-
Ευχαριστώ τα μάλλα.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
.........................................
Ρε Λαγέ μας δουλέυεις?
Γιατί ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις? Θα σου κόψει ο Καρύπης την καλημέρα?
γιατί ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΟΟΕ παρα μονο ΕΟΦΙΛΠΑ και ΙΟ?
Γιατί δεν πας στο Αλφα Ρομεο κλαμπ να παρεις πιστοποιητικο ΕΟΟΕ παρα μόνο πας και παιρνεις κάρτες FIVA?
Έχεις 10+ αυροκίνητα!
Γιατί σε ΕΝΑ απ αυτά δεν έχεις βγάλει ένα πιστοποιητικό ΕΟΟΕ ή να πάρεις έστω μια πινακίδα ΕΟΟΕ?Νασο γιατι συνχιζεσαι λες και εχεις ιδιοτελεια απ αυτη την ιστορια. Αυτη την εικονα δειχνεις φιλε μου και εγω ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!! Τα χεις γραψει τοσο ομορφα πιο πανω ,αναλυτικα και πεντακαθαρα! Ευκολα ο καθε νεος στην παρεα μας μπορει να ξεχωρισει την ηρα απο το σταρι !!! Τι θελεις να κανω δηλαδη για να ειμαι 'ατρομητος'; α) να καταδικασω δημοσιως την ΕΟΟΕ... οι πινακιδες στα αυτοκινητα μου δειχνουν πως βλεπω τα πραγματα!!! β) Να τα βαλω με τον κ. Καρυπη προσωπικα...οχι μπορει να τα χω παρει με την πινακιδομενη εοοε 75του ,το εγραψα οσο διακριτικα μπορουσα και νομιζω πως ο ανθρωπος το καταλαβε!!! Κι αυτος 'εργατης' θεωρω πως ειναι οπως κι εσυ! Ολοι κανουμε λαθη (και στο alfa romeo club εχουν γινει αρκετα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια) Ο καθενας σας συμφωνα με την κριση του εχει επιλεξει την καλυτερη οδο για τον ιδιο και τα μελη του συλογου του. Δεν εχετε τιποτα να χωρισετε μην δινεται λαθος εντυπωσεις.
Επισης θα σε παρακαλουσα να μην κρινεις επιπολαια αυτα που διαβαζεις,γραφω λιγες φορες στο φορουμ αλλα προσεχτικα και στοχευμενα θεωρω ,ειδικα σε σοβαρα θεματα !!! Δεν μασαω τα λογια μου για να γινω αρεστος!!! Μην με αδικεις! Ξανα διαβασε τα ισως... -
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ έγραψε:
Να τα βαλω με τον κ. Καρυπη προσωπικα...οχι μπορει να τα χω παρει με την πινακιδομενη εοοε 75του ,το εγραψα οσο διακριτικα μπορουσα και νομιζω πως ο ανθρωπος το καταλαβε!!!
Συγνώμη, η 75 δεν πρωτοβγήκε το '85 ???
Πως έχει πινακίδες ιστορικού ??? -
Για μένα η συζήτηση για τη νομιμοτητα των πινακίδων έχει τελειώσει
Εχουν γραφτει 100+ σελίδες
Οσοι θελουν να βγαλουν τα συμπεράσματά τους, ας ανατρέξουν από την 1η ώς την τελευταία
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Να τα βαλω με τον κ. Καρυπη προσωπικα...οχι μπορει να τα χω παρει με την πινακιδομενη εοοε 75του ,το εγραψα οσο διακριτικα μπορουσα και νομιζω πως ο ανθρωπος το καταλαβε!!!
Συγνώμη, η 75 δεν πρωτοβγήκε το '85 ???
Πως έχει πινακίδες ιστορικού ???Λες να ειναι σασι Giulietta nuova του 1983 που πηρε πινακιδες πριν απο 31/12/2009 και εχει γινει μετατροπη σε Alfa 75 look 1985...?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Sorry!
δευτερα και τεταρτη απογευμα, παραδιδει ταχυρυθμα ο γιωργος στο γκαραζ, ειναι και φθηνος
Aπό βδομάδα θα ρθω για ταχύρυθμα!
Τουλάχιστον, Γιάννη, η 2002 καλύπτει το κριτήριο της ηλικίας...
Αυτό εδώ??
Άγγελε που το πέτυχες αυτό, για να πάω να το δω.
Α εξαιρέσουμε το λάθος με τις ΙΟ πινακίδες, είναι μια χαρά αμάξι!το 75 με ΕΟΟΕ του 85 το ΑΕ86 ΤΟΥ 8;με ΦΙΛΠΑ ετσι ειναι αυτα ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
-
ΜΟΝΟ Η ΕΟΟΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΤΛΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΚΕΣΜΟΥ
-
Ειστε ολοι εσεις σιγουροι οτι το αυτοκινητο αυτο ειναι δικο μου ?
Κ.ΛΑΓΕ εκτος των αλλων ανφερθηκαται σε λαθη που εχει κανει ο συλλογος μου.Θελω να πιστεψεται οτι πολυ καλοπροαιρετα θα ηθελα να συζητησουμε για αυτα τα λαθη,ελπιζοντας οτι δεν αφορουν φορεις,ιστορικα ,πινακιδες,αυτοκινητα στους δρομους η οτι αλλο σχετικο .
Με την συζητηση μπορει να μας υποδειξεται λαθη μας που εμεις μπορει να μην τα βλεπουμε.Ειλικρινα ειμαι ανοικτος και ετοιμος για πολυ καλη συζητηση.
κ.κ. -
βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας .........σας (μας )διαβαζει η μιση ελλαδα και μεσα σε 3 σελιδες εχουμε ξεφτιλισει τα ξεφτιλισμενα !!!!!!!!!και το εχουν μαθει ΟΛΟΙ!!!!!
ΕΟΟΕ-ΦΙΛΠΑ -ΕΛΠΑ ολοι κανουν τα λαθη τους και θα την πληρωσουμε καποια στιγμη ολοι μας !!!!!βεβαια σιδερα κανεις απο τους 3 δεν εγκρινει να κουβαλαμε αλλα τελος παντων απο κει ξεκινησαν ολα και ειδαμε ολοι μας στελεχη απο 2 club να ανταλλασουν αποψεις ( )για τις ομοσπονδιες τους!!!!!!!!Αντι να τσακωνονται οι ομοσπονδιες τσακωνονται τα στελεχη για αυτους εκει φτασαμε !!!!κανονικα επρεπε να ειμασταν ολοι μαζι εννωμενοι και ολοι μαζι να καταδικαζαμε το ae86 τη 75 τα σιδερα ακομα και την βαπτιση της μικρουλας μας που θα την κανω με το 500αρακι αλλα ειμαστε ελληνες και το μοναδικο που μας νοιαζει ειναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ για αυτο φτασαμε την ελλαδα εκει
Θα με πειτε ρομαντικο αλλα δεν παμε για ενα καφεδακι (που ειναι και φτηνο)οι ιστορικοι του φορουμ και να ανταλαξουμε αποψεις εκει σε ενα ειρηνικο κλιμα -ελπιζω-και να γνωριστουμε κιολας!!!.Ολοι θα εχουμε σαν κοινο στοχο την βελτιωση του ιστορικου αυτοκινητου και το μελλον του και οχι τα λαθη του παρελθοντος -
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Ειστε ολοι εσεις σιγουροι οτι το αυτοκινητο αυτο ειναι δικο μου ?Οχι βέβαια, αλλά περιμένουμε να το διαψεύσετε καθαρά. Αλλωστε η απορία για το πως έβγαλε η 75 πινακίδες ΕΟΕΕ (ή η Κορόλα ΕΟΦΙΛΠΑ) παραμένει.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Θα με πειτε ρομαντικο αλλα δεν παμε για ενα καφεδακι (που ειναι και φτηνο)οι ιστορικοι του φορουμ και να ανταλαξουμε αποψεις εκει σε ενα ειρηνικο κλιμα -ελπιζω-και να γνωριστουμε κιολας!!!.Δεν είσαι με τα καλά σου Στέλιο! Να τα ξανακούσουμε όλα αυτά live?
