-
Κι αν, τελικά, πας κι εσύ, πάρε μαζί τη γυναίκα σου.
Για μένα είναι το μόνο λογικό ΜΕΤΑ από το να τους αφήσεις μόνους, δεδομένου του σκοπού της συνάντησης. -
λογικο ειναι δυο ανθρωποι που δεν γνωριζονται καν να αισθανονται αβολα την πρωτη φορα μονοι τους.
εκτος αν ο ενας η η αλλη ειναι πολυ εξωστρεφης και ανετοι και δεν χαμπαριαζουν απο ενδοιασμους.
καλυτερα μεσα σε μια παρεα να γνωριστουν και απο εκει και περα,ενηλικα παιδια ειναι,κανονιζουν μεταξυ τους.
εξαλλου οι πιο πολλες σχεσεις γινονται μεσω κοινων γνωστων.
βρισκονται σε μια παρεα και εκει αρχιζει.τι μου θυμισες τωρα
-
εμενα φιλος μου γνωρισε την κοπελα του οταν αυτη που εμεναν στη ιδια πολυ κατοικια στην γιορτη του πηγε αντιδορο απο την εκκλησια.
αυτες εθιναι σχεσεις τι να λεμε τωρα.
δεν εχω ακουσει πιο περιεργο τροπο για να σε προσεγγισει καποιος. -
Καλά συνταγές γι' αυτά δεν υπάρχουν. Απ' την άλλη είναι γεγονός ότι και οι δύο μεγάλα παιδιά είναι, δε νομίζω ότι χρειάζεται ούτε πολύς κόσμος μαζί ούτε ιδιαίτερες προφάσεις. Καλά, όχι ότι θα πάτε και θα το κουβεντιάσετε και στα ίσια, απλά θέλω να πω δε χρειάζεται να φέρεις και άλλους φίλους/φίλες για να κρατήσεις 'τα προσχήματα'. Σιγά τα προσχήματα...
-
ρε συ αυτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα...
ειναι και οι 2 31 ετων δεν ειναι παιδακια πια!ηρεμησε!
μια χαρα θα τα πανε αρκει να ξερουν τι θελουν και οι 2!αν ο ενας ηταν 31 και η αλλη 23-25...εκει μπορει να υπηρχε ενα μικρο κοληματακι..
τωρα εχουν και οι 2 τις εμπειριες τους και φανταζομαι θα ειναι πιο κατασταλαγμενοι οποτε το πραγμα θα κυλησει μια χαρα..
δεν φερνεις σε επαφη 2 μωρα...φερνεις 2 ωριμους πλεον ανθρωπους...
οσον αφορα το θεμα που θα συζητησετε θα ειναι ενοητε περι ανεμων και υδατων...και απο εκει και περα αν γουσταρουνε τα παιδια θα ξαναβγουνε μονα τους...και θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθεις αν δεν προλαβουνε να ανταλαξουν τηλ.
οποτε μην ανχωνεσαι...ειναι πολυ ωραιο πραγμα να λαμβανεις μερος σε τετοια περιπτωση και να 'φτιαχνεις' εναν φιλο που αξιζει αν εχεις μια κοινη γνωστη... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παρακαλω οχι γελάκια, αστειακια, υπονοουμενα το θεμα ειναι σοβαροτατο.
Μιλαμε παρα παρα παρα πολυ σοβαρα.
Λοιπον...Εχω ενα πολυ πολυ καλο φιλαρακι. Θελει να κανει οικογενεια οσο τιποτα αλλο στη ζωη του. Ειναι 31 ετων. Δυσκολευεται παρα πολυ να βρει μια κοπελα που να θελει κι αυτη το ιδιο πραγμα. Ειναι χρυσή καρδια παιδι μάλαμα, σοβαρος αλλα με απιστευτο χιουμορ και εμφανησιακα μια χαρά. Το γιατι δεν μπορει να βρει ειναι κατι που δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τωρα.
