-
-
Megane98hp
λες όλα τα bravo να μην έχουν φρένα στο 3ο φρενάρισμα;Αν είναι έτσι, τότε είμαι τυχερός που έχω απ' τα παλιά, καλά φιατ που πρέπει να πηγαίνεις δίχως αύριο για να χάσεις τα φρένα (εγώ δεν το χω καταφέρει ποτέ).
-
Και για να μην λέτε πως μόνον το Autotriti το έκανε θέμα, ιδού:
httρ://www.4troxoi.grTo πράγμα γίνεται σοβαρό σιγά σιγά...
Μάλλον η Fiat...
Μεταννοείτε... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Megane98hp
λες όλα τα bravo να μην έχουν φρένα στο 3ο φρενάρισμα;Ξερω γω; Ολα να τα περιμενει κανεις απο αυτους τους Ιταλους.
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μάλλον η Fiat...
Μεταννοείτε...;;;;;;;;;
-
-
Δεν αναφέρει αναλυτικά τι συναίβει. Είδανε τι μπορεί να συναίβει στο σύστημα των φρένων; Ζητάνε από τη FIAT εξηγήσεις, χωρίς οι ίδιοι να μας λένε τίποτα ουσιαστικό από τεχνικής άποψης. 'Έχασε τα φρένα' γράφουν, αλλά κάποιο τεχνικό έλεγχο δεν αναφέρουν αν κάνανε!! για να μας πούνε και τη δική τους άποψη. Ζητάνε από τη FIAT ενημέρωση!! Από απόσταση που να ξέρει μια εταιρία γιατί ένα αμάξι έχασε τα φρένα; Στη Mercedes είχαμε ένα αυτοκίνητο που δεν είχε καλό κράτημα. Σε αυτό μπορείς ποιο εύκολα να μιλήσεις τεχνικά. Στο σύστημα των φρένων δε μπορείς έτσι απόλυτα να κάνεις θέμα, ότι και καλά ίσως δεν ήταν ακόμα έτοιμο!! Ας είναι πρώτα έτοιμοι αυτοί που τα γράφουν, να μας εξηγούν και τεχνικά τι ελέγχους κάνανε μετά το ατύχημα και όχι μόνο το συμβάν. Είναι πάντως επικίνδυνο να μην πιάσουν τα φρένα και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση. Υπάρχουν όμως πολλές αιτίες που δεν καθίσαν να τις ψάξουν (αναφέρομαι στον τεχνικό έλεγχο που έπρεπε οι ίδιοι να κάνουν, πριν αρχίσουν να γράφουν).
-
Ο χρήστης ** drdino* έγραψε:*
montzo έγραψε:
Δικαιώνονται οι φήμες για την αξιοπιστία των Ιταλών ...Πάρτε όλοι ford λέμε...
Πάρε ΦΙΑΤ για να έχεις σωας τας φρένας σου!
-
Εγώ πιστεύω ότι είναι εντελώς τυχαίο το συμβάν αυτό...και γνωρίζετε πόσο εγκάθετος είμαι
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είχε θέμα...χωρίς να ξέρουμε τι χαζομάρα μπορεί να έκαναν...αλλά πάντως η αντίδραση της FIAT Group Automobiles Hellas είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και άξια να πάθει αυτό που της αξίζει...γιαυτό πάει έτσι χάλια...και καλά να πάθει αν συνεχίσει έτσι.
Να δω πότε θα βάλουν μυαλό.
Αν και ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι δεν έχουν external PR company...
-
Γιατί, κάλεσε το AT κανέναν εκπρόπωπο της FAH να παραβρίσκεται στο τεστ? Κάλεσαν κανέναν εκείνη την ώρα να έρθει να δει τι έχει το αμάξι και το μπορεί να προκάλεσε αυτό το γεγονός? Κάνανε γραπτώς μιά επιστολή στην FAH να ενημερώσουν ότι το αμάξι τελεί υπό αυτό το πρόβλημα? Μπορούν να αποδείξουν ότι ενημερώσανε κάποιον προφορικώς την ίδια ή την άλλη μέρα? Πως αποδεικνύεται ότι όντως η FAH άργησε να απαντήσει και δεν μας λένε μπαρούφες?
Γιατί έτσι, παίρνoυν πχ και οι 4Τροχοί ένα TSI για τεστ, το λούζουν με βενζίνη, πετάν ένα σπίρτο, βγάζουν φωτό και μετά από 10 μέρες σηκώνουν ένα εμπρηστικό άρθρο στην σελίδα τους, ότι τα TSI δεν περνάνε το τεστ κόρνας και λαμπαδιάζουν μόλις πατήσεις τρεις φορές το κουμπί και άντε βγάλε μετά άκρη...
