-
Το 508 Balilla παράχθηκε από το 1932 μέχρι το 1939 που αντικαταστάθηκε από το 1100.
-
Ναι... 7θέσιο ήταν αυτό στην Άνδρο ενώ ένα κοντό βρίσκεται (?) στην στρατηγού Παπάγου στου Ζωγράφου...
-
Balila είναι πανάθεμά το? Περνάω απο εκεί τουλάχιστον 2-3 φορές κάθε μέρα και έλεγα να το φωτογραφήσω... Επειδή με τα προπολεμικά δεν τα πάω καλά το είχα για Austin .Μυστήρια περίπτωση έχει πινακίδες υπουργείου, βρίσκεται σίγουρα σε ακινησία, είναι γεμάτο πράγματα μέσα, σίγουρα δεν το έχει γνώστης, απο την άλλη δεν έιναι σε κακή κατάσταση εξωτερικά...
-
καιρος ηταν να ανοιξει κ αυτο.!!!! εγω εχω ενα φιατ 128 αναπαλεομενο, μονο σαλονι δεν εχω φτιαξει ακομα. το μοτερακι του ειναι 1100 κ οπως παντα πιραγμενο. (μηχανικοσ κ φανοποιος ειμαι!!:)
-
Το Balilla στου Ζωγράφου ανήκει σε έναν παπού μεγαλύτερο σε ηλικία από το αυτοκίνητο!!
Κατεβαίνει μία - δύο φορές τον μήνα και το βάζει μπροστά, έχει να το κουνήσει από το 2004, επειδή κυκλοφορεί με BMW μηχανή (με καλάθι)!!!
Μάλλον και τα δύο είναι λάφυρα από τον πόλεμο... το Fiat από τους Ιταλούς και η BMW από τους Γερμανούς!!
-
Τώρα που έμαθα (ελπίζω δηλαδή) να ανεβάζω φωτό, κάνω μια απόπειρα για 2φωτό τραβηγμένες απ'το μουσειάκι ιστορικού αυτοκινήτου που βρήκα στη Μάλτα(!).
](http://xs.to/xs.php?h=xs322&d=07505&f=fiatmalta.JPG)[/img]
Πείτε μου ότι ανέβηκε!!! -
Ήμουν σίγουρος ότι η BMW με το καλάθι που παρκάρει εκεί κοντά ανήκει στον ίδιο!!!
-
-
Πω.... Τι αμαξάρα είναι αυτή.... κάποτε το έβλεπα στην περιοχή μου σε μαύρο χρωματάκι και έλεγα τι είναι αυτό.....Τότε είχα αρχίσει να θαυμάζω το coupe 20v..... Αλλά το παρελθόν είναι πιο όμορφο όσο μυείσαι....
Ρε παίδες ξέρετε με τι μοτερ έβγενε αυτό? Επιδόσεις κλπ τεχνικά?
Στην Ελλάδα πόσο σπάνιο είναι και από ανταλλακτικά πώς πάμε?http://img.yauto.cz/autobazary/Fiat_128 ... port_3.jpg
http://homepage.mac.com/frank_de_jong/P ... 972-92.jpg
-
Είναι το 128 sl, παρουσιαστηκε το 1971 και έβγαινε με κινητήρες 1100 και 1300. Χαρακτηριστικό το 4θέσιο σαλόνι, και η διάθεση των κινητήρων για στροφάρισμα πολύ βαθιά στο κόκκινο. Κοντό βήμα, 4άρι σαζμάν, ζωντανό κράτημα. Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Είναι το 128 sl, παρουσιαστηκε το 1971 και έβγαινε με κινητήρες 1100 και 1300. Χαρακτηριστικό το 4θέσιο σαλόνι, και η διάθεση των κινητήρων για στροφάρισμα πολύ βαθιά στο κόκκινο. Κοντό βήμα, 4άρι σαζμάν, ζωντανό κράτημα. Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο!Κι από ανταλλακτικά, λογικά θα παίρνει από τα απλά 128, δεν θα είναι (πολύ) δύσκολο να βρεις. Το θέμα είναι που βρίσκεις sl σε καλή κατάσταση
-
Eπειδή έχω μαζέψει ενα τέτοιο, τα μηχανικά ειναι ευκολα, πανευκολα, τα άλλα όλα ειναι δυσκολα, λαμαρίνα δηλ. και εσωτερικό φανάρια κτλ ειναι δυσκολα.
-
Το δάπεδο-αναρτήσεις-μηχανικά είναι αυτούσιο 128.
Τα μοτέρ αν και ίδια με του 4θυρου ήταν γαργαλημένα (διαφορετικός εκκεντροφόρος και διπλό καρμπυρατέρ). και έβγαζαν 64 ίππους το 1100 και 75 το 1300.
Όταν λέμε στροφάρισμα, το εννοούμε! (διάμετρος 80 διαδρομή 55,5!)
Το πρόβλημα ήταν και είναι οι λαμαρίνες...σάπιζαν αστραπιαία και τα περισσότερα πετάχτηκαν στη 15ετία (αν ήταν τυχερά...) -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Όταν λέμε στροφάρισμα, το εννοούμε! (διάμετρος 80 διαδρομή 55,5!)
Το πρόβλημα ήταν και είναι οι λαμαρίνες...σάπιζαν αστραπιαία και τα περισσότερα πετάχτηκαν στη 15ετία (αν ήταν τυχερά...)Στροφάρισμα τέτοιο που το 8αρι veglia ηταν λίγο...η βελόνα εφτανε στον κενό χώρο
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Το πρόβλημα ήταν και είναι οι λαμαρίνες...σάπιζαν αστραπιαία και τα περισσότερα πετάχτηκαν στη 15ετία (αν ήταν τυχερά...)Του πατέρα μου δεν το έφαγε η σκουριά πάντως, αλλά η απόσυρση το '91, όταν ήταν ακριβώς 15 ετών (μοντέλο '76, 1100). Από σκουριά δεν είχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ πάνω, και προβλήματα μηδέν. Σπάραξα στη σκέψη ότι θα γινόταν παλιοσίδερα, μιλάμε για καταπληκτικό αυτοκινητάκι
Σήμερα, θα οδηγούσα ΑΝΕΤΑ ένα τέτοιο σε Rallye
-
Εχει φτιάξει ενα τέτοιο ο APR για ραλλύ και άλλο ενα ηταν σε ενα συνεργείο πριν το αεροδρόμιο του Τατοίου.
-
Τα χοντρά προβλήματα σκουριάς για όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα άρχισαν γύρω στο 75 και έπειτα. Κάποια αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν λίγο μετά αλλά με παλιές παρτίδες λαμαρίνας ήταν πιο τυχερά απο τα υπόλοιπα συνομήλικά τους.
Ωστόσο το 91 τα περισσότερα SL είχαν αρκετά χιλιόμετρα πάνω τους, βάλε και ένα-δύο τρακαρίσματα στη ζωή του...κανέίς δε σκεφτόταν να το φτιάξει, όλοι τα απέσυραν. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πρόβλημα ήταν και είναι οι λαμαρίνες...σάπιζαν αστραπιαία και τα περισσότερα πετάχτηκαν στη 15ετία (αν ήταν τυχερά...)
Του πατέρα μου δεν το έφαγε η σκουριά πάντως, αλλά η απόσυρση το '91, όταν ήταν ακριβώς 15 ετών (μοντέλο '76, 1100). Από σκουριά δεν είχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ πάνω, και προβλήματα μηδέν. Σπάραξα στη σκέψη ότι θα γινόταν παλιοσίδερα, μιλάμε για καταπληκτικό αυτοκινητάκι
σπυρο πουλιεται τετοιο στην ηλιουπολη κοκκινο!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Το πρόβλημα ήταν και είναι οι λαμαρίνες...σάπιζαν αστραπιαία και τα περισσότερα πετάχτηκαν στη 15ετία (αν ήταν τυχερά...)
Του πατέρα μου δεν το έφαγε η σκουριά πάντως, αλλά η απόσυρση το '91, όταν ήταν ακριβώς 15 ετών (μοντέλο '76, 1100). Από σκουριά δεν είχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ πάνω, και προβλήματα μηδέν. Σπάραξα στη σκέψη ότι θα γινόταν παλιοσίδερα, μιλάμε για καταπληκτικό αυτοκινητάκι
σπυρο πουλιεται τετοιο στην ηλιουπολη κοκκινο!!!
ποσο....???
-
fiat classic