-
ευτυχως που εχει πεσει το δολαριο και συμφερει η αγορα απο αμερικη
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ευτυχως που εχει πεσει το δολαριο και συμφερει η αγορα απο αμερικηΜπα, μην νομίζεις. Το έχουν πάρει χαμπάρι και οι τιμές στο ebay, τουλάχιστον για ανταλλακτικά που ψιλοκοιτάω, έχουν ανέβει έτσι ώστε να είναι ίδιες με τις τιμές σε ευρώ.
-
φιλε scuderia αυτη πουλιεται γυρω στα δυο χρονια.
Σαν ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ σε θεματα γνησιοτητας τω αλφα οπτικα μου φαινεται ομορφη, αλλα δεν θα αγοραζα ποτε μια τετοια κυρια με τιμονι σπαρκο διακτινο.
ΕΛΕΟΣ!ΥΓ σημερα στην οδο Γραβιας στην Αγια Παρασκευη ηταν Παρκαρισμενη μια καταμαυρη σε υπεραριστη κατασταση, μου ειχαν πεσει οι μασελες!
-
Φιλτατοι!Η alfa romeo gtam του Φωτιάδη ειναι η παρακατω νομιζω(τουλαχιστον ετσι μου ειπαν στο συνεργειο οταν ρωτησα αν ειναι αυθεντικη γιατι ο κ. Ροκκος μου ειχε πει οτι στην Ελλαδα ολες ειναι μετατροπη)!
Βρισκεται μονιμα σε ενα συνεργειο στο Γαλατσι(συνορα με Ν.Ιωνια)!Οποιος ενδιαφερεται να τη δει για να μαθουμε αν οντως ειναι αυτη μπορω να των παω!Ας στειλει πμ!Ελπιζω να βοηθησα! -
Aυτή είναι του Κουνδουράκη μάλλον και ειναι μετατροπή. Δεν ειναι του Φωτιάδη σιγουρα.
-
Δες εδώ για μια εκ των δύο(?) αυθεντικών Gtam.Αυτή που ποστάρησες είναι όντως του Κουνδουράκη.Οτι κυκλοφορεί στην χώρα μας είναι μετατροπή,ούτε καν ρέπλικα.
viewtopic.php?f=16&t=27516&st=0&sk=t&sd=a&start=45' target='_blank -
Φιλε yiannis2002 συγνωμη για το λαθος ααλλα οπως εγραψα αυτο μου ειπαν στο συνεργειο που το ειδα!
Για την ακριβεια οταν ρωτησα αν ειναι αυθεντικο μου ειπαν ναι και οταν τους ειπα οτι ο κ.Ροκκος μου ειπε οτι οι gtam που κυκλοφορουν στην Ελλαδα ειναι ολες μετατροπες μου ειπαν οτι ειναι μια απο τις δυο που οδηγουσε ο Μαυρος!Αλλα τοτε ειχα ακουσει την ιστορια με την ανατιναξη και νομιζα οτι ειχαν ανατιναξει το αυτοκινητο που ηταν ενταξει και οχι το κατεστραμενο!Ο μαστορας μου ειπε την ιστορια οπως ειναι αλλα υποστηριξε οτι το αμαξι που εβλεπα ηταν αυθεντικο,βρισκονταν απο την αρχη στην Ελλαδα και ηταν ο επιζησαντας!Και παλι συγνωμη για το λαθος και συγχαρητηρια για τη συλλογη σου απο 2002!Σε λιγο καιρο θα νεβασω φωτο απο διαφορα wannabe restoring projects που βρισκω πεταμενα και θα θελα να σωθουν και θα ειναι και μερικες 2002 καθως και αλλα οπως FIAT 128 SPORT και BMW 1800 καθως κ.α.!Καλη συνεχεια! -
Ο 'Μαύρος' δεν οδηγούσε δύο Gtam,αλλά μια Gtam και μια Gta.Το αυτοκίνητο που ανατίναξε ο Περικλής Φωτιάδης ήταν Gta.
-
Tι είναι αυτή η ιστορία με την ανατίναξη; Για πείτε...
-
H alfa romeo των φωτογραφιών επ' ουδενί δεν είναι GTAm, την είχα παρατηρήσει ιδίοις όμμασι προ δύο μηνών όταν εντελώς τυχαία πέρασα από το συνεργείο αυτό. GTAm στην Ελλάδα πέρασαν μόλις δύο.
Προ διετίας μάλιστα είχα βρεθεί στο γνωστό συνεργείο - κάθετο συγκρότημα Fiat, Lancia, Alfa Romeo αξιοσέβαστου παλαιού αγωνιζόμενου, για να δω από κοντά ένα παντελώς άχρηστο λευκό Junior (το σκαλοπατένιο) το οποίο ο υιός του προφανώς για να βγάλει το δικό του υπερκέρδος ήθελε να το πουλήσει 9.000 ευρώ.
Εκεί λοιπόν στον όροφο που ήταν το εν λόγω Junior, είδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είδα καλά, σε άθλια κατάσταση την GTAm (γδυμένη, χωρίς το μοτέρ, μόνο το σασί και χωρίς κάποια προεργασία ανακατασκευής) που έτρεχε στην Ελλάδα πριν από 35 χρόνια.
Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω αν υπάρχει ετοιμοπόλεμη GTAm σε δικά μας εδάφη (ίσως η 2η?), αλλά φαίνεται πως ότι κινείται στο χώρο, θα συμφωνήσω με τον monofanaro, δεν είναι καν ρέπλικα αλλά κοινή μετατροπή (ένα πράγμα σαν τα 316 - Μ3 ).
Για την ανατίναξη Νίκο, δυστηχώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. -
Ο Μαυρος (Γιαννης Μειμαριδης αν θυμαμαι καλα) οταν σκοτωθηκε στη ΡΟΔΟ οδηγουσε μια ALFA ROMEO GTA!Μετα απο το ατυχημα ο μηχανικος του,που του ανηκε και το οχημα, το θεωρησε υπευθυνο για το θανατο του Μαυρου και για αυτο αποφασισε να το ανατοιναξει!Το πηγε σε ενα λιμανι νομιζω και αφου αφησε τους εργατες απο εκει να βγαλουν καποια πραγματα ωστε να τον αφησουν να το κανει και στο τελος εβαλε ενα μασουρι στο ντεποζιτο και το ανατιναξε!Αυτην την ιστορια εχω μαθει!Οποιαδηποτε διορθωση δεκτη!
-
Καλό θα είναι να γράφουμε κάτι το οποίο έχουμε διαβάσει-διασταυρώσει,για να μην περνάμε στρεβλή γνώση στους άλλους.
Η Gta καταστράφηκε από τον ίδιο Περικλή Φωτιάδη,τοποθετώντας δυναμίτιδα στην εξαγωγή του κινητήρα,κάπου στον Ασπρόπυργο.Η καταστροφή έγινε με την άδεια και την παρουσία τελωνειακών,αφού το αυτοκίνητο είχε εισαχθεί ατελώς από τη Μότορ Ελλάς,αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση. -
Ζητω συγνωμη, απλα ειχα εντυπωσιαστει απο την ιστορια αυτη!Βασικα ειχα διαβασει το οτι ειχε ανατιναχθει απο αυτον που την ειχε αλλα τα υπολοιπα τα χω μαθει απο ενα μαστορι!Παντως δεν καταλαβαινω γιατι ενω ακομα υπαρχει η gtam δεν την εχει ανακατασκευασει κανεις?
-
Και μια GTAm (νομίζω) προς πώληση, με κανονικές πινακίδες, κόκκινη & φουσκωμένη (από το Μοσχού, μου είπαν), βρίσκεται στην Eliofil, Λ. Αμαρουσίου, Πεύκη. Άψογη, κόκκινη & πανέμορφη! 12.000€...
Μαζί της & μια Fulvia HF 1,6, μπορντώ, σε πολύ καλή κατάσταση & επίσης πινακιδωμένη, 8.000€...
Και τα 2 φαίνονται από το δρόμο, είναι απούλητα εκεί, κάτω από το υπόστεγο εδώ & 2 χρόνια. -
-
Ρε παιδιά θα μας κάνετε να κόψουμε και αυτή τη γωνιά;Αρκετές μαλακίες δεν γράφει η πιτσιρικαρία σε αυτό το forum;Eίναι δυνατόν να πωλείται γνήσιο GTAM(έστω κουφάρι)ή Fulvia ΗF άψογη σε τέτοιες τιμές και μάλιστα από ποιόν;Από το Μοσχού
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ρε παιδιά θα μας κάνετε να κόψουμε και αυτή τη γωνιά;Αρκετές μαλακίες δεν γράφει η πιτσιρικαρία σε αυτό το forum;Eίναι δυνατόν να πωλείται γνήσιο GTAM(έστω κουφάρι)ή Fulvia ΗF άψογη σε τέτοιες τιμές και μάλιστα από ποιόν;Από το Μοσχού
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς δημόσια στο forum 'πιτσιρικαρία' & ότι λέω 'μαλακίες ';
Εγώ απλώς μετέφερα τι μου είπαν στο εν λόγω κατάστημα μια φορά που ρώτησα από απλή περιέργεια (& όντως, προφανώς λένε ανοησίες περί Μοσχού & γνησιότητος, & ζητάνε παράλογα χρήματα). Δε σημαίνει ότι συμφωνώ κιόλας μαζί τους. Και τα 2 αυτοκίνητα φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μόνον οπτικά, δε μπήκα στη διαδικασία να τα ψάξω ενδελεχώς, δε με ενδιέφερε.
Το ότι είμαι σαφώς νεότερος από εσένα στο forum, δε σημαίνει ότι μπορείς & εσύ να γίνεσαι αγενής. -
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς δημόσια στο forum 'πιτσιρικαρία' & ότι λέω 'μαλακίες ';
Εγώ απλώς μετέφερα τι μου είπαν στο εν λόγω κατάστημα μια φορά που ρώτησα από απλή περιέργεια (& όντως, προφανώς λένε ανοησίες περί Μοσχού & γνησιότητος, & ζητάνε παράλογα χρήματα). Δε σημαίνει ότι συμφωνώ κιόλας μαζί τους. Και τα 2 αυτοκίνητα φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μόνον οπτικά, δε μπήκα στη διαδικασία να τα ψάξω ενδελεχώς, δε με ενδιέφερε.
Το ότι είμαι σαφώς νεότερος από εσένα στο forum, δε σημαίνει ότι μπορείς & εσύ να γίνεσαι αγενής.Δεν ήταν για σένα οι χαρακτηρισμοί.Λάθος κατάλαβες.Οι μαλακίες γράφονται αλλού.Ας κρατήσουμε το μέρος αυτό καθαρό.
-
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγγνωμη για την παρεμβαση μου βρε Alba, αλλα βρισκω την αντιδραση σου λιγο υπερβολικη.
Ακομα και αν η 'πιτσιρικαρια' γραφει μαλακιες σε αυτο το φορουμ, δεν νομιζω να ειναι λογος για να κοψεις και αυτη τη γωνια.
Γραφε εσυ, εμεις διαβαζουμε. Αυτο δεν ειναι το νοημα?(Μη με διαολοστειλεις και 'μενα... )
Τελικα υπαρχει πουθενα γνησιο GTaM η Fulvia ΗF?
-
Δεν ήταν για σένα οι χαρακτηρισμοί.Λάθος κατάλαβες.Οι μαλακίες γράφονται αλλού.Ας κρατήσουμε το μέρος αυτό καθαρό.
Πάσο.
classic Alfa Romeo