-
Μονο τις 2 γραμμες πηρες Νικο πιο κατω γραφω για το μελλον του ιστοριμκου και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
-
Φιλε Olympia γιατι χαλας τη ζαχαρενια σου (και εκτιθεσαι και απο πανω?)
Διαβασε αυτο: http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_AE86
Το Corollaκι του 1983 ή 84 που εβγαλε τα χαρτια του πριν την 31/12/2009 οταν ισχυε η 25ετια μια χαρα ειναι. Τι προβλημα εχετε ρε παιδια? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
ΥΓ: Αλλο αν μας αρεσει ενα αμαξι και δικαιουται να λεγεται κλασσικο και αλλο αν παιρνει νομιμα πινακιδες!
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Μονο τις 2 γραμμες πηρες Νικο πιο κατω γραφω για το μελλον του ιστοριμκου και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΆσε το έχω ξαναδεί το έργο και δεν θέλω να το ξαναδώ.
-
Το αυτοκινητο αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ειναι κοντα στο σπιτι μου ,γνωριζω τον κατοχο,οι πινακιδες ειναι απο αλλο αυτοκινητο ,πολλες φορες του εκανα συστασεις γι'αυτο που κανει,δεν ειναι μελος του συλλογου μου,δεν κυκλοφορει νομιζω εκτος ΚΑΝΤΖΑΣ,αλλα το μυαλο ελληνικο.Τινα κανουμε.Συμφωνω ομως με τον ritmo130tc να παμε για καφε και για συζητηση σοβαρη.Να συμπληρωσω οτι το κλασσικο του εχει πουληθη χωρις πινακιδες.
κ.κ. -
Ειστε ολοι εσεις σιγουροι οτι το αυτοκινητο αυτο ειναι δικο μου ?
Κ.ΛΑΓΕ εκτος των αλλων ανφερθηκαται σε λαθη που εχει κανει ο συλλογος μου.Θελω να πιστεψεται οτι πολυ καλοπροαιρετα θα ηθελα να συζητησουμε για αυτα τα λαθη,ελπιζοντας οτι δεν αφορουν φορεις,ιστορικα ,πινακιδες,αυτοκινητα στους δρομους η οτι αλλο σχετικο .
Με την συζητηση μπορει να μας υποδειξεται λαθη μας που εμεις μπορει να μην τα βλεπουμε.Ειλικρινα ειμαι ανοικτος και ετοιμος για πολυ καλη συζητηση.
κ.κ.κ Καρυπη το εν λογω 75 το ειδα με τα ματια μου παρκαρισμενο στην καντζα,εκνευριστικα,το συζητησα με καποιους ανθρωπους οπως ειναι πολυ λογικο νομιζω ...και μου ειπαν πως εκει μενετε εσεις !!!! Εξεπλαγην !!! Τωρα και δικο σας να μην ειναι ,εγω σκεφτηκα αν ειναι εξω απο το σπιτι σας σημαινει πως εχετε γνωση!!!Θεωρω πως μας διαφωτισατε για το τι συμβαινει.Αλλα δεν καταλαβαινω πως ενας προεδρος συλογου που μιλαει καθημερινα με τον προεδρο της ομοσπονδιας , δεν μπορει να κανει τιποτα σε τετοιες λαμογιοσυμπεριφορες που μας επηρεαζουν και μας προσβαλουν ολους και πρωτα πρωτα την ΕΟΟΕ.
