-
άσχετο τη κόκκινη περιπού πόσο καιρό την είχες στην κατοχή σου?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ερώτηση στην ερώτηση: Αυτό που λέγαμε κάποτε 'καταστροφή πινακίδων' (δηλ. οριστική κατάθεση στο υπουργείο) δεν ισχύει πλέον, παρά μόνο άν καταστραφεί το αυτοκίνητο σε κέντρο ανακύκλωσης, οπότε η κατάθεση στην εφορία είναι μονόδορομος. Άρα κάτοχος θεωρείται αυτός που αναγράφεται στην άδεια του υπουργείου?? Χλωμό το βλέπω...
Αυτό το λένε πολλοί αλλά μάλλον για urban legend το κόβω.....
Δυστυχώς δεν είναι το είδα στην πράξη πριν λίγο καιρό.
-
Ναι αλλά έχω δύο αντικρουόμενες περιπτώσεις που δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι απόλυτο αυτό.
-
Απολυτα εξασφαλισμενος εισαι μονο οταν η αδεια κυκλοφοριας ειναι στο ονομα σου.Ολα τα υπολοιπα ειναι μια ιδιωτικη συμφωνια που δεν διασφαλιζει κανεναν.Ο αγοραστης παντα θα φοβαται μην χασει το κλασσικο του ενα πρωι και ο πωλητης την προκληση ατυχηματος με ενα αυτοκινητο που ειναι ακομα στο ονομα του.
Για αυτο μονο μεταβιβαση. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άσχετο τη κόκκινη περιπού πόσο καιρό την είχες στην κατοχή σου?2 χρόνια παρά... με κατατεθημένες πινακίδες δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την εφορία...
Τριπλασιάζει γιατί από τα 200 τόσα πηγαίνεις στα 600 παρά αν βάλει το καπέλο των 370...
Παιδιά, γίνεται συνεννόηση με του 'διαλυτές'!! Γνωστός μου πήρε από μεγάλο 'κεντρο ανακύκλωσης' spitfire του δρόμου, του νομιμοποίησαν μια χαρά και του το έδωσαν και έναντι συμβολικού (αλλά πραγματικά συμβολικού!) ποσού.... ακόμα και σε αυτές τις μάντρες υπάρχει ειδική μεταχείριση στα ιστορικα! Αν κάποιος έχει χρόνο, ίσως θα μπορούσε να πάει να κάνει μια ερώτηση κάνοντας το χαζό να δούμε τι παίζει. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Άρα κάτοχος θεωρείται αυτός που αναγράφεται στην άδεια του υπουργείου?? Χλωμό το βλέπω...
Ναι... Αυτός βάζει και στη δήλωσή του το αυτοκίνητο, έστω με μηδενική κυκλοφορία.
Αν πάει και πάρει πίσω τις κανονικές πινακίδες (που είναι στο όνομά του) μαζί με την κανονική άδεια (που και αυτή είναι στο όνομά του), τις κοτσάρει ένα βράδυ που'βρεχε πάνω στο αμάξι και το πάρει ποιός θα του πει και τι;Και ναι, πρέπει να πληρώσεις τα 08 τέλη, wannabe, πραγμα που τριπλασιάζει το κόστος της μεταβίβασης...
συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα αν μιλατε για αυτο που φανταζομαι,
μαλλον η λευκη εχει πουληθει...
σημερα αυριο θα οριστικοποιηθει η πωληση
και παλι συγνωμη... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν είναι αμαρτία να χαλάσεις το αμαξάκι για 260 ευρώ;
Αν έχει πινακίδες υπουργείου ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις μεταβίβαση αλλιώς το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι δικό σου (και δεν ξέρω τι ματσακονιές κάνει η ΕΛΠΑ με μεταβιβάσεις και εκδόσεις αριθμών χωρίς ο κάτοχος των αριθμών να είναι κύριος του αυτοκινήτου...)Φυσικά και είναι αμαρτία να 'χαλάσεις' το αμαξάκι για 200/300 ευρά...
Εννοείται πως αν δεν κάνεις μεταβίβαση στο υπουργείο το αυτοκίνητο δεν είναι ποτέ δικό σου κατά το Ελληνικό κράτος
Μπορείς όμως με μια συμβολαιογραφική πράξη να πάρεις το αυτοκίνητο στην κατοχή σου και να το μεταβιβάσεις ΟΠΟΤΕ θέλεις στο μέλλον (εφόσον βέβαια οι πινακίδες είναι κατατεθειμένες στην Εφορία)
-
Αν το αμαξι εχει ξενες πινακιδες και ειναι στην Ελλαδα ;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
2 χρόνια παρά... με κατατεθημένες πινακίδες δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την εφορία...
Τριπλασιάζει γιατί από τα 200 τόσα πηγαίνεις στα 600 παρά αν βάλει το καπέλο των 370...
Παιδιά, γίνεται συνεννόηση με του 'διαλυτές'!! Γνωστός μου πήρε από μεγάλο 'κεντρο ανακύκλωσης' spitfire του δρόμου, του νομιμοποίησαν μια χαρά και του το έδωσαν και έναντι συμβολικού (αλλά πραγματικά συμβολικού!) ποσού.... ακόμα και σε αυτές τις μάντρες υπάρχει ειδική μεταχείριση στα ιστορικα! Αν κάποιος έχει χρόνο, ίσως θα μπορούσε να πάει να κάνει μια ερώτηση κάνοντας το χαζό να δούμε τι παίζει.τέτοια λέγε μου να παρατήσω δουλέιά κλπ. και να τη στήσω έξω απο το Νεονάκη
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
2 χρόνια παρά... με κατατεθημένες πινακίδες δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την εφορία...
Παιδιά, γίνεται συνεννόηση με του 'διαλυτές'!! Γνωστός μου πήρε από μεγάλο 'κεντρο ανακύκλωσης' spitfire του δρόμου, του νομιμοποίησαν μια χαρά και του το έδωσαν και έναντι συμβολικού (αλλά πραγματικά συμβολικού!) ποσού.... ακόμα και σε αυτές τις μάντρες υπάρχει ειδική μεταχείριση στα ιστορικα! Αν κάποιος έχει χρόνο, ίσως θα μπορούσε να πάει να κάνει μια ερώτηση κάνοντας το χαζό να δούμε τι παίζει.τέτοια λέγε μου να παρατήσω δουλέιά κλπ. και να τη στήσω έξω απο το Νεονάκη
Αλήθεια!?!? Τότε θα πρέπει να πεταχτώ μία βολτα
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Δεν είναι αμαρτία να χαλάσεις το αμαξάκι για 260 ευρώ;
Αν έχει πινακίδες υπουργείου ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις μεταβίβαση αλλιώς το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι δικό σου (και δεν ξέρω τι ματσακονιές κάνει η ΕΛΠΑ με μεταβιβάσεις και εκδόσεις αριθμών χωρίς ο κάτοχος των αριθμών να είναι κύριος του αυτοκινήτου...)Φυσικά και είναι αμαρτία να 'χαλάσεις' το αμαξάκι για 200/300 ευρά...
Εννοείται πως αν δεν κάνεις μεταβίβαση στο υπουργείο το αυτοκίνητο δεν είναι ποτέ δικό σου κατά το Ελληνικό κράτος
Μπορείς όμως με μια συμβολαιογραφική πράξη να πάρεις το αυτοκίνητο στην κατοχή σου και να το μεταβιβάσεις ΟΠΟΤΕ θέλεις στο μέλλον (εφόσον βέβαια οι πινακίδες είναι κατατεθειμένες στην Εφορία)
τελικα και η λευκη μερκ εφυγε, αλλα δεν θα παει και πολυ μακρια...
και δεν θα κοπει αλλα θα κυκλοφορει κανονικα! -
Για πές..... για πές....
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Για πές..... για πές....θα πει μονος του ο νεος ευτυχης ιδιοκτητης
-
λοιπον ειμαι νεος ευτηχης ιδιοκτητης....!!!!!!
-
Γιαννάκη, καλή απόλαυση (όπως λένε και στις καφετέριες!)!
Φτιάξ'του το τιμόνι και πας όπου θέλεις-δε μασάει το θηρίο λέμεεεεε! -
Καλοτάξιδο !!!
Τελικά έμεινε μέσα στην παρέα....
Σε λίγο καιρό, θα βλέπουμε γνωστά αυτοκίνητα στον δρόμο και δεν θα ξέρουμε ποιός απ όλους μας το οδηγεί... -
καλοτάξιδο istorike
έφτασα μισή ανάσα αλλά δεν έκατσε
εγώ πότε θα γίνω ιστορικός? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καλοτάξιδο istorike
έφτασα μισή ανάσα αλλά δεν έκατσε
εγώ πότε θα γίνω ιστορικός?Εσύ δε θα γίνεις istorikos6 αλλά istorikos8 (το '08 δηλαδή! )
-
εκτός αν βρω με ιστορικές πιν. μέσα στο 07
λοιπόν η επόμενη συνάντηση ιστορικών πρέπει να γίνει εκπαιδευτική εκδρομή σε Νεονάκη και λοιπούς τόπους προσκυνήματος
-
Αν βρειτε τιποτα και για μενα στο Νεονακη πειτε μου
ΡΟΝΥ η ΜΕ ΧΑΡΗ ας πουμε
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"