-
Γιατί δεν βρέχει στην Αθήνα;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί δεν βρέχει στην Αθήνα;γιατι θα βρεξει πιο μετα
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί δεν βρέχει στην Αθήνα;Δεν ειναι ποτιστικο το χωραφι στην Πανεπιστημίου?
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Δεν χρειαζεται η βροχη στην Αθηνα , την κραταω εγω εδω περα
12οC και βροχη. -
ΆΝΤΕ ΠΟυ είναι αυτά τα κρύα; ακόμα με το κονδομάνικον είμαι γμτ!
-
έβρεξε και ακόμα ρίχνει λίγο για όποιον έχει απορία. Καταιγίδα που έλεγαν πάλι δεν είδα. Με το τρίποδο στο χέρι έμεινα
-
Στα γνωστά ύποπτα υψόμετρα (Τζουμέρκα, Κακαρδίτσα) πάλι πασπάλισμα χιονιού ορατό από την πόλη, το δεύτερο για το φετινό χειμώνα. Γενικά κρύο στην περιοχή μέχρι να βγει ο ήλιος και να ζεστάνει - τώρα φοβερή λιακάδα.
Jacob
-
-
DARN !
Επιτέλους, από εχθές δρόσισε κάπως. Χθες το βράδυ πήγα να το παίξω ήρωας με κοντομάνικο και έτρεχα ωσάν τον Μπολτ στο αμάξι να πάρω το μπουφάν, πρώτη φορά για φέτος. Άντε να δούμε.
-
Κρύωσε λίγο ο καιρός στην Ήπειρο, φάνηκαν και χιόνια στο Περιστέρι (στα άλλα βουνά συννεφιά και δε διακρίνεται τίποτα), που μάλλον έπεσαν σήμερα το πρωί. Αρκετές βροχές από χτες.
Στην κεντρική Ευρώπη, από ότι πληροφορούμαι, κρύο και χιόνια - χτες το μεσημέρι η πτήση συγγενικού προσώπου από το Μόναχο καθυστέρησε να απογειωθεί περίπου μια ώρα λόγω χιονόπτωσης.
Jacob
-
To τελος του κοσμου ξεκινησε 19 μερες νωριτερα και μαλιστα απο την Κομοτηνη... Απο το μεσημερι βρεχει, απο τις 7 ειχαμε καταιγιδα και εδω κανα 20 λεπτο εχουμε πολυ δυνατο αερα.. Αστραπες, απειρα μπουμπουνητα και φωτα που τρεμοπαιζουν συνθετουν ενα σκηνικο που με προειδοποιει οτι πρεπει να ξεκινησω διαβασμα..
Ευτυχως που ακομα δεν εχει κρυο και δεν εχει χρειαστει να αναψω το air condition (γιατι για πετρελαιο ουτε λογος. Στα βαρια κρυα και αν ). Απο αυριο που θα πεσει η θερμοκρασια να δω τι θα κανω.. -
Πάρε αλογόνου.
-
Ρε, Χατζηδημητρακόπουλοι; βροντάει κ αστράφτει στα Γιάννενα ρεεεεε
-
ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΞΩ, η νυχτα μέρα εχει γινει.
Αυτη την στιγμη
Παραπάνω χιονίζει -
Απο αναφορά στο snowreport.gr χιόνισε πριν λίγο ελάχιστα στα Γιάννενα
-
-
Το ξαναπαλεύει για χιόνι στα Γιάννενα. Το κλασσικό χιονόνερο, που, τουλάχιστον φέτος, ποτέ δεν έχει γυρίσει σε χιόνι. Συχνά αυτό τον χειμώνα βρέχει αρκετά δυνατά με θερμοκρασίες ελάχιστα επάνω από αυτές που θα επέτρεπαν την βροχή να μετατραπεί σε χιόνι. Σε λίγο μεγαλύτερο υψόμετρο σε όλη την Ήπειρο αρκετό χιόνι.
Jacob
-
Jacob βλέπω χιονίζει στην πόλη των Ιωαννίνων.
-
ισχύει, έπεσε τηλ από την
() εγώ τι χαίρομαι;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
ισχύει, έπεσε τηλ από την() εγώ τι χαίρομαι;
Εγώ σιχτιρίζω γιατί είχα 30 ώρες ολικής χιονόστρωσης, αλλά ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία και βρέχει τώρα
Αναμμένω αργότερα ξανα την πτώση της Τ για να επανέλθει η χαμένη ποσότητα χιονιού
Μετεωρολογικά