-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To ότι προγραμματίστηκε στην ημερομηνία της Ριτσώνας προφανώς δεν έδωσε σε κανέναν από την διοργάνωση τροφή για προβληματισμό σε πια εκδήλωση θα πήγαινε ο κόσμος, αν ήταν την επόμενη ή την προηγούμενη εβδομάδα ο κόσμος στο Τατόϊ θα ήταν πολλαπλάσιος, αλλά όταν προγραμματίζονται εκδηλώσεις μέσα στην Αττική την ίδια ημέρα που σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον κόσμο, αυτό ή από βλακεία γίνεται ή για να μετρήσουν κάποιοι τις δυνάμεις τους στις διοργανώσεις, το φτωχό μου το μυαλό αυτό μου λέει, μια ζωή στο διαίρει και βασίλευε, έκτακτα !Για αρκετούς είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να είμαστε ακόμα 5 χρόνια πρίν, ακόμα πιο έκτακτα !
Αναφέρονται και στο Goodwood ανερυθρίαστα, α ρε καημένοι.
Εισαι παντελως απληροφορητος και δημιουργεις εντυπωσεις. Η ΡΙΤΣΩΝΑ προγραμματιστηκε ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ. Το τατοι εχει προγραμματιστει απο περυσι!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΓΩΝΕς ΟΜΑΕ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Συνέπεια όλων των-ορθότατων-παραπάνω είναι αυτό Αλέξανδρε:
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Γκούντγουντ φυσικά δεν ήταν αλλά εδώ που τα λέμε μην τα ρίχνουμε όλα στην οργάνωση, εδώ και 10 χρόνια που παρακολουθώ το άθλημα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι (κάθε 3-4 χρόνια αλλάζουν αμάξι μερικοι). Αν δεν έρθουν συμμετοχές με εντυπωσιακά αυτοκίνητα (που ακόμα υπάρχουν εδώ) δεν πρόκειται να έχει ποτέ περισσότερο ενδιαφέρον από ότι τώρα.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο αρνητικά σχολιάστηκαν απο πολλούς, γνώστες και μη, οι συμμετοχές 'εκτός τόπου και χρόνου' Κρίμα δεν είναι πέντε-έξι αυτοκίνητα να χαλάνε το καλό κλίμα που δημιούργησαν όλα τα υπόλοιπα?
Κατα τα άλλα το θετικό σε σχέση με πέρυσι ήταν το πιο σφιχτό πρόγραμμα,χωρίς καθόλου κοιλιές. Νομίζω όμως ότι αν είχε επιλεγεί άλλη ημερομηνία θα το είχαμε ευχαριστηθέί ακόμη περισσότερο...πολλή ζέστη!
-
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται και να μιλήσω εκ των ΕΞΩ και όχι εκ των έσω...
Ήρθα στις 10 το πρωι, ήμουν τυχερός και βρήκα μια θέση (ορθίου) στο κάγκελο, ακριβώς στην είσοδο της ειδικής εξέδρας. Είδα πάρα πολλούς να έρχονται χωρίς πρόσκληση, να παίρνουν ένα τηλέφωνο και να έρχεται ή τηλεφώνημα ή ένας τύπος με μηχανάκι και να τους δίνει πάσο...Οι κερκίδες δεν ήταν άδειες...κάποια στιγμή γέμισαν...
Δεν μου άρεσε η αντίθετη κίνηση σε σχέση με το γνωστό Τατόι όλων των ετών...δεν μπόρεσα να καταλάβω και τον λόγο. Ενώ πήγα εκεί όπου θα μπορούσα να δω την έξοδο της στροφής και την αρχή της ευθείας, βρέθηκα στο τέλος.
Η παρουσίαση του αυτοκινήτου του Κορρέ, δεν παρουσίασε καμμιά απο τις δυνατότητες του...λίγο απο το ένα, λίγο απο το άλλο...
Τα μεγάφωνα (ντουντούκες) ήταν κοντά σε αποστάσεις με αποτέλεσμα να ακούς (μιλάω για την εξέδρα) τρία διαφορετικά σε τρεις χρόνους...με λίγα λόγια: άκουγες αλλά δεν καταλάβαινες...Επίσης αν έπιανες μια θέση στο κάγκελο για να βλέπεις, τότε δεν ρίσκαρες να την χάσεις για να κάτσεις σε μία τέντα ή να κατουρήσεις...άρα το τσάι και το νερό, κακό θα έκαναν...Χάθηκε το πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να έρχεσαι στην θέση του θεατή ώστε να τα εντοπίζεις αυτά...Αυτό άλλωστε είναι το μυστικό μίας πετυχημένης διοργάνωσης θεάματος.
Έφυγα στις 2 παρά και δεν είχαν φύγει ακόμα τα κάγκελα...Έφυγα μετά απο 4 ώρες χωρίς να δω αυτοκίνητα και φίλους...
Τα καλά:
Καλή οργάνωση, παρά τις καθυστερήσεις, καλή καθοδήγηση για να φθάσεις στο πάρκινγκ. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε και σίγουρα χρήζει βελτίωσης, γιατί είδα πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν τις αναμνήσεις τις δικές μου απο το Τατόι, να φεύγουν αμέσως μόλις είδαν τα Πόρσε...εκεί χρειάζεται η βελτίωση...Θα προτιμούσα:
Αντί να δίνω 5€ για καπελάκι, να δίνω 5€ για μία αριθμημένη, σκεπαστή και υπερυψωμένη θέση (την οποία δεν θα μπορώ να χάσω αν σηκωθώ) και αν θέλω, να δίνω και άλλα 5 για καπελάκι...
Μεγαλύτερο κέρδος θα είχε, αν διέθετε και καμμιά 200-300αριά ακόμα τέτοιες (έστω ικριώματα).
Να είχε μελετημένο ήχο, ώστε να μπορώ να ακούω.
Μετά απο κάθε τύπο αγώνα, θα μπορούσαν τα αυτοκίνητα που δεν θα ξανατρέξουν να πάνε σε άλλο χώρο υπό μορφή εκθεσιακού (εκτός πιτς) ώστε κάποιος που δεν ήθελε να δει προπολεμικές μοτοσυκλέτες (για παράδειγμα το λέω) να τρέχουν, να μπορεί να χαζεύει ό,τι θέλει και του τραβάει το ενδιαφέρον.Δεν μετάνοιωσα που πήγα...θα πάω και το 2014 (νάμαστε καλά), αλλά αν δεν έχει αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο, δεν θα πάω το 2015...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η γνώμη μου ως θεατής είναι ότι έκαναν μια καλή προσπάθεια.
Ο κόσμος ήταν αρκετός παρά τη ζέστη (αν και όχι υπερβολική γιατι καναδυό φορές έβγαλε συννεφάκια) αλλά ήταν κάτι κορίτσια εκει πέρα που μας κερνούσαν συνέχεια μπισκότα, κρύο τσάι, γκοφρέτες, παγωτά κλπ κλπ.προφανως εννοεις αυτα....
αισχος.....ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αυτά τα κορίτσια ήταν για τους VIPS όχι για εμάς (πόπολο).
Τα κοριτσια ηταν της Ducati.
Εδω τις βλεπετε να περπατουν απο το χωρο των μηχανοβιων μεσα απο τα πιτ των αυτοκινητων για να παρουν σουβλακι απο την καντινα, γιατι τις εκοψε λορδα.
Μιλαμε οτι περασαν την ωρα που γιναταν ο αγωνας των 'εως 1600' και 'κλασαμε' τον αγωνα και χαζευαμε τα γκομενακια. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Θα παρακαλεσω ειδικα αυτοι που δεν ηταν εκει, να μην κρινουν χωρις να εχουν αμεση γνωμη.Για να το ελαφρύνω, θα σου απαντήσω με την παροιμία 'Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα', καθότι θεατής δεν ήμουν ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσύ.
Έκρινα σωστό να μεταφέρω, σχεδόν αυτολεξεί, τις παρατηρήσεις ενός όχι φανατικού φίλου του αυτοκινήτου που βρέθηκε εκεί μετά από δική μου παραίνεση, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση του event την επόμενη φορά. Δώστε σε αυτές τη βαρύτητα που εσείς νομίζετε. Τίποτα περισσότερο.
Ο χωρος ηταν χωρισμενος χονδρικα στα δυο. Απο τη μια τα πιτ, στη μεση η πιστα και απο την αλλη ο χωρος θεατων (αντικρυστα)
Αυτό είναι που κατά βάση μου δημιουργεί απορία και η ερώτηση δεν αφορά μόνο το Μιχάλη.
Έτσι γινόταν πάντα στο Τατόι; Το λέω διότι αυτή η διαμόρφωση ίσχυε και σε έναν αγώνα ταχύτητας που είχα παρακολουθήσει εκεί πριν λίγα χρόνια (τότε που ο Τζέκος εμβόλισε ένα BTCC του Χαλκιόπουλου στη 2η εκκίνηση - άλλη φορά δεν έχω πάει). Γιατί δεν μπορεί ο θεατής να κινηθεί περιμετρικά της πίστας και να βρεθεί σε ελεγχόμενο χώρο πίσω από τα πιτς ή να διαλέξει κάποια στροφή να παρακολουθήσει σε προεπιλεγμένα σημεία; Χώρος υπάρχει.
-
εεε θα πω και γω την αποψη μου (που ειμαι και γκρινιαρης)
Πιο καλα απο περσι !!!!μπραβο τους ,ας μην ξεχναμε οτι ειναι η δευτερη τετοιου ειδους εκδηλωση .
Καπελακια δωρεαν μοιραζαν παντου ,παγωτα lipton ουτε πεινασαμε ουτε διψασαμε οπως περσι , τα καγκελα πιο κοντα αρα βλεπαμε .
Προσωπικα πηγα με τα παιδια μου οπου κανανε μια ποδηλαταδα στο parking και εγω χαζεψα οσο μπορουσα τα αυτοκινητα .Ακουστηκαμε και τα περσινα λαθη και η ταλαιπωρια των θεατων μειωθηκε !!!!στο κατω κατω τατοι πηγαμε οχι για μπανιο , ειναι σαν να λεμε πηγαμε ακροπολης και περνουσε ο loeb και με σκονισε και μετα να κατηγορουμε την ΟΜΑΕ για αυτο
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ενδιαφερουν ομως εμας. .Και καλά κάνετε και σας ενδιαφέρουν, δεν είπα το αντίθετο. Απλά ως θεατής αυτά δεν έφτασαν στα μάτια μου και τα αφτιά μου.
Γιατι κανεις δεν μας προφυλασσει τηρωντας τους κανονισμους. Κι αν εσυ ειχες ακουσει τα οσα ακουσα εγω περυσι, δεν θα ξαναπατουσες σε τετοια σφηκοφωλια με σφηκες που τσιμπανε απο μακρυα οταν εισαι ανισχυρος κι απων! (Αυτο δηλαδη που εκανα φετος,δεν ξαναπατησα)
Και καλα εκανα, οπως αποφεικνυεται, γιατι και παλι οι κανονισμοι πηγαν περιπατο
Αν δεν φροντισει η αρχη να τηρηθουν οι κανονισμοι, τα 'καφενεια' θα συνεχισουν το θεαρεστο θαψιμο τους, κι εμεις θα ειμαστε παντα εκτεθειμενοι.
Στο ιστορικο περυσι παρακαλεσα Εγγραφως την οργανωτικη επιτροπη, τους τεχνικους εφορους και την ΟΜΑΕ, αν κανω καλη επιδοση , ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ, να κανουν φυλλο και φτερο τ αυτοκινητο μου, ωστε να με προστατεψουν (αν ειναι νομιμο) ή να με αποκλεισουν (αν ειναι παρανομο).
Εκανα την καλη επιδοση, τους ξαναπαρακαλεσα στον τερματισμο, με εγραψαν, κι οι περισσοτεροι απο εσας γνωριζετε τι θαψιμο εχω φαει και ποσα κυβικα λεγεται οτι ειναι τ αυτοκινητο μου.
Ετσι, πως να διορθωθουν φιλε μου τα πραγματα?Έχετε απόλυτο δίκιο ως προς την αυστηρότητα τήρησης των κανονισμών εφόσον συμμετέχετε σε ένα τέτοιο παιγνίδι.
Δυστυχώς, εκεί που βλέπουμε, προφανώς, διαφορετικά τα πράγματα είναι ως προς τη σοβαρότητα (κατ'επέκταση, ειδικά στα σπόρτινγκ και τα χρήματα που δαπανάτε) με την οποία βλέπετε το θεσμό, η οποία θυμίζει την αιώνια διαμάχη του επαγγελματικού από το ερασιτεχνικό άθλημα.
Υποτίθεται ότι η χαρά στο ιστορικό είναι ότι ακριβώς έχει αποβληθεί ο 'κακός' ανταγωνισμός (στο ρεγκιουλαριτέ τους λέμε κυπελλάκηδες) προς όφελος του θεάματος και της νοσταλγίας για τις παλιές μηχανές (το καλό πρόσωπο του ερασιτεχνισμού - ρίχνει και το κόστος ). .Για την ιστορία καμένος είμαι και εγώ από λέσχες και σωματεία με ανταγωνισμούς και μπηχτές που πληγώνουν απο φιλόδοξους ανθρώπους, οι οποίοι μη γνωρίζοντας που να στρέψουν τη φιλοδοξία τους ανήγαγαν το χόμπυ τους σε σοβαρό ζήτημα. Το είδα, το βαρέθηκα, αποφάσισα να το αγνοήσω για τη δική μου ηρεμία και έκτοτε κάνω το χόμπυ μου στο μέτρο που θέλω και όπως γουστάρω.
Σήμερα, λοιπόν, πήγα με τη γυναίκα μου να χαζέψουμε στη σφηκοφωλιά, που λέτε και εσείς (εμένα να δείτε τί τάσεις για εμετό μου φέρνουν κάτι τύποι εκει μέσα _για άλλους λόγους από εσάς) και περάσαμε καλά. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
To ότι προγραμματίστηκε στην ημερομηνία της Ριτσώνας προφανώς δεν έδωσε σε κανέναν από την διοργάνωση τροφή για προβληματισμό σε πια εκδήλωση θα πήγαινε ο κόσμος, αν ήταν την επόμενη ή την προηγούμενη εβδομάδα ο κόσμος στο Τατόϊ θα ήταν πολλαπλάσιος, αλλά όταν προγραμματίζονται εκδηλώσεις μέσα στην Αττική την ίδια ημέρα που σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον κόσμο, αυτό ή από βλακεία γίνεται ή για να μετρήσουν κάποιοι τις δυνάμεις τους στις διοργανώσεις, το φτωχό μου το μυαλό αυτό μου λέει, μια ζωή στο διαίρει και βασίλευε, έκτακτα !
Για αρκετούς είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να είμαστε ακόμα 5 χρόνια πρίν, ακόμα πιο έκτακτα !
Αναφέρονται και στο Goodwood ανερυθρίαστα, α ρε καημένοι.
Εισαι παντελως απληροφορητος και δημιουργεις εντυπωσεις. Η ΡΙΤΣΩΝΑ προγραμματιστηκε ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ. Το τατοι εχει προγραμματιστει απο περυσι!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΓΩΝΕς ΟΜΑΕ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για να ξεκαθαρίσω, σε ότι αναφέρομαι παρακάτω δεν έχουν μομφή επί προσωπικού, αλλά αφορούν την οργάνωση και των 2 αγώνων και τους υπεύθυνους αυτής.
Έχετε κύριε απόλυτα δίκηο, είμαι απληροφόρητος, και γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει σαν θεατή ποιός αγώνας προγραμματίστηκε 1ος και ποιός 2ος ? Ο θεατής δεν πρέπει να μπαίνει σε τέτοια διλήματα γιατί απλά δεν τον αφορούν.
Το ότι παραπλήσιοι αγώνες με το ίδιο ενδιαφέρον όμως προγραμματίζονται την ίδια ημέρα ( δεν τους προγραμμάτισα εγώ ο απληροφόρητος ) διχάζοντας τους θεατές και τους αγωνιζόμενους ( σιγά μην είμαστε και τόοοοοσι πολλοί πια ) που πρέπει να επιλέξουν τον ένα και να χάσουν τον άλλο, δείχνει να μη σας αφορά καθόλου, μα καθόλου, αρκεί να δείξετε εσείς οι οργανωτές την πυγμή σας ο ένας στον άλλο.
Αυτό εμάς σαν θεατές δεν μας αφορά διόλου, μας αφορά που δεν μπορούμε να δούμε τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα γιατί η φιλοφοξία ? μισαλοδοξία ? πονηριά ? συμφέρον ? ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κρύβει η ψυχή του Έλληνα διοργανωτή αγώνων, έχει μοιράσει στα δύο τον μικρό αριθμό των θεατών αλλά και των αγωνιζωμένων που και αυτοί έπρεπε να αποφασίσουν που να πάνε, χαρακτηριζόμενοι κιόλας από τους οργανωτές, ότι αφού δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας και θα σου δείξουμε εμείς, ή κάνω λάθος ?
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, αυτά που σας λέω για την οργώνωση των ημερομηνιών ισχύουν και για την διοργάνωση της Ριτσώνας, και τελειώνω λέγοντας ότι ως διοργανωτές στα μάτια μου έχετε αποτύχει αμφότεροι, έπρεπε να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι σαν διοργανωτές ενός ταλαιπωρημένου σπόρ και να βρείτε μαζί ημερομηνίες ( εμένα τον θεατή δεν με αφορά ποιός θα κάνει το 1ο βήμα και ποιός θα ρίξει τη μύτη του κάνοντας ένα τηλεφώνημα για το θέμα ) ώστε κερδισμένο να βγεί το σπόρ και όχι 2-3-5 άτομα ή λέσχες, γιατί χωρίς εμάς τους θεατές θα τρέχετε μόνοι σας, εσείς και το καφενείο σας.
Τώρα ποιός αγώνας είχε προγραμματιστεί 1ος χρονικά και ποιός 2ος, δεν μπορώ να το ξέρω αφού δεν περιδιαβαίνω τους διαδρόμους των λεσχών, ξέρω όμως ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τον έχουν αρρωστήσει βαρειά εδώ και πολλά χρόνια, αυτό εισπράττω εγώ ο θεατής που δεν θέλει να εμπλακεί πουθενά, και αυτή είναι η 1η και τελευταία φορά που ήρθα σε επαφή με κάτι περισσότερο από το απλό θέαμα, όσο για τις εντυπώσεις που είπατε ότι δημιουργώ, εγώ δεν μοίρασα ούτε δίχασα τον κόσμο και τους αγωνιζομένους αν θα πάνε βουνό ή αεροδρόμιο, έτσι δεν είναι ?
Όσο για το ότι δεν γίνονταν αγώνες πριν από 1 μήνα, πάλι εγώ ο θεατής δεν ευθύνομαι, ξέρετε καλύτερα ποιοί ευθύνονται και για αυτό, καλούμαι δηλαδή σαν θεατής να δώσω συγχωροχάρτι και να πω ευχαριστώ που γίνονται πάλι αγώνες ? Μα τα μαγαζιά δεν άλλαξαν ούτε διοικήσεις, ούτε νοοτροπία, ούτε τίποτα, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου, η δυσαρέσκεια είναι παντού διάχυτη μόνο οι υπεύθυνοι δεν την βλέπετε.
ΟΚ, ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την κακοπιστία μου, για την παραπληροφόρηση μου και για τις εντυπώσεις που θέλησα.... να δημιουργήσω, δεν θα το ξανακάνω γιατί η ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα αυτού του είδους με διαδρομές άγνωστες είναι ψυχοφθόρα όταν η μία πλευρά δεν επικοινωνεί με την άλλη, περιμένω την επόμενη φορά να έχουμε 3-4 διοργανώσεις ταυτόχρονα και να τρέχουμε όπως από ειδική σε ειδική για να τα δούμε όλα.
Παναγιώτης
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To ότι προγραμματίστηκε στην ημερομηνία της Ριτσώνας...Αγαπητε Παναγιωτη, αυτο εγραψες και αμα το διαβασει καποιος εκτος χωρου θα καταλαβει οτι πηγε η Φιλπα και εβαλε αγωνα πανω στη Ριτσωνα, ενω εγινε ακριβως το αντιθετο.
Λοιπον, σας πληροφορω οτι την ημερα που ανακοινωθηκε η Ριτσωνα ημουνα μπροστα στο γραφειο του Προεδρου της Φιλπα που σηκωσε τα τηλεφωνα και αρχισε να παιρνει Ομαε και ΑΛΑ για να ζητησει αλλαγη. Το Τατοι δεν μπορουσε να αλλαξει λογω Πολεμικης Αεροποριας. Τελικα Ομαε & ΑΛΑ δεν εκαναν την αλλαγη γιατι προφανως δεν τους ενδιεφεραν τα ιστορικα.
Οι ιστορικοι εδειξαν την προτιμηση τους και το θεμα για τους αγωνιζομενους τελειωνει εδω.Θα μου πεις 'οι θεατες'?
Τι να σου πω φιλε μου? Τελικα την παταει ο 'αμαχος πληθυσμος...'Φιλικα,
Μιχαλης.ΥΓ: τα νευρα μου οφειλονταν στο οτι δυστυχως γραφτηκαν πολλες ανακριβειες. Καλως ή κακως το 4Τ δεν ειναι απλο φορουμ αλλα παιζει μεγαλο ρολο στο χωρο και μας διαβαζει κοσμος. Γο αυτο παρακαλω να ειμαστε προσεκτικοι με αυτα που γραφουμε. Οχι μονο εσυ,αλλα κι εγω. ΟΛΟΙ μας!
-
ΟΚ Μιχάλη ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, σέβομαι τον ρόλο σου όμως κρατώ την άποψη μου, τη γενική για τα δρώμενα στο σπόρ, τίποτε άλλο από εμένα, ευχαριστώ και πάλι για το βήμα που δόθηκε να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου, και ομολογώ ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα αλλάξει κάτι, η νοοτροπίες είναι που δεν αλλάζουν, εύχομαι να διαψευστώ κατά 100%, τότε μόνο θα είμαι καλά, όταν είμαι εγώ το λάθος.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για την ιστορία καμένος είμαι και εγώ από λέσχες και σωματεία με ανταγωνισμούς και μπηχτές που πληγώνουν απο φιλόδοξους ανθρώπους, οι οποίοι μη γνωρίζοντας που να στρέψουν τη φιλοδοξία τους ανήγαγαν το χόμπυ τους σε σοβαρό ζήτημα. Το είδα, το βαρέθηκα, αποφάσισα να το αγνοήσω για τη δική μου ηρεμία και έκτοτε κάνω το χόμπυ μου στο μέτρο που θέλω και όπως γουστάρω.
Σήμερα, λοιπόν, πήγα με τη γυναίκα μου να χαζέψουμε στη σφηκοφωλιά, που λέτε και εσείς (εμένα να δείτε τί τάσεις για εμετό μου φέρνουν κάτι τύποι εκει μέσα _για άλλους λόγους από εσάς) και περάσαμε καλά.Tα ειπες ολα παλι ....................
υ.γ. Ο αγαπητος κ.Πλατης επιμενει εδω μεσα (νομιζει οτι το site αυτο ειναι σαν το αλλο πορταλ που εκλεισε ) να κανει επισημανσεις για θεματα που αφορουν τα ιστορικα αγωνιστικα !
Εδω φιλε doc γραφουν για 1) κλασικα μοντελα ιστοριες ,πληροφοριες κ.α. 2) σαβουρομαζοχτρες πιτσιρικαδες που νομιζουν οτι αγαπουν το κλασικο , 3) φοβεροι τυποι που γνωριζουν ακομα κι οσα δεν εχουν γραφτει στα βιβλια κλασικων οχηματων , 4) τυποι που τα χερια τους φτιαχνουν αγγελους με τις απολυτα σωστες γνωσεις στο αντικειμενο , 5) μικρο συλλεκτες φτηνοκλασικων με συναισθημα και 6) κατι αλεξιπτωτιστες με οτι αρλουμπα τους καπνισει .................Αγωνιζομενοι , οπως το εννοεις και απευθηνεσαι .....δεν υπαρχουν εδω !ιδεα δεν εχουν οι ανθρωποι απο κανονισμους αγωνων αυτοκινητων γιατι απλα δεν τους ενδιαφερει το θεμα !
Αν θελεις παντως να ανοιξουμε ενα θεμα .... να το διαβαζουμε εσυ κι εγω ... αντε κι ο ΚΠης που εχει μελλον στο θεμα ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...νομιζει οτι το site αυτο ειναι σαν το αλλο πορταλ που εκλεισεΦαντάζομαι κ. Χρήστο αναφέρεστε στο historic-racing. Είναι οριστικό;
Εδω φιλε doc γραφουν για 1) κλασικα μοντελα ιστοριες ,πληροφοριες κ.α. 2) σαβουρομαζοχτρες πιτσιρικαδες που νομιζουν οτι αγαπουν το κλασικο , 3) φοβεροι τυποι που γνωριζουν ακομα κι οσα δεν εχουν γραφτει στα βιβλια κλασικων οχηματων , 4) τυποι που τα χερια τους φτιαχνουν αγγελους με τις απολυτα σωστες γνωσεις στο αντικειμενο , 5) μικρο συλλεκτες φτηνοκλασικων με συναισθημα και 6) κατι αλεξιπτωτιστες με οτι αρλουμπα τους καπνισει .................
Μα το Δία, με γαργαλάει το χέρι μου να φτιάξω μια δημοσκόπηση με τίτλο 'Εσείς τι είδους φίλος του κλασικού είστε (ταξινόμηση κατά APR)' .
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
...νομιζει οτι το site αυτο ειναι σαν το αλλο πορταλ που εκλεισε
Φαντάζομαι κ. Χρήστο αναφέρεστε στο historic-racing. Είναι οριστικό;
Εδω φιλε doc γραφουν για 1) κλασικα μοντελα ιστοριες ,πληροφοριες κ.α. 2) σαβουρομαζοχτρες πιτσιρικαδες που νομιζουν οτι αγαπουν το κλασικο , 3) φοβεροι τυποι που γνωριζουν ακομα κι οσα δεν εχουν γραφτει στα βιβλια κλασικων οχηματων , 4) τυποι που τα χερια τους φτιαχνουν αγγελους με τις απολυτα σωστες γνωσεις στο αντικειμενο , 5) μικρο συλλεκτες φτηνοκλασικων με συναισθημα και 6) κατι αλεξιπτωτιστες με οτι αρλουμπα τους καπνισει .................
Μα το Δία, με γαργαλάει το χέρι μου να φτιάξω μια δημοσκόπηση με τίτλο 'Εσείς τι είδους φίλος του κλασικού είστε (ταξινόμηση κατά APR)' .
Υπαρχει ενα θεματακι ο Μαριος ξερει για το οριστικο !
Η δημοσκοπηση που λες , πρεπει να βρεθουν πρωτα απ'ολα συμπατριωτες μας με το γνωθι σαυτον , και απολυτα ειλικρινεις ...πραγμα δυσκολοτατο !Αληθεια να ρωτησω εσας που ασχολειστε ....αυτα θεωρουντε κλασικα κωλαρακια ρεγκουλαριτι ? για σπορτινκ δεν τα κοβω ...
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
OOOOOΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕ
που ειναι το εικονιδιο του xwmatinos, που πανηγυριζουν ολα τ ανθρωπακια μαζι?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αληθεια να ρωτησω εσας που ασχολειστε ....αυτα θεωρουντε κλασικα κωλαρακια ρεγκουλαριτι ? για σπορτινκ δεν τα κοβω ...
Αυτα θεωρουνται κλασσικα κωλαρακια μηχανοβια (Ducati).
1η ερωτηση: Αληθεια βρε κυρ Χρηστο, αφου ειμαστε ολοι 'αχρηστοι', γιατι ασχολεισαι μαζι μας?
2η ερωτηση: Οταν εσεις οι 'γεροπαλαιοι' αποσυρθειτε, οταν εμεις οι 'επιδοξοι αναξιοι ιστορικοι' παψουμε να ασχολουμαστε λογω γηρατος, τοτε τι πρεπει να απογινουν αυτα τα αυτοκινητα? Να πανε πρεσσα ή να μπουν στα μουσεια? Οι νεοι ανθρωποι δεν θα εχουν το δικαιωμα να τα οδηγανε ή να τα τρεχουν? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αληθεια να ρωτησω εσας που ασχολειστε ....αυτα θεωρουντε κλασικα κωλαρακια ρεγκουλαριτι ? για σπορτινκ δεν τα κοβω ...
Youngtimers πινακιδάτα της ΟΕΟΠΙΠΑ.
Του χρόνου ελπίζω να δούμε πιο ταιριαστές γυναικείες παρουσίες στον χώρο των pits.
-
Ο χρήστης pitsikrakis έγραψε:
Πανελλήνια συνάντηση φίλων 2CV στις 22-23-24/ 6/2013Η ΕΛΦ 2CV διοργανώνει την ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.
Η συνάντηση θα γίνει στην καθιερωμένη Βενεζουέλα (το camping) η οποία βολεύει πάντα όλο τον κόσμο. Σύντομα θα αναρτηθεί και Road book για να σας βοηθήσει να πάτε. Η Βενεζουέλα βρίσκεται στα Καμμένα Βούρλα.Είναι μία ευκαιρία να μαζευτούμε από όλα τα μέρη της Ελλάδας και να γνωριστούμε καλύτερα.
Επίσης επειδή εφέτος είναι και η Παγκόσμια Συνάντηση στην Ισπανία, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και με εκείνους που βρίσκονται εκτός Αθηνών.Μην λείψει κανείς
Υπενθύμιση
-
Πιτσικράκη, κάτι τύπους ΠΑΝΩ σε ένα τσάρλεστον 2cv χτες στο τατόι τους ξέρεις;
-
Φαντάζομαι εννοείς αυτό με τους προφυλακτήρες Safari και το rollcage (που δεν φαινόταν). Ξέρω τον οδηγό με το μούσι. Γιατί?
-
Ο χρήστης pitsikrakis έγραψε:
Φαντάζομαι εννοείς αυτό με τους προφυλακτήρες Safari και το rollcage (που δεν φαινόταν). Ξέρω τον οδηγό με το μούσι. Γιατί?Τους έχω βγάλει μια ωραία φωτογραφία...στείλε μου με πμ το mail σου.
Classic Events