-
Nέα Σμύρνη?
-
Όχι, Χολαργός δίπλα στο Ιασώ General.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι, Χολαργός δίπλα στο Ιασώ General.Με πρόλαβες, αυτό είναι εκεί τουλάχιστον 10 χρόνια, βλέπω να γίνεται σκραπ...
-
Ενδιαφέρον,
ενα μπλέ που υπήρχε σε μια έκθεση της Συγγρού 4-5 χρόνια πουλήθηκε 1000 ευρώ πριν κανα 3μηνο. -
Τι έχουμε εδώ?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ενδιαφέρον,
ενα μπλέ που υπήρχε σε μια έκθεση της Συγγρού 4-5 χρόνια πουλήθηκε 1000 ευρώ πριν κανα 3μηνο.γιαννη, τα τουρινγκ εχουν ιδια αναρτηση με τις υπολοιπες?
-
Ναι! νομίζω πως είναι ίδια!
-
-
Citroen CX athena με μηχανή peugeot-renault-volvo.Είναι τα λιγότερο ζητούμενα CX που κυκλοφορούν λογώ μηχανής.Βγάλτε κανένα που να έχει MANG μηχανή (Μ20 Μ22 Μ23 Μ25)!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ενδιαφέρον,
ενα μπλέ που υπήρχε σε μια έκθεση της Συγγρού 4-5 χρόνια πουλήθηκε 1000 ευρώ πριν κανα 3μηνο.Μόνο χιλιάρικο;; εγώ όταν τον ρώτησα που είχε πει 3.500€...
Αυτός είχε μεταξύ άλλων και δύο Αουτο Γιούνιον που τα έδινε 1000€ το ένα (το ασπρόμαυρο είχε παίξει και στη διαφήμιση του Toyota Corolla Verso).
Είχε στη βιτρίνα ένα καλό πορτοκαλί κιούπελβάγκεν (ούτε που θυμάμαι τι μου είχε πει για τιμή) -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Ενδιαφέρον,
ενα μπλέ που υπήρχε σε μια έκθεση της Συγγρού 4-5 χρόνια πουλήθηκε 1000 ευρώ πριν κανα 3μηνο.Μόνο χιλιάρικο;; εγώ όταν τον ρώτησα που είχε πει 3.500
-
Σήμερα στην Υμηττού με πωλητήριο! Αν κάποιος ενδιαφέρεται, το τηλ. είναι 6944966361.
Επίσης στου Ζωγράφου είδα ένα Rekord με πωλητήριο 'πωλείται εντός 15 ημερών' (αυτό βρωμάει ότι δε θέλει να πληρώσει σήμα και μάλλον θα πάει για απόσυρση). Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί, αν κάποιος ενδιαφέρεται να ξαναπεράσω να σημειώσω τηλέφωνο.
-
Παιζει για το σημα
-
Σήμερα στην Υμηττού με πωλητήριο! Αν κάποιος ενδιαφέρεται, το τηλ. είναι 6944966361.
Επίσης στου Ζωγράφου είδα ένα Rekord με πωλητήριο 'πωλείται εντός 15 ημερών' (αυτό βρωμάει ότι δε θέλει να πληρώσει σήμα και μάλλον θα πάει για απόσυρση). Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί, αν κάποιος ενδιαφέρεται να ξαναπεράσω να σημειώσω τηλέφωνο.
Είναι το ίδιο που είχε δει ο istorikos6 πριν λίγο καιρό...
Το Rekord τι έλεγε; Αν ήταν καλό δεν σημειώνεις το τηλέφωνο; Ποιά σειρά ήταν;
-
Rekord C. Καλούτσικο μου φάνηκε. Θα ξαναπεράσω αύριο κάπου εκεί θα είναι (το τηλ. ήταν τοπικό). Θα βγάλω και φωτό.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Rekord C. Καλούτσικο μου φάνηκε. Θα ξαναπεράσω αύριο κάπου εκεί θα είναι (το τηλ. ήταν τοπικό). Θα βγάλω και φωτό.4πορτο..??
-
Ναι 4πορτο. Για το 403 πόσα ζητούσε?
-
4000 νομιζω εχει και αιρ κοντισιον και το εχει απο κανουριο
-
Το είχε και αγγελία. Νάτη:
PEUGEOT 403 1.500 cc, μοντ. '66, κλιματισμός, ηλεκ. παράθυρα, σε άριστη κατάσταση, πολλά ανταλλακτικά, κ.λπ., τιμή 4.000 ευρώ 6944/966361, 210/8954893
Πολύ περίεργα μας τα λέει. Ηλεκτρικά παράθυρα; κλιματισμός;
-
NIGA Ο κλιματισμος παιζει . Τα ηλεκτρικα παραθυρα ομως , αν υπαρχουν , αφτερ
Classic Safari