-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κοιτα να δεις .... και χθες μου εφεραν ενα αστερι 1602 για 350 ευρω και το'φτησα ...
Που ειναι,το παιρνω εγω αν ειναι!!!
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Ένα μικρό κουίζ για πενβενόφιλους της παρέας,
Το έπαθλο για τους νικητές, μία ωραιότατη μιλφέιγ, θα αποδοθεί στους δικαιούχους στην αμέσως επόμενη συνάντηση!
BMW 2200 TI GARMISCH (BERTONE)του'70!
http://www.carstyling.ru/en/cars.1970_B ... MISCH.html' target='_blank -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Οσον αφορα στις ζαντες,αν και υπαρχουν αρκετα που φορανε τις συγκεκριμενες,δε νομιζω να βγαινανε τοσο παλια..
Τελικα ειναι πολλα αυτα που τις φορανε..κυριως στην Αμερικη. Λες?? (Ο Γιαννης που χαθηκε?? )
-
O yiannis einai ellada kai den exei xrono
8a ta poume stin synanthsh -
ok!
-
μερικες φωτο απο την 2002 τιι που ειχα για δυο χρονια περιπου(2003-2005).
Την αγορασα απο την Θεσσαλονικη σε αριστη κατασταση, απο ανακατασκευη. Το μονο που της αλλαξα ηταν ενα μπλοκε, ενα Blaupunkt και ενα σετ ζαντες Alpina.
Καταπληκτικο αυτοκινητο για ταξιδι, πολυ ησυχο, καλη οικονομια (Kugelfischer), και γενικα σου εδινε την εντυπωση πολυ στιβαρης κατασκευης.
Με αυτο εκανα τον μηνα μου του Μελιτος, οδικως μεχρι την Στοκχολμη και πισω. 7000 χλμ χωρις προβλημα. Περασαμε απο Αλπεις, `ρινγκ, Κυανη Ακτη και Ιταλικα παράλια.
Μονιμα αρνητικα σημεια κατ`εμε το βαρος και η σχετικη αναισθησια των χειρηστηριων (Τιμονι, συμπλεκτης, γκαζι).
Εμφανισιακα πότε μου αρεσε πολυ, πότε με αφηνε σχετικα ουδετερο.Ο Ιταλος ειναι αλλιως. Πιο πολυ στα μετρα μου.
-
Πολυ ωραια ειναι,αν και την προτιμω με περισσοτερο..νικελ Ποια εποχη την ειχες? Τιμη αγορας? Τι απεγινε τ'αμαξι??
(Ερωτηση για τον Γιαννη:θα επρεπε να εχει σημα στο καπω,ετσι??) -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
....Ο Ιταλος ειναι αλλιως. Πιο πολυ στα μετρα μου. -
Την συνάντηση στις 18 να μην ξεχνάμε!!
-
-
Έτσι, έτσι, να φτιαχνόμαστε απο τώρα...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Την συνάντηση στις 18 να μην ξεχνάμε!!Μόλις τώρα πρόσεξα τα σχέδια για συνάντηση σας αύριο. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι μόνο για ΒΜW, ή κάνω λάθος?
-
8a einai bmw 2002 ama 8es ela parea stis 12 sth barkiza sto do it.
-
To idio einai....
-
Στο do it η στο λουνα παρκ? Η το ιδιο ειναι???
-
-
-
-
-
CLASSIC BMW FORUM