-
με τη ρεγκιουλαριτε δεν εχω καμμια σχεση και εχω μια ερωτηση. Πως εξασφαλιζει ο εκαστοτε διοργανωτης οτι δεν υπαρχει στο οχημα GPSια κλπ. Mε σωματικη ερευνα? Δεδομενου του μικρου ογκου και χρηστικοτητας (πχ κινητα τηλ) ?
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Γιατι απαγορευεται το Retro 3 ; Αφου εχει ενα σενσορα θεωρειται ενα οργανο και οχι δυο και γιαυτο εχει εχει εγκριση FIA στην Ευρωπη.Τους ρωτησα ,γιατι το χρημοποιησα στο τελευταιο Ακροπολις .Βεβαια δεν λεγεται Retro 3 αλλα Classic.Tα International σωστα απαγορευονται αφου βγαζουν MΩΤ ,αν και δεν ειναι ευχρηστη για regularity του επιπεδου των τελευταιων ετων.καλά ρε φιλε, γράψε λάθος
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
με τη ρεγκιουλαριτε δεν εχω καμμια σχεση και εχω μια ερωτηση. Πως εξασφαλιζει ο εκαστοτε διοργανωτης οτι δεν υπαρχει στο οχημα GPSια κλπ. Mε σωματικη ερευνα? Δεδομενου του μικρου ογκου και χρηστικοτητας (πχ κινητα τηλ) ?Φέτος θα έχουμε και γυναίκες στην ομάδα τεχνικών εφόρων για να κάνουν το σωματικό έλεγχο στα γυναικεία πληρώματα
Μία άλλη λύση είναι να έρχεται το πλήρωμα με το αυτοκίνητο σε κούτες και αφού΄ελέγξουμε όλα τα κομμάτια να τους βάλουμε να το συναρμολογούν πριν την εκκίνηση.... αλλά εκεί σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σταματήσουν μόλις στρίψουν τη γωνία και να τους περιμένει η κουμπάρα τους να τους δώσεις το GPS.... μετά στκεφτήκαμε να τον κάνουμε τον αγώνα σε πίστα με συρματόπλεγμα γύρω-γύρω ή να εγκαταστήσουμε μικροκάμερες και κρυφά μικρόφωνα μέσα στην καμπίνα κάθε αυτοκινήτου... Αλλά τότε το κόστος συμμετοχής ενός ημερήσιου αγώνα θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 1000€ ανά πλήρωμα.
Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε οργανωτής προσπαθεί να ελέγχει, όσο αυτό είναι δυνατόν... Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάποιος δε θα χρησιμοποιήσεις.
Γι αυτό που μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά, είναι ότι όποιος χρησιμοποιεί GPS (τύπου Palmtop κλπ) σίγουρα δεν πρόκειται να πάρει κύπελο. Και αυτό γιατί το επίπεδο είναι τόσο υψηλό που αν καταφέρετε να μου εξηγήσετε πως μπορεί κάποιος με τέτοιο GPS να τα πάει καλύτερα, από εκείνον που χρησιμοποιεί Halda και χρονόμετρο, εγώ θα σκίσω τα 'πτυχία' μου (ως συνοδηγός)
Αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι, σου επιτρέπουμε τέτοια όργανα με τα οποία θα κάνεις τόσο καλές επιδόσεις (αν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς) που η χρήση GPS θα φαντάζει... προϊστορική μπροστά τους
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι, σου επιτρέπουμε τέτοια όργανα με τα οποία θα κάνεις τόσο καλές επιδόσεις (αν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς) που η χρήση GPS θα φαντάζει... προϊστορική μπροστά τους
Ειπαμε ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα ρωτω απο περιεργεια και μονον, μακαρι ναχα χρονο....
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
τις έχουμε ξαναδεί? φωτο από το 2ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟKαι πουσαι Προεδρε, μηπως εφτασε η ωρα να μετρατε ΑΒ - ΒΓ ΚΑΙ ΑΓ ;
-
8α υπαρξει κοντρα γιγαντων......σκαθαρι-mini-fiat 500......οεοοο που ειναι τα κατρελ...??
ποιοι αλλοι θα 'τρεξουν'
μεχρι τωρα
niga
monofaros
kp61
ritmo 130tc
istorikos6θελουμαι επαθλο 4τροχοι φορουμ...και 8α βγαινει νικητης οποιος φτασει γρηγοροτερα στο φαγητο...
-
[quote='istorikos6']8α υπαρξει κοντρα γιγαντων......σκαθαρι-mini-fiat 500......οεοοο που ειναι τα κατρελ...??
ποιοι αλλοι θα 'τρεξουν'
μεχρι τωρα
niga
monofaros
kp61
ritmo 130tc
istorikos6ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
-
-
-
εμένα με ξεχνάτε και μου φαίνεται πως θα το μετανιώσετε στον αγώνα
-
λες,....??γιατι εχουμε και πολλη δυνατα αυτοκινητα...!!!
-
Λοιπόν εγώ θέλω να σας βλέπω όλους μπροστά μου για να σας θαυμάζω....
-
k εγω μπροστα μου σας θέλω για να μην χαθώ...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
θελουμαι επαθλο 4τροχοι φορουμ...και 8α βγαινει νικητης οποιος φτασει γρηγοροτερα στο φαγητο...
Ασε...Αυτό είναι γνωστό και 'σιγουράντσα'.Αυτός που στις συναντήσεις,φωνάζει να μην παραγγέλνουμε-τρώμε πολλά γιατί είναι βράδυ και στο τέλος τρώει το περισσότερο απ'' όλους
-
Stubos μάλωσέ τον εσένα εννοεί....
-
ανάψαν τα αίματα!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Stubos μάλωσέ τον εσένα εννοεί....Νίκοοοοοο πές αλεύριιιιι
η πανακότα σε γυρεύει..... -
Και εγω μεσα με 2 συμμετοχες. Θα τρεξω με την Spider και θα δωσω τη Junior σε εναν καλο φιλο.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Και εγω μεσα με 2 συμμετοχες. Θα τρεξω με την Spider και θα δωσω τη Junior σε εναν καλο φιλο.Εσένα από πότε το άβαταρ είναι 02?
-
Classic Events