-
Και αν ήμουνα FAH, αυτό που θα έκανα τώρα, θα ήταν πρώτον να μην δεχτώ πίσω το αμάξι από το ΑΤ και όπως είναι τώρα, σε ότι κατάσταση κι αν είναι, θα μάζευα ΟΛΟ τον ειδικό τύπο στον αεροδιάδρομο του Ελληνικού, να φέρει το ΑΤ εκεί το αμάξι εκείνη την στιγμή και να ξαναπεράσει καμιά πενηνταριά απανωτές φορές το 100-0, ώστε να καταγραφεί επισήμως με ντοκουμέντα το καραγκιοζιλίκι τους...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Γιατί, κάλεσε το AT κανέναν εκπρόπωπο της FAH να παραβρίσκεται στο τεστ? Κάλεσαν κανέναν εκείνη την ώρα να έρθει να δει τι έχει το αμάξι και το μπορεί να προκάλεσε αυτό το γεγονός? Κάνανε γραπτώς μιά επιστολή στην FAH να ενημερώσουν ότι το αμάξι τελεί υπό αυτό το πρόβλημα? Μπορούν να αποδείξουν ότι ενημερώσανε κάποιον προφορικώς την ίδια ή την άλλη μέρα? Πως αποδεικνύεται ότι όντως η FAH άργησε να απαντήσει και δεν μας λένε μπαρούφες?Γιατί έτσι, παίρνoυν πχ και οι 4Τροχοί ένα TSI για τεστ, το λούζουν με βενζίνη, πετάν ένα σπίρτο, βγάζουν φωτό και μετά από 10 μέρες σηκώνουν ένα εμπρηστικό άρθρο στην σελίδα τους, ότι τα TSI δεν περνάνε το τεστ κόρνας και λαμπαδιάζουν μόλις πατήσεις τρεις φορές το κουμπί και άντε βγάλε μετά άκρη...
Κάτσε λίγο...καμία σχέση! Στο 3ο φρενάρισμα...δε φρέναρε το αυτοκίνητο...δεν το βάλαν φωτιά και κάηκε π.χ.
Θα στο πω αλλιώς...όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν εταιρία PR εξωτερική συνήθως που ασχολείται με τέτοια θέματα crisis. Το γνωστό σαν crisis management. Εδώ λοιπόν η ΦΙΑΤ...πέρασε ένα crisis...και τι έκανε? Τίποτα!
Τι έπρεπε να κάνει??? Πολλά! Μα πάρα πολλά για να ανεβάσει τη φήμη του νέου της μοντέλου!
Για παράδειγμα...εταιρία παιχνιδιών (δε θα πω όνομα) με προβληματικά παιχνίδια που ανακλήθηκαν από την αγορά, για να αποκαταστήσει τη φήμη της στους καταναλωτές έκανε ένα ειδικό event με κάποια νέα ταινία που βγήκε πρόσφατα καλώντας διάσημους κλπ.
Προφανώς η ΦΙΑΤ δεν έχει crisis management department και η ετεροχρονισμένη απάντησή τους τα λέει όλα.
Μπορώ δηλαδή να σου πω εγώ που δε έχω κάνει PR, δεν έχω ασχοληθεί, 1000000 πράγματα που μπορούσε να κάνει η ΦΙΑΤ...αλλά δεν έκανε κανένα.
Βέβαια υπάρχουν κι αυτά... http://www.spiegel.de/auto/aktuell/0,15 ... 57,00.html
-
Και που το ξέρεις ότι το ΑΤ δεν ενημέρωσε μόλις χτες ας πούμε την FAH, με σκοπό να την εκθέσει? Έχει καμιά απόδειξη στα χέρια της ότι την ενημέρωσε πριν 10 μέρες που έγινε το τεστ? Δεν γίνονται προφορικά αυτά τα πράματα, έπρεπε να στείλει έγγραφη επιστολή με το πρόβλημα, ώστε να είναι 100% καλυμμένο το περιοδικό. Όχι ενημερώσαμε την εταιρία και αυτοί δεν κάναν τίποτα, αυτά είναι αεριτζίδικα...
