-
Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει σε κάποιο site ή μήπως έχετε εσείς κατάλογο του mini σε pdf μορφή?
Γιατί στην Κομοτηνή δύσκολα θα βρω. -
Ο χρήστης Dinos_2 έγραψε:
Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει σε κάποιο site ή μήπως έχετε εσείς κατάλογο του mini σε pdf μορφή?
Γιατί στην Κομοτηνή δύσκολα θα βρω.Εδω για ΟΛΕΣ τις μαρκες και του Mini (οχι σε pdf), υπαρχουν οι νεες τιμες:
http://www.4troxoi.gr/?pname=Manufactur ... ple&mid=16
-
Δηλαδή να σκεφτώ περισσότερο πριν αποφασίσω για την τοποθέτηση ή όχι του kit?
Αν τελικά παραγγείλω το αυτοκίνητο χωρίς το kit θα μπορεί να τοποθετηθεί μετά από την αντιπροσωπεία?
Θα ήθελα και την άποψη σας αν θεωρείτε όμορφο στιλιστικά το mini με το aero kit από john cooper works?Εννοείται ότι μπορείς να το τοποθετήσεις μετά! Βασικά, έτσι και αλλιώς είναι Dealer Fitted Accessory, που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση το Kit τοποθετείται από τον εκάστοτε dealer και όχι από το εργοστάσιο. Οπότε όπως και να έχει, θα το παραγγείλεις ως έχει και το Κιτ θα το βάλεις μετά. Γνώμη μου είναι να το πάρεις με τα 175ps, να το στρώσεις, να εξοικιωθείς μαζί του και μετά από κάποιο διάστημα, εάν δείς ότι θές περισσότερη δύναμη, βάζεις το Κιτ.
To Aero Kit είναι πολύ όμορφο, αλλά είναι αρκετά χαμηλό το σποϊλερ μπροστά. Εμένα ήδη βρίσκει τους Ελληνικούς καρόδρομους...οπότε με το Aero Kit, θα έχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.
Επίσης, σε PDF τι θές? Το Manual ή τον έξτρα εξοπλισμό? Έχω τον κατάλογο με τα έξτρα, αλλά είναι του 2008 (οπότε ίσωςς έχουν αλλα΄ξει οι τιμές).
@Γρηγόρης: Το μπλοκέ είναι πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν συνδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο.
-
Ντίνο
... δύο λόγια από μια παλιοσειρά με 34 χρόνια οδήγησης και άπειρα χιλιόμετρα, πάντα σε ‘ενδιαφέροντα’ αυτ/τα, με πιο πρόσφατο και ένα S, R56 του ’08 .....
Όπως και οι άλλοι φίλοι, ή άποψη μου είναι ότι το 175άρι είναι ότι πρέπει μέχρι να εξοικειωθείς με την ιπποδύναμη και το στήσιμο του αυτ/του, το οποίο απέχει πολύ από την 530 (κυρίως σε ταχύτητα αντιδράσεων...)
Οι 175 ίπποι είναι υπεραρκετοί και θα σε ικανοποιήσουν σε δουλειά-διασκέδαση και το μόνο που και εγώ θα συνιστούσα είναι το μπλοκέ διαφορικό .... (το οποίο όμως δεν συνδιάζεται με το αυτόματο)
Μετά την περίοδο εγκλιματισμού τότε μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε μετατροπή σε JCW (ή ακόμη ακόμη και να κοιτάξεις το νέο RS με τους 300 !!! πού με ενδιαφέρον στήσιμο – όπως διαβάζω – και μια τιμή γύρω στα €35.000 μάλλον θα φέρει τα δύσκολα στα εργοστασιακά JCW ....)
Καλούς δρόμους ...
QsisVTS δεν θεωρώ ακόμη τον εαυτό μου εξοικειωμένο με αρκετή ιπποδύναμη απλά θεωρώ πως το 530 ήταν μια πολύ καλή εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα. Και για να μην δημιουργηθεί κάποια παρερμηνεία τον εαυτό μου ακόμη δεν τον θεωρώ έμπειρο στον τομέα της οδήγησης γιατί κάθε μέρα στο τιμόνι μαθαίνεις συνέχεια νέα πράγματα και βρίσκεσαι καθημερινά αντιμέτωπος με διαφορετικές καταστάσεις.
Όσο για τη σχολή οδηγών μαθήματα έκανα με ένα toyota yaris . -
Fanis75 τον έξτρα εξοπλισμό θέλω.
-
Fanis75 τον έξτρα εξοπλισμό θέλω.Αν μου δώσεις το email σου, θα στον στειλω (τον έχω σκαναρισμένο). Αλλιώς με FAX αν θές.
-
Θέλω να με βοηθήσετε με τον κωδικό 6ND.
Τον βρήκα σε site της mini στο εξωτερικό αλλά στον κατάλογο που μου έστειλε ο Fanis75 δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. -
Θέλω να με βοηθήσετε με τον κωδικό 6ND.
Τον βρήκα σε site της mini στο εξωτερικό αλλά στον κατάλογο που μου έστειλε ο Fanis75 δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο.To 6ND είναι ''Bluetooth and USB/iPod Adapter'' και περιλαμβάνει: Wireless connection Bluetooth; Cellular phone Bluetooth; Excludes: [6NE] Comfort Bluetooth and USB/iPod Adapter.
-
Γνωρίζεις τιμή για την Ελλάδα?
-
Γνωρίζεις τιμή για την Ελλάδα?Δεν γνωρίζω, αλλά στην Γερμανία έχει €420 οπότε στην Ελλάδα με τους φόρους θα πηγαίνει γύρω στ €480-500. Αν ρωτήσεις σε μια αντιπροσωπεία, θα ξέρουν.
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Εχει κανενας ακουσει για ενα συνεργειο στον κηφισσο στην περιοχη του Ρεντη, αν ειναι αξιοπιστος??? γνωμη ζηταω για να ξερω αν χρειαστει... μου το ειπαν για καλο και θελω επιβεβαιωση πριν παω εκει κατω.....
-
Εγώ είδα ένα στην Αλίμου στο ρεύμα προς Ποσειδώνος.Δε το έχω δοκιμάσει όμως.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
....μια φίλη μου ενδιαφέρετε να πάρει mini cooper s, εσείς που το παιδέυετε το θέμα, πως είναι απο αξιοπιστία? και ποιον εξοπλισμό θα συστήνατε ως απαραίτητο δεδομένων των επιδώσεων του?2 χρόνια που έχω το δικό μου, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Γενικά δεν έχω ακούσει να έχει ιδιαίτερα προβλήματα αξιοπιστίας. Όσο για τον εξοπλισμό, καλό είναι να βάλει το πακέτο Chili και από εκεί και πέρα ότι άλλο θέλει.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
....μια φίλη μου ενδιαφέρετε να πάρει mini cooper s, εσείς που το παιδέυετε το θέμα, πως είναι απο αξιοπιστία? και ποιον εξοπλισμό θα συστήνατε ως απαραίτητο δεδομένων των επιδώσεων του?
2 χρόνια που έχω το δικό μου, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Γενικά δεν έχω ακούσει να έχει ιδιαίτερα προβλήματα αξιοπιστίας. Όσο για τον εξοπλισμό, καλό είναι να βάλει το πακέτο Chili και από εκεί και πέρα ότι άλλο θέλει.
πέρα από το chili, τι λες για το εμπρος σφιχτό διαφορικό? Έχεις οδηγησει κανένα με ή/και χωρίς?
-
πέρα από το chili, τι λες για το εμπρος σφιχτό διαφορικό? Έχεις οδηγησει κανένα με ή/και χωρίς?Εννοείς το μπλοκέ διαφορικό, σωστά? Ρωτάω γιατί με μπέρδεψε η λέξη ''σφιχτό'' (μήπως εννοείς τις σπορ αναρτήσεις). Το μπλοκέ να το βάλει, γιατί είναι σε χαμηλή τιμή και προσφέρει αρκετά. Εγώ δεν το έβαλα, γιατί δεν μπαίνει με το αυτόματο κιβώτιο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
πέρα από το chili, τι λες για το εμπρος σφιχτό διαφορικό? Έχεις οδηγησει κανένα με ή/και χωρίς?
Εννοείς το μπλοκέ διαφορικό, σωστά? Ρωτάω γιατί με μπέρδεψε η λέξη ''σφιχτό'' (μήπως εννοείς τις σπορ αναρτήσεις). Το μπλοκέ να το βάλει, γιατί είναι σε χαμηλή τιμή και προσφέρει αρκετά. Εγώ δεν το έβαλα, γιατί δεν μπαίνει με το αυτόματο κιβώτιο.
το μπλοκέ εννοούσα αφού το πακέτο chili περιέχει sport ανάρτηση, έτσι δεν είναι?
-
το μπλοκέ εννοούσα αφού το πακέτο chili περιέχει sport ανάρτηση, έτσι δεν είναι?
Σωστά, το Chili έχει την σπορ ανάρτηση, εκτός και εάν δεν την θές.
-
Σας έχω νέα...ετοιμάζεται MINI Speedster & Mini Broadspeed Coupe.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σας έχω νέα...ετοιμάζεται MINI Speedster & Mini Broadspeed Coupe.Κάτι πήρε το αυτί μου! Διάβασα και για Μινι Crossover....ίδωμεν.
New MINI Forum