-
Αφού δεν χτύπησε κανείς, στην καζούρα θα το ρίξουνε...
Σιγά μην νοιαστούν για το αυτοκίνητο. Δικό τους είναι;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αφού δεν χτύπησε κανείς, στην καζούρα θα το ρίξουνε...Σιγά μην νοιαστούν για το αυτοκίνητο. Δικό τους είναι;
Εδώ εγώ όταν τράκαρα, μόλις ξεπέρασα το σοκ άρχισα να γελάω, αυτοί δεν θα γελάνε?
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Αρα όσοι πήρατε Μπράβο να ξέρετε οτι έχετε μόνο δύο φρεναρίσματα!Καλά δεν νομίζω να πάρει κανείς στα σοβαρά το εν λόγω περιοδικό μιας και έχει βεβαρημένο παρελθόν στις ανακρίβειες και στις λαλακίες, όπως και το ίδιο χειρότερα αναξιόπιστη και με βεβαρημένο παρελθόν είναι και η FAH.
Ποτέ όμως στα φρένα, τα όποια ήταν από τα δυνατά σημεία τους.
Το κακό με το AMS είναι οτι δεν μπορείς να το πάρεις πότε στα σοβαρα...
Ακόμα και ο τίτλος είναι τουλάχιστον ανόητος.Στη συνέχει με περίσσεια ηλιθιότητα λέει οτι το αυτοκίνητο δεν είναι ακόμα ετοιμο.... δηλαδή από τα 50.000 που έχουν παραχθεί τα 40.000 έχουν τρακάρει επειδή έχασαν φρένα...
Το αρθρο είναι απίστευτα προχειρογραμμένο με ποιότητα λογου 14χρονου και ειρμό συμπερασμάτων 8χρονου και δείχνει για μιά ακόμα φορά γιατί οι 4Τ (με τα δικά τους στραβά και ανάποδα) είναι με διαφορά το πιο σοβαρό περιοδικό
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το αρθρο είναι απίστευτα προχειρογραμμένο με ποιότητα λογου 14χρονου και ειρμό συμπερασμάτων 8χρονου και δείχνει για μιά ακόμα φορά γιατί οι 4Τ (με τα δικά τους στραβά και ανάποδα) είναι με διαφορά το πιο σοβαρό περιοδικό+οο
Το θέμα, όμως, είναι ότι απευθύνεται και σε μερίδα του κοινού που δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του τους 4Τ και ενδεχομένως δεν έχει και την επάρκεια για να κρίνει και να καταλήξει σε συμπέρασμα.
Λίγο το γερμανοτραφές προφίλ που προσπαθεί να περάσει το AMS, λίγο ο πιασάρικος ο τίτλος, βάλε και τη λογική του Έλληνα 'Ιταλικό είναι, θα χαλάει' και ορίστε το πακέτο...
Για μένα η FAH οφείλει να απαντήσει, με στοιχεία, άμεσα....
-
Μπορει το άρθρο να είναι μούφα, αμα όμως δεν είναι???
Δεν θέλω να σκεφτω τι μπορεις να πάθεις με ένα αμάξι 1300+κγ χωρίς φρένα -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Η πινακίδα στο bravo του ατυχήματος(:ysterical:) δεν διακρίνεται καλά για να φανεί η χώρα (GR) αλλά νομίζω πως τα 3 πρώτα γράμματα είναι IHO. Σε μια πρόχειρη αναζήτηση σε διάφορα ελληνικά sites που έχουν κάνει test το bravo και έχουν και φωτογραφίες, έχουν όλα πινακίδες που αρχίζουν από ΙΗ(ΙΗΝ, ΙΗΖ κλπ). Οπότε μάλλον είναι ελληνική η προσπάθεια. Μ'αρέσει που έχουν και τον πυροσβεστήρα έτοιμο για να σβήσουν τη φωτιά. Σε συνδυασμό με το 'θίασο' που γελάει, προσωπικά με κάνουν να πιστεύω πως γίνεται σκόπιμα προσπάθεια για δυσφήμιση του αυτοκινήτου από το συγκεκριμένο έντυπο...+oo
Άλλη μια ΜΟΥΦΑ, ευγενική προσφορά του Auto Motor und Sport.
Αλήθεια, είναι ΤΥΧΑΙΟ ότι αυτό βγήκε τώρα που η Ε.Ε. κήρυξε παράνομο τον νόμο που είχε η Γερμανία και προστάτευε την VW από εξαγορά;
-
Διαβάζει ο Βάζελος Πρωταθλητή?
-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
Δεν θέλω να σκεφτω τι μπορεις να πάθεις με ένα αμάξι 1300+κγ χωρίς φρέναΜην ανησυχείς. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε δημοσίευμα του AMS/Auto Triti που να ΜΗΝ είναι μούφα. Αλήθεια, εσένα πώς θα σου φαινόταν Μερσεντές σειράς Ε να σου σβήνει ΤΕΛΕΙΩΣ πάνω σε στροφή με 150+, αφήνοντάς σε χωρίς φρένα και τιμόνι; Έχει γίνει ξέρεις και μάλιστα καταγγέλθηκε σε όλα τα φόρουμ αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
Δεν θέλω να σκεφτω τι μπορεις να πάθεις με ένα αμάξι 1300+κγ χωρίς φρέναΕίναι αδύνατον τα φρένα να βγαίνουν εκτός ύστερα από δύο φρεναρίσματα 100-0. Είναι σα να λέμε ότι φρενάροντας μια φορά από τα 140-160 τα φρένα θα έβγαιναν εκτός.
Είναι απλά γελοίοι οι του Auto Triti
-
http://financial.kathimerini.gr/?page=n ... w_id=26015
Είναι άραγε ΣΥΜΠΤΩΣΗ που στήσανε την παράσταση με το Bravo τώρα; Δε νομίζω...
'Κύριοι' της Motorpress, δε μασάμε πια από τα στημένα σας 'ρεπορτάζ'. Τέτοιες εκστρατείες παραπληροφόρησης και συκοφάντησης κάνατε και στο παρελθόν πολλές φορές. Και πριν από σας τις κάνανε τα λαμόγια της Daily Mirror. Σας ξέρουμε πολύ καλά τι είστε. Κι εσείς και οι αντιπροσωπείες που υπηρετείτε.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ VAG, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΤΕ!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
http://financial.kathimerini.gr/?page=news_home_details&new_id=26015Είναι άραγε ΣΥΜΠΤΩΣΗ που στήσανε την παράσταση με το Bravo τώρα; Δε νομίζω...
Μήπως, λεω μήπως ειναι μια superτραβηγμενη θεωρια συνομωσιας ακομα? Το να φτασεις να συνδεεις μια πιθανη αστοχια, με συμφεροντα Γερμανικά, με την Porsche, με τα χρηματιστηριακα... με με με.... ειναι κάπως.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ απίθανο να ειναι κάτι στημένο... θα μου φαινοταν πολυ παιδαριωδες και ερασιτεχνικό εκ μερους τους... -
Όσο η FAH δεν απαντάει με στοιχεία, εγώ το πιστεύω απόλυτα το δημοσίευμα. Και παρακαλείται ο οποιοσδήποτε να μου αποδείξει ότι δεν είναι ψέμα.
Skullone τι σχέση έχει η εξαγορά της VAG, μόνο εσύ μπορείς να φανταστείς..
Επίσης αν θεωρείς ότι το bravo μπορεί να κόψει πωλήσεις από το Golf, μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ελληνική αγορά.
-
Έλεος με αυτή την κ...φυλλάδα.
Το κείμενο είναι πρόχειρα γραμμένο και σκάνε και τον έπαινο για το άθλιο A Class που ήθελε ηλεκτρονικά για να μη τουμπάρει. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν αναφέρουν τι έπαθε ακριβώς. Έβρασαν τα υγρά, έμεινε από τακάκια, έχασε, υγρά, τι;Θα το ξαναπώ... εμένα με προβληματίζει που δεν ξαναέκαναν το τεστ για να τσεκάρουν πώς θα αντιδράσει. Ό,τι να 'ναι κατάσταση δλδ...
kid, μπορεί-δε μπορεί να κόψει πωλήσεις το Μπράβο από το Γκολφ, όπως και να έχει, οι Γερμανοί το φοβούνται. Αν μπεις μέσα θα καταλάβεις. ΙΜΗΟ, σε κάποιους τομείς (ακόμα και ποιοτικά) το έχει φτάσει και το έχει ξεπεράσει. Γιατί λοιπόν να μην κάνουν ένα τράβηγμα στο χαλάκι κάτω από τα πόδια της Φίατ? Εδώ άλλα και άλλα έχουν κάνει....
-
Κώστα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας που δεν έχουν καμία βάση. Επιμένω πάντως, πώς η συμπεριφορά της Fiat είναι πιο ύποπτη από όλων. Δεν γίνεται να βγαίνει ένα δημοσίευμα που βγάζει το νέο σου ισχυρό χαρτί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και να μην αντιδράς.. Αυτό είναι που με ανησυχεί.
Τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας, δεν τις ασπάζομαι, πιστεύω όμως ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό όπως έχω ξαναπεί. Αν οι φωτογραφίες με το αυτοκίνητο σκαρφαλωμένο πάνω στο βουνό είναι από το τεστ, πώς να το ξανακάνουν ρε συ? Πάντως, όπως είπε και ο spiros, είναι επίσης περίεργο που δεν κάνανε μόνοι τους κάποιον έλεγχο για το τι φταίει..
-
Πάντως στο ΑΜΣ πρέπει να αντιπαθούν τα φίατ. Θυμίζω την φάση με το μαρέα και τα υποτιθέμενα( ; ) παραπάνω άλογα στο αυτοκίνητο του τεστ πριν μια δεκαετία, την χλιαρή υποδοχή του στίλο και των πούντο2,3 από τότε και τώρα το θέμα με το νέο μπράβο. Θα έλεγα ότι είτε τους φοβούνται είτε τους υποτιμούν και τους χλευάζουν.