Εγω θελησα απ την αρχη να ειμαι διακριτικος αλλα...οπως και να το κανουμε αυτο ειναι ενα λαθος!Και χρησιμη ειναι τελικα μια τετοια κουβεντα , ωστε να διορθωνονται τα κακως κειμενα...Οσον αφορα τα οποια αλλα λαθη εχουν γινει ή γινονται στο συλογο ΜΑΣ (θελω να πιστευω και δικο μου χωρις να σταθω σε περιορισμους συνδρομης) εχω αποψη,καλοπροαιρετα παντα μπορουμε να τα συζητησουμε κι απο κοντα.Για να μην ειμαστε και οφ τοπικ! Εκτιμω ειλικρινα την διαθεση σας για διαλογο!
-
Το αυτοκινητο αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ειναι κοντα στο σπιτι μου ,γνωριζω τον κατοχο,οι πινακιδες ειναι απο αλλο αυτοκινητο ,πολλες φορες του εκανα συστασεις γι'αυτο που κανει,δεν ειναι μελος του συλλογου μου,δεν κυκλοφορει νομιζω εκτος ΚΑΝΤΖΑΣ,αλλα το μυαλο ελληνικο.Τινα κανουμε.Συμφωνω ομως με τον ritmo130tc να παμε για καφε και για συζητηση σοβαρη.Να συμπληρωσω οτι το κλασσικο του εχει πουληθη χωρις πινακιδες.
κ.κ.αν κατάλαβα καλά η 75 κυκλοφορεί με πινακίδες άλλου αυτοκινήτου.
και μας λέτε κ Καριπι ότι το γνωρίζετε και του κάνετε συστάσεις.εδώ σταματάω γιατί αν συνεχίσω σίγουρα το εχω το μπαναρισμα και με χουν και στο μάτι.
-
κ.κ.Καλα βρε συ Κωστα. Εδω μας απαριθμησες γυρω στα 15 αδικηματα του ποινικου κωδικα. Μα και συ ρε φιλε στειλτα στον Λαγο σε ΠΜ, θα μας βγαλουνε βουκινο οσοι διαβαζουνε το φορουμ.
Ρωτας τι να κανετε σαν λεσχη ή ομοσπονδια? Στεγνα! Να παρεις ενα κατσαβιδι και να του τις ξεβιδωσεις. Και αν δεν μπορεις εσυ να παει ο κ. Θεοχαρης. Οταν καποιος παιρνει τετοιες πινακιδες κανει υπευθυνη δηλωση με γνησιο υπογραφης οτι θα εχει το αμαξι ασφαλισμενο και θα του κανει χρηση βασει του ΦΕΚ ταδε... Ο κυριος με την 75 εξαπατα την Εοοε και το ελληνικο δημοσιο και μας περνα και ολους για μαλακες. Παρτε του το κεφαλι! -
-
Αυτο ακριβως εγινε κυριοι ,ξεβιδωσα τις πινακιδες και τις κατεστρεψα,αλλα μη κολλατε αυτα δυστυχως συμβαινουν παντου και θα συμβαινουν,δυσκολα μπορουμε να τα αποφυγουμε και δεν μπορει ο καθενας μας να εχει ενα κατσαβιδι και να ξεβιδωνει πινακιδες δεν νομιζω οτι εχουμε αυτο το δικαιωμα,ξερετε οτι ζηταμε πινακιδες πισω και δεν τις φερνουν,εξαφανιζονται.Γι'αυτο επιμενω οτι κατι πρεπει να αλλαξει για να σταματησουν ολες αυτες οι ελληνικες κουτοπονηριες.Ουτε την καλημερα του πλεον δεν εχω, ΠΟΣΟΣ.
Προχθες την ΔΕΥΤΕΡΑ απερριψα ενα υπεροχο veloce διοτι ενω ηταν τελειο ,ομως ειχε ασπρα καθισματα ,και απο 1600cc ειχε δηλωθει 1800cc ,με μηχανη εποχης του, - VELOCE 1800cc δεν υπηρχε ποτε.Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα βρη πινακιδες .Δυστυχως αυτα ειναι τα χαιρια μας. κ.κ.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες