-
Mini Cooper S Mini Cooper Mini One Oποιο και να εχετε η οποιο και να σας αρεσει...μοιραστειτε το μαζι μας! Ας μοιραστουμε ιδεες προβληματισμους και οτι αλλο θελουμε για ενα αγαπημενο αυτοκινητο! Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!
-
Mini Cooper S Mini Cooper Mini One Oποιο και να εχετε η οποιο και να σας αρεσει...μοιραστειτε το μαζι μας! Ας μοιραστουμε ιδεες προβληματισμους και οτι αλλο θελουμε για ενα αγαπημενο αυτοκινητο! Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!
-
Mini Cooper S
Mini Cooper
Mini OneOποιο και να εχετε η οποιο και να σας αρεσει...μοιραστειτε το μαζι μας!
Ας μοιραστουμε ιδεες προβληματισμους και οτι αλλο θελουμε για ενα αγαπημενο αυτοκινητο!Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!
-
Πλεον και σε νεα εκδοση...Παραξενη μεν ιδιαιτερη δε!
-
skeftomai sovara na agoraso metaxeirismeno cooper s, kati idiaitero pou prepei na koitakso?? ebgazan kapio standard provlima ???
-
Αντιγράφω περιληπτικά απο evo 37:
H κρεμαγέρια είναι ευαίσθητη, οπότε ιδιαίτερη προσοχή για πιθανές διαρροές ή φθορά της αντλίας τιμονιού.
Προσοχή στην καλή εφαρμογή των παραθύρων στις τσιμούχες, χωρίς να 'βρίσκει' στο Α pillar.
Το αρνητικό στο εσωτερικό είναι τα βαμμένα πλαστικά καθώς και οι αρκετοί τριγμοί λόγω κακής συναρμογής.Όπως σε κάθε μεταχειρισμένο, έλεγξε το service book, για τακτικά διαστήματα αλλαγής λαδιών και προγραμματισμένες εργασίες.
-
Δίσκο τρώγανε πολύ εύκολα απόσο ξέρω αλλά σίγουρα κάποιος κάτοχος θα σου δώσει πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες.
-
Στο μτχ μοντέλο του μήνα το είχαν σε κάποια φάση στο αγγλικό τόπ γκίαρ και σου έλεγαν να προσέχεις για το αν τα πλαστικά του φρύδια/φτερά έχουν χαλάσει (πόσο μάλλον στην Ελλάδα με τον ήλιο), το ότι εύκολα παίρνει νερά η μηχανή σε περίπτωση πλημμύρας και κάτι άλλο που μου διαφεύγει...
-
Προσοχή στην καλή εφαρμογή των παραθύρων στις τσιμούχες, χωρίς να 'βρίσκει' στο Α pillar.
Το αρνητικό στο εσωτερικό είναι τα βαμμένα πλαστικά καθώς και οι αρκετοί τριγμοί λόγω κακής συναρμογής.+1
Επισης και συμπλεκτη!
-
-
Ωραια λινκ
-
Eγω εχω κανει 45000 χμ ,με το ΜΙΝΙ cooper 1,6.
To αυτοκινητο εχει γυρισει τη μιση Ευρωπη,απροβληματιστα και με απολυτη ασφαλεια.Σχετικα ανετα μιας και ειμαστε δυο μονο ,προς το παρον...
Η καταναλωση βρισκεται στα 9λτ/100χμ.Λαδακια αλλαζω καθε 10 000χμ,ενω στα 40000 αλλαξα και τα τεσσερα τακακια,αυτο πονεσε...Εννοειται δεν καιει σταγονα λαδι.
Τριγμοι δεν ακουγονται απο πουθενα.
Σε autobahn,aneta kneitai me 160-170 για ωρες.Πανω απο τα 160 βεβαια αυξνονται οι αεροδυναμικοι θορυβοι.
Απιστευτο κρατημα και ευθυβολια με απιστευτα αμεσο τιμονι.Στο Πηλιο το ειχα καταευχαριστηθει!
Σπορ αισθηση.Πολυ καλες επιδοσεις.
Ξεχωριστη εμφανιση
Στα αρνητικα τωρα.Ενα μηνα μετα την αγορα αλλαξα κολωνα τιμονιου,το ειχαν πολλα ΜΙΝΙ αυτο το προβλημα.Απο τοτε ολα οκ.
Αλλαγη διακοπτη παραθυρου οδηγου ,επειτα απο οδηγια της αντιπροσωπειας.
Η ηλιοροφη χτυπαγε οταν ηταν σηκωμενη προς τα πανω,η αντιπροσωπεια αποδειχθηκε ανεπαρκης και τελικα ελυσα το προβλημα μονος μου,με λιπανση και καθαρισμα.
Η ανεση ειναι μειωμενη,λογω σκληρων αναρτησεων.
Ακριβη συντηρηση
Μικροι χωροι,το πορτ μπαγκαζ ειναι το κυριοτερο προβλημα,μιας και 4 ατομα καθονται σχετικα ανετα,αν και οχι για παρα πολυ μεγαλα ταξιδια. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mini Cooper S
Mini Cooper
Mini OneOποιο και να εχετε η οποιο και να σας αρεσει...μοιραστειτε το μαζι μας!
Ας μοιραστουμε ιδεες προβληματισμους και οτι αλλο θελουμε για ενα αγαπημενο αυτοκινητο!Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!
Αφού υπάρχει το BMW Forum!
-
Να κλείσουμε τότε τα Ferrari/Fiat/Lancia/Maserati/Porsche/Audi/Bentley/Lamborghini etc forums.
-
Ο χρήστης AKAGITI έγραψε:
skeftomai sovara na agoraso metaxeirismeno cooper s, kati idiaitero pou prepei na koitakso?? ebgazan kapio standard provlima ???Γενικά θα πρότεινα να κοιτάξεις για μετά το facelift (06-2004) ή ακόμη καλύτερα για το τρέχον μοντέλο (turbo).
Τα πρώτα είχαν βγάλει αρκετά προβληματάκια.
Χαρακτηριστικά το δικό μου (MCS MY04) είχε βγάλει αριστερό ημιαξόνιο, κρεμαγιέρα, είχε κάψει ενισχυτή xenon δύο φορές, θόρυβο και αλαγή σε δίσκο πλατό, αρκετούς τριγμούς απο τα παράθυρα λόγω μηχανισμού... (τα περισσότερα φτιάχτηκαν - αλάχτηκαν εντός εγγύησης).
Χτύπα το πάντως, καταπληκτικό τουτού παρά τα όποια προβληματάκια έβγαλε... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να κλείσουμε τότε τα Ferrari/Fiat/Lancia/Maserati/Porsche/Audi/Bentley/Lamborghini etc forums.Ωραία ιδέα. Να μείνουν μόνο τα καλά.
-
Ωραία ιδέα. Να μείνουν μόνο τα καλά.
Κατω τα χερια απο το τοπικ!
-
Για το νέο Cooper Convertible μου είχαν πει ότι θα βγει τον Μάρτιο απο το εργοστάσιο. Λογικά σε 1-2 μήνες μετά θα ερθει και εδώ...
-
Εχει ακουσει κανεις να εχει προβλημα το δερμα στο τιμονι? Να εχει σκασει η φθαρει πολυ εντονα?
-
ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!!!!!!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ COOPER S ..........
ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανεμιστηρακι του υδραυλικου .......μονο οταν σταματησει αυτο να λειτουργει χαλαει η αντλια του υδαυλικου......ο ελεγχος ειναι απλος ........απλα να γυρναει οταν το δοκιμασεις με το χερι (σβηστο εννοηται).
Προβληματα με τριγμους στο εσωτερικο εχουν ακουστει (στο δικο μου ΠΟΤΕ) λυνονται σχετικα ευκολα ...... ριχτε μια ματια στο http://www.minifans.gr στα προβληματα, υπαρχουν για ολα αντιμετωπιση προβληματων και σας απαντουν σε σχετικες αποριες .
Δισκο δεν τρωει ιδιαιτερα ευκολα ....... αν το παρακανεις ......οκ αλλιως οπως σε ολα τα γρηγορα (χωρις τρελα ξεκινηματα βγαζει πολλα χιλιομετρα).... πιθανος ηχος απο το πλατο εχει ακουστει απο αρκετους ιδιοκτητες.
Ειναι αυτοκινητο Ερωτας για μενα ..... το εχω 3,5 χρονια και ειναι το μονο αυτοκινητο που δεν εχω βαρεθει και ακομα στο δρομο αισθανομαι οτι πρεπει να του κρεμασω καμια κοτσιδα σκορδα για να μην το ματιασουν.(συνηθως αλλαζα αυτοκινητο καθε 1,5 χρονο)
New MINI Forum