-
Ο χρήστης cosiwosi έγραψε:
http://cgi.ebay.it/FIAT-124-CERCHI-FARO-/220682748555?pt=Ricambi_automobili&hash=item3361b7828bκαλη περιπτωση αν ο τυπος τα εστελνε & εκτος Ιταλιας.εχω δοκιμασει στο παρελθον με πιο μεγαλα αντικειμενα αλλα το κοστος ειναι απαγορευτικο και πολλες φορες αλλιως ειναι στην εικονα αλλιως φτανει στα χερια σου
-
Καλημέρα με μία ματιά που έριξα βρήκα αρκετά πραγματάκια κυρίως στo Ebay της Ιταλίας με πωλητές που τα στέλνουν Ελλάδα.
http://www.twenga.it/dir-Auto-Moto,Accensione-e-Illuminazione-auto,Cerchio-faro-6712
Ρίξε μία ματιά...
-
Καλησπερα αγαπητε συναδελφε!Πρωτα απ'ολα να σε συγχαρω για το εγχειρημα σου!Οσον αφορα παρατημενα 124 εχω καποια υποψιν.1)Πιθανον σεατ 124 στο ρεμα του ποδονιφτη(συνορα χαλκηδονα-αγ.ελευθεριος).Πισω τετραγωνα φαναρια(οχι σαν λαδα 2101)εμπρος στρογγυλα,χερουλια με κουμπι,οχι προσκεφαλα,ταμπλω με ασημι ριγα και οχι ξυλινη,πρασινο χρωμα.Εχει πιν.οχι ομως τελη,ειναι ξεκλειδωτο και υπεστη βανδαλισμους.Πιθανοτατα ηλικιωμενου που δεν ασχολειται πια.Ρωτας στην περιοχη η ξηλωνεις κανονικα-εσυ αποφασιζεις2)Φιατ 124 στο χολαργο,σε αλανα της καραολη δημητριου ,μαυρη μασκα,χωρις πινακιδες,χρωμα βυσσινοκεραμιδι μεταλλικο,σαπιζει εδω και μια δεκαετια.Πιθανοτατα οι γειτονες ξερουν σχετικα.3)seat 124 dls στη θησεως,καλλιθεα,σε ακαλυπτο πισω απο τα σπριντερ.Χρωμα κεραμιδι.Πιθανον ανηκει στην παρακειμενη μαντρα αυτοκινητων.Ελπιζω να σε καλυπτω.Θα ενημερωσω για τυχον νεοτερα.Καλη τυχη!
-
Βεβαια μπορεις παντα να ψαξεις και στο μοναστηρακι.Στο πεζοδρομημενο τμημα της ερμου μεταξυ σταθμου του Θησειου και Πειραιως ενιοτε απλωνουν την πραματεια τους σχετικοι μικροπωλητες.Τις προαλλες ειχα βρει κομπλε πισω φαναρι για το 127,αμεταχειριστο και γνησιο,με 5 ευρω.Ακομα ειχε μεταχειρισμενα δυναμο και μηχανικα μερη,αλλα και αμεταχειριστα καπακια διανεμητων,πλατινες,ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΜΙΖΑΣ ΑΠΟ 124,ακομα και λαμπες.Βεβαια οι ανθρωποι δεν ξερουν τι εχουν και καλο ειναι να πας με δειγμα(ειδικα για πλατινες),ουτε ειναι σιγουρο οτι θα βρεις κατι που βρηκες την προηγουμενη.Παντως ειναι μια καλη αφορμη για βολτα
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Φιατ 124 στο χολαργο,σε αλανα της καραολη δημητριου ,μαυρη μασκα,χωρις πινακιδες,χρωμα βυσσινοκεραμιδι μεταλλικο,σαπιζει εδω και μια δεκαετιαΠώς το ξετρύπωσες αυτό? Της περιοχής είσαι κι εσύ?