Δηλαδή στα γερμανικά δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο; Αν συμβεί θα το έλεγαν; Μην ξεχνάνε ότι το τεστ 'τάρανδου' στην Α κλας δεν έγινε από εκείνους αλλά από Σουηδούς. Εκείνοι δεν το είχαν παρατηρήσει όταν λογικά τα τέσταραν πρώτοι; Σιγά μην τολμούσαν να προσβάλουν εγχώρια εταιρεία. Θα τους τρώγανε πρώτα οι εταιρείες και μετά ο κόσμος της Γερμανίας που θέλει να του ευλογούν τα γένια του. Τα ίδια θα έκαναν και τα ιαπωνικά περιοδικά στα ιαπωνικά μοντέλα. Πλέον τους ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε κριτικά ότι διαβάζουμε. Πιστεύω λοιπόν ότι το αυτοκίνητο πλέον, ύστερα από την δημοσιότητα που δόθηκε μπορεί να πάσχει οπουδήποτε αλλά όχι στα φρένα. -
Ας περιμένουμε να δούμε το επίσημο άρθρο του περιοδικού επί του θέματος, και την επίσημη θέση της Fiat επ' αυτού.
Η σιγή πάντα είναι ύποπτη. Όπως και κάθε κατηγορία μέχρι να αιτιολογηθεί με πλήρη στοιχεία.
skullone φαίνεται πολύ τραβηγμένο σενάριο αυτό που υποστηρίζεις. Και ρισκάρουν και πολλά αν αποκαλυφθεί πως έγινε για αυτό το λόγο. Αν ήταν έτσι όμως θα είχε συμβεί στη Γερμανία. Στη χώρα μας δεν πιστεύω πως έχει τόσο μεγάλη επίδραση αυτή η εξέλιξη στη VW. Και γιατί να ρισκάρουν σε τοπικό επίπεδο (Ελλάδα) υπονομεύοντας έναν ανταγωνιστή, τη στιγμή που οι πωλήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο;
pavlos23 η Mercedes από ότι το εξέλαβα εγώ, αναφέρθηκε ως παράδειγμα ότι μόλις προέκυψε το πρόβλημα, η εταιρεία έδειξε αμέσως έμπρακτο ενδιαφέρον και προχώρησε σε δραστικά μέτρα προς εξάλειψή του.
-
Και τι δουλειά δλδ είχε να αναφερθεί η Merc?
Συγκρίνουν οι τύποι την αντίδραση ολόκληρης αυτοκινητοβιομηχανίας με αυτή μιας αντιπροσωπείας, η οποία εδώ που τα λέμε μπορεί να μην έχει και την αρμοδιότητα να απαντήσει, παρά μόνο να διαβιβάσει στη μαμά εταιρεία και να αναλάβει αυτή. Ποτέ δεν ξέρεις...Ας έπαιρναν άλλο αυτοκίνητο Δημήτρη (αν και εφόσον αυτό είχε πάθει ζημιά από την έξοδο) να δοκιμάσουν. Αν θέλουν να είναι επαγγελματίες, να κάνουν και σωστά τη δουλειά τους.
Εξάλλου μην ξεχνάμε οτι όσα και να προσάψει κάποιος στα Φίατ (ποιότητα, ηλεκτρικά κτλ), στον τομέα των φρένων ποτέ δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, ιδιαίτερα στα γρήγορα μοντέλα της, ίσα-ίσα ήταν σημείο αναφοράς... Βλέπε Punto GT, Coupe...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κώστα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας που δεν έχουν καμία βάση. Επιμένω πάντως, πώς η συμπεριφορά της Fiat είναι πιο ύποπτη από όλων. Δεν γίνεται να βγαίνει ένα δημοσίευμα που βγάζει το νέο σου ισχυρό χαρτί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και να μην αντιδράς.. Αυτό είναι που με ανησυχεί.Και ποιος σου ειπε πως τα PR των εταιριων αντιδρουν στο καθε δημοσιευμα καθε περιοδικου η εφημεριδας??? Και γιατι ειναι επικυνδινο ακριβως?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ VAG, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΤΕ!Και εμένα μου την δίνουν στα νεύρα τέτοια 'κόλπα' για να με πείσουν να πάρω κάτι.
Ενώ έχω και Γερμανικό αμάξι και ενώ μου αρέσουν τα Γερμανικά μόνο απο αντίδραση στο κατεστημένο που πάνε να κάνουν και με τον τρόπο που πάνε να με πείσουν, θα διαλέξω απο αλλη χώρα αμάξι.Είμαι καταναλωτής και περιμένω αντι να προσπαθήσουν να με πείσουν να αγοράσω το προϊόν τους με τέτοιους τρόπους, απαιτώ να βγάλουν καλύτερα προϊόντα αν θέλουν να τους ξαναεπιλέξω.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων