-
Πορτες και ζαντες απο Μερκ 123 ...
-
Ο χρήστης Geochri έγραψε:
Ομορφο και καλοδιατηρημένο αμερικάνικων προδιαγραφών Audi 100 αυτόματο, δίπορτο στη Λ. Καβάλαςhttp://xs.to/xs.php?h=xs744&d=09441&f=2 ... 11_465.jpg
edit : Ξεψαχνίζοντας το safari στη σελίδα 172 είδα το παραπάνω αυτοκίνητο ΑΚΡΙΒΩΣ ,σε παλιά φωτογραφία ,όταν το είχε άλλος χρήστης (tsargy)...Μικρός που είναι ο κόσμος
Τι μου έκανες τώρα???
Αν τον πετύχει κανείς, θέλω το τηλέφωνό του...Τα πρώτα καγκουριλίκια της ζωής μου έχω κάνει με αυτό..
Κατέβαινα την Πανεπιστημίου, βράδυ με 70 μιλια, έκοβα και έβαζα 2α με τέρμα γκάζι (ήταν αυτόματο) και με άκουγε όλη Ομόνοια να μπαίνω στην 3η Σεπτεμβρίου, το 1979...
Κάθε 4000χλμ αλλάζαμε τακάκια και κάθε 5-6 αλλαγές τακακιών, αλλάζαμε δίσκους (πάνω στα ημιαξόνια)
Οι ζάντες που του έχει βάλει είναι απαράδεκτες, αλλά αυτό (αν είναι το μόνο κακό) διορθώνεται... -
Αργύρη είναι το ίδιο αυτοκίνητο;
-
Μα ακριβώς το ίδιο...
Το είχα πουλήσει το 85, 500.000 δρχ, όταν έφυγε για Αμερική ο πατέρας μου, γιατί δεν γινόταν να κρατηθεί, λόγω τεκμηρίων (1900 κε).
ΕΡ 1468, απο τους αριθμούς που δεν ξεχνάω.
Μακάρι να βρω το τηλ. του και να δω τις προθέσεις του.
Μου έφτιαξε την νύχτα. -
Σπάνια τύχη που το πέτυχε Geochri! Από την πίνακίδα δεν μπορείς να τον βρεις;
-
Δεν ήξερα καν, ότι υπάρχει ακόμα, γιαυτό έπαθα...
Θα το κοιτάξω με την πινακίδα, άλλωστε υπάρχουν και άλλες παράμετροι. πχ. να έχει αφήσει το αυτόματο σασμάν, να μην έχει αλλάξει κινητήρα, πράγμα δύσκολο γιατί το πούλησα με 175,000 μίλια και μετά από ένα ρεκτιφιέ.
Πάντως θα το κοιτάξω. Και εγώ να μην το πάρω (αυτή την εποχή, πρέπει να ετοιμαστεί το σπίτι), μου αρκεί να το έχει κάποιος που το γουστάρει, αν είναι και από εμάς, ακόμα καλύτερα, γιατί θα το κάνω και μιά βόλτα. -
Χαίρομαι που εντελώς τυχαία και χάρην παρατηρητικότητας( ουτε εγώ ξεχνάω εύκολα)δημιούργησα ανάμεικτα συναισθήματα στον tsargy.Κάποτε στην οικογένεια είχαμε ένα τέτοιο ίδιο ακριβώς ,αλλά λευκό..Μου έκανε εντύπωση που ξανααντίκρυσα το ίδιο σουλούπι μετά από χρόνια δίπλα μου στο τελευταίο φανάρι της Λ.Καβάλας, στο Δαφνί.Αυτόματο πρέπει να ήταν, γιατί τον άκουσα κατά την εκκίνηση.Το οδηγούσε ένας κύριος 60-65 ετών, το αμάξι ήταν με μια γρήγορη ματιά πολύ καλό και σκέφτηκα να τον ρωτήσω πολλά αλλά χάθηκε στην κίνηση..λίγο παρακάτω το είδα σταματημένο στα κιόσκια του δήμου Χαιδαρίου, αλλά είχα δουλειά και έπρεπε να συνεχίσω..
Tsargy νομίζω ότι τον βρίσκεις πανεύκολα, καλή επιτυχία όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σου -
Πωπω απο τα απιστευτα... Ευχομαι αργυρη να το κυνηγησεις το θεμα και να γινει με λογικοκοστος παλι δικο σου. Κι εγω ειχα βαλει καποτε μια δημοσιευση οτι ψαχνω το talbot της οικογενειας που ειχε φερει ο παππουλης μου απο την αγγλια..
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ψαχνω το talbot solara που ηταν στην κατοχη της οικογενειας μου απο το '97 μεχρι το φθινοπωρο του 2007. Αν καποιος το βρει ας το πει,πιθανον να βρισκεται καπου στο γαλατσι. Παρτε και φωτο.Τωρα που μεγαλωσα το θελω πισω. -
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
ευτυχώς έπιασε ψύχρα και γυρίσαμε, μακρύ το καλοκαίρι φέτος,
πάντως μην νομίσετε ότι όλο αυτόν τον καιρό ήμουν ξάπλα στην παραλία, 'δούλεψα' κιόλας
Fiat 128 3p
Fiat 126 Personal
Mg B (προς πώληση)
Toyota Corolla L/B
http://img127.imageshack.us/gal.php?g=dsc00567y.jpg
Έχει και συνέχεια...αυτο ειναι το corolla μου!!!το mg για οσους ενδιαφερονται ειναι στ 13000 και δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση το φιατακι υπαρχει εκει χρονια!!!!
-
Toyotαίοι συγκινηθείτε
μιλάμε είναι άψογο, ο τύπος σίγουρα το χρησιμοποιεί κανονικά, μιας κι έχει εγκαταστήσει και LPG
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχει εγκαταστήσει και LPG -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Toyotαίοι συγκινηθείτε
μιλάμε είναι άψογο, ο τύπος σίγουρα το χρησιμοποιεί κανονικά, μιας κι έχει εγκαταστήσει και LPG
στο λιμάνι μπαίνει μόνο του η χρειάζεται βοήθεια ρυμουλκού.
-
Κακε
Το σηκωνει με κλαρκ
-
μάλλον γερανογέφυρα θέλει
-
Γιατι γινεσαι κακος τωρα
-
-
έχετε σκάσει απ τη ζήλια σας που είναι στην πένα έτσι?
Αν έχω χρόνο το σκ θα πάω για τρολαρισμα -
Ξερογλειφεσαι βλεπω
-
-
OPEL MANTA dodge charger
Classic Safari