-
σε 20 χρονια θα ειμαι σαν τον μονοφαρο ρε....τωρα που εχω κουραγια για ανακατασκευες ακομα....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ΘΕΛΩ μια 40αρα, υπαλληλο καταστηματος φωτογραφιων, μελαχρινη, κορμαρα, που να μην μασαει τα λογια της, συνειδητοποιημενα ελευθερη με ελευθερο χρονο 2,30-5,00......σε οτι σαπουκα και ναναι....
με το πασσο σας....δεν βιαζομαι....Δοκίμασε στη χρυσή ευκαιρία στον τομέα των 'προσωπικών', Βαγγέλη μου...
Τουλάχιστον εσύ τα έχεις χωριστά στο μυαλό σου, αυτο το παραδέχομαι!!!Ελα σπίτια σας μη σας πλακώσω στα 123 ντήζελ και ζαλιστεί και κανένας και πέσει....άντε μπράβο!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
σε 20 χρονια θα ειμαι σαν τον μονοφαρο ρε....τωρα που εχω κουραγια για ανακατασκευες ακομα....Τότε ο monofaro θα είναι 120 μπροστά ρεεεε. Sorry D-jet.Τέλος τα off-topic.
-
http://young-classics.mercedes-benz-cla ... m/?lang=en
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://young-classics.mercedes-benz-classic.com/?lang=enΚύριοι δεν είναι μούφα-τσεκ με Μάππετ Σόου. Μερσεντές δείχνει!
Δηλαδή Αλέξανδρε αν κατάλαβα καλά το Μουσείο της Μερσεντές κάνει και αγοροπωλησίες κλασσικών;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δηλαδή Αλέξανδρε αν κατάλαβα καλά το Μουσείο της Μερσεντές κάνει και αγοροπωλησίες κλασσικών;
Και ανταλλακτικά και σέρβις και υποστήριξη... σε όλα τα ιστορικά και κλασσικά Μερσεντές ακόμα και στα πιο νέα.
Κάτι που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρίες που σέβονται το παρελθόν τους.Κύριοι δεν είναι μούφα-τσεκ με Μάππετ Σόου. Μερσεντές δείχνει!
γκρίνια....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κάτι που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρίες που σέβονται το παρελθόν τους.Αυτό ξαναπές το μπας και ακουστεί προς Γαλλία μεριά...
-
Σήμερα μίλησα με έναν φίλο και μου είπε ότι το mercedes του σκοπευει να το πουλήσει...
Εχει πινακίδες ΕΛΠΑ και μόλις ανανέωσε την κάρτα για 10 χρόνια...
Είναι μοντελο 55? 58? δεν θυμάμαι ...1800κε με το αλουμινένιο καπάκι...και τα πάντα της μάνας του....
Η γνώμη σας ποιά είναι? πόσα μπορεί να πιάσει? -
Mercedes 126c 500sec 1983 coupe πουληθηκε χθες στο οδδυ 2000ευρω σε αριστη κατασταση
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Mercedes 126c 500sec 1983 coupe πουληθηκε χθες στο οδδυ 2000ευρω σε αριστη καταστασηάριστη κατάσταση?
φώτο έχεις? -
Πόσα είχε μοιράσει γύρω - γύρω για να μην το χτυπήσουν ?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Mercedes 126c 500sec 1983 coupe πουληθηκε χθες στο οδδυ 2000ευρω σε αριστη κατασταση
άριστη κατάσταση?
φώτο έχεις?Απο οτι μπορεσα να δω ηταν πολυ καλη χωρις φθορες και τετοια δεν μπορουσα να δω περισσοτερα γιατι ηταν εκεινη την ωρα οι νεοι ιδιοκτητες και το κοιταγαν .
Φωτο αν θυμηθω σε 10 μερες που θα ξαναπαω θα βγαλω αν δεν το εχουν παρει ακομα.Πόσα είχε μοιράσει γύρω - γύρω για να μην το χτυπήσουν ?
Eιναι δυσκολο να μοιρασεις λεφτα γυρω γυρω γιατι ηταν στην αιθουσα καμμια τρακοσαρια ατομα που δεν ξερεις ποιος απο ολους εχει σκοπο να το παρει.
-
Βλέπω ότι το όνειρο του νεοέλληνα για 'φτηνή μερσεντέ' καλά κρατεί...
-
βρε citrovag κοίταξα τη διακήρυξη του πλειστηριασμού απο το site και λέει δεξιοτίμονη...
τι ισχύει για πες μας, γιατί θα ήταν καραμπινάτο 'λάθος' αν δεν είναι έτσι. -
-
Γκούχου, γκούχ.....(δεν υπάρχει εικονίδιο για βήχα ε;)
Το είδα απότομα και παραλίγο να πνιγώ...
Τι μοντέλο είναι αυτό; 1995; 2000; (Χρονολογία όχι κυβικά!)
Νομίζω ότι έχουμε ρεκόρ νεότητας με ιστορικές πινακίδες.
Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. -
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Κάτι που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρίες που σέβονται το παρελθόν τους.
Αυτό ξαναπές το μπας και ακουστεί προς Γαλλία μεριά...
Ξυνετε πληγες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
βρε citrovag κοίταξα τη διακήρυξη του πλειστηριασμού απο το site και λέει δεξιοτίμονη...
τι ισχύει για πες μας, γιατί θα ήταν καραμπινάτο 'λάθος' αν δεν είναι έτσι.Εγω ειχα βγει εξω στο διαλειμα μονο και μονο για να την δω δλδ να δω ποια ηταν ακριβως και επαθα πλακα οντως ηταν δεξιοτιμονη αλλα σε πολυ καλη κατασταση ηταν ενα χρωμα μπεζ καφε χρυσο κατι τετοιο με μπεζ σαλονι δεν θυμαμαι αν ηταν δερμα...
-
το τιμόνι στη λάθος πλευρά ίσως να εξηγεί τη χαμηλή τιμή.
Classic Mercedes-Benz Forum