-
-
Χριστακο apr για μια ακομη φορα διαφωνουμε. Καποτε υπηρξαμε κι εμεις αδαεις και βρεθηκαν καποιοι παληοτεροι απο εμας και μας εβαλαν για τα καλα στο σπορ (δικος μου μεντορας ο Φ Αντωνιαδης) .
Θελω να πω μ αυτο οτι ο καθενας μπορει να εχει και να εκφραζει την αποψη του, να συζητωνται τα παντα και αυτοι που αισθανονται 'πιο μεσα' να δημιουργουν τις συνθηκες εισοδου και αλλων. Αυτη την διαδικασια εχει αναγκη το σπορ.
Μην απαξιωνεις λοιπον καμμια γνωμη και μη στεκεσαιωστην πορτα του παραδεισου σαν τον Αγιο Πετρο στα ανεκδοτα. Μοιρασε τροφη κι οχι απογοητευση.
Μ αγαπη γερακο μουTsargy, το εχεις οδηγησει δηλαδη;
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Αυτα θεωρουνται κλασσικα κωλαρακια μηχανοβια (Ducati).
1η ερωτηση: Αληθεια βρε κυρ Χρηστο, αφου ειμαστε ολοι 'αχρηστοι', γιατι ασχολεισαι μαζι μας?
2η ερωτηση: Οταν εσεις οι 'γεροπαλαιοι' αποσυρθειτε, οταν εμεις οι 'επιδοξοι αναξιοι ιστορικοι' παψουμε να ασχολουμαστε λογω γηρατος, τοτε τι πρεπει να απογινουν αυτα τα αυτοκινητα? Να πανε πρεσσα ή να μπουν στα μουσεια? Οι νεοι ανθρωποι δεν θα εχουν το δικαιωμα να τα οδηγανε ή να τα τρεχουν?CLASSIC DUCATI ρεγκιουλαριτι δηλαδη μμμμ ....!!!
- Ποτε δεν ειπα για !και ασχολουμε οχι μαζι σας , αλλα με τα αυτοκινητα που ειναι η ζωη μου ολη !
Ξερεις κατι ακομα και το 2000 , ελαχιστοι ηταν οι ανθρωποι που χαιδευαν τα παλια τους αυτοκινητα , τα πηγαιναν στις εκδηλωσεις που εκαναν οι γηραιοτεροι απο'μενα Φιλπαιοι , τα πηγαιναν σε καμια εκδηλωση διαγωνισμου , με προσοχη στην λεπτομερεια αναπαλαιωσης , φινιρισματος , γνησιοτητας κ.τ.λ. που πιστευω ακραδαντα οτι αυτη ειναι η κλασικων οχηματων και ρομαντικων ανθρωπων της εποχης μας
Μην μου πεις οτι εχει καμια σχεση η σημερινη επιθεση των κανιβαλων που πατωντας στις τσαμπα πινακιδες , εχουν γεμισει τον κοσμο με σουργελα υποτιθεμενα κλασικ και πουλανε μουτσουνα συλλεκτων ?
Αμφιβαλω αν ολοι αυτοι με τα ρετουσαριμενα σουργελα θα μπορουσαν η θα αντεχαν π.χ. να ενα 127 σαν του Τασου , (που δεν ειναι οχημα πουλ μουρ φυσικα) και δεν θα τους θαυμαζαν οι ανιδεοι χανοι που πλησιαζουν με το στομα ανοικτο .
Οι περισσοτεροι εισεβαλαν για το γνωστο σπορ των ελληνων το πουλμουριζω αρα αποκτω αξια !
Ασε το αλλο τραγικο , δεν πανε οι αλλοι οι....... στους κανονικους αγωνες ταχυτητας η ραλλυ ιστορικων με διαφορες δικαιολογιες του προκτου , και μολις ειναι να πουλησουν μουτσουνα χωρις να συγκριθει η κουλαμαρα τους ...... πρωτοι στις συμμετοχες , και το ονομαζουν και οι χλιμιτζουρες , επειδη γυρνανε γυρο γυρο στο τελος πιστευουν κι ιδιοι οτι αναβιωνουν και τους παλιους ελληνικους αγωνες οι ασχετοι !
Μ'αυτην την κατασταση ε ρε φιλε δεν μπορω να συμβιβαστω γιατι ζουσα τους αγωνες μεσα στο Τατοι απο πιτσιρικας ακομα και φυτεμενος μεσα στην λασπη ωσπου να τελειωσουν οι μονομαχιες με τα 544 > glass 2002 > gta e type > chevy και τωρα οι ιεροσηλοι μιλανε για αναβιωση του Τατοιου !
Ειναι ντροπη της φιλπα για εμενα αυτο το πραμα !Δεν εχουν καμια δουλεια να κανουν εκει τετοιες εκδηλωσεις !Επειδη ειναι πιασαδικες , δεν μπορει να μειωνουν με αυτον τον τροπο τον χωρο τον ιστορικο του ελληνικου μοτορσπορ .Αυτα σε καλυψα ?
- Ποτε δεν ειπα για !και ασχολουμε οχι μαζι σας , αλλα με τα αυτοκινητα που ειναι η ζωη μου ολη !
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Tsargy, το εχεις οδηγησει δηλαδη;
Γιατί πρέπει να το έχω οδηγήσει? Δεν βλέπεις ότι στο τελείωμα δεν έχει ούτε ζάρα?
Πως να σου το πω? Δεν 'μαγουλιάζει' το λάστιχο στις στροφές, ενώ προσφέρει και απαλή αίσθηση -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Tsargy, το εχεις οδηγησει δηλαδη;
Γιατί πρέπει να το έχω οδηγήσει? Δεν βλέπεις ότι στο τελείωμα δεν έχει ούτε ζάρα?
Πως να σου το πω? Δεν 'μαγουλιάζει' το λάστιχο στις στροφές, ενώ προσφέρει και απαλή αίσθηση -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστακο apr για μια ακομη φορα διαφωνουμε. Καποτε υπηρξαμε κι εμεις αδαεις και βρεθηκαν καποιοι παληοτεροι απο εμας και μας εβαλαν για τα καλα στο σπορ (δικος μου μεντορας ο Φ Αντωνιαδης) .
Θελω να πω μ αυτο οτι ο καθενας μπορει να εχει και να εκφραζει την αποψη του, να συζητωνται τα παντα και αυτοι που αισθανονται 'πιο μεσα' να δημιουργουν τις συνθηκες εισοδου και αλλων. Αυτη την διαδικασια εχει αναγκη το σπορ.
Μην απαξιωνεις λοιπον καμμια γνωμη και μη στεκεσαιωστην πορτα του παραδεισου σαν τον Αγιο Πετρο στα ανεκδοτα. Μοιρασε τροφη κι οχι απογοητευση.
Μ αγαπη γερακο μουDoc μου , το θεμα δεν ξεκιναει απ'το αν γνωριζουν η οχι , αφου τωρα με το ιντερνετ τα ξερουν ολα ολοι !
Το θεμα ειναι οτι ακομα κι αυτοι που θα επρεπε να παιδεια , στην προκειμενη για τους ρομαντικους του κλασικου , φτιαχνουν αχταρμαδες με την λογικη και βλεπεις αυτα τα ανεκδοτα , ομορφα κλασικα να τσουλανε μεσα σε ενα αεροδρομιο και να τα βλεπεις με τα κυαλια , να μην τα ακους καν ,τους αλλους , τους υποτιθεμενους οδηγους αγωνων που το απωθημενο τους ηταν να κολλησουν αυτοκολλητα στο οχημα κι ας μην εχουν ιδεα που φρεναρουν και πια ειναι η κορφη στροφης , αρκει που ετρεξαν στο Τατοι οπως ο Μοσχους δηλαδη !
Οταν λοιπον οι του σπορ τα κανουν μουσκεμα με το καλη μερα , κι αρχιζουν στραβα τα πραγματα και φυσικα αυτα βλεπουν οι νεοτεροι η καταληξη του καγκουρεα με το σταρλετ τουρμπο δεν αργει να σουρθει !
Ασε που οι νεοι ειναι του ....χεσε μας ρε μπαρμπα εγω ετσι γουσταρω να τρεχω αν θες ! και ειδες οτι τελικα κι αυτοι οι σοβαροι ανθρωποι της ΦΙΛΠΑ ..... θελανε !
φιλιαυ.γ. Τα σημεια των καιρων να γινοντε ολα τριμπουρδελο , εδω αυτα , στο Ακροπολις τα αλλα , ενα πραμα ...σαν την Ελλαδα του Σαμαρα δηλαδη .............................
-
Ελληνικό Goodwood και κολοκύθια στο πάτερο
κάποια πράγματα δεν πρέπει να τ αγγίζουμε.Αν και αγωνιζόμενος στα ρεγκιουλάριτυ λόγω της ανάγκης να ξεφύγω και να πάω μια βόλτα με τα αυτοκίνητα που αγαπώ (δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία του apr κατατάσσομαι) , είμαι αντίθετος με τις αναβιώσεις, συνήθως το αποτέλεσμα είναι να σκοτώνουν την εικόνα που είχαμε για κάτι. Τι σχέση είχε το γύρω γύρω αυτό του Τατοίου με τις μάχες στο πίσω μέρος που βλέπω στα dvd που μου στειλε ο φίλος ΚΠης, τι σχέση έχει η δοκιμασία ακριβείας, όλοι μαζί σαν σιρκουί, με τις μάχες Μοσχού Τσινιβίδη κλπ. Εχει δίκιο ο Απουρου με το ' τους υποτιθεμενους οδηγους αγωνων που το απωθημενο τους ηταν να κολλησουν αυτοκολλητα στο οχημα κι ας μην εχουν ιδεα που φρεναρουν και ποια ειναι η κορφη στροφης , αρκει που ετρεξαν στο Τατοι οπως ο Μοσχους δηλαδη !'Οι ίδιοι κουβαλάνε και την νοοτροπία, να δηλώσω 1600 το εργαλείο για να μην με ξεφτιλίσουν τα τέρατα τα δίλιτρα
Αν θέλει κάποιος να κάνει goodwood ας πάει να κλείσει το μέγαρο για δυο μέρες να βάλει κατηγορίες ξεχωριστά, να ελέγξει τα αυτοκίνητα και ας είναι του 'πελάτη' του , να βάλει χώρια τις κατηγορίες, τα ρεγκιουλάριτυ γυρω γύρω στην πίστα κάρτ, και πολλά άλλα που μπορούν να γίνουν και που θα γινόντουσαν αν και εφόσον...
για να μπορέσεις να συνδιάσεις δυο διαφορετικούς κόσμους , δεν πρέπει να βρείς την χρυσή τομή, πρέπει να παίξεις σε δύο γήπεδαΌσον αφορά το Τατόι, επέμεινα από την αρχή στο θέμα του τεχνικού ελέγχου, τελικά για να μην χαθούν συμμετοχές (ετσι το βλέπω εγώ) έγινε κατηγορία Ε, ο Ρόκκος που δεν το ήξερε έμεινε στην απέξω και χάσαμε την μάχη με το Κατσινούλα. Κανονικά τα Ε δεν θα έπρεπε να συμμετείχαν αλλά κάπου έπρεπε να μπούν. Στα ρεγκιουλάριτυ όλα ήτανε κομπλέ? ανοίχτηκε κανα καπώ ? ή περάσαν όλα στο ντούκου? Δεν παίζει ρόλο? Οκ , πάω να βάλω ενα μοτεράκι 1986 με ηλεκτρονική και ψεκασμό στο bmw να μην παιδεύομαι μωρέ αφου δεν παίζει ρόλο...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειναι ντροπη της φιλπα για εμενα αυτο το πραμα !Δεν εχουν καμια δουλεια να κανουν εκει τετοιες εκδηλωσεις !Επειδη ειναι πιασαδικες , δεν μπορει να μειωνουν με αυτον τον τροπο τον χωρο τον ιστορικο του ελληνικου μοτορσπορ .
Αυτα σε καλυψα ?
Εν μερει ναι. Σε άλλα συμφωνουμε, αλλά σε πολλα διαφωνουμε. Ας μην κουρασουμε όμως τον κοσμο με λεπτομερειες.
Θα σου κανω μια ερωτηση. Ησουν χθες στο Τατοι?
Αν οχι, τοτε πως κρινεις κατι που δεν εχεις δει με τα ματια σου?
Αν ναι, τοτε πες μου τι δεν σου αρεσε?
Και αντε και ησουν εκει και δεν σου αρεσε. Τι προτιμας? Ενα Τατοι της Φιλπα με τα προτερηματα και τα ελαττωματα του, ή καθολου Τατοι? Γιατι αλλη λεσχη αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΔΕΝ ειναι στη θεση να κανει μια τοσο μεγαλη διοργανωση για ιστορικα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Μάστορα πολύ ζοχάδα, σε χαλάει το κόκκινο κρασί...
Είμαι μάλλον από τους νεότερους εδωπέρα αλλά έζησα το ιστορικό (από τις αρχές του '90) από τότε που οι περισσότεροι σύγχρονοι γνώστες/ριστόρερς/κονκούρ/σπόρτσμεν και τα ρέστα παίζανε τη μπατανόβουρτσα λαδομπογιά και τον πολυεστέρα πάνω στο ζαντολάστιχο (αν κάποιοι φταίνε για τις αρκούδες που κάνουν παρέλαση κάθε φορά, σίγουρα δεν είναι η πιτσιρικαρία αυτοί), ενώ η ΦΙΛΠΑ ήταν 80 άτομα όλοι συμπέθεροι και κλειστό κλαμπ. Θέλεις να σου πω τη γνώμη μου για την παλιά ΦΙΛΠΑ που αν το αμάξι δεν ήταν του 50 και δεν το είχαν 3 λόρδοι πριν από εσένα το θεωρούσαν μίασμα; Άσε καλύτερα...
Το άθλημα, αν θελετε τη γνώμη μου από την απέξω, αυτό που θέλει είναι λαό. Άσε τους πιτσιρικάδες _αν και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ΠΟΛΥ διαβασμένοι_να κολλάνε τα αυτοκόλλητα και να ζούνε το μύθο τους, αυτοί θα φέρουν και τους φίλους τους και άλλους ακόμα περισσότερους. Σιγά σιγά, όταν θα γίνουν πολλοί θα αρχίσουν να το ψάχνουν και λίγο παραπάνω...
Το απολίθωμα που κάποτε πατούσε στο χώμα και έτριζε το πολύ πολύ να φέρει κανένα άλλο απολίθωμα για να το παρακολουθήσει.
Καλό είναι και αυτό, το βλέπουμε συνέχεια έξω αλλά από τη στιγμή που η Ελλαδίτσα δεν έχει ούτε Μος (που ακόμα και αυτός ήξερε πότε να σταματήσει και να κάνει μόνο παρελάσεις) ούτε SLR - μη μπλέκουμε τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές με διεθνούς φήμης οδηγούς και συμμετοχές- η προσέλευση του κόσμου μόνο και μόνο για αυτό θα ήταν αστεία.Στο εξωτερικό η αγορά του ιστορικού είναι πάνω από 1εκατ. νομάτοι (!) ενώ το χαμηλότερο κόστος των ερασιτεχνικών συμμετοχών προσελκύει ακόμα περισσότερο κόσμο να βάλει ένα κλουβί στο σαραβαλάκι του και να κάνει την πλάκα του. Εδωπέρα, δυστυχώς, 10 ονόματα ακούω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, που μάλιστα να πλακωνονται και μια ζωή μεταξύ τους. Σιγά που θα χαλάσω τη βενζίνη μου για να παω να τους δω.
Προσωπικά, για τους πιτσιρικάδες πήγα ...Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο... εσείς οι παλιοί που λέτε γκουντγουντ και γκούντουντ... έχετε πάει βρε παιδιά εκεί ποτέ (γιατι κάποιοι πιτσιρικάδες έχουν πάει και έχουν δει) ;
-
Δεν ειχα κανεναν λογο να παρευρισκομαι στο χθεσινο Τατοι αγαπητε μου !
Να δω τι ? τα ιδια και τα ιδια αυτοκινητα σε χωρο αναρμοστο (ειδα τρια στις φωτο που δεν τα ειχα ξαναδει ,το ενα μαλιστα μου εβγαλε το ματι , παναγια μου 911 κλασικ με κλιπς καπω ...........ημαρτον ρε κανιβαλοι ) τους ιδιους κορδοτους , ε και ?
Σου εξηγησα , ο χωρος γιαυτους τους ανθρωπους(βαλε ρομαντικους) και τα αυτοκινητα τους δεν ειναι της αισθητικης μου αποψης !
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ελληνικό Goodwood και κολοκύθια στο πάτερο
κάποια πράγματα δεν πρέπει να τ αγγίζουμε.Αν και αγωνιζόμενος στα ρεγκιουλάριτυ λόγω της ανάγκης να ξεφύγω και να πάω μια βόλτα με τα αυτοκίνητα που αγαπώ (δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία του apr κατατάσσομαι) , είμαι αντίθετος με τις αναβιώσεις, συνήθως το αποτέλεσμα είναι να σκοτώνουν την εικόνα που είχαμε για κάτι. .Ρε συ Γιαννη, τοτε να μην κανουμε ουτε το Ιστορικο Ακροπολις. Αναβιωση δεν ειναι και δαυτο?
Γιατι εκει λιγοτερες καγκουριες γινονται ειτε σε σπορτινγκ ειτε σε ρεγκιουλαριτυ?
Το τι γινεται στη σπορτινγκ τα ξερεις καλυτερα απο μενα...
Ανοιγουν καπω στη ρεγκιουλαριτυ? @rxidia...
Οταν ετρεξα εγω μονο την καρτα κοιταξαν και τα φραγκα μου πηραν (συμμετοχη και ψευτολισανς).Και θα την ξανακανω την ερωτηση του ενος εκατομυριου. Θελουμε Τατοι της Φιλπα ή δεν θελουμε καθολου Τατοι.
Αν θελουμε, τοτε ας βαλουμε ολοι οι του χωρου πλατη να το κανουμε καλυτερο. Δεν ειμαστε και τοσοι πολλοι δα. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν ειχα κανεναν λογο να παρευρισκομαι στο χθεσινο Τατοι αγαπητε μου !Αρα κρινεις χωρις να εχεις δει με τα ματια σου.
ΟΚ! Τελος της συζητησης. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Μάστορα πολύ ζοχάδα, σε χαλάει το κόκκινο κρασί...
Δεν πινω ουτε κοκκινο ουτε λευκο , με νυσταζει
Είμαι μάλλον από τους νεότερους εδωπέρα αλλά έζησα το ιστορικό (από τις αρχές του '90) από τότε που οι περισσότεροι σύγχρονοι γνώστες/ριστόρερς/κονκούρ/σπόρτσμεν και τα ρέστα παίζανε τη μπατανόβουρτσα λαδομπογιά και τον πολυεστέρα πάνω στο ζαντολάστιχο (αν κάποιοι φταίνε για τις αρκούδες που κάνουν παρέλαση κάθε φορά, σίγουρα δεν είναι η πιτσιρικαρία αυτοί), ενώ η ΦΙΛΠΑ ήταν 80 άτομα όλοι συμπέθεροι και κλειστό κλαμπ. Θέλεις να σου πω τη γνώμη μου για την παλιά ΦΙΛΠΑ που αν το αμάξι δεν ήταν του 50 και δεν το είχαν 3 λόρδοι πριν από εσένα το θεωρούσαν μίασμα; Άσε καλύτερα...
Ε και ? που το κακο ? οποιος νεος ειχε πραγματικο παθος με το σωστο κλασικο , δεν νομιζω οτι ειχε προβλημα , εκτος αν προσπαθουσε να πεισει κανεναν Σμιθ οτι η καγκουρια του ετσι εβγαινε στο Κονγκο !Το άθλημα, αν θελετε τη γνώμη μου από την απέξω, αυτό που θέλει είναι λαό. Άσε τους πιτσιρικάδες _αν και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ΠΟΛΥ διαβασμένοι_να κολλάνε τα αυτοκόλλητα και να ζούνε το μύθο τους, αυτοί θα φέρουν και τους φίλους τους και άλλους ακόμα περισσότερους. Σιγά σιγά, όταν θα γίνουν πολλοί θα αρχίσουν να το ψάχνουν και λίγο παραπάνω...
Το απολίθωμα που κάποτε πατούσε στο χώμα και έτριζε το πολύ πολύ να φέρει κανένα άλλο απολίθωμα για να το παρακολουθήσει.
Καλό είναι και αυτό, το βλέπουμε συνέχεια έξω αλλά από τη στιγμή που η Ελλαδίτσα δεν έχει ούτε Μος (που ακόμα και αυτός ήξερε πότε να σταματήσει και να κάνει μόνο παρελάσεις) ούτε SLR - μη μπλέκουμε τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές με διεθνούς φήμης οδηγούς και συμμετοχές- η προσέλευση του κόσμου μόνο και μόνο για αυτό θα ήταν αστεία.Στο εξωτερικό η αγορά του ιστορικού είναι πάνω από 1εκατ. νομάτοι (!) ενώ το χαμηλότερο κόστος των ερασιτεχνικών συμμετοχών προσελκύει ακόμα περισσότερο κόσμο να βάλει ένα κλουβί στο σαραβαλάκι του και να κάνει την πλάκα του. Εδωπέρα, δυστυχώς, 10 ονόματα ακούω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, που μάλιστα να πλακωνονται και μια ζωή μεταξύ τους. Σιγά που θα χαλάσω τη βενζίνη μου για να παω να τους δω.
Προσωπικά, για τους πιτσιρικάδες πήγα ...Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο... εσείς οι παλιοί που λέτε γκουντγουντ και γκούντουντ... έχετε πάει βρε παιδιά εκεί ποτέ (γιατι κάποιοι πιτσιρικάδες έχουν πάει και έχουν δει) ;
Το αθλημα αυτο ? θελει λαο ? γιατι ? για να μην χαθουν οι 4d κορντινες τα οπελ taxi και τα ντατσουν ? γιατι απλα ολοι μας πρεπει να τα κανουμε ολα ? Γιατι την αυτοκινηση την επαιζε απ'τα γενοφασκια του ο παππου μας στα δακτυλα , κι ο γαιδαρος του ηταν αγνωστη λεξη ?και πρεπει να βγαλουμε απ'τον σταυλο το σκονισμενο του να παμε στην εκδηλωση ?
Καπου ομως μπερδευτηκες (μαλλον εχεις ανοιξει κοκκινο εσυ)γιατι εγω δεν ειπα οτι οι νεοι τα κανουν ολα αυτα , αντιθετα , οι ασπρομαλιδες που δεν ειχαν τα αντερα στα νιατα τους τωρα το παιζουν Μοσχουδες , και Μαυροι .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Το αθλημα αυτο ? θελει λαο ? γιατι ? για να μην χαθουν οι 4d κορντινες τα οπελ taxi και τα ντατσουν ? γιατι απλα ολοι μας πρεπει να τα κανουμε ολα ? Γιατι την αυτοκινηση την επαιζε απ'τα γενοφασκια του ο παππου μας στα δακτυλα , κι ο γαιδαρος του ηταν αγνωστη λεξη ?και πρεπει να βγαλουμε απ'τον σταυλο το σκονισμενο του να παμε στην εκδηλωση ?
Μάστορά μου, όπως ο παππούς του δεν είχε ιδέα από αμάξια έτσι και ο πρόγονος του Έλληνα 'λόρδου' του κλειστού αλα πολιτεία τέννις κλάμπ ήταν, όπως λέει και ο Μεγας Τσιφόρος στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση χωροφύλακας! Μια ματιά στα επώνυμα των...επωνύμων θα σε πείσει (πουτάν@ Ελληνική γλώσσα)!
Κατά συνέπεια, με το κλασσικό θα έπρεπε να ασχολούνται τρεις οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με 5 αμάξια η καθεμιά, πες 15 αυτοκίνητα, αλλά σούπερ...
Το θέλεις αυτό; Μάλλον όχι...Άσε, λοιπόν τα ταξί και τα ντατσουνάκια να τα χαίρονται αυτοί που τα έχουν γιατί αργότερα, αν τα πιάσουν χοντρά, μπορεί και να σου φέρουν και τη Λαγκόντα και το τζιτιφόρτυ...Στην παλιά καλή φιλπα αν πήγαινες με μια νορμάλ 105 alfa, ας πούμε, σε κοιτούσαν με μισό μάτι!
Καπου ομως μπερδευτηκες (μαλλον εχεις ανοιξει κοκκινο εσυ)γιατι εγω δεν ειπα οτι οι νεοι τα κανουν ολα αυτα , αντιθετα , οι ασπρομαλιδες που δεν ειχαν τα αντερα στα νιατα τους τωρα το παιζουν Μοσχουδες , και Μαυροι .
[/quote]
Α, μπορεί γιατί και εμένα με χάλαει , απλά έγραψες για κάτι νέους του...χέσε... κλπ.τσίριο!
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ρε συ Γιαννη, τοτε να μην κανουμε ουτε το Ιστορικο Ακροπολις. Αναβιωση δεν ειναι και δαυτο?
Γιατι εκει λιγοτερες καγκουριες γινονται ειτε σε σπορτινγκ ειτε σε ρεγκιουλαριτυ?
Το τι γινεται στη σπορτινγκ τα ξερεις καλυτερα απο μενα...
Ανοιγουν καπω στη ρεγκιουλαριτυ? @rxidia...
Οταν ετρεξα εγω μονο την καρτα κοιταξαν και τα φραγκα μου πηραν (συμμετοχη και ψευτολισανς).Και θα την ξανακανω την ερωτηση του ενος εκατομυριου. Θελουμε Τατοι της Φιλπα ή δεν θελουμε καθολου Τατοι.
Αν θελουμε, τοτε ας βαλουμε ολοι οι του χωρου πλατη να το κανουμε καλυτερο. Δεν ειμαστε και τοσοι πολλοι δα.Μιχάλη, όσον αφορά το ιστορικό ακρόπολις, ξέρεις πολύ καλά πως η άποψη μου είναι πως το ρεγκιουλάριτυ δεν έχει καμία σχέση με το όνομα και με όσα αυτό φέρνει στο μυαλό. Οσον αφορά το σπόρτινγκ, σίγουρα είναι πιο ακρόπολις από τα ελέω FIA σπριντάκια του σήμερα.
Για τον τεχνικό έλεγχο στα ρεγκιουλάριτυ, επίσης γνωρίζεις την άποψη μου, πως πρέπει να ανοίγετε καπώ, και πως πρέπει αν και είμαστε λίγοι, όσοι δεν είναι σωστοί την πρώτη φορά red dot την δεύτερη εκτός .
Προσωπικά, δεν θέλω Τατόι έτσι. Θέλω τατόι ταχύτητα με το πίσω κομμάτι και όλο τον γύρο, το οποίο δεν γίνεται, έχουν γίνει κτίρια έχει σαμάρια κλπ. και δεν μπορώ να σκεφτώ τατόι χωρίς δάγκωμα ταυτότητος , αλλά με χαλαρή βόλτα.
Χαλαρή βόλτα κάναμε με το Σταγιερ σαν σμηνίτες και εγώ μαρσάριζα και πλάσαρα από πρίν στο μυαλό μου -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
τσίριο!........
-
Χαλαρή βόλτα κάναμε με το Σταγιερ σαν σμηνίτες και εγώ μαρσάριζα και πλάσαρα από πρίν στο μυαλό μου -
Προσωπικά, δεν θέλω Τατόι έτσι.
Απο το ολοτελα, προτιμω την Παναγιωτενα...
Θέλω τατόι ταχύτητα με το πίσω κομμάτι και όλο τον γύρο, το οποίο δεν γίνεται, έχουν γίνει κτίρια έχει σαμάρια κλπ. και δεν μπορώ να σκεφτώ τατόι χωρίς δάγκωμα ταυτότητος , αλλά με χαλαρή βόλτα.
Χαλαρή βόλτα κάναμε με το Σταγιερ σαν σμηνίτες και εγώ μαρσάριζα και πλάσαρα από πρίν στο μυαλό μουA93 - σμηνιας στη σχολη Ικαρων (πηγα μεγαλος - 28 χρ)
Εσυ? 123? -
Και εγω 27-28 πήγα, απόσπαση στο τατόι από την 112 ΠΜ, έκατσα κανα μήνα και αφού μελέτησα τα σαμαράκια και είδα πως δεν ξηλώνονται εύκολα, επέστρεψα στην Ελευσίνα
στο βόρειο κομμάτι ήταν και ενα glas σκεπασμένο, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ή πως βρέθηκε εκεί
-
Ετοιμαστητε .... οι ΑΝΑΒΙΩΤΕΣ να δοξασετε και την Παρνηθα !
Ηδη οι οργανωτες που ειδαν οτι εχουν κονομα τετοιες , την ψαχνουν με το ιστορικο βουνο !
Classic Events