Ο χρήστης Dinos_2 έγραψε:
Δηλαδή να σκεφτώ περισσότερο πριν αποφασίσω για την τοποθέτηση ή όχι του kit?
Αν τελικά παραγγείλω το αυτοκίνητο χωρίς το kit θα μπορεί να τοποθετηθεί μετά από την αντιπροσωπεία?
Θα ήθελα και την άποψη σας αν θεωρείτε όμορφο στιλιστικά το mini με το aero kit από john cooper works?
Εννοείται ότι μπορείς να το τοποθετήσεις μετά! Βασικά, έτσι και αλλιώς είναι Dealer Fitted Accessory, που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση το Kit τοποθετείται από τον εκάστοτε dealer και όχι από το εργοστάσιο. Οπότε όπως και να έχει, θα το παραγγείλεις ως έχει και το Κιτ θα το βάλεις μετά. Γνώμη μου είναι να το πάρεις με τα 175ps, να το στρώσεις, να εξοικιωθείς μαζί του και μετά από κάποιο διάστημα, εάν δείς ότι θές περισσότερη δύναμη, βάζεις το Κιτ.
To Aero Kit είναι πολύ όμορφο, αλλά είναι αρκετά χαμηλό το σποϊλερ μπροστά. Εμένα ήδη βρίσκει τους Ελληνικούς καρόδρομους...οπότε με το Aero Kit, θα έχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.
Επίσης, σε PDF τι θές? Το Manual ή τον έξτρα εξοπλισμό? Έχω τον κατάλογο με τα έξτρα, αλλά είναι του 2008 (οπότε ίσωςς έχουν αλλα΄ξει οι τιμές).
@Γρηγόρης: Το μπλοκέ είναι πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν συνδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο.