-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
επίσης βλέπω άσπρες τις κορυφές του περιστεριού απέναντι.χμμ...στο χωριό μου θα το έχει τότε στρωμένο!
-
Στην Άρτα η Εργολαβία που έτρεχε για την αποκατάσταση της κοίτης πλησίον της παλαιάς γέφυρας διεκόπη καθώς στο Πουρνάρι το νερό έχει ανέβει ~5m. Πολύ νερό, στα Κρεμαστά μιλάμε για 2.5m σε μία ημέρα και στη Μεσοχώρα κατεβαίνει η μάνα ο πατέρας και το Άγιο Πνεύμα.
Στον Ιλαρύωνα μέσα σε μία ημέρα αύξηση της στάθμης του Ταμιευτήρα κατά 6m και τρέχουμε....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στην Άρτα η Εργολαβία που έτρεχε για την αποκατάσταση της κοίτης πλησίον της παλαιάς γέφυρας διεκόπη καθώς στο Πουρνάρι το νερό έχει ανέβει ~5m. Πολύ νερό, στα Κρεμαστά μιλάμε για 2.5m σε μία ημέρα και στη Μεσοχώρα κατεβαίνει η μάνα ο πατέρας και το Άγιο Πνεύμα.Στον Ιλαρύωνα μέσα σε μία ημέρα αύξηση της στάθμης του Ταμιευτήρα κατά 6m και τρέχουμε....
Απο βδομαδα παλι . Ωραιο το σημερινο συστηματακι αλλα, ηθελα ποιο πολυ βροχη , εχει κορεστει και το εδαφος
-
τι εβδομαδα ετσι οπως παει ο νοεμβριος θα ειναι πιο ζεστος και απο την αυστραλια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι εβδομαδα ετσι οπως παει ο νοεμβριος θα ειναι πιο ζεστος και απο την αυστραλιαμακαρι
(οσοι θελουν κρυο ας πανε στη Μοσχα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εβδομαδα ετσι οπως παει ο νοεμβριος θα ειναι πιο ζεστος και απο την αυστραλια
μακαρι
(οσοι θελουν κρυο ας πανε στη Μοσχα)
βαριεμαι να ανοιξω αυτη την κουβεντα παλι
χωρις χιονια=απωλειες στους ταμιετηρες
χωρις βροχες ηδη βλεπουμε τι ζημια εχει γινει στα βουνα...
χωρις κρυο χαλαει ο φυσικος κυκλος της χλωριδας
δεν ειναι επειδη γουσταρουμε το κρυο αλλα επειδη χωρις κρυο θα γινουμε κουβειτ.. -
δεν ειπα να μην βρεξει, να μην κανει κρυο ειπα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειπα να μην βρεξει, να μην κανει κρυο ειπατι εννοεις κρυο?
κρυο φλωρινας η κρυο αθηνας? -
γιατί μας την έκανε χθες η καταιγίδα που έλεγαν;
-
τι εβδομαδα ετσι οπως παει ο νοεμβριος θα ειναι πιο ζεστος και απο την αυστραλιαΦόραγα μακρυά και το ξαναγύρισα στα σορτς.
-
Εγώ μόλις γύρισα από βολτίτσα και ήμουν με κοντομάνικο. Όταν μπήκα μέσα στο σπίτι δε, άρχισα να ψιλοϊδρώνω. Τι ζητάω; Λίγο κρύο ο καημένος. Και όχι, δεν θα γκρινιάξω αν σε ένα μήνα έχει βάλει κρύο, μου αρέσει το κρύο*, τελεία & παύλα.
*[spoiler:5n56ihfv]Της Αθήνας [/spoiler:5n56ihfv]
-
Απίστευτα άσχημος καιρός στα Ιωάννινα σήμερα το πρωί (προσωπικός χαρακτηρισμός - δεν μου αρέσει η ομίχλη). Όπως και χτες το πρωί ομίχλη (χτες όμως διαλύθηκε νωρίς), υγρασία και κρύο. Από μια σύντομη ματιά στο διαδίκτυο, χαμηλότερη θερμοκρασία κι από κρύα μέρη, όπως Μέτσοβο, κλπ. Νωρίς το πρωί μάλιστα, 'χτύπησε' 6 βαθμούς κελσίου, ενώ για πολλές ώρες (χτες βράδυ και σήμερα το πρωί) η θερμοκρασία ήταν κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου.
'Δικαιώνονται' όσοι διαμαρτύρονται για τον καιρό, αν και είχε πολύ καιρό να κάνει ομίχλη. Βέβαια, ομίχλη στα χαμηλά του Λεκανοπεδίου, καθώς λίγο ψηλότερα (Μεταμόρφωση, Κουτσελιό, κλπ) μάλλον δεν έχει τίποτα. Τώρα διαλύεται σιγά-σιγά.
Jacob
-
-
http://ziakopoulos.blogspot.gr/Εχεις φβ??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχεις φβ??
παιζει να ειναι η τριτη φορα που σου στελνω πμ.......
-
ρε έχει χαζέψει ο καιρός
-
Ζεστη,υγρασια,ουτε βροχες ουτε κρυο.
-
Φίλος στο NJ σε περιοχή που δεν έπαθε μεγάλες ζημιές από την Sandy ακόμα δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του (7 μέρες).
Μου είπε ότι το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει (έξω) στους 7 βαθμούς και δεν είναι καθόλου ευχάριστη κατάσταση.Πάλι καλά που δεν έχουμε τέτοια μετεωρολογικά φαινόμενα εδώ.
-
γιατι τον χειμωνα η ελαχιστη σε σενα ειναι 15?
-
εδώ έχουμε τις απεργίες ΔΕΗ και το ακριβό πετρέλαιο. άρα τα ίδια σκατά. κουράγιο παραυτά στους παθόντες
Μετεωρολογικά