-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ερωτησεις..
Τι σημαινει σκαλοπατενια?
Εχω δει μια giulia 1600 να πουλιεται και ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τιμη.
Που θα μπορουσα να μαθω τι πρεπει να προσεξω αν ειναι γνησια και σωστη και οχι καποια ανακατασκευη της κακιας ωρας?
Σας ευχαριστω.Εάν έχεις τον αριθμό πλαισίου,ξέρουμε ακριβώς πως και τι θα πρέπει να είναι.Εάν η τιμή είναι κάτω από 15000 μάλλον 1300 junior μετατροπή θα είναι.Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις,υποθέσεις κάνουμε.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ερωτησεις..
Τι σημαινει σκαλοπατενια?
Εχω δει μια giulia 1600 να πουλιεται και ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τιμη.
Που θα μπορουσα να μαθω τι πρεπει να προσεξω αν ειναι γνησια και σωστη και οχι καποια ανακατασκευη της κακιας ωρας?
Σας ευχαριστω.Δες και εδω..
viewtopic.php?f=16&t=27516&st=0&sk=t&sd=a&start=555 -
http://cgi.ebay.it/_Auto__ALFA-ROMEO-Al ... 286.c0.m14
-
Ωραίο συγκριτικό
http://xs.to/xs.php?h=xs233&d=08440&f=giulia108.jpg' target='_blank][/url]
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Φιλμάκι με ανέκδοτο υλικό,με αφορμή το βιβλίο του Giuseppe Busso 'nel cuore dell'Alfa'.
Eμφανίζεται τόσο ο ίδιος,όσο και η πάλαι ποτέ ψυχή του archivio storico Alfa Romeo,Signora Elvira Ruocco.
http://www.youtube.com/watch?v=wuo4Byhl-TQ' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankEυτυχως βρε Αlba που μες την πλαστικουρα εδω μεσα ... μας πετας εσυ λιγο καναβατσο καπου καπου , και μας κρατας το ενδιαφερον για το site ....
μερσι ... -
-
Yπρχει λογος που τα λαστιχα βγαινουν τοσο εξω απο το αμαξωμα?Και ιδιαιτερα τα μπροστινα?
-
Εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ στο Ζάππειο και ότι το αυτοκινητο είναι αυτό :
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
-
Καμμία σχέση Νίκο.
-
Πράγματι έχεις δίκιο
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Καμμία σχέση Νίκο.Τί θες τώρα να ξεράσω......... και είχα και καλό φαί για μεσημέρι;
Όποιος ψάχνει για σύζυγο πάντως ας ρίξει μια ματιά στις κοπέλες
Youtube Video -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Κοιτάξτε τι βρήκα σήμερα σε περιοδικό με φωτοαγγελίες.Φυσικά και είναι μόνο για γνώστες,με τη διάσταση των ελαστικών να την ξεχνώ συνέχεια.(ποιός ακούει τον Kp που μου την έχει επαναλάβει εκατομμύρια φορές) .Τιμή?Μόνο 30000ευρώ.
το αυτοκινητο ηταν στην εκδηλωση της alfa romeo στο ζαπειο την προηγουμενη βδομαδα
-
Τουλάχιστον πέτυχα το Ζάππειο!!!
-
Βασίλη το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν όντως στο Ζάππειο στην ετήσια εκδήλωση του Alfa Club (αυτή που τα προηγούμενα χρόνια λάμβανε χώρα στο πάρκιν του Λυκαβυττού).
Με μία λέξη : Απαράδεκτο!
Ένα ακόμα κακό αυτοκίνητο σε άσχημη κατάσταση. Εντυπωσιακότερη όλων ήταν η λευκή βαφή στο λογότυπο BF Goodrich που έφεραν τα χιλιοκαψαλισμένα ελαστικά του.
Για άλλη μία φορά, θα ήθελα να απευθύνω θερμή παράκληση σε εκείνους που κατέχουν 105. Λίγη αυτοσυγκράτηση με τις προσωπικές πινελιες δεν βλάπτει, βγάλαμε τα ματάκια μας στο Ζάππειο.Υ.γ. Που να έβλεπες μία μαύρη Spider (2η σειρα, coda tronca) με ταμπλό από την επόμενη σειρά ντυμένο εξ ολοκλήρου με κόκκινο (ο θεός να το κάνει) δέρμα!
-
ειπαμε......στην μαγικη διασταση εποχης.....175-50-13.....μετραει μονο το P7 κανενα αλλο
-
Σωστός ο Kp,θα το αποστηθήσω σαν ποίημα σχολικής εορτής.
-
και ποια η διαφορα P7 -P7F?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ειπαμε......στην μαγικη διασταση εποχης.....175-50-13.....μετραει μονο το P7 κανενα αλλοτα bf τα συγκεκριμένα ειναι 225/50/13
και βγαιναν με άσπρα γραμματα, τα έχω και εγω σε μια τετράδα αλικατ απο βελότσε της εποχής...φυσικά το p7 ειναι θρυλικό λάστιχο και μετα από αυτό το χάος....
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Με μία λέξη : Απαράδεκτο!
Ένα ακόμα κακό αυτοκίνητο σε άσχημη κατάσταση. Εντυπωσιακότερη όλων ήταν η λευκή βαφή στο λογότυπο BF Goodrich που έφεραν τα χιλιοκαψαλισμένα ελαστικά του.
Για άλλη μία φορά, θα ήθελα να απευθύνω θερμή παράκληση σε εκείνους που κατέχουν 105. Λίγη αυτοσυγκράτηση με τις προσωπικές πινελιες δεν βλάπτει, βγάλαμε τα ματάκια μας στο Ζάππειο.!
-
Που να δειτε μια Giulia coupe απο Καρδιτσα με ζαντες KERSKIN(ή κατι τετοιο!)Μιλαμε για την ομορφια!!!
classic Alfa Romeo