Εδω και δυο χρονια εχει ερθει μια κοπελα στην επιχειρηση οπου εργαζομαι. Ειναι και αυτη 31 ετων, πανεμορφη και απο οσο μπορω να ξερω πολυ καλο 'παιδι'. Απο διαφορες κουβεντες που εχουμε κανει, μεταξυ σοβαρου και αστειου μου εχει πει οτι θελει ΚΑΙ αυτη οσο τιποτα αλλο να βρει ενα καλο παιδι να κανει οικογενεια.
Πεστε με τρελό αλλα σημερα μου ηρθε ετσι ξαφνηκα μια 'φλασιά'. Ποτε μου μεχρι σημερα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ετσι απλα μου ηρθε. Ειπα στην κοπελα για τον φιλο μου και... το αντιθετο.
Προς εκπληξη μου και οι δυο συμφωνησαν να βγουμε για καφε.Εδω τωρα ειναι το διλλημα. Να βγουμε δεν λεω. Τί θα γίνει; Για τί πραγμα να μιλησουμε; Και καλα εγω τί πρεπει να κανω τότε;
Να τους αφηνω να μιλανε οι δυο τους και οτι βγει; Να τους βρισκω κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα τους. Μου φαινεται πολυ περιεργη η ολη 'φάση'.
Μηπως να βρω 2-3 αλλα κοντινα μου/τους ατομα να ερθουν κι αυτοι;Βοηθεια παιδια.
TA PROKSENIA κατα 99% δεν πιανουν γιατι το ζευγαρι φοβαται μην εκτεθει στον ενδιαμεσο..ετσι η ξεπετα αποκλειεται, οποτε αν δεν αρεσει πολυ ο ενας στον αλλο,, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..εγω βεβαια δεν εχω τετοια κολληματα, πρωτο ραντεβου αμα δεν πεσει σφυριχτρα τοτε κουκου...
Πες του φιλου σου οτι το edit [kouk] βρωμαει εξω..αν ειναι λιγο εμφανισιμος και εχει λιγο μπλα μπλα θα βρει μονος του την ακρη....και for Gods shake παει καλα και θελει να περδικλωθει απο τα 31 ετων???μου μυριζεται λιγο μαμακιας φαση...
φιλικα Random
YΓ..αμα δεν κατσει το προξενιο φερτονα να τονε παω στη Μονικα να λαλησει...
κ κατι αλλο προς τους αντρες του φορουμ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Αντρας ειναι κυνηγος.. edit Στις επόμενες παρόμοιες δημοσιεύσεις , δεν θα ταλαιπωριέμαι να κοιτάω τι να σβήσω!!! [kouk]
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Λοιπον...Εχω ενα πολυ πολυ καλο φιλαρακι. Θελει να κανει οικογενεια οσο τιποτα αλλο στη ζωη του. Ειναι 31 ετων. Δυσκολευεται παρα πολυ να βρει μια κοπελα που να θελει κι αυτη το ιδιο πραγμα. Ειναι χρυσή καρδια παιδι μάλαμα, σοβαρος αλλα με απιστευτο χιουμορ και εμφανησιακα μια χαρά. Το γιατι δεν μπορει να βρει ειναι κατι που δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τωρα.
Εδω και δυο χρονια εχει ερθει μια κοπελα στην επιχειρηση οπου εργαζομαι. Ειναι και αυτη 31 ετων, πανεμορφη και απο οσο μπορω να ξερω πολυ καλο 'παιδι'. Απο διαφορες κουβεντες που εχουμε κανει, μεταξυ σοβαρου και αστειου μου εχει πει οτι θελει ΚΑΙ αυτη οσο τιποτα αλλο να βρει ενα καλο παιδι να κανει οικογενεια.