Και τι άλλες αποδείξεις για το γεγονός έχει? Κανένα βίντεο? Κανέναν πραγματογνώμονα που να είδε το αμάξι? Την οδική που το πήγε πίσω στα γραφεία, ή στο συνεργείο? Εξουσιοδοτημένο τεχνικό που να το έλεξγε? Ξανακάνανε το τεστ να δούνε αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται? Ή απλά το πήγανε μετά από 3-4 μέρες πίσω στην FAH και ούτε γάτα ούτε ζημιά?
-
Αν είναι έτσι, τότε είμαι τυχερός που έχω απ' τα παλιά, καλά φιατ που πρέπει να πηγαίνεις δίχως αύριο για να χάσεις τα φρένα (εγώ δεν το χω καταφέρει ποτέ).+1
Και δεν έχω καν δίσκους πίσω
-
Το 'αρθρο' πραγματι μοιαζει να ειναι γραμμενο απο τον επιθεωρητη Κλουζο.
Στην παρουσιαση το αυτοκινητο τους δοθηκε για οδηγηση μονο σε ευθεια, αρα 'το αυτοκίνητο, ίσως δεν ήταν έτοιμο ακόμα' (μπορει το τιμονι στο τριτο στριψιμο να πηγαινε ευθεια...).
Επισης υποπτο που δοθηκε πρωτα για τεστ το τουρμπο (που δεν ειχε προβλημα). Δηλ. η ΦΙΑΤ ηξερε το προβλημα, και απλα εδωσε το αμαξι αργοτερα. Ισως πιστευε οτι θα περνουσε το θεμα απαρατηρητο μεσα στα επινικια για το θριαμβο του θρυλου στο Μπερναμπεου.
Και τελος η (ευκαιριας δοθεισης) προπαγανδα για την Μερκ.ΑΛΛΑ:
Απο την αδεξια προσπαθεια εκμεταλλευσης ενος συμβαντος για να πληγει η ΦΙΑΤ, μεχρι την εν ψυχρω σκηνοθεσια του, υπαρχει τεραστια αποσταση.
Προσωπικα δεν μπορω/θελω να πιστεψω οτι η ιστορια στηθηκε απο το περιοδικο, οσο αναξιοπιστο και αν ειναι, αφου μιλαμε για ποινικο αδικημα.
Πιθανοτερο θα εβρισκα να υπηρξε μεμονωμενη αστοχια υλικου ή τεχνικη βλαβη, για την οποια, αφου διεξαχθει τεχνικος ελεγχος, θα πρεπει να εχουμε ενημερωση, τοσο απο το περιοδικο οσο και (κυριως) απο τη ΦΙΑΤ.ΥΓ: Μα ηταν αναγκη να βγει τωρα αυτο το θεμα, πανω που ειχαμε πεισει τον Αsimov να το αγορασει, μηπως και γλιτωναμε;;;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μάλλον η Fiat...
Μεταννοείτε...Μα αυτο ειναι ακριβως το ιδιο αρθρο,ουτε ενα ',' δεν αλλαζει!!!
Αυτη 'TEST: 24/10/2007 ' ειναι η ημερομηνια που εγινε το τεστ;
-
Megane98hp
λες όλα τα bravo να μην έχουν φρένα στο 3ο φρενάρισμα;E, και τι έγινε δηλαδή; Υπολογίζεις εκ των προτέρων, και φρενάρεις στο 4ο
Φαιδρό άρθρο, φαιδρό τόπικ
-
Aν θεωρήσουμε ότι το συμβάν είναι πραγματικό και οφείλεται τελικά σε αστοχία υλικού, αυτή η FIAT ΗΕLLAS πήγε και έδωσε αυτοκίνητο σε περιοδικό χωρίς πρώτα να το έχει ελέγξει ώστε να μην γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη ανά το Πανελλήνιο ; ; ;
Και από την άλλη αν δίνει τα αυτοκίνητα χωρίς έλεγχο στα περιοδικά τι κάνει δηλαδή στους πελάτες; Οπως βγαίνουν από το τελωνείο έτσι τα δίνει;
Και άντε τα παραπάνω είναι γεγονότα και πραγματικότητα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Η μητρική FIAT θα κάνει τίποτα ή θα τα γράψει όλα στα π@π@ρ@κια της;
...
-
Ο χρήστης ** BILL 33 ** έγραψε:
HighFidelity έγραψε:
Μάλλον η Fiat...
Μεταννοείτε...Μα αυτο ειναι ακριβως το ιδιο αρθρο,ουτε ενα ',' δεν αλλαζει!!!
+1000
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων