-
Αφού δεν πουλάνε μία... τι να κάνουν οι κακομοίρηδες...
λένε και καμιά λαλακιά να περάσει και η ώρα μπάς και τους προσέξει κανένας.
Κρίμα που η FIAT είναι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα χειριστούν σωστά το θέμα
-
Ο πόλεμος συνεχίζεται...
Δείτε εδώ.
Προσωπικά, θεωρώ ότι η απάντηση της Fiat ήταν μια χαρά και τους έσφαξε με το βαμβάκι. Απλώς αυτοί τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί, όπως όλα δείχνουν, η Motor Press την έχει λερωμένη πολύ άσχημα τη φωλίτσα της... Το δε ύφος και ο τόνος τους μου θυμίζει σκανδαλοθήρες των τηλεοπτικών παραθύρων.
-
Από τον καιρό της πρώτης έκδοσης του φόρουμ του Drive θυμάμαι πάντως ότι εκεί έμπαινε και τότε συντάκτης του AMS, που τώρα δουλεύει σε άλλο περιοδικό. Και ο ίδιος είχε παραδεχθεί δημοσίως σ'εκείνο το φόρουμ ότι το AMS δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο...
-
τωρα μου βαλανε και σε εξωφυλλο τιτλαρα εχει φαει και πυροβολισμο ο συντακτης, λετε να μην ειναι ουτε αλεξισφερο το ριμαδι; ααα κακως η merc δινει το Α1 και με θωρακιση...
Τι ειναι τουτοι! Ο θεος να μας φιλαει απ τους κομπογιανιτες. Αν ειχαν λιγο τσιπα πανω τους θα βαζαν τιτλο 'Μαυρο στα Ιταλικα' απο αντιBRAVO 1.4 το καναν το θεμα αντιιταλικο τα προβοκατορακια της φακης.
-
H επιμονή τους στην αστειότητα και το επίπεδο γραφής τους, μου θυμίζει την ιστορία 'Ντέιλυ Σταρ' του Λούκι Λουκ, με τον ανταγωνισμό δύο εφημερίδων.
Το μόνο που λέιπει είναι η έκφραση: 'αυτή η μάρκα που ακόμα και το όνομά της απαξιούμε να γράψουμε'...
-
Το ωραίο είναι ότι επιμένουν κάθε 3-4 γραμμές να υπενθυμίζουν ότι 'αν βάλουν μεγαλύτερα φρένα θα λυθεί το πρόβλημα'.
Χαραμίζεστε ρε παιδιά... Και έμαθα ότι η McLaren ψάχνει να προσλάβει μηχανικούς. Τρέχτε...
Επειδή αρκετοί αναρωτιούνται γιατί η Fiat δεν έχει κάνει κάτι (πχ να γκρεμίσει με εκρηκτικά το κτήριο του περιοδικού ή να βάλει τη μαφία της Νάπολης να καθαρίσει αυτόν που το οδηγούσε κλπ) θα αναφέρω την περίπτωση της Subaru με το Evo. Το περιοδικό αφιέρωσε 2-3 τεύχη τουλάχιστον (και άρα 2-3 μήνες) στο να θάβει τη Subaru, οπότε όταν βγήκε η απόφαση υπέρ της εταιρείας το βούλωσαν και τέλος...
Εδώ δεν νομίζω να το αφήσει έτσι απλά η Fiat αλλά και αυτοί φαντάζομαι στο τέλος θα το παίξουν τρελοί, ότι έγινε λάθος κλπ -
Έκανε ένα σοβαρό φάουλ η ΦΙΑΤ πάντως -αν ισχύει-...
Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο η Fiat Hellas είχε 5 μέρες στην διάθεσή της από την Παρασκευή 19/10 που έγινε το ατύχημα και την ενημερώσαμε, μέχρι την Τετάρτη 24/10 που ολοκληρώσαμε την δουλειά μας και δώσαμε δημοσιότητα στο θέμα.
Και μετά αυτό...που το διαψεύδει!
Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε μας καλέσατε να επαναλάβουμε οποιαδήποτε μέτρηση και να επιδείξουμε τις ικανότητες των φρένων του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά αντίθετα χωρίς να πράξετε το ανωτέρω αποφασίσατε πρώτα να ανεβάσετε την συγκεκριμένη είδηση στην ιστοσελίδα σας και μετά να μας ενημερώσετε για τη δημοσίευσή της στο διαδίκτυο.»
Ποιός λέει την αλήθεια???
-
Δεν μου φαίνεται να έκανε φάουλ. Πουθενά δεν ανέφεραν οι ΙΔΙΟΙ ότι ζήτησαν από τη Fiat επανάληψη των μετρήσεων με το ίδιο ή άλλο αυτοκίνητο... Έτσι κι αλλιώς, με τέτοιο ιστορικό, πώς να πιστέψει κανείς το AMS; Εδώ πρώην συντάκτες του ομολογούσαν ΗΔΗ όταν δούλευαν εκεί ακόμα πως η αξιοπιστία του είναι της πλάκας.
-
Οκ για το περιοδικό ας πούμε οτι ισχύει ότι λέγεται.
Αν το περιστατικό αυτό τους το είχε αναφέρει ένας απλός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αυτό αρχίζει και δημιουργεί αμφιβολίες του τι ανταπόκριση θα είχε από την ίδια την FIAT στο πρόβλημά του. Αν δεν απάντησαν στο περιοδικό, θα απαντούσαν σε έναν απλό ιδιώτη;
-
Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Είμαι ο πρώτος που θα σου πει ότι η FGAH έχει ΑΘΛΙΑ εξυπηρέτηση πελατών κι ότι οι πιο πολλοί αντιπρόσωποί της είναι για κλωτσιές, αλλά η απάντηση της FGAH στις αυριανίστικες δημοσιεύσεις του AMS είναι ακριβώς αυτή που θα πρότεινε οποιοδήποτε νομικό τμήμα.
Αν το περιστατικό τώρα είχε αναφερθεί από ιδιοκτήτη, θα γινόταν κάποια - επιτυχημένη ή αποτυχημένη (ανάλογα με το συνεργείο) - προσπάθεια εντοπισμού και αντιμετώπισης της βλάβης, καθώς και ενημέρωση της Fiat στην Ιταλία, εάν το ζήτημα οφειλόταν όντως στην κατασκευή του συστήματος πέδησης. Επειδή σήμερα το ζήτημα της εικόνας ενός αυτοκινήτου κι ενός κατασκευαστή είναι πάρα πολύ σοβαρό, να είσαι βέβαιος πως, εάν ήταν γενικευμένο το πρόβλημα, θα γινόταν ανάκληση. Αλλά εάν είναι μεμονωμένο, τότε προβλέπεται αντιμετώπιση εντός εγγύησης.
Οπότε, παρ'όλο που η FGAH εν γένει ΔΕΝ έχει καλούς αντιπροσώπους, η απάντηση - που τη θεωρώ υποδειγματική - που έδωσε στη Motor Press δεν μπορεί να θεωρηθεί ως γενεσιουργός αιτία αμφιβολιών για την αντιμετώπιση που θα έχει ένας πελάτης. Προστατεύει το προϊόν της, το οποίο εν προκειμένω δέχεται μια ύπουλη επίθεση από την 'Αυριανή' του αυτοκινητιστικού Τύπου ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. Εκτός αν πιστεύουμε ότι το timing της γκαιμπελικών προδιαγραφών αρλουμπολογίας του AMS είναι τυχαίο.
-
To Auto Motor und Sport ΞΟΡι Ξ±ΟΟΞ»Ο ΟΞΏ δίκιο! Ξ ΟΞΉΞ½ Ξ±ΟΟ ΞΌΞ―Ξ± Ρβδομάδα ΟΞ΅ΟΞ―ΟΞΏΟ ΟΞ±ΟΞλαβα Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ· Ξ³Ο Ξ½Ξ±Ξ―ΞΊΞ± ΞΌΞΏΟ ΞΞ½Ξ± Ξ±ΟΞΌΞΏΟΟΞ±ΞΉΟΞΉΞΊΟ BRAVO 1.4 Ξ±ΟΟ ΞΞ΅ΟΟαλονίκη. Ξ
-
Εξωγηινίστικα;
-
Macedonia is Greece is entering the matrix...
-
γραμμική Α είναι μήπως;;;
-
Γαμώ το κερατό μου τι έγινε? Φτου, βαριέμαι να τα ξαναγράψω. Το είχα γυρισμένο στα κινέζικα? Καλως σας βρήκα!
-
Κάνε μας μια περίληψη ντε.
Καλώς ήρθες!!
-
Ο χρήστης Macedonia is Greece έγραψε:
'To Auto Motor und Sport έχει απόλυτο δίκιο! Πριν από μία εβδομάδα περίπου παρέλαβα για τη γυναίκα μου ένα ατμοσφαιρικό BRAVO 1.4 από Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση ότι τα φρένα του ήταν ασθενέστατα όταν στην Θεσσαλονίκης- Καβάλας με 120 χλμ στο κοντέρ μου, μία νταλίκα μπήκε από παράδρομο και αναγκάστηκα σχεδόν να ακινητοποιήσω το αμάξι για να αποφύγω την σύγκρουση. Το αμάξι ενώ στην αρχή έδειχνε να σταματάει στο τέλος το πόδι έφτασε σχεδόν στο πάτωμα και αυτό ακόμα δεν είχε πέσει ούτε στα 30 χιλιόμετρα!!! Δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί σκέφτηκα ότι τα τακάκια είναι νέα ακόμα αν και τρομοκρατήθηκα προς στιγμήν. Ξεκίνησα μετά 2 μέρες για Εύβοια και συγκεκριμένα Στύρα για να παραδώσω το αμάξι στη γυναίκα μου που υπηρετεί εκεί. Για όσους γνωρίζουν 8 χιλιόμετρα έξω από τα Κάτω Στύρα υπάρχει μία μεγάλη κατηφόρα 1 περίπου χιλιόμετρο με στροφές περίπου στα 16% αν θυμάμαι καλά κατωφέρεια. Θυμούμενος την περίπτωση που μου είχε τύχει με την νταλίκα με πολύ μικρή ταχύτητα στα 30 χιλμ αρχίζω να κατεβαίνω την κατηφόρα και με Τρίτη ταχύτητα στο κιβώτιο πατώντας και ελαφρά το φρένα. Στα μισά της κατηφόρας και μετά από αλλεπάλληλες στροφές υπάρχει απότομη στροφή δεξιά και αναγκαστικά πατώ αρκετά τα φρένα και κατεβάζω και σε δευτέρα. Το αμάξι με σχετική δυσκολία φρενάρει, παίρνω τη στροφή και μετά συνεχίζει η κατηφόρα σε μία ευθεία περίπου 300 μέτρων. Το αμάξι παρόλο που έχω δευτέρα και πατώ διακεκομμένα τα φρένα αρχίζει να παίρνει φόρα. Ξαφνικά διαπιστώνω λίγα μέτρα από τη στροφή ότι πλέον δεν έχω καθόλου φρένα!!!!!!!!!! Ευτυχώς που δεν υπήρχε εμπόδιο μπροστά μου και το αμάξι τελικά σταματάει όταν έφτασα στο ίσιωμα και μάλιστα με το χειρόφρενο τέρμα πάνω από τη στιγμή που είδα ότι δεν είχα φρένα καθόλου. Δε χρειάζεται να μιλήσω για τους καπνούς και τη βρώμα από τα τακάκια έτσι? Μένω περίπου 20 λεπτά εκεί, κρυώνουν σχετικά τα φρένα και συνεχίζω για την πόλη με 10 χιλιόμετρα στο κοντέρ!!!! Πηγαίνω στο σπίτι τρώω κάτι να στανιάρω από το κάζο που έπαθα και πάω σε γνωστό συνεργείο της περιοχής. Ο μάστορας μου είπε όταν είδε τα τακάκια ότι είναι απίστευτο ότι έβαλαν τέτοια τακάκια σε ένα τόσο βαρύ αυτοκίνητο, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ μου λέει για τέτοιο αμάξι!
