Oct 25, 2007, 3:35 PM

Παρακαλω οχι γελάκια, αστειακια, υπονοουμενα το θεμα ειναι σοβαροτατο.
Μιλαμε παρα παρα παρα πολυ σοβαρα.
Λοιπον...

Εχω ενα πολυ πολυ καλο φιλαρακι. Θελει να κανει οικογενεια οσο τιποτα αλλο στη ζωη του. Ειναι 31 ετων. Δυσκολευεται παρα πολυ να βρει μια κοπελα που να θελει κι αυτη το ιδιο πραγμα. Ειναι χρυσή καρδια παιδι μάλαμα, σοβαρος αλλα με απιστευτο χιουμορ και εμφανησιακα μια χαρά. Το γιατι δεν μπορει να βρει ειναι κατι που δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τωρα.

Εδω και δυο χρονια εχει ερθει μια κοπελα στην επιχειρηση οπου εργαζομαι. Ειναι και αυτη 31 ετων, πανεμορφη και απο οσο μπορω να ξερω πολυ καλο 'παιδι'. Απο διαφορες κουβεντες που εχουμε κανει, μεταξυ σοβαρου και αστειου μου εχει πει οτι θελει ΚΑΙ αυτη οσο τιποτα αλλο να βρει ενα καλο παιδι να κανει οικογενεια.

Πεστε με τρελό αλλα σημερα μου ηρθε ετσι ξαφνηκα μια 'φλασιά'. Ποτε μου μεχρι σημερα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ετσι απλα μου ηρθε. Ειπα στην κοπελα για τον φιλο μου και... το αντιθετο.
Προς εκπληξη μου και οι δυο συμφωνησαν να βγουμε για καφε.

Εδω τωρα ειναι το διλλημα. Να βγουμε δεν λεω. Τί θα γίνει; Για τί πραγμα να μιλησουμε; Και καλα εγω τί πρεπει να κανω τότε;
Να τους αφηνω να μιλανε οι δυο τους και οτι βγει; Να τους βρισκω κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα τους. Μου φαινεται πολυ περιεργη η ολη 'φάση'.
Μηπως να βρω 2-3 αλλα κοντινα μου/τους ατομα να ερθουν κι αυτοι;

Βοηθεια παιδια.