-
την εχω ξαναβαλει και θα την ξαναβαλω.......
Shot at 2006-12-12
θεα!!!!!!!! -
-
-
Τι γίναμε οι μπεμβεδάκηδες? δεν βλέπω κίνηση...
-
Τρέχω με τη δουλειά Γιάννη....
Βάλε φωτογραφίες από την 'αγέλη'. -
Πάρτε και μια δυσθεώρητη ΘΕΑ !!!!
-
Απλά υπέροχη!
-
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πριν κάνα χρόνο ένας γείτονας έφερε μια ολόιδια! Μεταξύ άλλων που έχει βέβαια...
Κούκλα...
-
Η πρώτη BMW που οδήγησα το 1977...
-
-
-
-
Καλησπέρα σας. Τρομερές οι πρώτες Μ3 και πολύ σπάνιες στην Ελλάδα σε σχέση με Ε36 (μετατροπές και μη..) και πιο μετά. Αλλά πως ξεχωρίζουν οι 3 κύριες (νομίζω) παραλλαγές; H ΜκΙ (ας πούμε) με 2.3/195PS από τις Εvo 2.5/215PS και 2.5/238PS (αν τα λέω σωστά). Στις φώτο κάποιες έχουν εισαγωγές αντί για προβ.ομίχλης και κάποιες κόκκινο τριμ στα προστατευτικά των προφυλακτήρων... τι παίζει;
-
Αν ρώταγες για 2002 θα στα εξηγούσα εγώ αλλά η Ε30 είναι αλλουνού ερωμένη...Θα έρθει ο pad ως ειδικός Ε30λόγος να στα εξηγήσει αναλυτικά!
Πρόχειρα πρόχειρα:
Οι μαυρες με την χαρακτηριστική κόκκινη γραμμη, το μεγαλύτερο σπόιλερ μπροστα και την ρυθμιζόμενη αεροτομή πίσω είναι 2,5 sport evolution. Στις 2300 έχουνε βγεί διαφορες εκδόσεις, cecotto ravaglia και απλές και μπερδεύεται το θέμα. Πάντως με 195 άλογα ηταν η αμερικάνικη έκδοση. Οι ευρωπαικές ξεκινούσαν από 200 άλογα. -
ευχαριστώ και αναμένω..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
ευχαριστώ και αναμένω..Φίλε μου μέσα στην εβδομάδα θα γράψω όλα όσα ζητάς!
Sorry για την καθυστέρηση,αλλά έχω πήξει στη δουλειά.. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
ευχαριστώ και αναμένω..
Φίλε μου μέσα στην εβδομάδα θα γράψω όλα όσα ζητάς!
Sorry για την καθυστέρηση,αλλά έχω πήξει στη δουλειά..ειναι η εποχη σου τωρα παντελη!!!
CLASSIC BMW FORUM