Τηλεφώνησα στη ΦΙΑΤ εκεί που το πήρα και μου είπαν ότι λογικό είναι λέει επειδή τα τακάκια είναι νέα να υπερθερμανθούν και ότι θα βάλουμε μαλακά τακάκια και δε θα έχεις πρόβλημα!!!! Τους λέω τι λέτε ρε μάγκες τώρα? Εάν στην κατηφόρα ήταν ένα φορτηγό σταματημένο και από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν και άλλο αμάξι εγώ τι θα έκανα? Θα το έριχνα από το γκρεμό? Δεν μπορούμε να κάνουμε λέει κάτι άλλο. Το πρόβλημα θα λυθεί με μαλακά τακάκια μου απαντούνε πάλι! Τη διαδρομή αυτή την έκανα με το δικό μου Alfa 159 του κουτιού πριν από 2 μήνες πάλι και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τα φρένα. Τυχαία πριν από λίγες μέρες είδα τα γεγονότα που πέρασε το AMS με το Bravo που δοκίμασαν όταν επισκέφτηκα τον ιστοχώρο τους και τελικά καταλαβαίνω ότι η ΦΙΑΤ θέτει τον κόσμο σε άμεσα κίνδυνο με την πατάτα που έβγαλε. Το περιοδικό έχει απόλυτο δίκιο και τώρα ετοιμάζω αγωγή και αποζημίωση για ηθική βλάβη εάν η ΦΙΑΤ δε μου επιστρέψει μέχρι δεκάρας το τίμημα αγοράς και δεν πάρει πίσω την πατάτα της. Απ’ ότι είδα και μετά από επανειλημμένες επικοινωνίες μαζί τους δε προτίθενται να επιστρέψουν τα χρήματα και να πάρουν το αμάξι τους πίσω οπότε η συνέχεια στα δικαστήρια και φυσικά θα επικοινωνήσω και με το AMS και θα είμαι στο πλευρό του περιοδικού σε κάθε τυχόν δικαστικό αγώνα γιατί απέδειξαν ότι δε φοβούνται να πούνε τη γνώμη τους για κανέναν κερατά που θέτει ανθρώπινες ζωές σε άμεσο κίνδυνο. ΑΙΣΧΟΣ!
Και μιας και πολλοί βλέπω λένε διάφορα ως επαΐοντες να τους πω ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν να λένε.'
Αυτό είναι το κέιμενο....άλλο unicode ....
Το να λέει η fiat πάντως να βάλετε μαλακά τακάκια επειδή αυτά που φοράς υπερθερμάνθηκαν αν μη τι άλλο είναι λίγο περίεργο...Εσύ τί λές....???Απο ποιά αντιπροσωπία έγιναν όλα αυτα έτσι για να έχουμε και καλό ρώτημα...?
- τοις άλλοις να μας πείς πώς τους έβαλαν να κάνουν τηλεφωνική διαγνωση χωρίς καν να δούν το πρόβλημα, όπως αναφέρεις/
-
Παντως φιλε Madedonia is Greek, δεν σε προβληματισε καθολου το οτι αυτα τα φρενα σταματουν αλλα αμαξια εδω και χρονια απροβληματιστα?
Δεν αποκλειω το γεγονος... αλλα και απο την αλλη με βαζει σε σκεψεις...
-
πολύ υποβρύχια ιστορία.......
-
Εγώ θα παρακαλέσω τον macedonia is greece να μας βάλει μια φωτογραφία του δισκόφρενου-δαγκάνα-τακάκι του bravo του.
Θα είναι και προπόνηση για αλλαγή αν πάθει ποτέ λάστιχο.
έντιτ: Η 159 σου πόσα κυβικά είναι;
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων