-
Εντόπισα σε χωριό κοντά στον Πύργο κίτρινο κατρελάκι σε πολύ καλή κατάσταση,το οποίο κυκλοφορεί καθημερινά ο ιδιοκτήτης του.
-
Χτες πέτυχα Πονυ λίγο πρίν την Κατεχάκη εν κινησει σε μέτρια κατάσταση αλλα σαφώς φαινόνταν οτι το αμάξι ειναι καθημερινα 'εργάτης' υδραυλικου. Δυστυχως δε πρόλαβα να βγάλω φωτο.
-
Πω πω , ελα βρε φιλαρακι .........
Γιατι μας το εκανες αυτο ..........
Και !!! αυτο το κλασικο σπανιο οχημα , και δεν το προλαβες ?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Χτες πέτυχα Πονυ λίγο πρίν την Κατεχάκη εν κινησει σε μέτρια κατάσταση αλλα σαφώς φαινόνταν οτι το αμάξι ειναι καθημερινα 'εργάτης' υδραυλικου. Δυστυχως δε πρόλαβα να βγάλω φωτο.Δυστυχως
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πω πω , ελα βρε φιλαρακι .........Γιατι μας το εκανες αυτο ..........
Διακρίνω ένα υφέρποντα ελιτισμό και μία δόση ειρωνίας στην απάντησή σας,που δεν συνάδει με το δημοκρατικό πνεύμα μιας δημόσιας συζήτησης.Παρακαλήσθε να επανέρθετε στην τάξη αγαπητέ μου.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Πω πω , ελα βρε φιλαρακι .........
Γιατι μας το εκανες αυτο ..........
Διακρίνω ένα υφέρποντα ελιτισμό και μία δόση ειρωνίας στην απάντησή σας,που δεν συνάδει με το δημοκρατικό πνεύμα μιας δημόσιας συζήτησης.Παρακαλήσθε να επανέρθετε στην τάξη αγαπητέ μου.
Δεν θα το ελεγα ως υφερποντα ελιτισμο , κατα τα αλλα αξιαγαπητε συμφωρουμιστα scouderie .........
Υπερμετρη συγκινησιακη παρορμηση μπορει ......... κι αυτο (ισως θα πρεπει να με συγχωρεσεις ) ωφειλεται στις ειδικες αυτες ημερες ,ακουγοντας και την Αλεκα μας , πως να αντεξω στον πειρασμο της φαντασιας ενος εργατη πονυ υδραυλικου , χωρις μια χειροπιαστη φωτογραφια .
-
Λιγα λογια για τα μικρα μου ΠΟΝΥ
-
Ας είναι ingeniere.Για την Αλέκα μας και μόνο.
-
Συγνωμη αγαπητε μου , αλλα εδω δεν μιλαμε για τα ελιτιστικα πονυ της συλλογης σας ....
Μιλαμε για ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΝΥ !
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ας είναι ingeniere.Για την Αλέκα μας και μόνο.Ευχαριστω
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Συγνωμη αγαπητε μου , αλλα εδω δεν μιλαμε για τα ελιτιστικα πονυ της συλλογης σας ....Μιλαμε για ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΝΥ !
Ασχολιαστο ...
-
-
-
-
Πήγα στο Παγκράτι και έπαθα πλάκα! Δεν προλάβαινα να κοίτάξω γυρω μου, παντού κλασικά!!! Να μερικά που πρόλαβα να τραβήξω (μέχρι που μου λέει ο Γιώργος: Μπαμπά μήπως το παράκανες λίγο; ) Τα καλύτερα μου ξέφυγαν γιατί ήταν εκ κινήσει!!!
-
Το καημενο το ΡΟΝΥ, η γερη στουκα εφαγε η οποιος το κανε ανακατασκευη εβαλε ο,τι ανταλλακτικα βρηκε
-
Niga που να πας και στον Κολωνό στα στενά κάτω απο τη Λιοσίων,προς Κωνσταντινουπόλεως.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
(μέχρι που μου λέει ο Γιώργος: Μπαμπά μήπως το παράκανες λίγο; )(πάει το έχασε ο μπαμπάς, θα σκεφτόταν...)
-
-
Τη rolls την εχω δει κι εγω αλλα ημουν εν κινησει..Ποιος ξερει τι μεγαλεια εχει ζησει.. εχει και 'ειδικες' πινακιδες..
Classic Safari