-
-
Η πίσω όψη είναι ακόμη και σήμερα πολύ σύγχρονη...
Κρίμα που η σειρά ΙΙ δεν έγινε πιο καμπύλη απορίπτωντας τις ακμές με αποτέλεσμα να δείχνει τότε παλιομοδίτικη, και να δυστυχώς να πετυχαίνει λίγες πωλήσεις. Ένα από τα πιο υποτιμημένα αυτοκίνητα... -
Ο χρήστης typeA έγραψε:
Ένα από τα πιο υποτιμημένα αυτοκίνητα...από ανθρώπους που το ξεκινά και σταματά σε μια μπεμπα η μερτσεντε
-
Την πίσω όψη με μικρές παραλλαγές την έβαλε η Alfa σε μοντέλα της.
-
Έχει κανένας σας εμπειρία από Pahnard;
Το γράφω εδώ αφού η Pahnard ανήκε στη Citroen τα τελευταία της χρόνια. -
Όχι, αλλά να σε ρωτήσω κάτι; μήπως είσαι εσύ που πήρες μια Panhard που μου είχαν πει ότι πουλήθηκε στο Βόλο πριν 1-2 χρόνια;
-
Όχι δεν την αγόρασα εγώ. Μάλλον όμως για την ίδια μιλάμε, εκτός αν υπάρχει και δεύτερη Panhard στον Βόλο! Την βλέπω σε μια αυλή συνεργείου και την λυπάμαι...
-
Αυτή πρέπει να είναι. Απ'ό,τι μου είχαν πει πουλήθηκε από τον ιδιοκτήτη της σε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά δεν ήξεραν ποιός την είχε αγοράσει.....
-
Δεν ειναι και οτι πιο συνθετο ωστόσο ειχε πολλες ομοιότητες στην φιλοσοφια κατασκευης με την Citroen τα τελευταια ετη της ζωης της. Δεν πρεπει να ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο στην επισκευη του.
-
-
Ωραία φωτογραφία!
Η μία και μοναδική φορά που μπήκα σε DS ήταν τον Αύγουστο του 1979 (7 χρονών τότε) και ακόμα την θυμάμαι.....
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Έχει κανένας σας εμπειρία από Pahnard;
Το γράφω εδώ αφού η Pahnard ανήκε στη Citroen τα τελευταία της χρόνια.Στειλε ενα μηνυμα στον θωδορη εχει αυτος μια και σιγουρα μπορει να σε βοηθησει
http://www.youtube.com/user/citroends20 ... BtUJ7jv28o
Στα μεγαρα παντως πουλαγε ενας δυο
Ιωσηφ ωραια η φωτο και πρεπει να ειναι του 1969
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ωραία φωτογραφία!Η μία και μοναδική φορά που μπήκα σε DS ήταν τον Αύγουστο του 1979 (7 χρονών τότε) και ακόμα την θυμάμαι.....
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=5348&p=1795694#p1795694
-
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Δεν πρεπει να ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο στην επισκευη του.Το αντίθετο , έχεουν κι αυτά αρκετά ειδικά εργαλεία και είναι γενικά 'ιδιότροπα'.
Για τα ανταλλακτικά τους πρέπει να είσαι σε συνεχή επαφή με Γαλλία, ευτυχώς εκεί υπάρχουν και μεταχειρισμένα και reproduction.Ιωσήφ, πανέμορφη η φωτογραφία!
-
Πάντως είναι σπάνια πουλιά.
24αρες έχω δει τρεις από κοντά, εκ των οποίων οι δύο είναι 'μάλλον' το ίδιο αυτοκίνητο.
Πριν μια δεκαετία λευκή 24αρα βρισκότανε στο Χαλάνδρι, στη μάντρα που βρισκότανε και το Amazon που είχα δείξει.
Μια λευκή 24αρα έχουν δύο δίδυμα αδέρφια (αυτά που έχουν και την μπορντώ DS). Από κάτι κουβέντες πιθανότατα είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το παραπάνω.
Μέχρι πέρσυ σίγουρα (νομίζω την είχα δει και τις προάλες. ) μπορντώ 24αρα βρισκότανε σε ένα συνεργείο της Citroen στο Χαλάνδρι. Πολύ όμορφη.Όσο για Dyna, δύο έχω δει, τα οποία τα χω ποστάρει πολύ παλιότερα, και τα οποία ήταν σε χάλια κατάσταση και από όσο μου χαν πει, είχαν χρησιμεύσει ως donor cars σε τρίτο. Και τα δύο τα δίνανε 1500Ε που λογικά έπεφτε στο χιλιάρικο σίγουρα.
Έχει δει ποτέ κανείς στην Ελλάδα καμία Dynamic?
http://www.2blowhards.com/Panhard Dyn ... 201936.jpgAν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε, ας μου πει γιατί μου αρέσει πολύ. (Σε οποιαδήποτε κατάσταση...)
-
Μία Panhard 24 σκούρα πράσινη είχε το ΄65-66 στην Ευαγγελίστρια του Πειραιά ο γείτονας βουλευτής Γ.Γαρίδης.
Αν θυμάμαι καλά αυτές είχαν αλουμινένια καρότσα.
-
Όχι, ατσάλινες ήταν. Σωληνωτό σασί και αμάξωμα (όχι αυτοφερόμενο).
-
Υπηρχε μια ασημι στην Καρδιτσα και αν θυμαμαι καλα και μια κιτρινη..??
Νικο τις θυμασαι?? -
Όχι Μιχάλη δεν τις θυμάμαι
Classic Citroen Forum