-
Ρε Βάγγο ασε τα ράλλια και ελα να κάνουμε μαιζονετες στο οικόπεδο!!! εβιβα
-
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ρε Βάγγο ασε τα ράλλια και ελα να κάνουμε μαιζονετες στο οικόπεδο!!! εβιβααφου το διεκδικει κι ο λαμπης ρε, λεει ειναι δικο του
κατσε τωρα στο απολλωνιο θα ψωνισω μερκουρη, με θεα -
Τον ΚΠ ξέχασες πρόεδρα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ρε Βάγγο ασε τα ράλλια και ελα να κάνουμε μαιζονετες στο οικόπεδο!!! εβιβα
αφου το διεκδικει κι ο λαμπης ρε, λεει ειναι δικο του
κατσε τωρα στο απολλωνιο θα ψωνισω μερκουρη, με θεαΑμα δεν ειμαι εγω δίπλα να φωνάζω δεν θα κάνεις καλή αγορά!!!
-
Τελικά δε θα υποκυψω στους εκβιασμούς του Chala και θα σας αποκαλύψω και το δικό του όχημα για το ράλλυ
-
τον ΚΠ πρόεδρα τον αφησες απ' 'οξω!!!
-
Τον ΚΠ ξέχασες πρόεδραΝομίζεις...
Ο ΚΡ θα έρθει με όχημα εξελιγμένο, ειδικό για τις εκτός δρόμου 'ανησυχίες' του...
-
ρε προεδρα αντε πες και εγω με τι θα ερχόμουνα...
-
τον ΚΠ πρόεδρα τον αφησες απ' 'οξω!!!Τον Δήμο Σταρένιο και τον Αρτέμη Μάτσα, τι τους έχεις? Νονούς???
-
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις πρόεδρε γι αυτο και εγω σε ψηφίζω (για να μην διαβασεις το ψηφοδέλτιο και με πάρει ο διάολας)
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
νέα αφίσσα
www.apollonio-rally.grΚριμα που ο Προεδρος (ενας ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ειναι οργανωση και δεν θα ζησουμε αλλες 'ιστορικες' στιγμες σαν αυτες:
http://www.youtube.com/watch?v=9uxd8qCZQnA' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' >target='_blankΈχω να δηλώσω ότι στην πραγματικότητα είμαι πιο όμορφος, απ ό,τι κατέγραψε η κάμερα του chala13
[color=#4040BF]
Όσο γι αυτό που έκανες, ν ανεβάσεις στο ίντερνετ βιντεάκια από τις... προσωπικές μου στιγμές... ελπίζω να έσπασες πλάκα! Όπως θα σπάσω κι εγώ πλάκα, με τους 30 βαθμούς ποινής που θα πάρεις στην 1η Ε.Δ. του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ...
Chala13, πες αλεύρι... η επιτροπή αποτελεσμάτων (που είναι όλοι φίλοι μου) σε γυρεύει [/color]Μετα απο την απροκλητη, βιαιη, σεξουαλικα παρενοχλητικη επιθεση του Προεδρου (ενας ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ειμαι πια υποχρεωμενος να καταγγειλω με αδιασειστα στοιχεια ΠΩΣ τερματιζει, περα απο την ηρωικη βοηθεια του αθωου κοριτσιου που ταλαιπωρει στα βουνα και στα λαγκαδια(θα το παρεις το κοριτσι ,ρε;) ,χρησιμοποιωντας απαγορευμενη τεχνολογια
Eπισης ωφειλω να καταγγειλω με αποδειξεις πως αντιδρα στις εκατονταδες ενστασεις που προκαλουν οι αγωνες του
Ωφειλω τελος να του θυμισω το αδυσωπητο κτυπημα των ' υπερασπιστων' του regularity σε αντιστοιχες περιπτωσεις
Και τελειωνω σημειωντας οτι ακομα και το Απολλωνιο , θαχει απονομη.............
-
ρε προεδρα αντε πες και εγω με τι θα ερχόμουνα...Καλά εσύ... σε όλους είναι γνωστός ο ανεκπλήρωτος πόθος σου το κρυφό σου απωθημένο...
Αν και γω σε περίμενα κάπως διαφορετικά...
-
Όλο σε ωραίες πόζες με έχεις πιάσει ρε συ. Πόσα θέλεις να έρθεις στο γάμο μου να τραβάς βίντεο και φωτογραφίες? θα τα προλάβεις όλα μαζί? Πληρώνω όσο-όσο...
-
Στην εν λόγω φωτογραφία, βλέπετε τι μέσα χρησιμοποιεί ο Chala13, o jei και μερικοί άλλοι, ώστε να αναθεωρηθούν οι βαθμοί ποινής που έχουν 'φάει' την 1η μέρα του αγώνα...
Στη συγκεκριμένη φάση, γυρνώντας στο ξενοδοχείο μετά από φαγοΠΟΤΙ (κατά τις πρωινές ώρες πάντα), έχουν σηκώσει το αυτοκίνητο του Παρατηρητή της ΕΘΕΑ... στον αέρα!
-
αληθεια που ειναι ο jei τοσο καιρο και δεν εμφανιστηκε εδω?
-
Μπράβο ρε σεις! Εγώ κοιμάμαι κι εσείς ξεσαλώνετε εδώ μέσα!
Έχω μόνο να πω δύο πράγματα:
-
Οι ανοίκειες επιθέσεις φαγοποτικού περιεχομένου του monofarou εξακολουθούν ακόμη και εν τη απουσία μου. Παρακαλώ να του επιβληθούν 100 βαθμοί ποινής για πρόκληση ψυχικής οδύνης συναγωνιζομένου.
-
Αυτό το όχημα που διατείνεται ο πρόεδρος ότι θα με εκπροσωπήσει στους αγώνες δεν με εκφράζει. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΌΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ APR-ΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 'ΡΑΛΛΥ' ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ;
-
-
Φωτογραφιες ??
-
-
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ για όσους έχουν αγωνία να δουν τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους
και ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για εκείνους που θέλουν να 'φρεσκάρουν' τις γνώσεις τους
Classic Events