-
Το ιδιο ισχυει και για ε28 518ι????
-
Δεν γνωρίζω και στην θέση σου αν δεν το έψαχνα δεν θα το δοκίμαζα μην κάψει και τίποτα και μετά
-
Φίλος σκέφτεται να πουλήσει 318 Ε30 (χλμ και έτος κατασκευής μου διαφεύγουν). Γενικά είναι σε καλή κατάσταση όλο το αυτοκίνητο και το δίνει λόγω ακινησίας επειδή μετακινείται με μηχανή. Σε τι τιμές κινούνται αυτά;
-
Ετσι οπως το θετεις ειναι αρκετα γενικο.. Ουτε εικονα εχουμε ουτε ξερουμε χιλιομετρα-συντηρηση-χρονιά-ατρακαριστο.. Οταν λες ακινησια εχει πινακιδες? Το εχει αφημενο εξω καπου ή ειναι πληρως μαχιμο και απλα δε το κουναει?
-
αριθμος θυρων/ εξοπλισμος?? μαθε επισης χλμ κ ετος
edit +nonos
-
Σας παραθετω το link απο ενα θέμα που ανεβασα σε αλλο forum με πολλα σπανια μοντελα της BMW καθως και πολλα πρωτοτυπα οχηματα που δεν παραχθηκαν μαζικα. Προσπαθω να το ανανεωνω οταν ανακαλυπτω καποιο καινουργιο 'αγνωστο'. Ελπιζω να μην χρειαζεται log in για να δειτε τις φωτο....
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=28021
enjoy!
-
Επανέρχομαι για εκείνη τη BMW που λέγαμε του φίλου.
BMW 318 M40 (αυτό δεν ήξερε ούτε αυτός τι είναι), 4θ, βυσσινί.
310.000 χλμ, μοντέλο '90, δεν έχει φάει στούκο χοντρό, ο πίσω προφυλακτήρας έχει ένα χτύπημα.
Γενικά καλή κατάσταση (απ' όσο έχω μπει μέσα), a/c, δερματίνη, μαμά ζάντες. Το κινούν μόνο και μόνο για να μην πάθει κάτι (έχουν παραδώσει πινακίδες και το έχουν στο γκαράζ). -
Περι Μ40:
The 316 used a 1766 cc M10 fed by a carburetor and producing only 66 kW (90 PS; 89 hp), but this allowed BMW to offer a cheap, entry-level car in the range. The 318i had the same M10 engine, but with Jetronic fuel injection, pushing power to 77 kW (105 PS; 103 hp) and improving fuel economy.
.....................................................................In 1987, the E30 was revised.
.......
The M10 was replaced by the new, belt-driven cam M40 which also incorporated Motronic injection. The new 318i now had 85 kW (116 PS; 114 hp) and was noticeably smoother than the old versionhttp://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Seri ... 29#Engines
τωρα, σε αυτα τα αυτοκινητα που ειναι πληρως απαξιωμενα καθως απεχουν πολυ απο το να χαρακτηριστουν ιστορικα αλλα ακομα περισσοτερο απο το 'συγχρονο', καθενας ζηταει οτι θελει!
αυτο ειναι?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1530156/
-
Όχι δεν είναι αυτό αλλά 1000-1200 καταλαβαίνω ότι είναι μια λογική τιμή.
-
Καθαρά λόγω αριθμιτικής υπεροχής (4-1), τη βάζω εδώ.
Δεν ξέρω μην είστε κι εδώ, κάποιοι.
-
Παντως και εγω λατρευω τις παλιες BMW και φυσικα αυτες ειναι αριστες
-
Παιδιά μου αρέσει η 635 CSi πόσο βρίσκονται αυτές με ομολογκασιόν και υπάρχει τεχνίτης που να τις ξέρει στην Ελλάδα?
-
ομολογκασιόν
-
είμαι άσχετος περι κλασσικού οπότε να το πώ με δικά μου λόγια : εννοώ να έχει περάσει τον έλεγχο οτι τηρεί τις προυποθέσεις για ιστορικό είτε εδώ είτε στο εξωτερικό.
-
-
-
BMW Mobile Tradition.
Οι καβατζες του μουσειου της BMW.
-
Απ' όλα έχει μέσα ... μέχρι και το MkI το αμυγδαλί του Ευάγγελου.
Μαζί με καμιά δεκαριά άλλα Μίνι.
Καλά, τί ανασφάλεια είναι αυτή που τους έχει πιάσει με δαύτο;
Αφού έχουν μπόλικα απ' τα δικά τους, και καλά και κακά και άσχημα... -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Απ' όλα έχει μέσα ... μέχρι και το MkI το αμυγδαλί του Ευάγγελου.Μαζί με καμιά δεκαριά άλλα Μίνι.
Καλά, τί ανασφάλεια είναι αυτή που τους έχει πιάσει με δαύτο;
Αφού έχουν μπόλικα απ' τα δικά τους, και καλά και κακά και άσχημα...δεν βλεπω van και pickup, μηπως να αρχισω να περναω απ εξω κορναροντας? διοτι δεν εχω ηθικους φραγμους, οι κωλογερμανοι ειναι ''φιλοι μου'' αν μου τα σταξουν χοντρα....
-
Απ' οτι ξερω, θελουν να μαζεψουν διαφορα παλια μινακια, αλλα η διοικηση της BMW δεν πληρωνει.
CLASSIC BMW FORUM