Πεστε με τρελό αλλα σημερα μου ηρθε ετσι ξαφνηκα μια 'φλασιά'. Ποτε μου μεχρι σημερα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ετσι απλα μου ηρθε. Ειπα στην κοπελα για τον φιλο μου και... το αντιθετο.
Προς εκπληξη μου και οι δυο συμφωνησαν να βγουμε για καφε.Εδω τωρα ειναι το διλλημα. Να βγουμε δεν λεω. Τί θα γίνει; Για τί πραγμα να μιλησουμε; Και καλα εγω τί πρεπει να κανω τότε;
Να τους αφηνω να μιλανε οι δυο τους και οτι βγει; Να τους βρισκω κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα τους. Μου φαινεται πολυ περιεργη η ολη 'φάση'.
TA PROKSENIA κατα 99% δεν πιανουν γιατι το ζευγαρι φοβαται μην εκτεθει στον ενδιαμεσο..ετσι η ξεπετα αποκλειεται, οποτε αν δεν αρεσει πολυ ο ενας στον αλλο,, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..εγω βεβαια δεν εχω τετοια κολληματα, πρωτο ραντεβου αμα δεν πεσει σφυριχτρα τοτε κουκου...
Πες του φιλου σου οτι το edit [kouk] βρωμαει εξω..αν ειναι λιγο εμφανισιμος και εχει λιγο μπλα μπλα θα βρει μονος του την ακρη....και for Gods shake παει καλα και θελει να περδικλωθει απο τα 31 ετων???μου μυριζεται λιγο μαμακιας φαση...
φιλικα Random
Ο Αντρας ειναι κυνηγος.. edit Στις επόμενες παρόμοιες δημοσιεύσεις , δεν θα ταλαιπωριέμαι να κοιτάω τι να σβήσω!!! [kouk]
-
η καλύτερη λύση φίλε ειναι να πάς με την κοπέλα σου, ή αν δεν έχεις με μία ακόμα κοινή γνωστή. έτσι οι γυναίκες μεταξύ τους θα αισθάνονται πιο βολικά, κ πάντα θα υπάρχει μια γυναίκα ακόμα για να ανακυκλώνει τη συζήτηση. να βγείτε δύο με δύο. αν δεν έχεις κοπέλα, πες καμιά να φέρει καμιά φίλη της. πάτε για φαγητό καλύτερα. είναι πιο εύκολο από το να πάτε για ποτό. θα έχει κ περισσότερο ησυχία.
-
Μην τρώμε παπά παιδιά...όλες οι γυναίκες έχουν την ίδια κασέτα. Μα ποιός π....ς την έχει γράψει αυτήν την κασσέτα να τον καθαρίσω . Τί θέλεις Μαρία? Κώστα, θέλω ένα καλό παιδί για σοβαρή σχέση κλπ κλπ κλπ. ...εντάξει Μαρία τα λέμε αύριο. 31 και θέλει να παντρευτεί? Πες του ότι τα επόμενα 7 χρόνια είναι δίσεκτα να μην παντρευτεί... μετά άνετα. Στην καλύτερη ηλικία το παιδί. Τώρα που έχει φαϊ για όλους θα πάει άδοξα? Πεδίο δόξης λαμπρόν για ένα νέο 30 ετών. Βουρ στο ψητό να περάσει καλά το παιδί.
Υ.Γ. Πάρε και εσύ μια φίλη σου ή την κοπέλα σου πάντε σε ένα μπαράκι στο μπαρ οχι σε τραπέζι και όλα θα εξελιχθούν από μόνα τους
Καλή επιτυχία εύχομαι -
megane παρε και τη γυναικα σου και πατε κανα καφε κανα πρωι η κανα σινεμα...
και σε καποια στιγμη μπουλεψτε τη κιολας γιατι εχετε μωρο κτλ κτλ μπας και μιλησουν καθολου μεταξυ τους..
αμα κανει ο δικος σου το βημα το πολυ πολυ να φαει ακυρο..δε ξερω τι εγραψε ο ραντομ αλλα εγραψε κατι που εχει δικιο..πολλα καλα κονε με φιλους και φιλες χαλανε γιατι υπαρχει μια ψευδαισθηση οτι καποιος θα εκτεθει σε καποιον...
αρα καντε μια σβελτη ενεργεια και αμα κατσει εκατσε...μην αναλωνεστε σε συζητησεις..υγ. σου δινω credit παντως γιατι προσπαθεις να κανεις κατι που ελαχιστοι το κανουν πλεον..μεγαλο πραγμα να σκεφτεσαι και για καποιον αλλο! μπραβο!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Θα μπορούσες να βάλεις και Νο4 στην παρέα σας, κάποια φίλη σου που έχετε καλή επικοινωνία και δεν είναι πολύ 'loud' ώστε να μην κλέψει την παράσταση. Έτσι θα έχεις να μιλάς με κάποιον όσο οι άλλοι θα μιλάνε μεταξύ τους, και γενικότερα θα μπορεί η προσοχή να ξεφεύγει από τους άλλους όσο χρειάζεται για να αισθανθούν λιγότερη πίεση για οτιδήποτε.+1
-
και εγώ , θες να τα φτιάξουμε
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
φιλικα Random
-
Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις τη γυναίκα σου μαζί, όπως είπαν άλλοι. Αν δεις ότι δένει το γλυκό, σε παίρνει 'και καλά' κάποιος τηλέφωνο και πρέπει να φύγετε επειγόντως και οι δυό σας. Το θα αναπτυχθεί από μόνο του...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επιμένω: 30+ χρόνων είναι οι άνθρωποι, άφησέ τους μόνους.Αν θέλεις πιό εμπεριστατωμένη άποψη, πμ στον Asimov.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;
Λοιπον, θα σου δωσω εγω τη λυση oπως μαντεψε (που να 'ξερε...) ο ililias
Κανονισε να δουν ο ενας τον αλλον χωρις ραντεβου κλπ. Απλα να μιλησουν λιγο. Π.χ. πες του να περασει απο το γραφειο για ψιλη κουβεντουλα. Ρωτα τους μετα πως φανηκε ο ενας στον αλλο. Αν οι απαντησεις ειναι ΟΚ, δωσε στον τυπο (αφου την ενημερωσεις) το τηλεφωνο της, να την παρει. Πες του να μην αργησει. Οχι την ιδια μερα, προς θεου, αλλα την επομενη ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν ειναι να κατσει η φαση, τα υπολοιπα θα τα βρουν μονοι τους.....Αμα θες να ρωτησεις και τί να της πει στο ραντεβου, εδω ειμαστε
(μονο πες του να μην την αφησει μετα απο καμια δεκαρια μερες να παει ταξιδι στο εξωτερικο μονη της) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επιμένω: 30+ χρόνων είναι οι άνθρωποι, άφησέ τους μόνους.
Αν θέλεις πιό εμπεριστατωμένη άποψη, πμ στον Asimov.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;
δώσε λύση Asimov......
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TA PROKSENIA κατα 99% δεν πιανουν γιατι το ζευγαρι φοβαται μην εκτεθει στον ενδιαμεσο..ετσι η ξεπετα αποκλειεται, οποτε αν δεν αρεσει πολυ ο ενας στον αλλο,, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..
O Random τα είπε όλα...
Εύγε στον Random!
Τα θεμέλια και ο φέρων οργανισμός μίας σχέσης (αν η σχέση ήταν κτίριο) είναι η πρωτόγονη ερωτική έλξη, και όχι η φοβική, ανασφαλής, μαμαδίστικη (κατά Ράντομ) και καθωσπρεπική αγωνία μη και ψοφήσουμε μόνοι μας...
Βεβαίως, δεν υπάρχει 'κτίριο' βιώσιμο μόνο με θεμέλια και σκελετό (μπετά), χρειάζονται και όλα τα υπόλοιπα, αλλά αν δεν μπορούν να υπάρξουν / βγουν τα βασικά, ουαί και αλοίμονο... -
Πολύ το μελετάτε το ζήτημα...
