-
Πάντως, τη monofaro την έγδυσε ήδη εσωτερικά, έβγαλε καθίσματα & μοκέτα, & τη βρήκε καθαρή από σκουριές. Τώρα, δε μπορώ να ξέρω τι βρίσκεται κάτω από το πισσαρισμένο... Αλλά γιατί λέτε ότι θα του κοστίσει πάρα πολλά; Υπολογίζει γύρω στα 2000 ευρώ.
Btw, πού μπορεί να ψάξει για ταμπλώ της monofaro; Αυτό, της 1ης γενιάς. Έχει σκασίματα στο πάνω μέρος του, & τα 5 στρογγυλά τζαμάκια του καντράν έχουν θολώσει. Δε μιλάμε για e-bay, αλλά για κάποια μάντρα με ανταλλακτικά στην Αθήνα (p.m.).
Ευχαριστώ![/b] -
φανταζομαι οτι με εξαγωγη των οργανων τα τζαμακια θα καθαρισουν
αν οχι μετρας με παχυμετρο το παχος τους στην περιμετρο και αγοραζεις ενα κομματι lexan και το κοβεις στα μετρα του τζαμιου των οργανων
το εχω κανει σε οργανα και σε πλαινα παραθυρα για ελαφρωματωρα θα με κραξει ο apr
-
Καλέ φίλε 3000 ευρώ κάνει ένα καλό βάψιμο,με υποτυπώδεις εργασιούλες φανοποίας μόνο
Ταμπλώ για alfetta prima serie (berlina ή coupe) στοιχίζει πραγματικά όσο ένα νεφρό,άσε που εμφανίζεται σπανιότατα προς πώληση στο ebay.Tιμή;Οπωσδήποτε πάνω από 500 ευρώ.Όργανα θα βρει ευκολότερα στο ebay,προσοχή όμως γιατί στις προ 77 και στις μετά 77 prima serie berline,αλλάζει η θέση του στροφόμετρου με το ταχύμετρο.
Διαφορετικά αγορά διαφανούς πλαστικού και κοτική ραπτική
-
Όντως, δυσκολεύεται & στο e-bay να βρει ταμπλώ 1ης γενιάς. Στην εσχάτη, σκέφτεται μήπως ντύσει σε ταπετσιέρη το σκασμένο πάνω μέρος με δέρμα. Όσο για τα τζαμάκια του καντράν, μάλλον θα βάλει ανάλογα παχύ κρύσταλλο, όπως προτείνετε. Μόνον που δυσκολεύεται να τα ξεβιδώσει, αλλά πού θα πάει...
Αν του πω 3000 ευρώ για ένα μέσο βάψιμο, μάλλον θα πάθει εγκεφαλικό... Τι να κάνουμε, οι αγάπες κοστίζουν. Οψόμεθα, λοιπόν. -
Ρε παιδια,απ'οτι φαινεται στις φωτο,η Αλφεττα χρειαζεται οπωσδηποτε μετωπη μπροστα,και πιθανον πισω.Αν τη γδυσεις για να τη βαψεις,δεν θα πρεπει να βγαλεις και παρμπιζ?Κατι οι μαρσιπιεδες, κατι τα πισω φρυδακια που σαπιζαν σε ολες τις Αλφεττα και με την προυποθεση οτι απο πατωματα ειναι αψογη εισαι κοντα στο χιλιαρικο μονο για ανταλλακτικα.
Για ταμπλω μη συζηταμε καλυτερα,μονο πολυυυυυ κ@λ@φαρδοι εχουν ενα ρεζερβα στην κατοχη τους. -
Για τη monofaro, από Δευτέρα ο φίλος μας αρχίζει έρευνα τιμών, σχετική με φανοποιεία.
Όσο για τη δική μου, τη 2λιτρη, συν τοις άλλοις, ίσως χρειαστεί επισκευή δαγκανών στα φρένα (τα πίσω δεν πρόλαβε να τα τσεκάρει σήμερα ο φρενάς) & αλλαγή βάσεων κινητήρα. Πάντως, μόλις την είδε ο φρενάς σήμερα, έπαθε πλάκα, είπε ότι το αυτοκίνητο είναι εντελώς εργοστασιακό, ουσιαστικά μόνο φαναρτζοδουλειά & βάψιμο θέλει. Μηχανικά τη βρήκε σχεδόν άριστη & μου την πήρε να την κάνει βόλτα! Φανταστείτε ότι μου αφαίρεσε τον παπά & τώρα ο Bialbero βρυχάται δίχως το φίλτρο αέρος! (έβαλα μια μεταλλική σίτα για να μη μπει τπτ χοντρό στα καρμπυρατέρ).
Α, έιχα κάνει λάθος, τα χλμ της είναι 436.000 με το μαμά κινητήρα...
-
- 1000 πως η Alfetta ήταν ίσως η πιο ολοκληρωμένη Alfa μαζικής παραγωγής μέχρι τα τέλη των '80s.Άψογη κατανομή βάρους,ζυγισμένη συμπεριφορά, το καλύτερο δείγμα για αυτοκίνητα που κατασκευάζονταν για να οδηγούνται και όχι απλά να μεταφέρουν.
Δυστυχώς έπεσε και αυτή θύμα του αρματωλού ιταλικού κράτους και της εκτεταμένης χρήσης κάκιστης ποιότητας μετάλλων σε συνδυασμό με τις απεργίες των εργατικών συνδικάτων που τσάκιζαν τη ποιότητα κατά τη παραγωγική διαδικασία
- 1000 πως η Alfetta ήταν ίσως η πιο ολοκληρωμένη Alfa μαζικής παραγωγής μέχρι τα τέλη των '80s.Άψογη κατανομή βάρους,ζυγισμένη συμπεριφορά, το καλύτερο δείγμα για αυτοκίνητα που κατασκευάζονταν για να οδηγούνται και όχι απλά να μεταφέρουν.
-
-
-
Κοιταξτε τι βγηκε προς πωληση.Ειπα να το βαλω στο 'ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ'αλλα θα με παιρνατε με τις πετρες.
http://www.anamera.com/en/detail/car/14 ... BRET%5D=63 -
-
-
-
-
Alfetta Giardinetta ?
http://www.alfisti.ru/History/Giard/Giardinetta.htm -
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Alfetta Giardinetta ?
http://www.alfisti.ru/History/Giard/Giardinetta.htmΑκριβώς!Οne off της carrozzeria Zagato σε βάση Alfetta Quadrifoglo Oro,ύστερα από πρόταση του περιοδικού Auto Capital (1984).
Ανήκει στη συλλογή του Alfa Blue Team (alias Gippo Salvetti)
Προσέξτε τα πίσω φώτα από Fiat Uno. -
8c Competizione
Tι κι αν είναι καινούργιο ? η ομορφιά του συνόλου είναι κλασσική
-
-
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό. Η Alfetta 2.0 που έχω, τελικά ήθελε ένα βασικό σέρβις κινητήρα, καινούριο δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν & βολάν διαφορικού (όλα αυτά ήταν σε τραγική κατάσταση), βάσεις κινητήρα (ήταν κομμένες & οι 2). Τώρα πραγματικά μεταμορφώθηκε, το μοτέρ ξανακέρδισε τα άλογα & τη ροπή του.
Δυστυχώς,πριν καλά-καλά προλάβω να τη χαρώ, εδώ & λίγες μέρες άρχισε να συντονίζεται ολόκληρο το αυτοκίνητο, ιδίως όταν έχω πάνω 4η στο κιβώτιο. Ακούγεται & ένα τρίξιμο-κραδασμός... Το πρόβλημα αυτό υποψιάζομαι ότι είναι η μεσαία τριβή. Από μια πρώτη έρευνα, είναι δύσκολο να βρω ανταλλακτικό. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει, υποδεικνύοντάς μου πού να ψάξω; -
classic Alfa Romeo