-
Οχι,αλλα τυχαινει να περναω απο εκει πηγαινοντας σε συγγενεις μου
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Καλησπερα αγαπητε συναδελφε!Πρωτα απ'ολα να σε συγχαρω για το εγχειρημα σου!Οσον αφορα παρατημενα 124 εχω καποια υποψιν.1)Πιθανον σεατ 124 στο ρεμα του ποδονιφτη(συνορα χαλκηδονα-αγ.ελευθεριος).Πισω τετραγωνα φαναρια(οχι σαν λαδα 2101)εμπρος στρογγυλα,χερουλια με κουμπι,οχι προσκεφαλα,ταμπλω με ασημι ριγα και οχι ξυλινη,πρασινο χρωμα.Εχει πιν.οχι ομως τελη,ειναι ξεκλειδωτο και υπεστη βανδαλισμους.Πιθανοτατα ηλικιωμενου που δεν ασχολειται πια.Ρωτας στην περιοχη η ξηλωνεις κανονικα-εσυ αποφασιζεις2)Φιατ 124 στο χολαργο,σε αλανα της καραολη δημητριου ,μαυρη μασκα,χωρις πινακιδες,χρωμα βυσσινοκεραμιδι μεταλλικο,σαπιζει εδω και μια δεκαετια.Πιθανοτατα οι γειτονες ξερουν σχετικα.3)seat 124 dls στη θησεως,καλλιθεα,σε ακαλυπτο πισω απο τα σπριντερ.Χρωμα κεραμιδι.Πιθανον ανηκει στην παρακειμενη μαντρα αυτοκινητων.Ελπιζω να σε καλυπτω.Θα ενημερωσω για τυχον νεοτερα.Καλη τυχη!Με καλυπτεις και με το παραπανω συναδελφε . Επιτελους υπαρχουν 124 εστω και εγκατελελειμενα. Αυτο που λες στον Χολαργο ειναι σε ενα αχτιστο οικοπεδο αναμεσα σε 2 σπιτια αν ειδα καλα?
Στον Ποδονιφτη ειναι μεσα στο ρεμα ? γιατι δεν ειδα κατι .
Στο παζαρι εννοεις αυτο που γινεται καθε κυριακη !!!Δεν ηξερα οτι εχει και ανταλλακτικα ,νομιζα μονο επιπλα αντικες μπιμπελο .
Ασχολησε και εσυ με ΦΙΑΤ 127 βλεπω ... καποια αναλωσιμα ανταλλακτικα βρισκονται ακομη σε ορισμενα παλια στοκ ,τεχνιτες μηχανικοι πολυ δυσκολα.
Οτι νεοτερο βρεις ενημερωνεις και εσυ κι εγω στο topic , πρεπει να υπαρχουν κι αλλοι που ψαχνουν η φτιαχνουν παλια ΦΙΑΤ. -
Απ οτι βλεπω εγινε αυτοψια!Πραγματι αυτο του χολαργου ειναι οπως το λες,νομιζω μαλιστα εχει βαμμενα μαυρα στεφανια και κουρτινακια στο ραφι.Οσο για το πρασινο,ειναι κατω απο την Τσουντα,στην οχθη προς χαλκηδονα(μαλιστα στη διασταυρωση με την Τσουντα υπαρχει εγκατελειμμενο Πεζω 404 αγροτικο-ετσι,για σημαδι-που την ημερα χρησιμευει ως παγκος μαναβη).Βεβαια μπορει να το πηραν,καθως εχω να περασω κανα μηνα.Κοιταξε και το dls για καθισματα.Οσο για νεες ανακαλυψεις,μπορεις να κοιτας το σαφαρι,ηδη εχω αναφερει καποια και θα προσπαθησω να ενημερωνω,ειδικα για τα σχετικα σπανια κομματια.Κλεινοντας να πω οτι ευτυχως τα φιατ εχουν ομοιοτητες με μεταγενεστερα,και σχετικα φτηνα(εως παμφτηνα) ανταλλακτικα,οποτε μπορεις παντα να κυκλοφορεις με ενα ασφαλες και αξιοπρεπες παλιο αυτοκινητο.Αρκει να μην τρακαρει και να μη σκουριασει-ειδικα το δευτερο
-
Βεβαια να μην ξεχναμε οτι στο 124 πιθανον ταιριαζουν τα μηχανικα μερη του seat ronda.Σπανιο μεν,ομως καποια ειχαν ηλεκτρονικη αναφλεξη,αν δεν σε ενδιαφερει η αυθεντικοτητα του αυτοκινητου.Εγω βεβαια μπορει να προτιμω τις απλες πλατινες απο μια μεταχειρισμενη ηλεκτρονικη,παντως θεωρησα σωστο να ενημερωσω
-
Στρατηγου Καλαρη στα πατησια ειναι ενα μαγαζι που πολυαει αξεσουαρ αυτοκινητου .Μπορει να μην σου γεμισει το ματι επειδη εχει απο εξω μονο αξεσουαρ και οχι ανταλακτικα αλλα μπες και ρωτα.
Ειναι οπως κατεβαινουμε για να βγουμε Λιοσιων στο δεξι σου χερι ,και να μην βρεις τα στεφανακια σιγουρα κατι θα αγορασεις απο κει
Στα 100μετρα πιο κατω ειναι η seatikι (παλιο φιατομαγαζο)ρωτα και εκειΠαλιο φιατομαγαζο που εχει στοκ ειναι και ο Αδαμοπουλος που ειναι στην πρωτη παραλληλη της μεσογειων οταν πηγαινεις απο την κατεχακη στο πενταγωνο στο αριστερο σου χερι .Προσοχη εχει και ενα ακομα φιαταδικο πιο πριν ρωτα τον αν θες αλλα ο Αδαμοπουλος ειναι προς το τελος του δρομου
Θα ρωτησω και εγω σε εναν στο Κορωπι .
Καθισματα δεν ξερω
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Παλιο φιατομαγαζο που εχει στοκ ειναι και ο Αδαμοπουλος που ειναι στην πρωτη παραλληλη της μεσογειων οταν πηγαινεις απο την κατεχακη στο πενταγωνο στο αριστερο σου χερι .Προσοχη εχει και ενα ακομα φιαταδικο πιο πριν ρωτα τον αν θες αλλα ο Αδαμοπουλος ειναι προς το τελος του δρομουΟ Αδαμόπουλος είναι στην Καραθεοδωρή. To Φιατάδικο πιο πριν μετακόμισε μέσα στα στενά των Ελληνορώσων, δεν θυμάμαι σε ποιο δρόμο.
Συνάδελφος που ανακατασκευάζει SEAT 124 μου είπε ότι βρήκε αρκετά πράγματα που χρειαζόταν στον Γεωργακόπουλο στην Καλλιρόης, που είναι μπροστά στις γραμμές του τραμ κοντά στην Φραντζή. Επίσης τον είχα στείλει στον Σαμωνά και μου είπε ότι είχε ένα πολύ ωραίο σετ τάσια Φιατ 124 σαν καινούρια, τα οποία δεν πήρε γιατί το δικό του είναι Σέατ. Επειδή όμως ο Σαμωνάς είναι μυστήριος καλύτερα να πας με κάποιο δείγμα ή φωτογραφία.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Στρατηγου Καλαρη στα πατησια ειναι ενα μαγαζι που πολυαει αξεσουαρ αυτοκινητου .Μπορει να μην σου γεμισει το ματι επειδη εχει απο εξω μονο αξεσουαρ και οχι ανταλακτικα αλλα μπες και ρωτα.
Ειναι οπως κατεβαινουμε για να βγουμε Λιοσιων στο δεξι σου χερι ,και να μην βρεις τα στεφανακια σιγουρα κατι θα αγορασεις απο κει
Στα 100μετρα πιο κατω ειναι η seatikι (παλιο φιατομαγαζο)ρωτα και εκειΠαλιο φιατομαγαζο που εχει στοκ ειναι και ο Αδαμοπουλος που ειναι στην πρωτη παραλληλη της μεσογειων οταν πηγαινεις απο την κατεχακη στο πενταγωνο στο αριστερο σου χερι .Προσοχη εχει και ενα ακομα φιαταδικο πιο πριν ρωτα τον αν θες αλλα ο Αδαμοπουλος ειναι προς το τελος του δρομου
Θα ρωτησω και εγω σε εναν στο Κορωπι .
Καθισματα δεν ξερω
Ωραια βλεπω πολλους καλους Φιατακηδες μετα απο καιρο. Καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και αν μπορω θα προσφερω και εγω πληροφοριες .
Στον Παπαθανασοπουλο Καλλαρη βρηκα απο τασια μεχρι νικελακια για τις πορτες και ενα λαστιχενιο πουλι για προφυλακτηρα ( μου λειπει ενα ακομη ) και στην σεατικη πηρα μπρος πισω φτερα καινουργια .Δυστυχως στεφανια δεν εχει κανεις .
Το στοκ του Γεωργακοπουλου στην Καλιρροης εχει τελειωσει αλλα πρεπει να υπαρχει κι αλλος με το ιδιο ονομα .
Θα κοιταξω και αυτον που μου ειπατε στην Καραθεωδωρη . -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Παλιο φιατομαγαζο που εχει στοκ ειναι και ο Αδαμοπουλος που ειναι στην πρωτη παραλληλη της μεσογειων οταν πηγαινεις απο την κατεχακη στο πενταγωνο στο αριστερο σου χερι .Προσοχη εχει και ενα ακομα φιαταδικο πιο πριν ρωτα τον αν θες αλλα ο Αδαμοπουλος ειναι προς το τελος του δρομου
Ο Αδαμόπουλος είναι στην Καραθεοδωρή. To Φιατάδικο πιο πριν μετακόμισε μέσα στα στενά των Ελληνορώσων, δεν θυμάμαι σε ποιο δρόμο.
Συνάδελφος που ανακατασκευάζει SEAT 124 μου είπε ότι βρήκε αρκετά πράγματα που χρειαζόταν στον Γεωργακόπουλο στην Καλλιρόης, που είναι μπροστά στις γραμμές του τραμ κοντά στην Φραντζή. Επίσης τον είχα στείλει στον Σαμωνά και μου είπε ότι είχε ένα πολύ ωραίο σετ τάσια Φιατ 124 σαν καινούρια, τα οποία δεν πήρε γιατί το δικό του είναι Σέατ. Επειδή όμως ο Σαμωνάς είναι μυστήριος καλύτερα να πας με κάποιο δείγμα ή φωτογραφία.
Ο Σαμωνας εχει αρκετα ( θυμαμαι ειχα βρει original Fiat ricambi πισω φτερα απο 128 SL) αλλα σε κοβει απο την αρχη που μπαινεις στην αποθηκη για να δει ποσο αναγκη εχεις και αν δει οτι ψαχνεις κατι δυσκολο θα κοιταξει να σε γδαρει ... ειναι οντως περιεργος .Εγω ειχα αναγκη για 2 τασια και τα πληρωσα μεταχειρισμενα με κατι παζαρια ,μετα απο 2 εβδομαδες τα βρηκα αλλου στη μιση τιμη και καινουργια .
Τασια για σεατ 124 μπορω να κοιταξω αλλου αν καποιος ενδιαφερεται ακομα.
Αυτο που μετακομισε στα στενα στην Ελληνορωσων πως λεγεται το θυμαται κανεις ? -
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
Αυτο που μετακομισε στα στενα στην Ελληνορωσων πως λεγεται το θυμαται κανεις ?
Γκίλας λέγεται και πήγε στην οδό Κουσιανόφσκυ, αν θυμάμαι καλά.
Με τον Αδαμόπουλο είχα μόλις χτές κουβέντα και μου είπε ότι έκανε ένα ντου και πέταξε ό,τι είχε απο παλιά μοντέλα (και είχε πολλά, είχα μπεί κάποτε στην αποθήκη). Λογικό βέβαια γιατί δεν τα ζητούσε κανείς. Ρώτα όμως, δεν ξέρεις καμιά φορά τί γίνεται.
-
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
.
Τασια για σεατ 124 μπορω να κοιταξω αλλου αν καποιος ενδιαφερεται ακομα.Nαι, ο συνάδελφος ενδιαφέρεται για τάσια Σέατ 124 γιατί έχει βρει μόνο κάτι χτυπημένα
-
Μιά που κατεβήκατε στα Κάτω Πατήσια...
Όπως στρίβουμε απο Αχαρνων την Στρατηγού Καλλάρη δεξιά στο δεξί μας χέρι μετά τις καφετέριες και στο νουμερο 8-10 είναι ένα πολύ παλιό μαγαζί με καινούργια ανταλλακτικά...
Συνεχίζουμε την κατάβαση της Καλλάρη και στην δεξιά γωνία απέναντι απο το βενζινάδικο υπάρχει αυτό το μαγαζί με αξεσουάρ που έχει και διακοσμητικά ανταλλακτικά...
Λίγο πιο κάτω στο αριστερό χέρι είναι η Σεατική (προσπαθήστε να μιλήσετε με την μαμά γιατί ο γυιός δεν τα ξέρει και πολύ καλά τα παλιά)
Κατεβαίνοντας, βρισκουμε το φανάρι με Λιοσίων...στρίβουμε αριστερά και στα 100 μέτρα, είναι ο Γεωργακόπουλος...χαρακτηριστικό είναι ότι το μεγάλο πεζοδρόμιο κρύβει λίγο το μαγαζί...προσοχή μην το περάσετε. Ο Γεωργακόπουλος αυτός είναι απο τα πιο παλιά μαγαζιά σε ανταλλακτικά λαμαρίνας ιμιτασιόν ...και είναι το δεύτερο μαγαζί που άνοιξε όταν ξεκινούσε...το 1ο ήταν στην Φαλήρου...
Όπως φεύγουμε απο τον Γεωργακόπουλο και ακριβώς μετα την ΒΡ αριστερά στο τριγωνάκι ξεκινάει ένας παράλληλος διαγώνιος δρόμος με την Λιοσίων...και εκεί είναι και ο Τόγελος με τα ανταλλακτικά μηχανών...ο δρόμος λέγεται Κουρτίδου...προχωράμε με κατεύθυνση την Καλλάρη και στην άλλη γωνία είναι ο Ιταλός...έξω νομίζω γράφει FAL είναι πράαγματι Ιταλός και έχει πολύ γέλιο (τιρ: καλύτερα να σταματήσετε απο έξω με το ιστορικό, του κινεί το ενδιααφέρον) ...
Τελειώνουμε απο εκεί και παίρνουμε την Λιοσίων με κατεύθυνση προς Αθήνα...
Στο 269, θα κοιτάξετε ακριβώς απέναντι...εκεί είναι ο Γιαννίκος...ο όρος 'δεν ξέρει τι έχει' δεν ισχύει...ξέρει και παραξέρει, είναι όλα γραμμένα στα βιβλία του και κάθε τι που πουλάει το σβήνει απο την τελική ποσότητα και γράφει πάλι το καινούργιο υπόλοιπο με μολύβι...Θα βρείτε πολλά πράγματα, αλλά γνωρίζει και τις σύγχρονες τιμές...μην περιμένετε τρελλές εκπτώσεις...εκεί χρησιμοποιείστε και το όνομά μου (Αργύρης )...
Ακριβώς απέναντι και προς τα αριστερά είναι ο Χρήστος στο νο 267 στην γωνία...αυτός έχει μαζέψει πολλά μετ/να ανταλλακτικά (τώρα ασχολείται με Ασπρόπυργο) ...Μπορεί να βρείτε πράαγματα που δεν το περιμένατε....
Τελείωσε η περιήγηση... -
Αυτό το πόστ πρέπει να τυπωθεί και να διατηρηθεί σε πρώτη ζήτηση για κάθ ενδιαφερόμενο !!!
Ερώτηση: μόνο φιατ - σέατ έχουν όλοι αυτοί ? -
Ο Ιταλός έχει μετ/να Αλφα Φιατ Λαντσια
Ο Γιαννίκος έχει Φιατ Σεατ και ότι απο αυτά ταιριάζει σε Λαντσια
Τα παιδιά με τα γνήσια στην Στρ. Καλλάρη έχουν Φιατ Λαντσια αλλά επειδή είναι μεσοτοιχία με μαγαζί Αλφα Ρομέο, τα αποφεύγουν.
Ο Γεωργακόπουλος είναι ο Βασιλιάς των Ιμιτασιόν...έχει (αν υπάρχουν) απο όλα...λαμαρίνα-φανάρια...
Το ίδιο και ο Χρήστος στην Λιοσίων...έχει άκρες στον Ασπρόπυργο και φέρνει για τα πάντα ανταλλακτικά...απλά με τα Ιταλικά έχει ο ίδιος μεγαλύτερη εμπειρία... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μιά που κατεβήκατε στα Κάτω Πατήσια...
Όπως στρίβουμε απο Αχαρνων την Στρατηγού Καλλάρη δεξιά στο δεξί μας χέρι μετά τις καφετέριες και στο νουμερο 8-10 είναι ένα πολύ παλιό μαγαζί με καινούργια ανταλλακτικά...
Συνεχίζουμε την κατάβαση της Καλλάρη και στην δεξιά γωνία απέναντι απο το βενζινάδικο υπάρχει αυτό το μαγαζί με αξεσουάρ που έχει και διακοσμητικά ανταλλακτικά...
Λίγο πιο κάτω στο αριστερό χέρι είναι η Σεατική (προσπαθήστε να μιλήσετε με την μαμά γιατί ο γυιός δεν τα ξέρει και πολύ καλά τα παλιά)
Κατεβαίνοντας, βρισκουμε το φανάρι με Λιοσίων...στρίβουμε αριστερά και στα 100 μέτρα, είναι ο Γεωργακόπουλος...χαρακτηριστικό είναι ότι το μεγάλο πεζοδρόμιο κρύβει λίγο το μαγαζί...προσοχή μην το περάσετε. Ο Γεωργακόπουλος αυτός είναι απο τα πιο παλιά μαγαζιά σε ανταλλακτικά λαμαρίνας ιμιτασιόν ...και είναι το δεύτερο μαγαζί που άνοιξε όταν ξεκινούσε...το 1ο ήταν στην Φαλήρου...
Όπως φεύγουμε απο τον Γεωργακόπουλο και ακριβώς μετα την ΒΡ αριστερά στο τριγωνάκι ξεκινάει ένας παράλληλος διαγώνιος δρόμος με την Λιοσίων...και εκεί είναι και ο Τόγελος με τα ανταλλακτικά μηχανών...ο δρόμος λέγεται Κουρτίδου...προχωράμε με κατεύθυνση την Καλλάρη και στην άλλη γωνία είναι ο Ιταλός...έξω νομίζω γράφει FAL είναι πράαγματι Ιταλός και έχει πολύ γέλιο (τιρ: καλύτερα να σταματήσετε απο έξω με το ιστορικό, του κινεί το ενδιααφέρον) ...
Τελειώνουμε απο εκεί και παίρνουμε την Λιοσίων με κατεύθυνση προς Αθήνα...
Στο 269, θα κοιτάξετε ακριβώς απέναντι...εκεί είναι ο Γιαννίκος...ο όρος 'δεν ξέρει τι έχει' δεν ισχύει...ξέρει και παραξέρει, είναι όλα γραμμένα στα βιβλία του και κάθε τι που πουλάει το σβήνει απο την τελική ποσότητα και γράφει πάλι το καινούργιο υπόλοιπο με μολύβι...Θα βρείτε πολλά πράγματα, αλλά γνωρίζει και τις σύγχρονες τιμές...μην περιμένετε τρελλές εκπτώσεις...εκεί χρησιμοποιείστε και το όνομά μου (Αργύρης )...
Ακριβώς απέναντι και προς τα αριστερά είναι ο Χρήστος στο νο 267 στην γωνία...αυτός έχει μαζέψει πολλά μετ/να ανταλλακτικά (τώρα ασχολείται με Ασπρόπυργο) ...Μπορεί να βρείτε πράαγματα που δεν το περιμένατε....
Τελείωσε η περιήγηση...2,3 προτασεις και απο μενα
Σπυρου πατση αρχες Τζιοβανι μεταχειρισμενα φιατ λαντσια μοτερ διπλα μαγαζι με Αλφα ρομεο .
Παλαμηδιου 73 Ακαδημια πλατωνος Φιατικη ( του εχουν μεινει μερικα ανταλλακτικα και αναλωσιμα απο Φιατ μοντελα τελους δεκαετιας 70 και μετα )
Πιο πανω στον ιδιο δρομο στη γωνια απεναντι απο εκκλησια παλιο μαγαζι με φιατ λαντσια (λιγα ανταλλακτικα εχουν μεινει μια ερωτηση ομως δεν χανεται τιποτα ). Θοδωρος λεγεται κλεινει σε λιγο καιρο οτι προλαβεται πριν τα πεταξει, εγω βρηκα ψαλιδι ανω κομπλε ολοκαινουργιο για ΦΙΑΤ 124 με 15 ευρω!!!
Μετα υπαρχουν μαγαζια που εχουν μονο καποια αναλωσιμα φλαντζες, τρομπες νερου,σινεμπλοκ οπως ο Λεωνιδας στην αρχη της Καρπου στο αριστερο χερι πισω απο το παγκο ειναι συνηθως ενας νεαρος. -
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
Παλαμηδιου 73 Ακαδημια πλατωνος Φιατικη ( του εχουν μεινει μερικα ανταλλακτικα και αναλωσιμα απο Φιατ μοντελα τελους δεκαετιας 70 και μετα )
Έκλεισε πριν 2 εβδομάδες, το πήραν άλλοι το μαγαζί και δεν ξέρω αν θα κρατήσουν το παλιό στοκ.
fiat classic