-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ασε που το ΜΙΝΙ δεν το ξαναφηνω σε παρκινγκ χωρις να το παρκαρω εγω και να παρω τα κλειδια ποτε!!!!
Aυτό δεν ξερω γιατί το λες και αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν, αλλά έχεις 100% δίκιο.
Έχω δει παρκαδόρους να ρίχνουν τρελό λιώσιμο σε αυτοκίνητα πελατών και να κάνουν διαδρομές 100-200 μέτρα κομμάτια και προφυλακτήρες ο ένας απ' τον άλλο...ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις τι μου εχουν πει οι ιδιοι...
-
Για πες... αλλά καλύτερα να πάμε κάπου πιο on-topic, να μη χαλάμε και το κουπερ-φορουμ, πχ στα Ζώα.
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Το ότι τα περισσότερα ΜΙΝΙ που κυκλοφορούν είναι S, δεν είναι επειδή είναι τόσο καλύτερο αυτοκίνητο (που είναι, αλλά ...δεν είναι αυτός ο λόγος )...
Κυκλοφορούν περισσότερα S, γιατί το ΜΙΝΙ πάνω απ' όλα είναι ένα fashion item και μια δήλωση ευμάρειας : 'τ'ακούμπησα χοντρά για μικρό αμάξι' κι αυτό ισχύει παγκοσμίως (πχ στις ΗΠΑ, αντί του ΜΙΝΙ S, παίρνεις μια πολύ καλή Mustang! ).Γι' αυτό το λόγο, κι εγώ ΜΙΝΙ, θεωρώ πως πρέπει να το πάρεις σε 2 εκδόσεις: είτε Cooper S, είτε Cooper Cabrio (εδώ η έλλειψη του S, αντισταθμίζεται από την ...έλλειψη οροφής! ).
Επειδή προβλέπω πως κάποιοι θα πουν πως αυτοί αγόρασαν ΜΙΝΙ για τα...εξαιρετικά οδικά του χαρακτηριστικά και καθόλου δεν τους απασχόλησε η..μούρη του, να τους πω πως....ΔΕΝ τους πιστεύω!
Και για να μην παρεξηγηθούμε, μ'αρέσει πολύ το ΜΙΝΙ και πολλές φορές έχω σκεφτεί να τ'ακουμπήσω για ένα S, αλλά θα περιμένω να πέσουν οι τιμές της δεύτερης γενιάς για να δω τι μπορώ να πάρω...
Προσωπικα δεν το αγορασα για να πουλησω μουρη .... αμα θελω να παω μπουζουκια παω με την Μπε μ μπε (που λεει και ο καθε λαικος παρκαδορος )ασε που το ΜΙΝΙ δεν το ξαναφηνω σε παρκινγκ χωρις να το παρκαρω εγω και να παρω τα κλειδια ποτε!!!!
ΟΚ, δηλαδή οδηγείς BMW και MINI και δεν σε έχει απασχολήσει ποτέ η μούρη;
Να μου πεις πως δεν είναι προτεραιότητα, να το καταλάβω, αλλά για μένα η αγορά ενός ΜΙΝΙ ή γενικότερα τέτοιου αυτοκινήτου, έχει μέσα και τον παράγοντα της μούρης, τον οποίο κιόλας...τον ασπάζομαι, αφού εν τέλει, σου προσφέρει περισσότερα από... τα παραπάνω άλογα που θα σου προσφέρει ο ανταγωνισμός ή οι μεγαλύτεροι χώροι... -
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Καμια σχεση .......τα λ7 του S σε σχεση με το ΟΝΕ ειναι περα για περα καλη επενδυση σε σχεση με το ποσο διαφορετικο οχημα παιρνεις .Οι διαφορες δεν ειναι μονο στο μοτερ αλλα σε ολα τα μηχανικα μερη και στησιμο αμορτισερ αντιστρεπτικες κλπ κλπ .....για να μην πουμε για επιπεδο εξοπλισμου.Δεν ειναι τυχαιο οτι κυκλοφορουν στην Ελλαδα κατα 70 % MINI COOPER S και το υπολοιπο 30% ΟΝΕ και cooper.
Φανταστικο αυτοκινητο το μινακι .Ειναι το μονο αυτοκινητο που το εχω πανω απο 4 χρονια ......και δεν σκεψη να το πουλησω δεν υπαρχει!!!!!!!!!!(συνηθως αλλαζα αυτοκινητο στο χρονο).....Από συντήρηση και βλάβες τι έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα; Τριγμούς στο εσωτερικό έχει εμφανίσει;
-
Θεωρείται πουλ-μουράμαξο το κούπερ ς?
Δηλαδή τσιμπάνε τα γκομενάκια??Ναι, το έχω σκεφτεί και αυτό!
-
Για πες... αλλά καλύτερα να πάμε κάπου πιο on-topic, να μη χαλάμε και το κουπερ-φορουμ, πχ στα Ζώα.εν συντομια, οι πιο πολλοι τα σκιζουν...
μου εχουν διηγηθει οι ιδιοι οτι οταν εχουν την ευκαιρια κανουν ακομη και βολτες διαρκειας...
οτι πεσει στα χερια τους, φυσικα με προτίμηση στα γρηγορα... -
Θεωρείται πουλ-μουράμαξο το κούπερ ς?
Δηλαδή τσιμπάνε τα γκομενάκια??Ναι, το έχω σκεφτεί και αυτό!
Εννοείται πως είναι τρελό πουλ-μουρ το συγκεκριμένο! Μια βόλτα Γλυφάδα πχ θα σε πείσει!
(κι εγώ το έχω σκεφτεί, οπότε... )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για πες... αλλά καλύτερα να πάμε κάπου πιο on-topic, να μη χαλάμε και το κουπερ-φορουμ, πχ στα Ζώα.
εν συντομια, οι πιο πολλοι τα σκιζουν...
μου εχουν διηγηθει οι ιδιοι οτι οταν εχουν την ευκαιρια κανουν ακομη και βολτες διαρκειας...
οτι πεσει στα χερια τους, φυσικα με προτίμηση στα γρηγορα...Αν μπορείς να κάνεις μια πιο λεπτομερή περιγραφή, ειδικά αν έχεις μιλήσει κιόλας με παρκαδόρους: παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
εν συντομια, οι πιο πολλοι τα σκιζουν...
οτι πεσει στα χερια τους, φυσικα με προτίμηση στα γρηγορα...Αν μπορείς να κάνεις μια πιο λεπτομερή περιγραφή, ειδικά αν έχεις μιλήσει κιόλας με παρκαδόρους: παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων
μαγαζια δε μπορω να πω, γιατι τα παιδια μου τα ειπαν εμπιστευτικα και καποιοι δουλευουν ακομη εκει.
το σιγουρο ειναι οτι θελει μεγαλη προσοχη το θεμα, ειδικα για οσους εχουν καλα αυτοκινητα.
-
up!
-
Ρε παιδιά, ποια είναι η σελίδα του επίσημου εισαγωγέα εδώ στην Ελλάδα για το Mini Cooper;
-
-
Thanks!
-
καλημερα στην παρεα,
Φιλος ειναι σχεδον ετοιμος να παραγγειλει το cooper s...εχει ηδη επιλεξει τα εξτρα που θελει να βαλει επανω, αλλα κολλαει στο εξης θεμα..Θελει να βαλει τα μαρσπιεδακια απο το works, αλλα δυστυχως ο πωλητης μας ειπε οτι τα μαρσπιε πανε πακετο με προφυλακτηρες εμπρος-πισω κατι που δεν βολευει το φιλο μου μιας και περα απο το οικονομικο,δεν του αρεσουν αισθητικα οι προφυλακτηρες αυτοι...μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος αλλος εισαγωγεας που να φερνει μονο τα μαρσπιε, η πιστευετε οτι αξιζει να το ψαξει το θεμα απο e-bay? -
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
καλημερα στην παρεα,
Φιλος ειναι σχεδον ετοιμος να παραγγειλει το cooper s...εχει ηδη επιλεξει τα εξτρα που θελει να βαλει επανω, αλλα κολλαει στο εξης θεμα..Θελει να βαλει τα μαρσπιεδακια απο το works, αλλα δυστυχως ο πωλητης μας ειπε οτι τα μαρσπιε πανε πακετο με προφυλακτηρες εμπρος-πισω κατι που δεν βολευει το φιλο μου μιας και περα απο το οικονομικο,δεν του αρεσουν αισθητικα οι προφυλακτηρες αυτοι...μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος αλλος εισαγωγεας που να φερνει μονο τα μαρσπιε, η πιστευετε οτι αξιζει να το ψαξει το θεμα απο e-bay?Nα πει του πωλητή πως τα θέλει, μόνο τα μαρσπιέ και ν'αφήσει τα...σάπια. Απλά θα τα φέρει χωριστά σαν ανταλλακτικά, θα τα βάψει και θα τα βάλει πάνω. Πού το δύσκολο;
Αν και δεν συμφωνώ βέβαια να δώσει τα λεφτάκια του για κάτι τέτοιο, το ότι είναι εφικτό, είναι!Αν δεν συμφωνήσει, να του πει πως δεν πειράζει, θα βρει κάποιον άλλο αντιπρόσωπο να το παραγγείλει...
-
Kάτι μου λέει οτι το τελικό αποτέλεσμα μόνο δλδ μαρσπιέδες θα είναι από χάλια έως απαράδεκτο αφού αυτοί λογικά θα είναι λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με τους προφυλακτήρες. Οπότε ή δεν το βάζει ή ξηλώνεται και το βάζει ολοκληρωμένο
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
ο πωλητης μας ειπε οτι τα μαρσπιε πανε πακετο με προφυλακτηρες εμπρος-πισω κατι που δεν βολευει το φιλο μου μιας και περα απο το οικονομικο,δεν του αρεσουν αισθητικα οι προφυλακτηρες αυτοι...μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος αλλος εισαγωγεας που να φερνει μονο τα μαρσπιε, η πιστευετε οτι αξιζει να το ψαξει το θεμα απο e-bay?Για τα αεροδυναμικά βοηθήματα του JCW υπάρχουν οι εξής 2 επιλογές:
-
Να παραγγελθούν με την αρχική παραγγελία του αυτοκινήτου, οπότε τότε είχε δίκιο ο πωλητής, πάνε ως αεροδυναμικό πακέτο και δεν πάει κάθε κομμάτι έξτρα.
-
Να παραγγελθούν, αφού έρθει το αυοκίνητο, ώς ανταλλακτικό και να τοποθετηθούν. Αυτό σημαίνει έξτρα κόστος για βάψιμο και τοποθέτηση και σίγουρα κοστίζουν αρκετά (η εργασία είναι ακριβή) και μένουν και αμανάτι τα παλιά μαρσπιές, που άντε να πουληθούν. Επίσης, αισθητικά δεν ταιριάζουν και τόσο με τους υπάρχοντες προφυλακτήρες, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
-
-
Εχω ένα Cooper S του 2008 και δεν είμαι ευχαριστημένος με το κράτημα από τα λάστιχα. Λέω ν' αλλάξω τα run flat με 'συμβατικά. Τι έχετε να προτείνετε ?
-
Ο χρήστης Roseman έγραψε:
Εχω ένα Cooper S του 2008 και δεν είμαι ευχαριστημένος με το κράτημα από τα λάστιχα. Λέω ν' αλλάξω τα run flat με 'συμβατικά. Τι έχετε να προτείνετε ?Την ίδια σκέψη έχω κάνει και εγώ (βέβαια δεν είναι χάλια...αλλά τα RF υστερούν, αφού γλυστράνε απότομα) και μάλλον όταν τα αλλάξω θα βάλω Conti SportContact 3, αλλά όχι RF. Επίσης κοιτάζω και Michelin & Yokohama.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ο πωλητης μας ειπε οτι τα μαρσπιε πανε πακετο με προφυλακτηρες εμπρος-πισω κατι που δεν βολευει το φιλο μου μιας και περα απο το οικονομικο,δεν του αρεσουν αισθητικα οι προφυλακτηρες αυτοι...μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος αλλος εισαγωγεας που να φερνει μονο τα μαρσπιε, η πιστευετε οτι αξιζει να το ψαξει το θεμα απο e-bay?
Για τα αεροδυναμικά βοηθήματα του JCW υπάρχουν οι εξής 2 επιλογές:
-
Να παραγγελθούν με την αρχική παραγγελία του αυτοκινήτου, οπότε τότε είχε δίκιο ο πωλητής, πάνε ως αεροδυναμικό πακέτο και δεν πάει κάθε κομμάτι έξτρα.
-
Να παραγγελθούν, αφού έρθει το αυοκίνητο, ώς ανταλλακτικό και να τοποθετηθούν. Αυτό σημαίνει έξτρα κόστος για βάψιμο και τοποθέτηση και σίγουρα κοστίζουν αρκετά (η εργασία είναι ακριβή) και μένουν και αμανάτι τα παλιά μαρσπιές, που άντε να πουληθούν. Επίσης, αισθητικά δεν ταιριάζουν και τόσο με τους υπάρχοντες προφυλακτήρες, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Παιδια, σας ευχαριστω καταρχην ολους για τις απαντησεις σας..τελικα ο φιλος μου επελεξε να βαλει ολο το πακετο μιας και το ειδε σε αμαξι ενος αλλου φιλου και του αρεσε πολυ...
-
New MINI Forum