Αν γνωριστούν και αρέσει ο ένας στον άλλον τα πράγματα θα κυλήσουν μόνα τους
-
Ρε παιδιά 31 χρονών είναι οι άνθρωποι. Δεν είναι 16 που ρωτάνε τους γύρω τί να κάνουν. Αν στα 31 δεν ξέρουν οι ίδιοι τί να πράξουν και ρωτάνε τους περίοικους πες τους να πάρουν νόβα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επιμένω: 30+ χρόνων είναι οι άνθρωποι, άφησέ τους μόνους.
Αν θέλεις πιό εμπεριστατωμένη άποψη, πμ στον Asimov.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;
Λοιπον, θα σου δωσω εγω τη λυση oπως μαντεψε (που να 'ξερε...) ο ililias
Κανονισε να δουν ο ενας τον αλλον χωρις ραντεβου κλπ. Απλα να μιλησουν λιγο. Π.χ. πες του να περασει απο το γραφειο για ψιλη κουβεντουλα. Ρωτα τους μετα πως φανηκε ο ενας στον αλλο. Αν οι απαντησεις ειναι ΟΚ, δωσε στον τυπο (αφου την ενημερωσεις) το τηλεφωνο της, να την παρει. Πες του να μην αργησει. Οχι την ιδια μερα, προς θεου, αλλα την επομενη ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν ειναι να κατσει η φαση, τα υπολοιπα θα τα βρουν μονοι τους.....Αμα θες να ρωτησεις και τί να της πει στο ραντεβου, εδω ειμαστε
(μονο πες του να μην την αφησει μετα απο καμια δεκαρια μερες να παει ταξιδι στο εξωτερικο μονη της)Συμφωνώ απόλυτα.Το καλύτερο είναι να συναντηθούν κάπου τυχαία.Ίσως 'τυχαία' σε κάποιο μπαράκι χωρίς να ξέρουν ο ένας ποιος είναι ο άλλος.Ισως να τους κλείσεις ραντεβού και να μην πας επειδή 'κάτι' σου έτυχε' και το τέταρτο που θα σε περιμένουν,θα κοιτάν ο ένας τον άλλο.
Σκέψου λίγο και το μετά.Άντε το κανες το προξενιό.Ποιόν θα βρίζει η συνάδελφος σου αν ο φίλος σου κάνει τίποτα περίεργο?Σε ποιον θα απευθυνθεί ο φίλος σου αν η συνάδελφος σου είναι περίεργη?
Είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι δύο ταιριάζουν?Εμένα δεν μου φαίνεται ότι ταιριάζουν.Δύο ντροπαλά άτομα που στα 31 τους περιμένουν να ζευγαρώσουν με προξενιό...χμ...Θα ΄ναι μια σχέση ανάγκης...ΕΚΤΟΣ ΑΝ...
Εκτός αν υπάρξει 'χημεία','κλικ'...πες το όπως θες.Και αυτό θα συμβεί,αν δουν 'τυχαία' ο ένας τον άλλο.Πάντως σε περίπτωση που τελικά πας,το πιο ωραίο θέμα είναι τα ταξίδια.Ολοι έχουν μια εκδρομή να διηγηθούν.Αν μιλάτε για ποδόσφαιρο θα βαριέται η κοπέλα,αν μιλάτε για δουλειά ο φίλος σου.Αν πάρεις ακόμα ένα ή παραπάνω άτομο/α,να έιναι άντρας ή ζευγάρι και σε καμία περίπτωση ελεύθερη ή όμορφη γυναίκα.Δεν χρειάζεται να παιχτούν σκηνικά ζήλειας ή κόμπλεξ από το πρώτο ραντεβού.
Θελω σοβαρη σχέση.....