
Το σωματείο μου τέλεσε 4 ράλλυ που προσμετρούσαν στο πρωτάθλημα της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ
Πινακίδες προμηθεύεται ΙΟ και ΕΟΦΙΛΠΑ για τα μέλη του
Τα μέλη μας συμμετέχουν τόσο σε εκδηλώσεις ΕΟΦΙΛΠΑ όσο και ΕΛΠΑ
Πιστοποιητικό προμηθεύονται την κάρτα FIVAΈχουμε δηλαδή άριστες σχέσεις με όλους εκτός από την ΕΟΟΕ
Αυτό είναι κακό? ή σε βοηθάει να βάζεις ετικετες 'ΕΛΠΑτζήδες', ΦΙΛΠΑίοι κλπ?Δεν είμαστε ούτε μελος ΕΟΦΙΛΠΑ ούτε τίποτα.
Αφήνουμε ελεύθερα τα μέλη μας να αποφασίσουν που θα πάνε και ποιον θα πληρώσουν. Δεν τα έχουμε σαν πρόβατα στο μαντρί, όπως άλλοι Σύλλογοι. Πειράζει?
Γνωριζεις παρα πολυ καλα εαν η ΕΟΟΕ δεινει παροχες σε παρανομα αυτοκινητα ,χωρις αδεια κυκλοφοριας υπουργειου και χωρις τα απαραιτητα δικαιολογητικα , του δικουσου φορεα τα αυτοκινητα ειναι ολα νομιμα ,εχουν ολα τα χαρτια τους η μηπως δεν εχουν καθολου (απο τον τελευταιο ελεγχο του ΣΔΟΕ γνωριζεις ποσα βρεθηκαν παρανομα ,χωρις χαρτια αλλα με πινακιδες ιστορικες του φορεα σου) ?
Πάλι ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΟΥ.
α, by the way.... το ΣΔΟΕ ποιος του τον έστειλε??? Ξέρεις? Ακούγονται αρκετοί ψίθυροι γι αυτό.
Αν αληθεύει δεν τιμάει καθόλου αυτόν που φέρεται ώς 'Αρτέμης Μάτσας'
Αλλά μερικοί έτσι έχουν συνηθίσει να πράττουν στη ζωή τους.
Εγω πάντως δεν έχω πρόβλημα... Καθαρότατα εκτελωνισμένα αυτοκίνητα έχω...Η νομιμοτητα τους εξαρταται απο το αν καποιος ιδιωτικος φορεας δεν τις αναγνωριζει η το κρατος ?
Εαν εχει γινει κοινοποιηση του προβληματος εσυ το γνωριζεις ?όχι βέβαια, δεν το γνωρίζω
εφόσον η ενημέρωση που υπήρχε από την Ομοσπονδία προς τα Σωματεία μέλη (μέχρις όταν ήμαστε εμείς) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ελλιπής σε πολλά σημείαΕμας γιατι δεν μας υποχρεωσαι η ΕΟΟΕ να καταγραψουμε ολα τα αυτοκινητα μας ?
Γιατι το ψηφησατε αυτο το αιτημα ? εμεις δεν το ψηφησαμε .1ον δεν το ψηφίσαμε εμείς. Τα ψήφισαν κάποιο άλλοι... ξέρεις ποιοι
Αν εσάς δεν σας υποχρέωσε να καταγράψετε το ΣΥΝΟΛΟ των οχημάτων σας, σημαίνει ότι ΣΚΟΠΙΜΩΣ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ εγιναν ολα αυτα για να αναγκάσει εμάς να φύγουμε απο την ομοσπονδία
Ειναι αληθεια οτι για να λαβετε μερος στο ιστορικο ACROPOLIS σας υποχρεωσαν να βγαλετε τις πινακιδες της ΕΟΟΕ και να βαλετε ΕΛΠΑ η ΦΙΛΠΑ ? Καποιοι απο εσας το εκαναν.
Εαν τωρα για να λαβεις μερος σε εκδηλωση της ΦΙΛΠΑ σε υποχρεωσουν να βγαλεις τις πινακιδες της ΕΛΠΑ( μια και απ'οτι μαθαινω δεν τα πανε καλα αυτοι οι δυο) και εσυ το κανεις ,τι περιμενεις να σου πει μπραβο η ΕΛΠΑ που εβγαλες τις πινακιδες μου, μ'αυτο το πραγμα τον ξευτιλιζεις ,ελεος λιγη λογικη δεν βλαπτει.
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν υποκυπτω σε κανενα φορεα ,οσο με εξυπηρετει ως συλλογο και ως ιδιοκτητη τον δεχομαι αν δεν με εξυπηρετει ΓΕΙΑ ΣΟΥ και χαιρομαι που ερχεσαι στα λογια μου σχετικα με τους ιδιοκτητες .
Οταν η φαγωμαρα μεταξυ των φορεων ηταν στο φορτε τους μπορει και να λεγοντουσαν πραγματα που δεν ηταν και σωστα ,αυτο δεν εγινε μονο απο την ΕΟΟΕ αλλα και απο τους αλλους φορεις (γιατι δεν ερχοντουσαν αυτοκινητα των αλλων φορεων στις εκδηλωσεις της ΕΟΟΕ ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) σε προβληματιζει κατι ? αναρωτησου.
Ποσες φορες θα πρεπει να δηλωσει καποιος οτι δεν ειναι παρανομος , εκκρεμει μια αποφαση που θα κρινει την νομιμοτητα η την παρανομια του οποιουδηποτε φορεα και εκει θα ληξει το θεμα των πινακιδων η θα αρχισει παλι η φαγωμαρα.
Λυπαμαι ειλικρινα διοτι δεν εδωσα συνεχεια στο θεμα της κατασχεσης ουτε εγω αλλα ουτε και το μελος μας ,ο τροχαιος εδειξε οτι ηταν γνωστης (σπανιο βεβαια)ανεφεραι την λεξη κατασχεση και οχι για parking τροχαιας,τωρα το ειπε σοβαρα ,το ειπε για εκφοβισμο,δεν ξερω.
Δεν ονομασα εγω την εκδηλωση μας αναρχη αλλος την ονομασαι ,ομως με τοσους ασχετους τροχαιους ολα μπορει να συμβουν.
Ποτε δεν ρουφιανευω και με την λεξη δεν εννοω ρουφιανια ισως ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα.Σε καποια αλλη εγγραφη σου ειδα οτι γνωριζεις σχετικα με την καρτα FIVA, μου εκανε εντυπωση η ερωτηση σου σχετικα μετην καρτα.Γιαυτο το εγραψα τιποτε αλλο δεν εννοω.
Nα συμπληρωσω οτι τις πινακιδες ΕΘΕΑ & ΦΙΛΠΑ τις βαλατε κατα κορον μολις σας αρνηθηκαν την συμμετοχη στο ACROPOLIS με πινακιδες ΕΟΟΕ.
Αληθεια γιατι πλεον δεν ακολουθειτε τις εκδηλωσεις της ΕΛΠΑ (ερωτηση χωρις υπονοουμενο,απο περιεργεια ρωταω) απλα θυμαμαι τις συναντησεις στα γραφεια της ΕΛΠΑ που μας παρακαλουσαν για δηλωσεις συμμ/χων απο τα μελη των συλλογων μας.
κκστα υπολοιπα θα σου απαντησω στη συνέχεια... αλλα προς το παρον θα σου δειξω κατι αλλο...
επανερχομαι....
-
και οταν με δικη μου πρωτοβουλια ειπαμε να συναντιομαστε τακτικα για να συζηταμε τα προβληματα που δημιουργουνται μεταξυ ΕΟΟΕ & ΣΥΛΛΟΓΩΝ εγινε μονο μια συναντηση στα γραφεια του συλλογου μας και ο επομενος συλλογος που θα αναλαμβανε την επομενη συναντηση ησασταν εσεις το TRIUMPH CLUB.Δεν εγινε ποτε ομως διοτι εσεις λακισατε ,μην κατηγορουμε τους αλλους για την ανευθυνοτητα και αδιαφορια μας .Επειδή προφανώς δεν σε ενημερώνουν σωστά, ή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις
Επειδή με προκαλείς ΔΗΜΟΣΙΩΣ
Επειδή με βγάζεις ψεύτηΠες μου Κώστα Καρύπη..... γιατί δεν έγινε η 2η συνάντηση στα γραφεία του Triumph Club για να συζητήσουμε εκείνα τα προβλήματα τότε?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ????
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ Ο,ΤΙ ΛΕΩ...
Δες λοιπόν την απάντηση της ΕΟΟΕ στην πρόσκλησή μας σε όλους σας να έρθετε στα γραφεία μας τότε (Επειδή με κατηγορείς για αδιαφορία , ανευθυνότητα και μου λες ότι λακίσαμε)
Το εμαιλ του Triumph Club προς όλους σας στις 8/6/2006
Προς ΕΟΟΕ & Συλλόγους Μέλη της ΕΟΟΕ
Σε συνέχεια της συνάντησης των εκπροσώπων Σωματείων-Μελών της ΕΟΟΕ προ 2μήνου στο εντευκτήριο του ΕΣΙΑΡ,
το ΔΣ του TSCG προσκαλεί τα Σωματεία-Μέλη της ΕΟΟΕ,
να συμμετάσχουν στην 2η καθιερωμένη πλέον συνάντηση-συζήτηση,
αυτή τη φορά στα γραφεία του Συλλόγου μας
-Νικολάου Πλαστήρα 149 στους Αγ. Αναργύρους- την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 20:00.Με εκτίμηση
Λεκάκης Νίκος Σαρρής Νάσος
Πρόεδρος TSCG Γενικός Γραμματέας TSCGτο ΕΜAIL/ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΕΟΟΕ με παραλήπτες όλους μας στις 13/6/2006 συμπεριλαμβανομένου και του συλλόγου σου. Άρα ή δεν το είχες λάβει ποτέ, ή δεν το θυμάσαι ή λες ψέμματα και συκκοφαντείς κόσμο γιατί έχεις εμπάθεια
Αγαπητά Μέλη,
Μέχρι τώρα δεν έχει ανταποκριθεί κανένα Σωματείο-Μέλος της ΕΟΟΕ
στην Πρόσκληση του TSCG για την 2η Συνάντηση των εκπροσώπων τους.
Επίσης δεν υπάρχουν θέματα για την ημερήσια διάταξη και ως εκ τούτου
το ΔΣ της ΕΟΟΕ σας ενημερώνει ότι αναβάλλει την συνεδρίαση της ερχομένης Πέμπτης 15 Ιουνίου 2006.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως.Με εκτίμηση.
Για την ΕΟΟΕΚώστας Θεοχάρης
Πρόεδρος ΔΣΒεβαια η νέα ημερομηνία δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Τυχαίο????? Εσύ ξέρεις καλύτερα...
Από μένα τέλος λοιπόν η συζήτηση όταν δεν μπορουμε να συζητήσουμε γιατί απ ό,τι φαίνεται καποιοι έχουν εμπάθεια με κάποιους άλλους και εκτοξεύουν άδικες κατηγορίες.
Απλά δεν μου άρεσε να αφήνεις υπονοούμενα για το άτομό μου
Κι επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο για ν ασχολούμαι να καταρρίπτω κάθε τι που θα λες με αποδείξεις (και όχι αερολογίες).... σταματάω εδώ γιατί αυτά που λεμε λίγους ενδιαφέρουν.Την επόμενη φορά όμως προσπάθησε να μην διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα
._
-
Πάντως στον πρόσφατο τηλε-γάμο η νύφη πήγε στην εκκλησία με λευκή Rolls Royce με κίτρινα φανάρια και πινακίδες ΙΟ. Μήπως το συγκεκριμένο όχημα ενοικιάζεται για γάμους, άρα είναι και επαγγελματικό;
-
Αυτα που λεγονται στα παραπανω ποστ ειναι κουραστικα ,εμμετικα θα ελεγα και ισως το χειροτερο κομματι της ενασχολησης μου με τα ιστορικα (θυμιζουν εικονες εντευκτηριου ΕΟΟΕ πριν απο αρκετα χρονια και μενα να φωναζω δεν ειμαστε δικομανεις-ειμαστε εραστες) ... δινουν ομως μια εικονα σε εμας που συνεχως προσπαθουμε να απεχουμε, των σκοπιμοτητων , των 'χειρισμων', της εμπα8ειας , της 'στρατηγικης',της τρικλοποδιας, της μιζεριας αυτου του χωρου!
Λιγη λογικη χρειαζεται και μπορει ο καθενας να καταλαβει τι ακριβως γινεται , ωστε να επιλεξει το καλυτερο γι αυτον και το αντικειμενο του ποθου του! Ο ρομαντικος θα επελεγε ισως αναλογα με την παρεα του,ο τσιπης με το φθηνοτερο πιστοποιητικο,ο ψειρας με το πιο εγγυρο κατα την γνωμη του κι ο ελληναρας με το σε ποιο φορεα εχει γνωστο για να του φερει πινακιδες και χαρτια στο σπιτι ! Κι ο φιλος που ανεφερε ο GR8 προηγουμενως , δια της ατοπου απαγωγης ...κατεληξε να πληρωσει χοντρα ωστε να βγαλει πινακιδες με τον σταυρο στο χερι, μιας και σε καποιους ξυνιζε το βανακι του με το original χρωμα και μοτερ κι ας εχουν πιστοποιησει χειροτερα...
Η ΕΟΟΕ εκανε πολλα καλα στο χωρο! Ανοιξε πορτες, εσπασε την ελιτιστικη νοοτροπια της φιλπα ! Εκανε και τους υπολοιπους δηλαδη να ασχοληθουν μ ενα γνησιο alfa sud για παραδειγμα και να καταλαβουν πως το 'ψωμι' δεν ειναι στα pre war οχηματα αλλα ισως στα λαικα bianci και fiat.
Δεν θα μπω στη διαμαχη για το ποιες ειναι νομιμες και ποιες παρανομες πινακιδες ,ουτε στο ποιες μπορουν πχ να ταξιδεψουν στο εξωτερικο...(Ισως και καμια!!!).Απο τα παραπανω εχετε βγαλει πιστευω τα συμπερασματα σας. Θα πω για alfa75 του 90 με πινακιδες ΕΟΟΕ στην κανζα , θα πω για mercendes με πινακιδες ΙΟ που ψωνιζει καθημερινα στο super market στην ηλιουπολη, θα πω για την μονιμη απαντηση μου στο εκνευριστικο ερωτημα 'ρε φιλε πως γινεται να βγαλω κι εγω τετοιες πινακιδες να μην πληρωνω'.Οτι δεν γινεται !!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κανουμε καταχρηση των δικαιωματων που εχουμε αποκτησει , δεν γινεται να δινουμε την εντυπωση οτι ειμαστε λαμογια τσαμπατζηδες , δεν γινεται να προκαλουμε εμεις οι εραστες και να εχουμε απαιτησεις απο τον ασχετο και τον αδαη !
Καλο το αγγλικο συστημα,ισως και το πιο ομορφο για μενα αλλα εδω ειναι ελλαδα! Εδω εχουμε αυτους τους τρεις...ε με αυτους πρεπει να κανουμε δουλεια !!! Θελουν δεν θελουν!!!Μας εχουν αναγκη περισσοτερο απο οσο τους εχουμε(και δεν ενοω να τους αλλαζουμε αντι να πχ να αλλαξουμε ενα σωστο προφυλακτηρα!) Εμεις ειμαστε τα club,οι ομοσπονδιες,οι συλογοι,οι παρεες ! Εμεις πρεπει να περιχαρακωσουμε τον χωρο που αγαπαμε και να δωσουμε με την συμπεριφορα μας το μηνυμα! Εμεις ομορφα κι ωραια μπορουμε οταν βρεθουμε αντιμετωποι με τον κυριο που χει φορτωσει μπαζα το 'ιστορικο' του ,να του επισημανουμε πως δεν ειναι σωστος ... εε τον πρωτο μας μπορει και να τον βρισει, τον δευτερο ομως??? -
www.car.gr/150493 βαλτε μια ταξη γιατι θα της χασουμε ΟΛΟΙ
-
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ έγραψε:
Αυτα που λεγονται στα παραπανω ποστ ειναι κουραστικα ,εμμετικα θα ελεγα και ισως το χειροτερο κομματι της ενασχολησης μου με τα ιστορικα (θυμιζουν εικονες εντευκτηριου ΕΟΟΕ πριν απο αρκετα χρονια και μενα να φωναζω δεν ειμαστε δικομανεις-ειμαστε εραστες) ... δινουν ομως μια εικονα σε εμας που συνεχως προσπαθουμε να απεχουμε, των σκοπιμοτητων , των 'χειρισμων', της εμπα8ειας , της 'στρατηγικης',της τρικλοποδιας, της μιζεριας αυτου του χωρου!
Λιγη λογικη χρειαζεται και μπορει ο καθενας να καταλαβει τι ακριβως γινεται , ωστε να επιλεξει το καλυτερο γι αυτον και το αντικειμενο του ποθου του! Ο ρομαντικος θα επελεγε ισως αναλογα με την παρεα του,ο τσιπης με το φθηνοτερο πιστοποιητικο,ο ψειρας με το πιο εγγυρο κατα την γνωμη του κι ο ελληναρας με το σε ποιο φορεα εχει γνωστο για να του φερει πινακιδες και χαρτια στο σπιτι ! Κι ο φιλος που ανεφερε ο GR8 προηγουμενως , δια της ατοπου απαγωγης ...κατεληξε να πληρωσει χοντρα ωστε να βγαλει πινακιδες με τον σταυρο στο χερι, μιας και σε καποιους ξυνιζε το βανακι του με το original χρωμα και μοτερ κι ας εχουν πιστοποιησει χειροτερα...
Η ΕΟΟΕ εκανε πολλα καλα στο χωρο! Ανοιξε πορτες, εσπασε την ελιτιστικη νοοτροπια της φιλπα ! Εκανε και τους υπολοιπους δηλαδη να ασχοληθουν μ ενα γνησιο alfa sud για παραδειγμα και να καταλαβουν πως το 'ψωμι' δεν ειναι στα pre war οχηματα αλλα ισως στα λαικα bianci και fiat.
Δεν θα μπω στη διαμαχη για το ποιες ειναι νομιμες και ποιες παρανομες πινακιδες ,ουτε στο ποιες μπορουν πχ να ταξιδεψουν στο εξωτερικο...(Ισως και καμια!!!).Απο τα παραπανω εχετε βγαλει πιστευω τα συμπερασματα σας. Θα πω για alfa75 του 90 με πινακιδες ΕΟΟΕ στην κανζα , θα πω για mercendes με πινακιδες ΙΟ που ψωνιζει καθημερινα στο super market στην ηλιουπολη, θα πω για την μονιμη απαντηση μου στο εκνευριστικο ερωτημα 'ρε φιλε πως γινεται να βγαλω κι εγω τετοιες πινακιδες να μην πληρωνω'.Οτι δεν γινεται !!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κανουμε καταχρηση των δικαιωματων που εχουμε αποκτησει , δεν γινεται να δινουμε την εντυπωση οτι ειμαστε λαμογια τσαμπατζηδες , δεν γινεται να προκαλουμε εμεις οι εραστες και να εχουμε απαιτησεις απο τον ασχετο και τον αδαη !
Καλο το αγγλικο συστημα,ισως και το πιο ομορφο για μενα αλλα εδω ειναι ελλαδα! Εδω εχουμε αυτους τους τρεις...ε με αυτους πρεπει να κανουμε δουλεια !!! Θελουν δεν θελουν!!!Μας εχουν αναγκη περισσοτερο απο οσο τους εχουμε(και δεν ενοω να τους αλλαζουμε αντι να πχ να αλλαξουμε ενα σωστο προφυλακτηρα!) Εμεις ειμαστε τα club,οι ομοσπονδιες,οι συλογοι,οι παρεες ! Εμεις πρεπει να περιχαρακωσουμε τον χωρο που αγαπαμε και να δωσουμε με την συμπεριφορα μας το μηνυμα! Εμεις ομορφα κι ωραια μπορουμε οταν βρεθουμε αντιμετωποι με τον κυριο που χει φορτωσει μπαζα το 'ιστορικο' του ,να του επισημανουμε πως δεν ειναι σωστος ... εε τον πρωτο μας μπορει και να τον βρισει, τον δευτερο ομως???200% ΣΩΣΤΟΣ
-
www.car.gr/685992 .να ειναι καλα ο ανθρωπος γελασαμε και σημερα.χαχαεχει και καρτα FIVA και πινακιδα καινουρια οπως θα ελεγε και ενας κακοπροεραιτος στραβος το περασε.
-
ποτε θα σταματησετε αυτο το ξεκατινιασμα?
-
Αγαπητε ΝΑΣΟ μαλλον εχασες την ψυχραιμια σου,προσεξε τους χαρακτηρισμους σου,μαλλον παραφερεσαι .Κανεις δεν σε ειπε ανευθυνο,αδιαφορο η και ψευτη,καθως φαινονται αυτα τα πραγματα , απο τον τροπο που γραφει ο καθε ενας φαινεται καθαρα ποιος εχει εμπαθεια ,απο τα γραφομενα επισης φαινεται ποιος βαζει ετικετες .
Μπορω να απαντησω χωρις κανενα φοβο με καθε ειλικρινεια αλλα προπαντως να αναφερω αλληθινα γεγονοτα .Θα σου πω ομως οτι για την μη συνεχεια των συναντησεων φταιει ο συλλογος σου διοτι επιτρεψατε στον Θεοχαρη να επεμβει στην συναντηση μας,σε μενα γιατι δεν τολμησε να φερει αντιρρηση για την συναντηση? ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΑΡΡΗ.
Για μενα και οι τρεις φορεις ειναι τα ιδια σ---α,γι'αυτο επιμενω και θα επιμενω και θα προσπαθωνα σπασει το σαπιο συστημα που ομως επειδη μας βολευει το δεχομαστε και δεν το αγγιζουμε.
Οποιος αλλος θελει ας βγαινει στα forum και να λεει οτι ειδε ιστορικο με πινακιδες ιστορικες η ειχε λαθος πορτες η ειχε λαθος παραθυρα και οτι αλλο.ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ-ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΟΟΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΠΟΣΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ .ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΚ -
λίγο ακομα και θα γίνετε χειρότεροι από την εξεταστική επιτροπή, έλεος.
αν δεν έχετε γίνει είδη.
-
Αλήθεια...αν κάποιος παει σε ένα πολιτισμένο Ευρωπαϊκό κράτος και βγάλει νόμιμες ιστορικές πινακίδες, θα έχει κάποιους περορισμούς στην κυκλοφορία του στην Ελλάδα?
-
Ειρηνη ημιν
-
Αγαπητε ΝΑΣΟ μαλλον εχασες την ψυχραιμια σου,προσεξε τους χαρακτηρισμους σου,μαλλον παραφερεσαι .Κανεις δεν σε ειπε ανευθυνο,αδιαφορο η και ψευτη,καθως φαινονται αυτα τα πραγματα , απο τον τροπο που γραφει ο καθε ενας φαινεται καθαρα ποιος εχει εμπαθεια ,απο τα γραφομενα επισης φαινεται ποιος βαζει ετικετες .
Μπορω να απαντησω χωρις κανενα φοβο με καθε ειλικρινεια αλλα προπαντως να αναφερω αλληθινα γεγονοτα .Θα σου πω ομως οτι για την μη συνεχεια των συναντησεων φταιει ο συλλογος σου διοτι επιτρεψατε στον Θεοχαρη να επεμβει στην συναντηση μας,σε μενα γιατι δεν τολμησε να φερει αντιρρηση για την συναντηση? ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΑΡΡΗ.
Για μενα και οι τρεις φορεις ειναι τα ιδια σ---α,γι'αυτο επιμενω και θα επιμενω και θα προσπαθωνα σπασει το σαπιο συστημα που ομως επειδη μας βολευει το δεχομαστε και δεν το αγγιζουμε.
Οποιος αλλος θελει ας βγαινει στα forum και να λεει οτι ειδε ιστορικο με πινακιδες ιστορικες η ειχε λαθος πορτες η ειχε λαθος παραθυρα και οτι αλλο.ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ-ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΟΟΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΠΟΣΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ .ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΚΕίσαι απίστευτος
Σου κάνω QUOTE αυτα που εγραψες:
και ο επομενος συλλογος που θα αναλαμβανε την επομενη συναντηση ησασταν εσεις το TRIUMPH CLUB.Δεν εγινε ποτε ομως διοτι εσεις λακισατε ,μην κατηγορουμε τους αλλους για την ανευθυνοτητα και αδιαφορια μας
και μου λες ότι δεν με έβρισες
Δεν είπες ότι λακίσαμε, δεν μίλησες για ανεύθυνους και αδιάφορους. ΟΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. το βλεπουμε και παραπανωΜετα μου λες οτι η συναντηση δεν εγινε υπαιτιότητα δική μας.
Σου κανω quote αλληλογραφία που δειχνει οτι εσκεμμενα αναβληθηκε η συναντηση την οποια πολλοι δεν ηθελαν να γινει γιατι θα μαθαιναν πολλα και οι αλlες λεσχες της ΕΟΟΕ που καποιοι ηθελαν να τους κρατανε στο σκοταδι!ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ?
Διαβασε καλυτερα τα γραφομενα του προεδρου σου
Εσείς δεν το ξέρατε ότι σας καλέσαμε? Γιατί είπατε ΟΧΙ?
Όταν είδαμε αδιαφορία απο όλους σας μήπως ήθελες να σας παρακαλάμε?Επειδή εσύ όμως θα μας βγάλεις τρελλους..... σε αφηνω να τα λες μονο σου.
By the way, τι πινακιδες εχεις στα αυτοκίνητά σου? Και τι κάρτες?
Εγώ έχω κρατική πινακίδα και κάρτα FIVA στο Spitfire
Εσύ? Για πες μας να ξέρουμε...Επισης πες μας αν έχεις μέλη του Alfa Romeo Club με παρανομες πινακιδες ΙΟ
Αν οι ιδιοι τρεχουν σε αγωνες ΕΛΠΑ και αν μεσα σ αυτους υπαρχουν ατομα του ΔΣ του Alfa Romeo ClubΓια να καταλαβουμε μετά ποιοι σκυβουν το κεφάλι στην ΕΛΠΑ
Πολύ καλημέρα σας
-
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ έγραψε:
.........................................Ρε Λαγέ μας δουλέυεις?
Γιατί ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις? Θα σου κόψει ο Καρύπης την καλημέρα?
γιατί ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΟΟΕ παρα μονο ΕΟΦΙΛΠΑ και ΙΟ?
Γιατί δεν πας στο Αλφα Ρομεο κλαμπ να παρεις πιστοποιητικο ΕΟΟΕ παρα μόνο πας και παιρνεις κάρτες FIVA?
Έχεις 10+ αυροκίνητα!
Γιατί σε ΕΝΑ απ αυτά δεν έχεις βγάλει ένα πιστοποιητικό ΕΟΟΕ ή να πάρεις έστω μια πινακίδα ΕΟΟΕ? -
Τελικα΄ αυτόπου καταλαβαίνω εγώ σαν ασχετος απο το χώρο είναι οτι για να βγάλω πινακίδες ιστορικού πρέπει ή να έχω γνωστό ή να αποκτήσω κολλητους ή να πληρώσω κάποιο λαμόγιο να το κάνει για μένα γιατί αλλιως δε βλέπω να βγάζω ποτέ πινακίδες.
Και αυτο γιατι τα οικονομικά μου ειναι περιορισμένα ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω ένα αμάξι βιτρίνας όπωε φαντάζομαι θα θέλουν μια απο τις 3 λέσχες (αν δεν εισαι γνωστός γνωστου). Γιατί ρε γμτ να μην υπάρχει η δυνατότητα να βγάζεις πινακίιδες ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου και οσο το προχωράς να αλλάζεις και κάτάσταση? Γιατι να φοβάμαι οτι μπορει να με χτυπήσει κανένας στο δρόμο και η μόνη αποζημείωση που θα λάβω να ειναι το πολύ 500 ευρώ και αυτό γιατί για τις ασφαλιστικές να θεωρειται σκραπ? Θα διορθωθεί ποτές αυτή κατάσταση? Τεσπα με τα νέα μέτρα έχω ακόμα 4μιση χρόνια να βγάλω πινακίδες ( έχασα για κάτι μερες τηςν 25αετια) οπότε προς το παρόν δε με απασχολεί , βλέποντας και κάνοντας.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Και αυτο γιατι τα οικονομικά μου ειναι περιορισμένα ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω ένα αμάξι βιτρίνας όπως φαντάζομαι θα θέλουν μια απο τις 3 λέσχες (αν δεν εισαι γνωστός γνωστου). Γιατί ρε γμτ να μην υπάρχει η δυνατότητα να βγάζεις πινακίιδες ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου και οσο το προχωράς να αλλάζεις και κάτάσταση?
Απ' όσο γνωρίζω, μπορείς να πάρεις ΕΟΟΕ πινακίδες σε οχήματα που δεν είναι άψογα και πρόκειται σύντομα να επισκευασθούν για να μπορούν να κινούνται ασφαλισμένα. Το πιστοποιητικό καταγραφής των οχημάτων αυτών δεν δίνει τα ίδια δικαιώματα με το κανονικό πιστοποιητικό, δεν έχει ούτε το ίδιο χρώμα με το κανονικό. Για λεπτομέρειες πάρε τηλέφωνο να σου πούνε.
Γιατι να φοβάμαι οτι μπορει να με χτυπήσει κανένας στο δρόμο και η μόνη αποζημείωση που θα λάβω να ειναι το πολύ 500 ευρώ και αυτό γιατί για τις ασφαλιστικές να θεωρειται σκραπ? Θα διορθωθεί ποτές αυτή κατάσταση?
Αν έχεις πιστοποιητικό διεκδικείς δικαστικώς πλήρη αποζημίωση για την ζημιά που προκλήθηκε στο ατύχημα χωρίς να λαμβάνεται υπ' όψην η παλαιότητα του οχήματος. Υπάρχει προδεδικασμένο και επικαλείσαι αυτό.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες