-
Το Mercedes G παράγεται απο το 1979. Βέβαια μιας και έμεινε απαράλλαχτο μέχρι τα μέσα του 90 (κάπου εκεί δεν έγινε facelift?) καταλαβαίνετε ότι είναι πανεύκολο να το παρουσιάσεις για 79άρι... και σιγά μην καθίσουν στη ΦΙΛΠΑ να ψάχνουν αριθμούς πλαισίου
Το (ακόμη πιο μακρινό) όνειρο του νεοέλληνα για 'φτηνή μερσεντέ τζιπ' , και επιβατικό...κάτι μου λέει ότι είναι και diesel.
-
-
Τι θεϊκή αμαξάρα...
D-Jet ΜΗΝ δεις την συγκεκριμένη ταινία... -
HANGOVER!
Aπίστευτη ταινία, με υπερβολικά πολύ γέλιο.
Ειδικά οι φωτό στο τέλος.Πάντως και εγώ στεναχωρήθηκα με αυτά που τράβηξε η Merc, αλλά τουλάχιστον κινούνταν στο τέλος.
-
-
-
ωραια εε..?? και να πουλιοταν θ απουλιοταν ενα σκασμο λεφτα ...και ειναι και 230....
-
-
Φίλοι των Mercedes ,θα ήθελα να αγοράσω μια W114 ή W115 (κατά προτίμηση 230.6).Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές συμβουλές σχετικά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (δύσκολα σημεία, τιμές στην αγορά κ.τ.λ) ή αν γνωρίζει κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο που είναι προς πώληση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . -
τιμες μην ρωτας, πλεον ο καθενας ζηταει οτι θελει, για ενα 114-115, ενημερωτικα και μονο, υπαρχουν αυτοκινητα απο 1000ε με χρι 15000ε
σημεια προσοχης ειναι τα μασπιε στο σημειο που ενωνονται με τα φτερα
ο καθρεφτης του κινητηρα ( η λαμαρινα που βλεπεις οταν ανοιγεις το καπω, απεναντι σου)
τα λεκανακια μεσα στο χωρο αποσκευων (ανοιγοντας το πισω καπω, δεξια κι αριστερα, και ειδικοτερα κατω απ την ρεζερβα)
το πισω καπω απο την μεσα μερια, εκει που η λαμαρινα ειναι διπλη
η βαση που καθεται η μπαταρια
και sos σημειο οι 2 εμπρος θολοι, και ειδικοτερα το σημειο που καταληγουν τα φτερα των εμπρος τροχωνμηχανικα δυσκολο να βρεις προβληματα, σε αυτοκινητα που στεκονται στα ποδια τους......αντε κανενα ελατηριο αναρτησης πεσμενο, η απο ακινησια καμια τρομπα συμπλεκτη, κι αν ειναι αυτοματη να μην ''κλωτσαει'' στις αλλαγες
ηλεκτρικα.......ουδεν εκτος απ το κλασσικο ρολογακι στην μεση του πινακα οργανων, ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!!, αν εισαι τοσο ατυχος κι εχει και καμια καμενη λαμπα......
ταπετσαριες τελειες, αν εχουν διατηρηθει τα κλασσικα Mb tex, και ελεγξε το ανω σημειο των πισω καθισματων, καιγεται απ τον ηλιο αν μεινει πανω απο 20 χρονια στον ηλιο.....
για οτι αλλο θελησεις απο ανταλλακτικα(τοπους ανευρεσης καινουργιων και μεταχειρα σε διαφορες τιμες) ριξε συρμα
μια πολυ καλη, και το λεω ειλικρινα εχει για πουλημα ενας συμφορουμιτης που πριν καιρο ηταν στα χερια μου
η τιμη της δελεαστικοτατη, ενα κλικ πανω απ την αποσυρση........αξιζει απλα να το δεις -
viewtopic.php?f=9&t=35499
αν μου αρεσαν οι μερκ θα την επαιρνα! -
Kp61, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και ελπίζω να τις χρησιμοποιήσω κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσων αφορά την λευκή κυρία που πρότεινες με ενδιαφέρει πολύ και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον istorikos6.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τιμες μην ρωτας, πλεον ο καθενας ζηταει οτι θελει, για ενα 114-115, ενημερωτικα και μονο, υπαρχουν αυτοκινητα απο 1000ε με χρι 15000εσημεια προσοχης ειναι τα μασπιε στο σημειο που ενωνονται με τα φτερα
ο καθρεφτης του κινητηρα ( η λαμαρινα που βλεπεις οταν ανοιγεις το καπω, απεναντι σου)
τα λεκανακια μεσα στο χωρο αποσκευων (ανοιγοντας το πισω καπω, δεξια κι αριστερα, και ειδικοτερα κατω απ την ρεζερβα)
το πισω καπω απο την μεσα μερια, εκει που η λαμαρινα ειναι διπλη
η βαση που καθεται η μπαταρια
και sos σημειο οι 2 εμπρος θολοι, και ειδικοτερα το σημειο που καταληγουν τα φτερα των εμπρος τροχωνμηχανικα δυσκολο να βρεις προβληματα, σε αυτοκινητα που στεκονται στα ποδια τους......αντε κανενα ελατηριο αναρτησης πεσμενο, η απο ακινησια καμια τρομπα συμπλεκτη, κι αν ειναι αυτοματη να μην ''κλωτσαει'' στις αλλαγες
ηλεκτρικα.......ουδεν εκτος απ το κλασσικο ρολογακι στην μεση του πινακα οργανων, ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!!, αν εισαι τοσο ατυχος κι εχει και καμια καμενη λαμπα......
ταπετσαριες τελειες, αν εχουν διατηρηθει τα κλασσικα Mb tex, και ελεγξε το ανω σημειο των πισω καθισματων, καιγεται απ τον ηλιο αν μεινει πανω απο 20 χρονια στον ηλιο.....
για οτι αλλο θελησεις απο ανταλλακτικα(τοπους ανευρεσης καινουργιων και μεταχειρα σε διαφορες τιμες) ριξε συρμα
μια πολυ καλη, και το λεω ειλικρινα εχει για πουλημα ενας συμφορουμιτης που πριν καιρο ηταν στα χερια μου
η τιμη της δελεαστικοτατη, ενα κλικ πανω απ την αποσυρση........αξιζει απλα να το δεις+1 με προλαβε ο καπαπης
και κατι αλλο...μπορεις να την εχεις και σαν ιστορικο για εκδηλωσεις κλπ που ειναι πολλη ευχαριστη και ανετη..
αλλα αν χρειαστει γυρνας το κλειδι και πας Θεσσαλονικη για πλακα.... -
Τελείωσε αισίως η φανοβαφή στην κάθετο 8 σειρά ένα του 1968 μας!
(Είναι σαν την Kathy πρώτη σελίδα αυτού του Thread αλλά σε μπέζ.Έχει μπροστινά προσκέφαλα, υδραυλικό τιμόνι, και πράσινα τζάμια.
Θέλω να της φτιάξω καινούριο ουρανό.
Πως μπορώ να βρω πως ήταν το γνήσιο υλικό του ουρανού για να ξαναγίνει όπως ήταν?
Καμμιά ιδέα; -
Τσουχνικας λέγεται και είναι στην καβάλας αυτός είναι ο άνθρωπος σου ..! Μια ζωή μερσεντες φτιάχνει πρόσεξε ομως ψιλοτσιμπαει τις τιμές γιατί κάνει πολλή καλή δουλειά .δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μια βόλτα
-
Οκ θα περάσω μία βόλτα. Ευχαριστώ!
-
Αριστοκρατική
Mercedes . SE 250 Cabriohttp://www.carnet.gr/jigas.object/coop/ ... %25F3%25E7
-
Ερώτηση προς κάποιον γνώστη
Προσπαθώ να συντηρώ σχολαστικά και να κυκλοφορώ μια W201 που έχω του 1991. Το βασικό πρόβλημα μου είναι το A/C το οποίο χρησιμοποιεί φρέον R12. To προηγούμενο καλοκαίρι έκανα επισκευή στον συμπιεστή, αλλά πάλι μετά από κανένα δίμηνο η απόδοση έπεσε τραγικά. Εννοείται ότι έχει γίνει προσεκτικός έλεγχος του κυκλώματος για τυχόν διαρροές. Ξέρει κανείς κανένα μάστορα εντός Αττικής που να το κατέχει το άθλημα, γιατί η τελευταία επιλογή ψυκτικού δεν ήταν επιτυχής. Έστω ένα pm με κάποιον γνώστη...
-
Σου έστειλα πμ
-
Ευχαριστώ πολύ.
Classic Mercedes-Benz Forum