-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ενα τηλεφωνο αν εχεις? Δεν βρισκομαι Αθηνα.
Ευχαριστωτο πρωι θα εχεις με πμ μερικα τηλεφωνα, απο ανταλλακτικα μερκ, αν δεν σου κανει κοπο θυμησε το μου, σε παρακαλω....
Οκ, και απο κανενα τιμιο φανοποιο(με καλυμπρα) αν εχεις τηλεφωνο... Ευχαριστω.
-
Καλησπερα σας κ παλι!
Ξαναενημερωνω, σχετικα με καποια ανταλλακτικα που διατιθενται για mercedes w108-w109 ('Αμερικανα') 280SE/300SEL
Εχω φτιαξει μια λιστα σχετικη λιστα!
Διατιθονται τα εξης¨
1)Φαναρια εμπροσθια (ενα ζευγος διπλα 'Αμερικανικα', καθως κ ενας ζευγαρι 'Ευρωπαικα' ολοκληρα)2)Ενα ζευγος φαναρια πισω
- Ξυλινη επενδυση ταμπλω, καθως και το ντουλαπακι, με την κλειδαρια του, και τα νικελακια του
4)Ρολοι απο το ταμπλω
5)A/C blower
6)Γρυλλοι απο τα ηλεκτρικα παραθυρα
7)Μασκα
Κρυσταλλα/παραθυρα απο πορτες (διαφανα)
9)Πλαφονιερες απο εσωτερικο πορτας (Μαυρες)
10)Ραδιοφωνο Becker Europa II
11)Νικελ εξωτερικα, καθως και εσωτερικα (ταμπλω)
12)Διακοπτες, και διαφορα μικροπραματακια
Τα ανταλλακτικα θα δωθουν σε καλες τιμες, καθως ξεμενω απο χωρο σιγα-σιγα, και τα συγκεκριμενα αποφασισα οτι δεν θα τα χρειαστω γενικα-μακαρι να χρησιμευσουν σε καποιον συναδελφο 'χρεπολατρη'.
ΠΜ με ο,τι αποριες εχετε, να σας δωσω και τηλ.
Ευχαριστω,
Ανδρεας -
Ο χρήστης xrepolatris έγραψε:
...πμ
-
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Youtube VideoΓια να ζηλέψουν οι της Ρενώ ε;
-
Φίλοι μου θέλω πληροφορίες για fintail w110 230 θέλω κάποιος να με βοηθήσει να βρω σαζμάν από εδώ ή από Γερμανία
-
Αν εξαιρεσουμε ενα μεγαλο μερος του βιντεο θα δειτε τα πανεμορφα S class W126 και ενα W116
-
πηγα σε ενα γαμο σημερα και η νυφη ηρθε μιε ενα w116 350 τι αυτοκινητο θεε μου πανεμορφο αριστα συντηρημενο βεβαια καθιμασταν και το χαζευαμε
-
κυριοι γεια σας, ειμαι προσφατο μελος στο φορουμ. Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικη με τη μερσεντες w110 η οποια παραγοταν απο το 1961 ως το 1965 ως 190 και απο το 1965 ως το 1968 ως 200. Το δικο μου αυτοκινητο ειναι 200αρι εχει κινητηρα 2000cc ο οποιος με καποιες παραλλαγες εμπαινε και στο επομενο μοντελο (την w115). Το ερωτημα μου ειναι ποσα λιτρα λαδι πρεπει να εχει μεσα ο κινητηρας; οτι βρηκα ως τωρα αφορα τον κινητηρα της w115 για τον οποιο αναφερει οτι θελει 4,5 λιτρα λαδι, αλλα για τον δικο μου κινητηρα καποιοι μηχανικοι μερσεντες μου λενε οτι παιρνει 5,5 λιτρα. ποιο ειναι το σωστο τελικα;;;;;;
-
παντως υπαρχει και w110 230 του 67 εξακυλινδρη και θα θελα να μπουν και αλλοι με τετοια αυτοκινητα να ανταλλασουμε γνωμες για τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε εγω πχ ψαχνω σαζμαν .............
-
Για τον Αλέξανδρο D-Jet αναπαλαίωση σε ponton
http://www.mbzponton.org/pax058/people/ ... avidan.htm
http://www.mbzponton.org/pax058/people/ ... ery190.htm
-
Ίσως να ταο ξέρεις το site.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ίσως να ταο ξέρεις το site.Είναι πολύ γνωστό site... Σ'ευχαριστώ, πάντως!
-
-
Mercedes 200 (W115) 1967-1976
-
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη έβγαινε μέχρι το 1971...μετά άλλαξαν τα τζάμια στις μπροστινές πόρτες (έγιναν μονοκόμματα), οι καθρέπτες, το τιμόνι, ο λεβιές, τα πίσω φανάρια και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα...
-
W115 ήταν κι αυτές που περιγράφεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
W115 ήταν κι αυτές που περιγράφεις.Α ΟΚ παρασύρθηκα απο την φωτογραφία! Νόμιζα ότι άλλαζε σειρά. Θυμάμαι ότι παλιά ήταν η συνηθισμένη Ελληνική βελτίωση.../8,/4...κάτι τέτοιο.
-
Το ερώτημα είναι αν αυτό της φωτογραφίας είναι πρόγονος της σημερινής E-Class;
Classic Mercedes-Benz Forum