-
Επππ Μαρίνο τι έγινε εδώ; Φούλβια βλέπω;
-
μεγειες μεγειες ...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επππ Μαρίνο τι έγινε εδώ; Φούλβια βλέπω;αχ στελιο ηρθες?
μαιρη αρωνη στον διονυση παπαγιαννοπουλο
στο μια τρελη τρελη οικογενεια -
Για να δούμε τι θα δούμε.....
-
Πασταφλώρα ....
-
Καλο....τάξιδο λοιπόν!!! Αφού μας το είπες τρεις φορές αυτό πρέπει να σου ευχηθούμε!
Βάλε και καμιά φωτο να ....γουστάρουμε!
-
Δωσε φοτο στο λαο...
-
Καλοτάξιδο!!!!!
-
Ευχαριστώ παιδιά...
Για φωτογραφίες θα περιμένετε λίγο...
Πρέπει να το πάρω σε δικό μου χώρο και να το καθαρίσω λίγο, αλλιώς θα σας απογοητεύσω... -
Ζήλεψα από τον stubo και πήρα κι εγώ μια Fulvia! Πολύ σπάνιο κομμάτι! Αφού δεν κυκλοφόρησε ποτέ!!!!
-
http://www.finecars.cc/en/detail/car/18 ... 8f1699352f
Σε Ελβετία μεριά μια 1600HF 2ης σειράς με 15400
Alba...
-
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά.Έναν καθρέπτη και ένα σηματάκι πάνω στο port bagage μη 'προβλεπόμενα' έχει μόνο.Η τιμή είναι δελεαστική,οπότε ένας καλύτερος έλεγχος,έστω και μέσω λεπτομερέστερων φωτογραφιών σε πρώτη φάση,είναι επιβεβλημένος.
Αν το σκέφτεσαι πραγματικά,ίσως πρέπει να δεις από κοντά το αυτοκίνητο,αφού συννενοηθείς πρώτα με τον πωλητή για το τί προτίθεται να κάνει με το τιμολόγιο (από όσο γνωρίζω οι ελβετοί δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα,ακόμα και αν πρόκειται για ιταλόφωνο καντόνι)και ενημερωθείς τί γίνεται με τον εκτελωνισμό από μη κοινοτική χώρα.Στο επαναλαμβάνω.Η τιμή αυτή είναι πολύ καλή (τόσο είχαν προ τριετίας τα καλά κομμάτια).
Καλή τύχη. -
Βρίσκεται σε γερμανόφωνη περιοχή... Δεν είμαι για άμεση αγορά... Προς το παρόν σκέφτομαι να αλλάξω την μηχανή μου οπότε δεν βιάζομαι, παρακολουθώ και μαθαίνω (πήρα κι ένα καλό βιβλιαράκι για τις Fulvia και Flavia).
Ευχαριστώ πάντως -
'Καλωσηρθες Μιχαηλ.Για περνα και απο το Classic Lancia, και βαλε καμμια φωτο απο την οδυσσεια.Αντε γιατι κλεινω χρονο,χωρις εργασιες ανακατασκευης και εχω μια στερησηηηηηηηηηηηη,αλλο να σου λεω.'
Καλώς σας βρίσκω.
Είμαι ο πρωτομάστορας του γιοφυριού της Άρτας που ακούει στο όνομα Fulvia 3 του 1974. Το γιοφύρι βρέθηκε σε ένα υπόγειο όπου περίμενε 10 χρόνια σκονισμένο.
Ο δρόμος ήταν μακρύς και σκουριασμένος. Πέραν τούτου, το αυτοκίνητο ήταν αρχικά κίτρινο, μετά μαύρο, μετά κόκκινο και, αφού είχε τρακάρει, ξαναβαμμένο. Αποτέλεσμα, πέραν της σκουριάς, αρκετές μπρουτζοκολλήσεις, άπειρα στρώματα χρώμα, πολλά νέα τμήματα και μερικές πατέντες.
Σήμερα, έχουμε βάψει το πρώτο χέρι και περιμένουμε αρκετά για να τραβήξουν οι στόκοι, να ευαρεστηθεί ο μηχανικός να μοντάρει τα μηχανικά μέρη και να ξαναβάψουμε. -
Ομορφα πραγματα Αλλα γιατι μας υποβαλλεις στο μαρτυριο της σταγονας?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Αλλα γιατι μας υποβαλλεις στο μαρτυριο της σταγονας??
-
Ωχ! ακόμα έτσι είναι;
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Αλλα γιατι μας υποβαλλεις στο μαρτυριο της σταγονας?
?
Θελω πολλες φωτο γιατρε μου.Λετε να ειναι επικινδυνο?Θα γινω καποτε καλα?
-
Καλώς ήρθες! Αναμένουμε την συνέχεια..
-
Καλως ηρθες Μιχαλη
Καλη συνεχεια με την lancia
Πολυ καλη δουλεια!
Classic Lancia Forum