-
Κοίτα εγώ προσωπικά τίποτα. Είναι κάτω από το σπίτι της γιαγιάς μου αραγμένο.. Είχα βάλει μια αγγελία μήπως το έπερνε κανείς να το ανακατασκευάσει για να το βλέπω όμορφο...Γιατί είναι κρίμα, είναι τέλειο, δεν έχει τρακάρει ποτέ στη ζωή του(!!!!). Κρίμα να πάει χαμένο και να σαπίσει, αλλά δεν έγινε κάτι και το άφησα ως έχει..
-
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Κοίτα εγώ προσωπικά τίποτα. Είναι κάτω από το σπίτι της γιαγιάς μου αραγμένο.. Είχα βάλει μια αγγελία μήπως το έπερνε κανείς να το ανακατασκευάσει για να το βλέπω όμορφο...Γιατί είναι κρίμα, είναι τέλειο, δεν έχει τρακάρει ποτέ στη ζωή του(!!!!). Κρίμα να πάει χαμένο και να σαπίσει, αλλά δεν έγινε κάτι και το άφησα ως έχει..δηλαδη μπορει να το πουλαγες ...??
σε τι κατασταση ειναι..?? -
Προσωπικά μόνο εάν ήξερα ότι θα πάει σε καλά χέρια (και όχι για να γίνει αμάξι φορτηγό...) να το αναπαλαιώσουν και να το αγαπάνε...Αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει η γιαγιά μου.
Τώρα όσον αφορα την κατάσταση. Πριν οχτώ μήνες το είχα πάει βόλτα ως το βενζινάδικο, για αέρα στα λάστιχα που είχαν πατήσει, μια χαρά πήγαινε. Εχω εμπιστοσύνη σε αυτό που είπα πιο πάνω το ότι είναι ατρακάριστο (και ας έρθουν να το δουν 15 φαναρτζιίδες.. Αυτοί ξέρουν ).
Αν θες έλα να το δεις. Βρίσκεται στην περιοχή του Καματερού. -
[/URL]
για τον φιλο μου niga κι ας μην του αρεσει το sporting...
-
Ε καλά τώρα με συγχωρείς συγκρίνεται τώρα αυτό:
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
[/URL]
με αυτό:
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
[/URL]
για τον φιλο μου niga κι ας μην του αρεσει το sporting...
By the way που λένε Audi είναι αυτό; Από πού; Στην Ελλάδα μόνο ο Ραφτόπουλος δεν έχει τρέξει με Audi 100 στο Acropolis;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ο γαμπρός με το σακάκι ποιός είναι; ( quiz προς τους νέους!)
-
Εγώ αναγνωρίζω μόνο την νύφη ....
-
Καποιο Hint?
Ρε μπάς και είχε πάει Ινδία διακοπές? (έπεσα μέσα?) -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Καποιο Hint?
Ρε μπάς και είχε πάει Ινδία διακοπές? (έπεσα μέσα?)καλα δεν βλεπεις οτι μοιαζει με λορδο?
-
Αφήστε ρε τον άνθρωπο ήσυχο! Τόσα καλά λόγια είπε για μας:
http://www.youtube.com/watch?v=poXKRuY5gDQ (copyright Pad)
-
Συνάδελφος (της κατηγορίας I Audi) με 100 GL Automatic του 74:
-
Ούτε αριστερό καθρέπτη;
-
Πως γίνεται αυτό?
-
πρωτα του τον πηρε και μετα το φωτογραφησε!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
πρωτα του τον πηρε και μετα το φωτογραφησε!GeZ δεν γίνεται! μάλλον στοκάρησε την τρύπα κι έβαψε την πόρτα χωρίς καθρέφτη.... Σωστός! προκειμένου να βάλει καμιά πλαστικούρα προτίμησε να μην έχει καθόλου!
-
-
-
Ερωτηση: Η εμπρος κινηση, η κρεμαγιερα και τα εσωτερικα φρενα ηταν 'extraordinarily advanced engineering' για την Audi η για τους Αμερικανους στους οποιους απευθυνοταν η διαφημιση?
-
Άγγελε!
Δεν ξέρω για τους Αμερικάνους, αλλά για την VW φυσικά και ήταν! Ακόμα και ο υδρόψυκτος κινητήρας!
Classic Audi Forum