-
Ποιοι το εκαναν τελικα??Γαματο!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
:lol: τρομερός skullone!!
Ούτε στη σύλληψη της ιδέας ούτε στην εκτέλεση του εγχειρήματος είχε καμμία εμπλοκή ο skullone. Κάπου αλλού το είδε κι αυτός και το μετέφερε εδώ.
Χωρίς να ρωτήσει φυσικά τα παιδιά που το έκαναν αν συμφωνούν με αυτή τη δημοσιοποίηση.
Μπράβο σου Κωνσταντίνε, για άλλη μια φορά.Άξιζε τον κόπο όμως... Τα καλά πρέπει να τα μεταφέρουμε.
Sorry αλλά τότε έχει δίκιο ο Alex. Όφειλες να αναφέρεις έστω σε υποσημείωση ότι το είδες σε άλλο site (την πηγή τέλος πάντων).
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
:ysterical:
Ποιοι το εκαναν τελικα??Γαματο!!!!Κάτι παιδιά σε άλλο φόρουμ. Αν το ανέφερα, ίσως και να πλάκωνε εκεί κόσμος που ίσως να μην του ταιριάζει η όλη νοοτροπία. Κι άλλες φορές που αναφέρθηκε κάτι που ειπώθηκε μέσα σ'εκείνο το φόρουμ μας ήρθαν ένα σωρό άτομα που... 'εθίγησαν' γιατί δεν μας άρεσε το αμάξι που πήραν (λες κι εμείς έχουμε όρεξη να τσακωνόμαστε για τις μάρκες των αμαξιών) ή το αμάξι τους όπως το καγκουρέψανε και είχαμε φασαρίες.
-
έχει και συνέχεια..
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=65479 -
Eλληνικό το αμάξι λοιπόν, αν κρίνουμε από την φωτογραφία.
Είναι δυνατόν να είναι από το bravo αυτή η φωτό;
-
Η κατάσταση του δίσκου και της δαγκάνας είναι τέτοια που δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία μπορεί να προέρχεται από ένα τόσο καινούργιο αυτοκίνητο. Δεν αναφέρομαι στη φθορά λόγω χρήσης, αλλά στη σκουριά, κτλ
-
Γενικώς φαίνεται΄ότι δεν προέρχεται από νέο αυτοκίνητο
-
Το μουαγιέ είναι υπερβολικά σκουριασμένο, ο σύνδεσμος της κρεμαγιέρας είναι μέσα στην μπίχλα κτλ κτλ. Ο δίσκος έχει περίεργη φθορά. Νύχι σχεδόν καθόλου, αλλά φαίνεται ότι τέλειωσε το τακάκι και είχαμε επαφή μέταλλο-μέταλλο.
-
Wow.... σοβαρες οι αιτιασεις του Autotriti....
Αρα εδω μιλαμε για το απλο 1,4! Και συγκριτικα με τα αλλα ειναι εμφανες πως εχει μικροτερο δισκο. Αλλα και παλι ομως... ειναι δυνατον εστω μετα απο 2 φρεναρισματα να γινεται τοσο χαλια που να καταληγει στα γρασιδια????
Παντως στην φωτο ειναι εντονοτατες οι φθορες (ζαγρε εγινε)... και η γενικοτερη κατασταση... Αμφιβαλλω αν το δικο μου 8ετιας εχει τοση σκουρια και μπιχλα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μουαγιέ είναι υπερβολικά σκουριασμένο, ο σύνδεσμος της κρεμαγιέρας είναι μέσα στην μπίχλα κτλ κτλ. Ο δίσκος έχει περίεργη φθορά. Νύχι σχεδόν καθόλου, αλλά φαίνεται ότι τέλειωσε το τακάκι και είχαμε επαφή μέταλλο-μέταλλο.Οχι απλά τέλειωσε αλλά φαίνεται οτί δεν υπήρχε καθόλου τακάκι
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Το μουαγιέ είναι υπερβολικά σκουριασμένο, ο σύνδεσμος της κρεμαγιέρας είναι μέσα στην μπίχλα κτλ κτλ. Ο δίσκος έχει περίεργη φθορά. Νύχι σχεδόν καθόλου, αλλά φαίνεται ότι τέλειωσε το τακάκι και είχαμε επαφή μέταλλο-μέταλλο.
Οχι απλά τέλειωσε αλλά φαίνεται οτί δεν υπήρχε καθόλου τακάκι
Δεν υπάρχει τακάκι, αλλά υπέθεσα πως το βγάλανε.
-
Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, όσο πιο πολλά φωτογραφικά 'επιχειρήματα' παραθέτουν, τόσο πιο καχύποπτος γίνεσαι...
-
Οι τύποι είναι τραγικοί. Έτσι όπως πάνε θα το φάνε χοντρά το κεφάλι τους μόλις ασχοληθεί κάποιος.
-
Και το corolla μου 255 δίσκο έχει με αντίστοιχο βάρος και φαντάζομαι περνάει αντίστοιχο test, άρα δε νομίζω πως το πρόβλημα ήταν το μέγεθος του δίσκου...
Στη φωτό πάντως κάτι βρομάει.... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, όσο πιο πολλά φωτογραφικά 'επιχειρήματα' παραθέτουν, τόσο πιο καχύποπτος γίνεσαι...Είναι φωτογραφικό επιχείρημα η παράθεση φωτογραφίας ένος δίσκου από FIAT 127 της δεκαετίας του 70;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, όσο πιο πολλά φωτογραφικά 'επιχειρήματα' παραθέτουν, τόσο πιο καχύποπτος γίνεσαι...
Είναι φωτογραφικό επιχείρημα η παράθεση φωτογραφίας ένος δίσκου από FIAT 127 της δεκαετίας του 70;
Ειναι? Δεν νομιζω....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είναι φωτογραφικό επιχείρημα η παράθεση φωτογραφίας ένος δίσκου από FIAT 127 της δεκαετίας του 70;
Ειναι? Δεν νομιζω....
Αυτό ακριβώς εννοώ. Γι' αυτό και τα εισαγωγικά.
-
Η φωτογραφία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι από καινούργιο αυτοκίνητο.
-
γενικά πάντως, το τεστ φαίνεται πως έχουν κάνει είναι αληθοφανές και οπωσδήποτε δεν μπορεί να καταρριφθεί από τις εκτιμήσεις μας εδώ, που καθόμαστε στο πληκτρολόγιο και κρίνουμε από τις φωτογραφίες. Αν θέλουν οι 4 Τροχοί ή η ΦΙΑΤ ας κάνουν ένα δικό τους τεστ κοπώσεως και ας δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα.
-
Το 257 mm δε νομίζω ότι είναι επαρκής δικαιολογία για την 'κατάρρευση' των φρένων στο 3ο φρενάρισμα 100-0, ειδικά δεδομένου ότι οι δοκιμή δεν πρέπει να γινόταν με πλήρες φορτίο, σωστά;
1200 κιλά αμάξι με αντίστοιχα φρένα κυκλοφορούν πολλά και δε νομίζω να κινδυνεύεις άμεσα, όπως πχ το Golf IV 1,4 και 1,6 (256/22), Ford Focus (258/22), κτλ
Άλλο το να βγαίναν και να έλεγαν ότι τα φρένα είναι μικρά για να αντέξουν ένα εξαντλητική τεστ και άλλο το ότι τα έφτυσαν στο δεύτερο φρενάρισμα.
Ή υπάρχει κατασκευαστικό λάθος, κάτι που μου φαίνεται περίεργο μιας και τακάκια, δισκόπλακες και υγρά φρένων είναι πάνω κάτω παραπλήσια στα διάφορα αυτοκίνητα, άρα το πρόβλημα θα πρέπει να οφείλεται πχ στην τρόμπα των φρένων ή απλά το αυτοκίνητο δεν είχε τακάκια πριν καν ξεκινήσει το τεστ και βρέθηκε να φρενάρει μέταλλο με μέταλλο με τα 'γνωστά' αποτελέσματα.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων